Shopify árképzési tervek 2020-ra: A Shopify költségei lebontva

Ante Rados


Ante Rados

A Shopify a világ egyik vezető e-kereskedelmi platformja. Ha valaha is el akarta indítani egy online áruházat, akkor valószínűleg hallott már a Shopify-ról. A Shopify segítségével könnyű online áruházat létrehozni és termékeket eladni. De ha még nem ismeri az e-kereskedelmet, akkor nehéz lehet eldöntenie, melyik Shopify terv a legmegfelelőbb az Ön számára.

A Shopify ára a havi 9 USD-tól kezdődik a Shopify Lite segítségével, ami a legolcsóbb tervük. A legdrágább licenc 2000 dollárba kerül. Tehát az ottani e-kereskedelemben kezdõdõk valószínûleg azon gondolkodnak: “Mennyire lehet különbség a tervek jellemzõi között?”

Néha nehéz lehet megítélni, hogy mely szolgáltatások hatással lesznek áruházára, és milyen szolgáltatásokra van szüksége. Ne aggódj, letagadtam. Ebben a cikkben felsoroltam az összes fontos tulajdonságot, amelyek az egyes tervekkel együtt járnak. Néhány terv között is közvetlen összehasonlítás van, amely segít eldönteni, melyik az Ön számára legmegfelelőbb.

A Shopify mindenkinek kínál valamit; nem számít, ha éppen indul, vagy ha már van egy hatalmas e-kereskedelmi üzlete, és át akarja váltani a Shopify-ra. Útmutatóként keressem a Shopify tervárait és mindazt, ami a Shopify minden egyes árcímkéjéhez tartozik.

Shopify árazási tervek összehasonlítása

Shopify árképzési tervek

A Shopify öt tervvel rendelkezik. Kezdjük a rendelkezésükre álló tervek Shopify e-kereskedelem árképzésével:
Shopify árképzés

 • Shopify Lite: 9 USD / hó
 • Basic Shopify: 29 USD / hó
 • Shopify: $ 79 / hó
 • Advanced Shopify: 299 USD / hó
 • Shopify Plus: 2000 USD + / hó

Mindegyik tervért 10% kedvezményt kaphat, ha évente fizet. Ez az engedmény 20% -ra nő, ha félévente fizet. Készítettem egy táblát, hogy könnyebben megnézhesse, mennyit fog pontosan megtakarítani, ha évente vagy félévente fizet. Kihúztam a Shopify pluszot az asztalból, mert erre a tervre nincs rögzített ár; erről bővebben a cikk későbbi részében olvashat. Most nézzük meg, hogy mennyit takaríthat meg a Shopify árengedményeivel.

Shopify terv-összehasonlító táblázat

A Shopify Lite a lehető legolcsóbb lehetőség; csak 9 dollárba kerül havonta. Amit tudnod kell, hogy a Shopify Lite nem engedi meg e-kereskedelem áruházának felépítését. Ez egy olyan terv, amelyet azoknak hoztak létre, akik szeretnének bevásárló kosarat hozzáadni a Facebook oldalukhoz vagy a már meglévő webhelyhez.

A Shopify Lite használata egy egyszerű módszer a termékek, gyűjtemények és bevásárló kosár beágyazására egy weboldalra vagy a Facebookra. Jellemzője: értékesítési pont funkciók, kártyaolvasó, kedvezménykódok, számlázó eszköz, áttekintő műszerfal és pénzügyi jelentések.

Csatlakozzon az INGYENES edzéshez

Szeretné megtanulni, hogyan kell felépíteni a 6 számú hatóság webhelyét?

Csatlakozzon ehhez az ingyenes képzéshez…

 • Végül rendelkezzen bevált módszerrel a jövedelmező rések megtalálására
 • Hozzáférés egy bolondbiztos kulcsszó-kutatási módszerhez
 • Tudja meg, hogyan lehet kiszervezni a minőségi tartalmat
 • Megtanulhatja, hogyan lehet fejfájás nélkül létrehozni a fehér kalapra mutató linkeket a webhelyére

A Shopify használata a meglévő webhelyeken egyszerű. Csak beágyazta a Shopify Buy gombot vagy a termékek galériáját egy weboldalra, és készen áll az értékesítés megkezdésére. A gombok testreszabhatók, így nem kell attól tartania, hogy kialakításuk miatt a webhely vonzónak tűnik.

A Facebook üzlet, amelyet a Shopify Lite segítségével hozhat létre, még könnyebben használható. Csak hozzáadja a meglévő Facebook üzleti oldalához, és létrejön a Bolt fül. Tartalmaz majd galériákat az Ön termékeivel és egy bevásárló kosarat. Nagyszerű dolog az, hogy a Shopify irányítópultján végrehajtott összes módosítás szinkronizálódik a Facebook-lal. Egy másik automatizált szolgáltatás az elfogyott cikkek eltávolítása az üzletből. Ha az elem már nem vásárolható meg, a Shopify eltávolítja azt az üzletből, és értesíti Önt.

A Shopify Lite for Facebook szolgáltatásai nem érnek itt véget. Van egy Live Chat modul a Facebook messenger számára. Ez a modul lehetővé teszi, hogy az ügyfelek böngészhessék a termékeit és vásárolhassanak a Messenger alkalmazásukban. Böngészés közben az Ön által létrehozott automatikus válaszokat kaphatnak, hogy kérdéseikre egyszerűen válaszokat adhassanak. Ezeket a válaszokat cselekvésre ösztönzi, amelyek segítségével az ügyfelek termékleírásokra, vásárlási oldalakra vagy bármely más helyre vezethetik az ügyfeleket. Miután az ügyfelek vásároltak egy terméket, automatikusan üzeneteket kapnak az összes szállítási információval együtt.

A Shopify Lite a társadalmi értékesítés szem előtt tartásával jött létre. Ez egy nagyszerű eszköz azoknak az embereknek, akik már léteznek közönségük, akik meg akarják kezdeni a termékek eladását. Nem arra tervezték, hogy nagy teljesítményű online áruházakat hozzon létre, ezért ha erre keres, nézd meg a többi Shopify terveket.

Ingyenes domain tárhellyel

A Shopify ára eléri a csúcspontot a Shopify Plus segítségével. Ez egy nagyon drága terv, amelyet hatalmas nemzetközi online áruházak számára terveztek. A Shopify Plus licenc 2000 dollárba kerül havonta, de az ár nincs teljesen rögzítve. Hadd magyarázzam el, hogy pontosan hogyan működik az árképzés.

A költség 2000 dollár / hónap marad, mindaddig, amíg üzletei 800 000 dollár / hónap alatt tranzakciót folytatnak. Ha meghaladja a 800 000 dollárt, akkor havonta további 0,25% -ot számol fel az üzlet eladásaiból. Az a jó, hogy 10 üzletet hozhat létre 2000 dolláros licenccel. Ez azt jelenti, hogy 10 üzletet eloszthat különböző országok között, és ha ezek kevesebb, mint 800 000 dollárt tesznek ki havonta, akkor ténylegesen havonta 200 dollárt fizet..

A Shopify Plus használatával több energiát, sebességet, vezérlést, testreszabást és automatizálást fog elérni, mint bármely más Shopify-üzletnél. Támogatja az akár 8000 megrendelés feldolgozását percenként, boltonként. A valós idejű esemény-irányítópulton bármikor ellenőrizheti, hogy megy a kampányok. Ez csak a kezdete azoknak a szolgáltatásoknak, amelyeket ez a fenevad kínál.

A hatalmas üzletek számára előnyös lesz a Bulk Account Inviter, amely meghívókat küldhet teljes vevőcsoportoknak. A Launchpad egy újabb Shopify Plus exkluzív eszköz, amely lehetővé teszi a kereskedőknek olyan események ütemezését, koordinálását és végrehajtását, mint például értékesítés, termékcsepp és készlet-visszaállítás.

Ha nemzetközileg értékesít, akkor örömmel veszi tudomásul, hogy webhelyén több klónt hozhat létre különböző nyelveken és devizákban. Ezenkívül a Script Editor alkalmazás használatával módosíthatja az áruház kosárában lévő sorok árait és tulajdonságait.

A Transporter alkalmazás lehetővé teszi, hogy a Shopify Plus kereskedők ügyfél-, termék- és rendelési nyilvántartásokat importáljanak a Shopify Store-ba. Miután mindent importált és beállított, automatizálhatja a feladatokat a boltban: Így pihenhet, és hagyhatja, hogy a Shopify elvégzi a munkáját..

A Shopify Plus szolgáltatáshoz mellékelt szolgáltatások nem az egyetlen ok, amit frissíteni lehet. Más tervekkel korlátozott számú személyzeti fiókot hozhat létre (15 a Shopify Advanced segítségével). Ha 10 olyan online üzlete van, amelyek nemzetközileg árulnak, 15 alkalmazottnak nem elegendő mindegyiknek a kezelése, ezért frissítenie kell a Shopify Plus alkalmazást, ha azt akarja, hogy vállalkozása továbbra is növekedjen.

Ha minden elhangzott és kész, a Shopify Plus nem mindenki számára elérhető. Nem ez a legtöbb e-kereskedelemmel foglalkozó vállalkozás. De a legnagyobb odakint működő vállalkozásoknak szükségük lesz az automatizálásra, teljesítményre, sebességre és testreszabhatóságra, amelyek a tervhez tartoznak.

Melyik Shopify árképzési tervet kell követnem?

Annak eldöntésekor, hogy mely Shopify-val kíván menni, számos tényezőt kell figyelembe vennie. Az első a terv árazása, összehasonlítva azzal a nyereséggel, amelyet elvár az üzlete számára. Ha profitja nagy része csak a tervet fedi le, akkor fontolóra kell vennie az alacsonyabb szintű terv választását.

Ha biztos benne, hogy kényelmesen megengedheti magának a tervet, ellenőrizze, hogy milyen szolgáltatásokra van szüksége. Nincs értelme többet fizetni a tervért, csak azért, mert megengedheti magának, és nem használja a legtöbb szolgáltatást. Sőt, még rosszabb, ha olcsóbb tervet kap, amely nem engedi normál üzleti tevékenységet folytatni.

Különös figyelmet fordítson a fiókjába felvehető alkalmazottak számára és az üzletek számára. Ha olyan tervet kap, amely kevesebb üzlethelyet támogat, mint amennyi üzlet rendelkezik, akkor veszteségeket veszít azokból az üzletekből, amelyeket nem tud felsorolni.

Van ajándékkártyád? Ki kell nyomtatnia szállítási címkéket, vagy csak digitális termékeket kíván eladni? Szüksége van még egy teljes online áruházra, vagy elegendő-e a célok eléréséhez a bevásárló kosár a Facebook Business oldalán? Tegye fel magának ilyen kérdéseket, miközben elolvassa ezeket a terv-összehasonlításokat, és talál egy olyan tervet, amely tökéletesen megfelel Önnek.

Ebben a táblázatban összehasonlítom a Shopify és a Shopify Plus szolgáltatásait egymás mellett. Ne feledje, hogy a Shopify Plus nagyon drága, és akkor csak akkor kellett ezt figyelembe vennie, ha vállalkozása havonta több tízezer dollárt képes generálni.

E két terv összehasonlítása elsősorban azok számára irányul, akik közép- és nagyméretű e-kereskedelemmel foglalkoznak, és nem tudják eldönteni, melyik lehetőség jobb számukra..

Shopify: $ 79 / hó

Shopify Plus: 2000 USD + / hó

A következő tulajdonságokkal számolhat a Shopify-tól:

 • Korlátlan Termékek
 • 5 alkalmazott számla
 • 24/7 támogatás
 • Értékesítési csatornák
 • Kézi rendelés készítés
 • Kedvezmény kódok
 • Ingyenes SSL tanúsítvány
 • Elhagyott kocsi helyreállítás
 • Ajándékkártya
 • Szakmai jelentések
 • Akár 72% szállítási engedmény
 • Nyomtasson szállítási címkéket
 • USPS Priority Mail Cubic árképzés
 • 2,6% + 0,30 USD online hitelkártya-kamatlábak
 • 2,5% személyes hitelkártya-kamatlábak
 • 1% pótdíj a Shopify Paymentstől eltérő fizetési szolgáltatók használatával
 • Shopify POS alkalmazás
 • Regisztráljon műszakokat
 • Hardver perifériás támogatás
 • Korlátlan személyzet POS PIN-kód
 • 1-5 üzlethelység

A Shopify kiváló lehetőség kis- és középvállalkozások számára. Elindíthat egy online áruházat, és felszerelheti minden olyan szolgáltatással, amelyre a kisvállalkozások szükségesek.

Az első dolog, amely megkülönbözteti a Shopify-t a Shopify Plus-tól, a felvehető személyzeti számlák száma. Ha több üzlet vállalkozását működteti, alig 5 alkalmazottal lesz elegendő üzlet kezeléséhez.

Az alkalmazotti számlák mellett a Shopify Plus mindent kínál. Jobban testreszabhatja áruházát, vezérelheti azokat az elemeket, amelyeket a Shopify segítségével nem tud irányítani, hozzáférhet exkluzív alkalmazásokhoz stb.

A Shopify Plus sokkal drágább, de ne felejtsük el, hogy az alacsonyabb hitelkártya-ráta pénzt takaríthat meg, ha hatalmas online boltot üzemeltet..

A Shopify Plus mindent tartalmaz, amit a Shopify segítségével kap, és néhány extrát:

 • Korlátlan személyi számlák
 • Személyre szabott támogatás
 • Multi-store
 • Hozzáférés a folyadékhoz (a Shopify témájú nyelve)
 • Szkript-szerkesztő
 • Több API-integráció
 • Nagykereskedelmi csatorna
 • Shopify Flow
 • Script Editor
 • Nagybetűs meghívó
 • 2,15% + 0,30 USD hitelkártya-kamatlábak

Sok olyan funkciót felsoroltam, amelyet a Shopify Plus segítségével kapsz. Világos, mit jelent ezek közül néhány, mint például a korlátlan személyi állomány. Néhányan nem magyarázkodnak, szóval beszéljünk róluk.,

A több üzlet nagyszerű lehetőséget kínál a termékek nemzetközi értékesítésére. A Több áruház segítségével több verziót készíthet üzletéből, és ezek mindegyike más nyelven lehet, és különböző pénznemeket használhat.

A Script Editor további lehetőségeket kínál a vásárlási élmény testreszabásához az ügyfelek számára. Több ellenőrzést kap a szállítási módok, a fizetési lehetőségek és az összes többi elem felett, amelyet az ügyfelek futtatnak, ha pénzt fizetnek.

A nagykereskedelmi csatorna külön üzlethelyiséget hozhat létre. Jelszóval védett, így úgy állíthatja be, hogy csak nagykereskedők férjenek hozzá. Itt exkluzív árakat tartalmazó áruházat hozhat létre, vagy csak nagykereskedelmi vásárlók számára kínál termékeket.

A Shopify Flow egy automatizálási platform az online áruházához. Használhatja számos üzlet automatizálásához. A vizuális készítővel olyan feltételeket állíthat be, amelyek automatikus automatikát indítanak ahhoz a munkához, amelyet egyébként manuálisan kellene elvégezni.

Tanácsom itt van: Ha nem rendelkezik ötnél több üzlethellyel, és nincs szüksége ötnél több alkalmazotti fiókra, válassza a Shopify alkalmazást, hacsak nem biztos benne, hogy szüksége van a Shopify Plus funkcióira.

A Shopify kiváló tulajdonságokkal rendelkezik, és bármikor frissítheti a Shopify Plusra, miután kipróbálta a Shopify-t, és rájött, hogy nem rendelkezik minden szükséges funkcióval.

Ha inkább a Shopify Plus felé hajolsz, de úgy gondolja, hogy valami a kettő között még jobban megfelelne, olvassa el a Shopify Advanced szoftvert..

A két legdrágább Shopify terv összehasonlításakor az a kérdés, hogy mekkora profitot szerez az online áruház, és hogy mennyire hatékonyak a benne szereplő szolgáltatások. A Shopify Plus terv nem különbözik nagyban a Shopify Advanced tervektől, de van néhány fontos funkció, amely elválasztja őket.

A Shopify Plus továbbra is elérhető a legnagyobb e-kereskedelemmel foglalkozó vállalkozások számára. Ha azonban a Shopify Advanced mindent megtesz, amire szüksége van, akkor havonta 1700 dollárt takaríthat meg, ha kiválasztja.

Shopify Advanced: 299 USD / hó

Shopify Plus: 2000 USD + / hó

A következőt kapja meg a Shopify Advanced tervvel:

 • Speciális jelentéskészítő
 • Harmadik fél által kiszámított szállítási díjak
 • Korlátlan Termékek
 • 15 alkalmazott számla
 • 24/7 támogatás
 • Értékesítési csatornák
 • Kézi rendelés készítés
 • Kedvezmény kódok
 • Ingyenes SSL tanúsítvány
 • Elhagyott kocsi helyreállítás
 • Ajándékkártya
 • Szakmai jelentések
 • Akár 74% szállítási engedmény
 • Nyomtasson szállítási címkéket
 • USPS Priority Mail Cubic árképzés
 • 2,4% + 0,30 USD online hitelkártya-kamatlábak
 • 2,4% -os személyes hitelkártya-kamatláb
 • 0,5% -os kiegészítő díj, a Shopify Payments szolgáltatástól eltérő fizetési szolgáltatók használatával
 • Shopify POS alkalmazás
 • Regisztráljon műszakokat
 • Hardver perifériás támogatás
 • Korlátlan személyzet POS PIN-kód
 • Akár 8 üzlethelység

Mint láthatja, a Shopify tervhez képest a funkciókban nincs sok változás. A két további szolgáltatás, amelyet a Shopify Advanced tervre való frissítéssel kap, a harmadik fél által kiszámított szállítási díjak és a speciális jelentéskészítő.

A harmadik fél által kiszámított szállítási díjak funkció hasznos lehet, ha sok nehéz tárgyat szállít. Elég ok lehet a Shopify Advanced választása, ha nincs szüksége a Shopify Plus összes szolgáltatására, vagy ha nem engedheti meg magának (még).

Amikor szűrőket vagy szerkesztéseket alkalmaz az alacsonyabb tervekkel kapott jelentéskészítőben, azok átmeneti jellegűek. A fejlett jelentéskészítővel elmentheti a szűrt és a szerkesztett jelentéseket, vagy az egyedi jelentéseket létrehozhat a semmiből.

A Shopify Advanced növeli a létrehozott alkalmazotti számlák számát 15-re, és alacsonyabb hitelkamatlábakat kínál. Ez egy olyan vállalkozások számára készült terv, amelyek eljutottak arra a pontra, hogy a tervek közötti árkülönbség kisebb, mint a hitelkártya-díjak miatt elveszített pénzösszeg..

Az alábbiakban bemutatjuk azokat a funkciókat, amelyeket a Shopify Plus segítségével kap, és amelyek nem szerepelnek a Shopify Advanced szolgáltatásban:

 • Korlátlan személyi számlák
 • Személyre szabott támogatás
 • Multi-store
  Hozzáférés a folyadékhoz (a Shopify témájú nyelve)
 • Szkript-szerkesztő
 • Több API-integráció
 • Nagykereskedelmi csatorna
 • Shopify Flow
 • Script Editor
 • Nagybetűs meghívó
 • 2,15% + 0,30 USD hitelkártya-kamatlábak

Mindent, amit mondtam, a Shopify terv és a Shopify Plus terv összehasonlítása alkalmazható ebben az összehasonlításban is.

A pénztár testreszabásával személyes kapcsolatot adhat az online áruházának, és minden lehetséges automatizálást, amelyet a Shopify Plus lehetővé tesz, nagyszerű lenne bármilyen méretű online áruházban megtalálni. árkülönbség, amelyet fizetnie kellene.

A Shopify Plus-ra való váltás fő oka az alkalmazott személyzet száma. Ha több mint 15 alkalmazottja van, akkor szüksége lesz a Shopify Plus-ra.

A nagykereskedelmi csatorna egy másik szolgáltatás, amely megéri az árkülönbséget. Az ok egyszerű: ha készen áll a nagykereskedelem értékesítésének megkezdésére, a kiegészítő profit elég nagy lesz ahhoz, hogy pótolja az árkülönbséget.

Végül, ha nemzetközi vállalkozással rendelkezik, akkor a Shopify Plus kötelező. Az a lehetőség, hogy üzlete klónokat készítsen különböző nyelveken és devizákban egyetlen számláról, önmagában megéri az árkülönbséget.

Mindez a nyereségre vezet. Ha a profit elég nagy ahhoz, hogy kényelmesen frissítsen a Shopify Plus-ra, akkor ezt kell tennie. Az Ön által kapott összes kiegészítő szolgáltatás megéri az árát.

Az összehasonlítás befejezéséhez a Shopify Advanced terv mindent tartalmaz, amire a közepes méretű online áruházak és a legtöbb nagy online áruház igényli.

A Shopify Plus termékcsalád néhány funkciója bónusz minden üzlet számára, ám nem mindenki számára elérhető. A legtöbb közepes méretű üzletben ezek gyakorlatilag használhatatlanok, ezért gondolja át alaposan, ha szüksége van a Shopify Plus-ra, mielőtt megvásárolja.

Az árkülönbség hatalmas, és ezt nem szabad megtenni csak azért, mert néhány szolgáltatás jónak hangzik. Feliratkozás csak akkor, ha szüksége van ezekre a kiegészítő szolgáltatásokra.

A Shopify Basic és a Shopify Lite két teljesen különféle típusú e-kereskedelemmel foglalkozó vállalkozás számára készült. A Shopify Basic kiváló terv azok számára, akik kis online áruházak indítását szeretnék létrehozni. A Shopify Lite viszont a társadalmi e-kereskedelem terve. Ez lehetővé teszi a kosár felvételét a Facebook üzleti vállalkozásához vagy a már meglévő webhelyhez.

A Shopify Lite használatával megkapja a Shopify Buy gombot. Ez lehetővé teszi egy beágyazható termékkártya létrehozását és ellenőrzését, amelyet a webhely bárhová el lehet helyezni. A Shopify Lite szolgáltatásai között szerepel egy teljesen integrált Facebook üzlet, értékesítési pont alkalmazás, pénzügyi jelentések, kártyaolvasó és áttekintő műszerfal..

Havonta mindössze 9 dollárért, ez nagyon nagy a meglévő közönség számára, aki termékeket akar eladni, de nem akarja kezelni a teljes online áruházat.

A Shopify Basic használata teljesen más élmény. Ez lehetővé teszi egy teljes online áruház létrehozását, havonta 29 dollárért, tehát nézzük meg, mit kap az adott üzlet.

 • Korlátlan Termékek
 • 2 alkalmazott számla
 • 24/7 támogatás
 • Értékesítési csatornák
 • Kézi rendelés készítés
 • Kedvezmény kódok
 • Ingyenes SSL tanúsítvány
 • Elhagyott kocsi helyreállítás
 • Shopify POS alkalmazás
 • Akár 65% szállítási engedmény
 • Nyomtasson szállítási címkéket
 • 2,9% + 0,30 USD online hitelkártya-kamatlábak
 • 2,7% személyes hitelkártya kamatlábak
 • 2% pótdíj a Shopify Payments szolgáltatástól eltérő fizetési szolgáltatókkal

Ezekkel a funkciókkal kezelheti egy kis e-kereskedelmi vállalkozást. Korlátozott a létrehozható személyzeti számlák száma, és sajnos nem teszi lehetővé ajándékkártyák létrehozását. Ezen kívül megkapja az összes szükséges funkciót egy kis online bolthoz.

Mindkét terv nagyszerű azok számára, akiket megcéloznak. Az egyetlen kérdés, amelyet fel kell tennie magának a két terv közötti választáskor, a következő: „Szeretnék teljes e-kereskedelmi áruházat, vagy csak termékeket akarok eladni a Facebook vagy a blog közönségem számára?”

Ha valódi üzletet szeretne, keresse meg a Shopify Basic terméket. Az elhagyott kosár helyreállítási és kedvezménykódok olyan funkciók, amelyek nagyban megváltoztathatják az eladások számát, és akkor nem olvasná ezt a cikket, ha nem akart volna eladni termékeit.

Mennyibe kerülnek a Shopify tranzakciós díjai?

A Shopify nem számít fel tranzakciós díjat, ha a Shopify Payments szolgáltatást használja. Ha másik fizetési átjárót választ, a további díjak attól függnek, hogy melyik Shopify-tervét használja. A díjak 2% az Basic Shopify, 1% a Shopify és 0,5% az Advanced Shopify számára.

Vásároljon nonprofit szervezeteket: milyen lehetőségek vannak?

A Shopify segítségével kirakatot hozhat létre jótékonysági vagy nonprofit szervezetek számára. Az első dolog, amit valószínűleg meg akar tudni, az, hogy elfogad-e adományokat a Shopify segítségével. A válasz igen, lehet, de van valamilyen körforgalmi módszer ehhez.

Az adományok elfogadásához a Shopify-val adománytermékeket kell létrehoznia. Különböző termékeket kell létrehoznia a különböző előre beállított adományösszegekhez. Sajnos nincs olyan adományozási gomb, ahol az adományozók csak a kívánt összeget adományozhatják. Ennek eléréséhez egy „Fizet, amit akarsz” nevű alkalmazást kell használnod. Az alkalmazás további 5 USD / hónapba kerül.

Weboldalukon megemlítik azokat a nagy árakat is, amelyeket nonprofit szervezeteknek kínálnak. Bármilyen kiegészítő információt és a pontos tarifákat azonban sehol sem lehet megtalálni.

Azt hiszem, hogy a Shopify nonprofit ára ugyanaz, mint a szokásos árazás. Ennek alapján és az adományozási gomb hiánya alapján a Shopify nem tesz sok erőfeszítést, hogy kiváló lehetőség legyen a nonprofit szervezetek számára. Érdemes lehet másik társaságot keresni, ha nonprofit szervezet.

Megéri-e a Shopify éves terve??

A Shopify éves terve 10% -kal csökkenti az előfizetés költségeit. Ha engedheti meg magának az előleg fizetését, így pénzt takaríthat meg. Az a terv, amelyet évente megtakaríthat minden egyes tervnél: 10,8 USD a Shopify Lite számára, 34,8 USD a Shopify Basic számára, 94,8 USD a Shopify számára és 358,8 USD a Shopify Advanced számára..

Ön dönti el, hogy az egész évre történő előzetes fizetés megéri-e a végén megtakarított pénzt. Ne felejtsd el azt sem, hogy a Shopify kétévente terveket készít, amelyek 20% -os kedvezménnyel járnak.

Shopify vs más platformok & versenytársak

Most, hogy tájékozódtak a Shopify terveiről, van esély arra, hogy ez nem megfelelő Önnek. Ne aggódjon, sok alternatíva létezik odakint. Nézze meg az alábbi táblázatot, hogy összehasonlítsa a Shopify árait más e-kereskedelmi szolgáltatókkal. Lehet, hogy az egyik jobban illeszkedik az online áruházhoz.

Shopify árképzés: kulcsfontosságú elvitel

 • Nem hozhat létre online áruházat a Shopify Lite segítségével
 • A Shopify Basic a legolcsóbb terv a teljes online áruház számára
 • A Shopify további díjakat számít fel, ha nem használja a Shopify Payments átjárót
 • Mielőtt kiválasztaná a Shopify terveit, ellenőrizze újra, hogy hány üzlethelyiséghez és személyi számlához van szüksége
 • 10% -ot takaríthat meg, ha évente fizet, és 20% -ot, ha félévente fizet
 • A Shopify Lite egy egyszerű módszer a bevásárlókosár felvételéhez a Facebook-ba vagy a Blogba
 • A Shopify Plusz az üzletértékesítés további 0,25% -át számolja fel havonta, ha meghaladja a 800 000 dollárt

Shopify árképzési GYIK

Mi a legolcsóbb Shopify terv?

A legolcsóbb Shopify terv a Shopify Lite, amely havonta 9 dollárba kerül. Ez egy terv, amely lehetővé teszi termékek, gyűjtemények és bevásárló kosár beágyazását egy már meglévő webhelyre vagy a Facebook üzleti oldalára. A Shopify Lite a közösségi e-kereskedelem számára készült, így nem hozhat létre online áruházat ezzel a tervvel.

Melyik Shopify terv a legjobb?

A Shopify terveit az online áruház növekedésének megfelelően alakítják ki, tehát minden terv a legjobb egy adott méretű áruház számára. A Shopify Lite az a legjobb, ha az emberek még nem állnak készen a teljes áruházra. A Shopify Basic a legjobb kisvállalkozások számára, és mivel az üzlet növekszik, frissítenie kell további terveit, hogy a legtöbbet hozza ki a Shopify-ból..

Van egy ingyenes Shopify?

Nincs ingyenes Shopify-terv, de van egy ingyenes próbaverzió. 90 napig ingyenes próbaverzió használható hitelkártya nélkül. A jó dolog a Shopify ingyenes próbaverziója az, hogy azonnal felállíthat egy üzletet, hogy kipróbálhassa a dolgokat, és válassza ki az előfizetési tervet, amelyet az ingyenes próbaidőszak vége után fel kell fizetni..

A Shopify csökkenti-e az eladásokat?

A Shopify hitelkártya-tarifái különböznek az egyes terveknél. Az alapvető Shopify kamatlábak 2,9% + 0,30 dollár, a Shopify pedig 2,6% -ra + 0,30 dollárra csökkennek, az Advanced Shopify csökkenti az árakat 2,4% -ra + 0,30 dollárra, a Shopify Plus pedig 2,15% + 0,30 dollárra. Az átjárók használatáért a Shopify Payments kivételével további díjak számítanak fel. A levágás 2% az Basic Shopify, 1% a Shopify és 0,5% az Advanced Shopify esetében.

Mennyibe kerül a Shopify havonta?

A Shopify öt terv közül választhat. A Shopify Lite ára 9 dollár / hónap, és ez a terv lehetővé teszi, hogy bevásárlókosárot adjon egy már meglévő webhelyhez. A kis e-kereskedelemmel foglalkozó vállalkozásoknak fontolóra kell venniük a Shopify Basic alkalmazást, amely havonta 29 dollárba kerül. A közepes méretű online áruházak esetében a Shopify havonta 79 dollár. A nagy üzletek frissíthetik a Shopify Advanced alkalmazást, amely havi 299 dollárba kerül. Végül a Shopify Plus ára 2000 dollár + / hónap a vállalkozások számára.

Mi a különbség a Shopify és a Shopify Plus között?

A Shopify egy közepes méretű vállalkozások számára készült terv, amely lehetővé teszi online áruház létrehozását, akár 5 alkalmazotti fiók létrehozását és minden olyan szolgáltatást kínál, amelyre a közepes méretű online áruházaknak szüksége lesz. A Shopify Plus egy hatalmas vállalkozások számára készült terv, amely tele van olyan szolgáltatásokkal, amelyekre a nagy nemzetközi e-kereskedelemmel foglalkozó vállalkozásoknak szükségük van.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map