Cele mai bune site-uri de comerț electronic 2020: platforme de top revizuite

Probabil că ați observat că mulți consumatori preferă să facă cumpărăturile online. Cărămidă și mortar, fără îndoială, își păstrează încă locul în sfera de vânzare cu amănuntul, dar comoditatea cumpărăturilor online este imbatabilă.


Ceea ce te face mai norocos ca persoană de afaceri este faptul că configurarea unui site web de comerț electronic și încasarea pe acest val de comerț electronic este mult mai ușor de făcut astăzi decât a fost în urmă cu un deceniu, cu condiția să ai o companie sau o platformă de găzduire potrivită de partea ta..

Nu vă deranjează dacă nu aveți abilități de codare, deoarece puteți să vă construiți site-ul cu ușurință în câteva minute sau ore în cel mai rău caz, cu ajutorul constructorilor de site-uri furnizate de gazda magazinului. Și dacă nu doriți să faceți asta, dintr-un motiv sau altul, mai există o varietate de opțiuni care să se potrivească nevoilor dvs..

Cine alegeți ca gazdă de comerț electronic va determina cu siguranță dacă afacerea dvs. se traduce prin avere sau mușcă praful. Așadar, am rotunjit o listă cu cele mai bune site-uri de găzduire a comerțului electronic și le-am revizuit în detaliu pentru a vă ajuta să luați o decizie cu privire la locul în care să vă construiți magazinul de care nu veți regreta mai târziu..

Logo-ul HostGator

Alegerea noastră de găzduire a comerțului online cu numărul 1:
Obțineți cel mai bine găzduit pentru cel puțin
2,64 USD pe lună

Gazduire aprobată StartBloggingOnline.com

Iată cele mai bune site-uri de găzduire a comerțului electronic

Cele mai bune site-uri pentru găzduire comerț electronic

Logo-ul SiteGroundSiteGround este o companie de găzduire cu sediul central în Sofia, Bulgaria, dar cu centre de date din întreaga lume, inclusiv Marea Britanie, Olanda, SUA și Singapore. Motivul pentru care menționez acest lucru se datorează faptului că, indiferent de locul în care se află publicul tău, li se garantează viteze mai mari.

Alăturați-vă antrenamentului GRATUIT

Doriți să aflați cum să construiți 6 site-uri de autorități?

Alăturați-vă acestui antrenament gratuit…

 • În sfârșit, aveți o metodă dovedită de a găsi nișe profitabile
 • Obțineți acces la o metodă de cercetare a cuvintelor cheie nepricepută
 • Aflați cum să externalizați conținut de calitate
 • Aflați cum puteți construi linkuri de pălării albe către site-ul dvs. fără dureri de cap

De asemenea, pentru un site de comerț electronic care necesită o gazdă de încredere cu 99,99% uptime, SiteGround ar putea fi doar compania de găzduire cu care să vă construiți magazinul cu.

Nu numai că sunt de încredere, dar vă vor surprinde în mod plăcut prin serviciul lor clienți, sensibil și transparent.

Acesta și multe altele pe care le vedeți mai jos este motivul pentru care SiteGround rămâne compania cu una dintre cele mai bune înregistrări de găzduire a comerțului electronic..

Instrumente excelente de comerț electronic

Pe lângă lucrul cu diverse sisteme populare de gestionare a conținutului (CMS), cum ar fi Magento, Joomla și WordPress, SiteGround acceptă utilizarea diferitelor aplicații de comerț electronic, cum ar fi OpenCart și Prestashop.

De asemenea, puteți merge la Softaculous-ul lor, unde aveți opțiunea de a alege alte instrumente de comerț electronic cum ar fi ZenCart, opencart etc..

Atunci când configurați un magazin online, funcțiile menționate sunt printre cele mai cruciale de care aveți nevoie pentru a vă îmbunătăți funcționalitatea magazinului.

Deși toate aceste funcții sunt excelente, majoritatea clienților le este greu să lucreze cu excepția unei minorități care au un anumit nivel de abilitate în dezvoltarea web sau un anumit nivel de capacitate de codare.

Domeniu gratuit cu găzduire

Construirea site-urilor web

Nu este un profesionist? Nu te încurca încă. SiteGround a încorporat constructorul de site-uri Weebly în platforma lor. Deci, nu numai că vă puteți bucura de serviciile lor de găzduire, dar veți avea și un constructor de site simplu, dar eficient, cu care să lucrați.

Weebly nu necesită cunoștințe de codificare pentru a construi un site web. Pur și simplu trageți și plasați în loc diferitele elemente cu care doriți să lucrați, cum ar fi fotografii, texte, hărți și videoclipuri.

Mai mult, vine cu opțiuni de comerț electronic, cum ar fi numeroase gateway-uri de plată, precum și teme atractive din magazin pentru o experiență mai bună a utilizatorului. În plus, șabloanele site-ului Weebly răspund atât la computere desktop, cât și la dispozitivele portabile, cum ar fi telefoanele mobile și tabletele.

Deci, în cazul în care aveți nevoie pentru a construi un site de comerț electronic într-o clipă și cu ușurință, SiteGround te-a acoperit cu Weebly. Și din moment ce știi deja ce să faci, iată un scurt videoclip, care explică Volution cinci lucruri pe care nu ar trebui să le faci atunci când construiești un site web de comerț electronic.

Dacă, însă, ai deja un site web existent și ai nevoie doar de o gazdă, vei fi încântat să știi că migrarea către SiteGround este gratuită.

Prețuri

Planurile de găzduire SiteGround au un preț flexibil și pornesc de la cele mai de bază opțiuni de găzduire partajate prin găzduire dedicată, până la opțiuni de găzduire în cloud.

Cea mai ieftină opțiune partajată a acestora este „Planul de pornire”, care se ridică la doar 3,95 USD pe lună (prețul introductiv special, prețul de reînnoire regulat este de 11,95 USD pe lună) și include cont de e-mail, trafic nelimitat, cPanel, CloudFare (CDN), copii de rezervă gratuite zilnice, și alte caracteristici ispititoare

Puteți face mereu upgrade la „Grow Big Plan” sau „Go Geek Plan” pentru găzduire partajată, ambele care vă vor oferi spațiu de stocare suplimentar cuprins între 20 și 30 GB, pe lângă capacitatea de a gestiona 25.000 până la 100.000 de vizitatori pe lună..

Dacă vă așteptați la un număr mai mare sau aveți nevoie de un site cu mai multă putere și stabilitate, puteți încerca planurile lor de hosting, dedicat și întreprindere.

Suport tehnic

Fama și averea au ajuns pe SiteGround datorită accentului clar și a efortului lor pentru asistența tehnică. Rareori va trebui să solicitați asistență pentru clienți ca urmare a perioadei de oprire sau a oricărei alte probleme comune.

Acest lucru se datorează faptului că SiteGround are un serviciu unic de prevenire a malware care detectează starea serverului în timp real, ceea ce le permite să răspundă înainte ca o problemă să devină o problemă majoră.

Drept urmare, majoritatea discrepanțelor de performanță sunt detectate și rezolvate înainte de a simți efectele.

Cu toate acestea, dacă mai doriți să vă adresați, puteți face acest lucru prin chat, telefon și bilete.

Pro-uri

 • Creator web ușor de utilizat
 • Viteza de încărcare mai rapidă
 • 99,99% uptime
 • Suport excelent pentru clienți
 • Copii de rezervă gratuite gratuite

Contra

 • Acces limitat la stocare, adică 10 GB la 30 GB
 • Vizite lunare limitate
 • Prețuri relativ ridicate de reînnoire

Wix este de aproximativ 13 ani și, în acest timp relativ scurt, și-au construit un nume bun pentru ei în spațiul de găzduire și de construire web.

Profitarea de instrumentele lor ușor de utilizat și elaborate de construire a site-urilor web este doar un beneficiu al găzduirii cu Wix.

Având în vedere concurența brutală pe care eCommerce o prezintă, un nou-venit sau un vechi-timer care încearcă să râdă pentru spațiul online și atenția clienților, pe o piață deja aglomerată, poate lupta foarte mult dacă le lipsește un site web atrăgător care emană relevanță în nișa lor dată..

Găzduirea Wix oferă o opțiune care vă permite accesul ușor la construirea unui site web greu de ignorat, dar mai important, unul care este echipat cu lucrurile potrivite, cum ar fi optimizarea motoarelor de căutare, ajutând astfel potențialii clienți să vă găsească cu ușurință.

Construirea site-urilor web

Succesul în comerțul electronic depinde în mare măsură de un site simplu, dar totuși interesant. Găzduirea cu Wix și profitarea de constructorul lor va face acest lucru poziționează site-ul tău de comerț electronic pentru succes chiar din liliac. Acest lucru se datorează faptului că, în ciuda industriei pe care o puteți fi și oricât de unică ar fi, Wix are peste 1.000 de șabloane de site-uri web distribuite pe aproape orice nișă la care vă puteți gândi.

Pe lângă faptul că are o interfață ușor de utilizat, este un editor drag-and-drop complet cu șabloane responsive mobile și o caracteristică de inteligență artificială de design (ADI) care poate face funcția de proiectare pentru dvs..

Optimizarea motoarelor de căutare (SEO)

Logo WixO problemă majoră cu care vă văd majoritatea proprietarilor de site-uri online de comerț electronic este lipsa vizibilității. Cu Wix, nu trebuie să transpirați din cauza funcțiilor lor prietenoase cu Google, cum ar fi posibilitatea de a adăuga un titlu, cuvinte cheie și meta descriere pe fiecare pagină..

De asemenea, expertul Wix SEO vă va revizui așteptările SEO în ceea ce privește modul în care doriți să vă clasificați pe motoarele de căutare precum Google, Bing, Yahoo și altele, apoi mergeți mai departe pentru a întocmi un raport care vă va ajuta să obțineți cel mai bine astfel de clasamente..

Din păcate, nu veți putea rescrie adresele URL pentru a le face să fie citite de oameni.

Prețuri

În prezent, Wix oferă două planuri bogate în caracteristici care se referă la nișa de comerț electronic. Aceasta include planuri de comerț electronic și VIP.

Comerțul electronic este cel mai ieftin plan și revinde la 16,50 USD pe lună. VIP plătește 24,50 USD pe lună, iar pe lângă ce are omologul său, are un răspuns prioritar și 10 campanii de e-mail pe lună..

Ambele se lăudă cu lățime de bandă nelimitată, stocare de 20 GB, un domeniu gratuit / conectați funcția de domeniu, capacitatea de a elimina anunțurile Wix, un magazin online și aplicațiile pentru constructor de forme și pentru site-uri..

Suport tehnic

Wix are o gamă largă de canale de asistență care includ asistență telefonică, e-mail și social media. Dacă corespondența dvs. de asistență preferată se face prin chat, îmi este teamă că veți fi dezamăgiți de această notă, deoarece suportul Wix nu include asta.

Cu toate acestea, au un centru de ajutor cu discuții în trend, plus o bază de cunoștințe în care răspunsurile la întrebări frecvente sunt furnizate în detaliu.

Ceea ce mi-a plăcut în legătură cu suportul tehnic al acestora este faptul că, indiferent dacă sunteți un utilizator gratuit sau premium, primiți toți același nivel de asistență.

Pro-uri

 • Planuri accesibile de găzduire a comerțului electronic
 • Multă libertate creatoare
 • 1.000 de șabloane de industrie din care să alegeți
 • Creator de site-uri ușor de utilizat
 • Niciun canal de asistență pentru clienți nu este limitat la planurile plătite
 • Kit SEO complet

Contra

 • Imposibil de personalizat adresele URL ale paginii
 • Asistența tehnică nu include chat-ul

InMotion este un furnizor privat de servicii de găzduire web al cărui rădăcină datează din 2001. Au un palmares impresionant de a ajuta întreprinderile online mici și mijlocii să crească.

Dacă anticipați creșterea sau aveți unul dintre acele site-uri web cu creștere rapidă, vă va plăcea că InMotion este foarte scalabil și transferurile de la un plan la altul vin cu un timp de oprire zero..

Performanța medie a vitezei lor este mai impresionantă decât ceea ce au majoritatea gazdelor web și, într-un anumit sens, justifică câțiva dolari în plus de care ar putea fi nevoie să tusezi în fiecare lună..

În plus, au investit în realizarea platformei lor ușor de utilizat. În ceea ce privește comerțul electronic, așteptați-vă la acces la numeroase soluții legate de comerțul electronic, precum Prestashop și Opencart.

Construirea site-urilor web

Logo InMotion HostingPe lângă faptul că găzduiește un site web de comerț electronic, ai nevoie de un site care să atragă atenția, să aibă funcționalități de comerț electronic și să fie personalizabil pentru a se potrivi sau a se potrivi cu produsele tale.

Puteți crea cu ușurință o soluție de comerț electronic integral all-in-one, complet găzduită cu cPanel-ul InMotions sau cu un instrument de construire web cunoscut sub numele de BoldGrid. Acest instrument vă ajută să configurați un site web în câteva minute, deoarece nu este necesară codificarea.

Ceea ce face ca BoldGrid să fie atât de ușor de utilizat, este un editor drag and drop. De asemenea, este potrivit pentru o gamă largă de categorii industriale, nu doar comerț electronic, deoarece vine cu peste 200 de șabloane din care să alegeți. Modelele răspund complet și se pot adapta la orice dimensiune a ecranului.

Prețuri

Se consideră că prețurile InMotion sunt ușor în partea superioară. Însă, cu viteze de încărcare a paginii, ar fi plăcut să plătiți prețul dacă acest lucru vă va ajuta să vă oferiți un avantaj în fața concurenței. Cel mai ieftin nivel este trei planuri de găzduire partajate.

Pentru cele mai bune rezultate la găzduirea unui site de comerț electronic, aș recomanda „Planul Pro”, deoarece vă permite să găzduiți site-uri web nelimitate și vine cu spațiu de disc nelimitat, lățime de bandă și baze de date și este gata de comerț electronic. Acest plan este de 14,71 USD pe lună.

Un alt plan de găzduire partajat mai ieftin este „Planul de energie”, care se reface cu 8,49 USD pe lună și este gata comerțul electronic.

Cu toate acestea, dacă aveți nevoie de un plan optimizat de comerț electronic mai puternic, planurile lor de găzduire VPS dedicate și gestionate vă vor sorta cu siguranță.

Suport tehnic

Tehnic suportul este mult peste medie pentru această companie de găzduire a comerțului electronic. Vă puteți aștepta timp de răspuns decent pentru întrebările dvs. prin chat și e-mail live, precum și prin telefon. Pe lângă acest lucru, InMotion are o bază de cunoștințe care vă oferă soluții pentru probleme frecvent întâlnite.

Pro-uri

 • Viteză și timp de funcționare fiabile
 • Ușor scalabil
 • Zero dezactivare la actualizarea unui plan
 • Suport client atent
 • Creator de site-uri ușor de utilizat

Contra

 • Planuri de găzduire relativ costisitoare

Logo-ul iPageiPage este una dintre numeroasele companii de găzduire web deținute de Endurance International Group. Fondată în 1998, această companie aduce planuri de găzduire incredibil de ieftine, care se ridică la prețul de până la 2,00 USD pe lună.

Site-urile simple de comerț electronic cu integrare PayPal și coșul de cumpărături AgoraCart pot fi construite și găzduite alături de o suită completă de securitate care vă permite să rulați magazinul online fără stres. Securitatea include scanări malware zilnice, scanări spam și monitorizare constantă a rețelei. Acest lucru este în plus față de protecția de securitate 24/7 prin SiteLock și serverele echilibrate de sarcină.

Construirea site-urilor web

Creatorul de site-uri web de pe iPage este ușor de utilizat. Constructorul drag-and-drop nu necesită nicio codare și, prin urmare, poate fi utilizat atât de începători, cât și de profesioniști.

De asemenea, vine cu o încărcătură de bunătăți nelimitate chiar de la salt. Aceasta include baze de date nelimitate de stocare și MySQL, lățime de bandă scalabilă, domenii nelimitate și o grămadă de instrumente de proiectare și construcție.

De asemenea, iPage oferă o mulțime de opțiuni pentru dvs. pe sistemul de gestionare a conținutului. Acest lucru înseamnă că puteți lucra cu CMS-ul dvs. preferat, cum ar fi WordPress, Joomla și Drupal, precum și o platformă de blog și o mulțime de opțiuni pentru galeria foto.

Și mai bine este că toate aceste funcții sunt disponibile la un singur clic. Integrarea altor căruțe de cumpărături populare și gateway-uri de plată, cum ar fi PayPal, este destul de ușoară atunci când utilizați constructorul web iPage.

Prețuri

Deși planurile de găzduire pot fi cu adevărat costuri reduse, vin cu avantaje utile care sunt esențiale pentru crearea și găzduirea unui site de comerț electronic.

La baza celui mai ieftin plan de găzduire al iPage, timp de 36 de luni, la 1,99 USD pe lună, veți găsi funcții, cum ar fi un magazin online gratuit și MySQL nelimitat, webmail și altele. De asemenea, au un plan mediu pentru 24 de luni, la 2,49 USD. Cu toate acestea, cel mai scump din această categorie este planul lor de 12 luni, la 2,99 USD pe lună.

Rețineți că acestea sunt prețuri introductive speciale. Ratele de reînnoire periodică tind să fie puțin mai mari decât aceasta.

Suport tehnic

iPage oferă asistență tehnică non-stop prin telefon, chat și e-mail, pe lângă faptul că ai tutoriale online care sunt de mare ajutor atunci când începi. Timpul lor de răspuns este mediu și totul depinde de fluxul de apeluri la un moment dat.

Pro-uri

 • Foarte accesibil
 • Excelent pentru proprietarii de site-uri
 • Funcții îmbunătățite de securitate
 • Instrumente avansate pentru creșterea site-ului dvs. web
 • Timp puternic de până la 99,8%
 • Asistență decentă pentru clienți

Contra

 • Planurile de găzduire te blochează într-un contract pentru cel puțin 12 luni
 • Timpul mediu de răspuns al serviciului clienților
 • Timpul de încărcare ar putea fi mai bun
 • Prețurile periodice de reînnoire tind să fie mai mari, ajungând până la 10 dolari pe lună

Cele mai bune site-uri de găzduire comerț electronic: care gazdă să aleagă?

Ajungând la un verdict cu privire la care dintre companiile de găzduire de mai sus are cea mai bună găzduire pentru un site web de comerț electronic este un apel greu. Acest lucru se datorează faptului că nevoile de găzduire variază de la client la client.

Reducerea găzduirii comerțului electronic prin ceea ce oferă gazda

Dacă doriți să configurați un site de comerț electronic de tip kick-ass care bifează toate casetele potrivite în ceea ce privește performanța și conversia, atunci alegerea dvs. trebuie să puncteze bine pe factori precum viteza de încărcare și estetica, pe lângă experiența utilizatorului. Dacă adoptăm această abordare, SiteGround ia cu ușurință coroana.

Deși constructorul site-ului SiteGround nu este la fel de zburător ca al lui Wix, acesta își face treaba când vine vorba de ușurința în utilizare. În ceea ce privește versatilitatea, accesul la peste 1.000 de șabloane Wix prezintă utilizatorului o mulțime de alegeri. De asemenea, Wix are mâna superioară a unui expert ucigaș SEO care te face mai vizibil pe motoarele de căutare.

În ceea ce privește site-urile uriașe sau cu creștere rapidă, planurile InMotion ar fi un loc minunat pentru a începe, deoarece au funcții concepute pentru a răspunde unor astfel de nevoi. Dar nu uitați că prețurile lor se încadrează în partea superioară a scării prețurilor.

În mod evident, iPage ambalează multe bunătăți și are un preț scăzut. Dacă sunteți un proprietar de întreprinderi mici sau mijlocii cu un buget, nu veți greși cu această alegere.

Logo-ul HostGator

Alegerea noastră de găzduire web # 1:
Obțineți cel mai bine găzduit pentru cel puțin
2,64 USD pe lună

Gazduire aprobată StartBloggingOnline.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map