Cele mai bune recenzii de gazduire de domenii: Alegeți acum gazda de domeniu de top!

Gazda de domeniu pe care o alegeți va avea un impact extraordinar asupra afacerii dvs. Alegeți gazda greșită, iar site-ul dvs. ar putea fi dificil, dacă nu imposibil, pentru accesul clienților dvs. uneori. Alegeți gazda potrivită, iar site-ul dvs. se va încărca rapid și va fi mereu accesibil. Acesta este motivul pentru care această postare care conține cele mai bune recenzii de găzduire de domenii pentru o varietate de situații se află aici.


Deci, cum găsiți cea mai bună gazdă de domeniu? Puteți întreba un prieten care are un site web. Dar probabil că nu știu decât despre gazda pe care au fost selectați. În plus, funcțiile care funcționează pentru site-ul lor web pot să nu fie tipurile de funcții care funcționează pentru dvs..

Cel mai bun mod de a compara multe gazde este să citiți recenzii de încredere de gazdă de domeniu. Am testat personal cinci dintre cele mai importante gazde de domeniu. Mai jos sunt recenzii complet onest de găzduire de site-uri pentru fiecare platformă. Puteți compara fiecare serviciu și găsi care este platforma perfectă pentru nevoile dvs. specifice.

Logo-ul HostGator

Alegerea noastră de găzduire web # 1:
Obțineți cel mai bine găzduit pentru cel puțin
2,64 USD pe lună

Gazduire aprobată StartBloggingOnline.com

Compararea noastră de comentarii de domenii

Iată cele mai bune site-uri web de găzduire de domenii

Logo-ul HostGatorCea mai populară alegere a noastră, HostGator a fost fondată în 2002 de un student la Universitatea Atlantic Atlantic, numit Brent Oxley.

În prezent, găzduiesc peste 10 milioane de domenii pe servere din întreaga lume, care deservesc peste 500.000 de clienți.

Alăturați-vă antrenamentului GRATUIT

Doriți să aflați cum să construiți 6 site-uri de autorități?

Alăturați-vă acestui antrenament gratuit…

 • În sfârșit, aveți o metodă dovedită de a găsi nișe profitabile
 • Obțineți acces la o metodă de cercetare a cuvintelor cheie nepricepută
 • Aflați cum să externalizați conținut de calitate
 • Aflați cum puteți construi linkuri de pălării albe către site-ul dvs. fără dureri de cap

Flexibil și scalabil pentru întreprinderile în creștere

Multe companii doresc o platformă de găzduire care să crească așa cum se întâmplă. HostGator oferă posibilitatea de a îmbunătăți spațiul de stocare, limita vizitatorilor și, în caz contrar, scala site-ului dvs., după cum este necesar.
Prea mulți furnizori de hosting te obligă să alegi un plan mai mare decât nevoile tale.

HostGator vă permite să mențineți costurile de găzduire în timp ce începeți și să plătiți pentru mai multe funcții numai după ce sunteți gata să le utilizați.

Iată un videoclip HostGator care explică mai multe despre cum pot ajuta o întreprindere mică să se transforme într-o companie mare:

Mult control

Oferă găzduire partajată, hosting dedicat și VPS. Dacă sunteți familiarizat cu găzduirea, HostGator vă oferă mult control. Vi se oferă acces complet la root pentru a instala și personaliza software-ul.

De asemenea, oferă opțiuni semi și complet gestionate. Pentru un cost suplimentar, echipa HostGator cu administrarea întregului cont. Pachetele gestionate complet includ suport atât pentru sarcini de rutină, cât și pentru situații de urgență.

Tehnologie puternică și viteze rapide

HostGator are o rată de funcționare extraordinară de 99,98%. Acest lucru se datorează serverelor high-end. Fiecare server folosește 128 GB RAM și 3.6TB de stocare RAID 10. În plus, toate planurile includ suport pentru Ruby, Perl, Python, precum și asistență pentru accesul root și SSH.

Întrucât iubim atât de mult Hostgator, am negociat o ofertă exclusivă pentru dumneavoastră! În loc să plătiți prețul complet, puteți beneficia de peste 60% din tariful obișnuit și platiti doar 2,64 USD / luna aici.

Logo-ul SiteGroundÎn 2004, un grup de studenți și-au propus să creeze un serviciu de găzduire de domenii după ce nu au putut găsi o platformă existentă care le-a plăcut. Doisprezece ani mai târziu SiteGround este una dintre cele mai mari și mai populare gazde de site-uri din lume. Găzduiesc peste 450.000 de domenii pentru bloggeri, întreprinderi mici, companii mai mari și multe altele.

Domeniu gratuit cu găzduire

Ușor de utilizat (în special cu WordPress)

Nu este necesară experiență de găzduire. Vă vor parcurge întregul proces de configurare. Dacă ți-ai creat site-ul în WordPress, configurarea și întreținerea este și mai ușoară. Acestea oferă integrarea completă a WordPress, care include:

 • Securitate suplimentară
 • Întreținere la nivel de server
 • Copii de rezervă automatizate în fiecare lună

Opi pe care puteți conta

Dacă o gazdă web face un singur lucru corect, ar trebui să vă păstreze site-ul online. Aceasta este cunoscută sub denumirea de uptime și SiteGround este excelent. Ele depășesc standardul industriei (99,90%) pentru a vă oferi un timp de utilizare de 99,98%!

Spațiu limitat de depozitare

Cel mai scump plan al acestora oferă o limită de stocare de 30 GB. Deși acest lucru este suficient pentru bloguri și întreprinderi mici, nu este nelimitat. Dacă intenționați să vă extindeți timpul, puteți fi interesat de un furnizor de hosting care oferă spații de stocare nelimitate.

Angajament anual

Nu există niciun plan de la o lună la alta. Dacă vă abonați, va trebui să vă înscrieți pentru cel puțin un plan de un an. Planuri de doi și trei ani sunt de asemenea disponibile.

Este o perioadă lungă de timp pentru o platformă pe care nu o mai utilizați până acum. Dar există o veste bună. SiteGround este unul dintre puținele gazde de domeniu care oferă un proces limitat.

Pentru 24,99 USD, puteți utiliza SiteGround timp de o lună. Acest lucru vă permite să vă configurați site-ul și să-l testați într-o situație reală. În plus, dacă decideți să cumpărați un abonament mai lung, site-ul dvs. este deja online și gata de plecare.

Logo NameCheapFondată în 2000 de Richard Kirkendall, NameCheap este o gazdă de domeniu cu sediul în Los Angeles. Sunt populare printre întreprinderile mici. NameCheap este cunoscut și pentru opoziția puternică a companiei față de SOPA.

O mare varietate de planuri

Pe măsură ce afacerea dvs. crește, NameCheap crește odată cu dvs. Acestea oferă servicii de găzduire partajate pe server, găzduire VPS, găzduire dedicată serverului și găzduire de e-mailuri private Există mai multe planuri pentru a se potrivi cu orice dimensiune bugetară.

Securitate

Securitatea de nivel superior este importantă pentru toate site-urile. Dar este deosebit de important dacă executați un magazin online. NameCheap se angajează să ofere securitate de înaltă calitate și confidențialitate chiar și pentru cele mai ieftine planuri.

Nu multe elemente suplimentare

Un lucru care nu-mi place la NameCheap este lipsa funcțiilor suplimentare. Oferă găzduire solidă, fiabilă și sigură la un preț destul de bun. Și este vorba despre asta. Dacă căutați funcții de optimizare extinse, NameCheap poate să nu fie cea mai bună alegere.

Logo GoDaddyDacă puterea de publicitate s-ar traduce direct la gazde web de calitate, atunci GoDaddy ar fi regele incontestabil al gazdelor de domeniu. Au o istorie lungă de reclame mari și spectaculoase, care apar de obicei în timpul Super Bowl.

Dincolo de hype de marketing, există o centrală de găzduire. Găzduiesc peste 60 de milioane de site-uri web cu peste 13 milioane de clienți.

Ușor de folosit

GoDaddy este la fel de mainstream ca un site de găzduire devine. Chiar dacă aveți practic experiență zero cu găzduirea web, puteți obține un site funcțional într-o după-amiază. Site-ul este proiectat pentru utilizatorii pentru prima dată.

Acestea oferă peste 200 de șabloane de design cu opțiuni pentru practic orice tip de site. Serviciile de găzduire includ o varietate de caracteristici tehnice utile, cum ar fi copii de rezervă automate și gestionarea pluginurilor.

Ele oferă chiar posibilitatea de a salva mai multe versiuni ale aceluiași site. Aceasta este o caracteristică utilă, dar rară, care vă permite să testați diferite machete și configurații ale site-ului, fără a risca o pierdere completă a lucrului.

Suport excelent pentru clienți

Asistența clienților este excelentă cu GoDaddy. Puteți ajunge de fapt la o persoană reală la telefon! Dacă aveți multă experiență cu companiile de găzduire web, știți cât de rară este aceasta. Dar de fiecare dată când am sunat GoDaddy vorbeam cu un membru cunoscut al echipei lor în doar câteva minute.

Pentru probleme mai puțin urgente, puteți contacta asistența clienților prin e-mail sau prin mesaj instant.

Preturi mici

GoDaddy oferă prețuri speciale mici pentru clienții noi. Este minunat, dar și ceva de așteptat de la mulți dintre acești furnizori de hosting mai mari.

Majoritatea ofertelor pe care le veți găsi pentru GoDaddy sunt pentru prima lună sau primul an de găzduire. În mod ideal, site-ul dvs. web va fi online pentru mult mai mult decât atât. Deci care sunt prețurile normale? În jur de 14,99 USD pe an. Nu este prea scăzut, dar nici nu este extrem de ridicat.

Incapacitate de transfer

Iată ceva care nu-mi place cu adevărat de GoDaddy. Odată ce ați creat un site folosind GoDaddy, trebuie să rămâneți pe unul dintre planurile lor de găzduire pentru a continua să utilizați acel site. Cu alte cuvinte, nu puteți duce site-ul la o altă companie de găzduire.

Aceasta este o problemă relativ unică pentru GoDaddy. Majoritatea altor platforme de găzduire vă permit să vă transferați pe un site pe care l-ați creat în altă parte. De fapt, majoritatea altor platforme de hosting vă permit să transferați gratuit un site. Le interesează mai mult să vă beneficieze de client de găzduire pe termen lung.

Fără suport de comerț electronic

Dacă conduci o afacere virtuală, GoDaddy probabil nu este pentru tine. Nu au multe opțiuni pentru comerțul electronic. Ceea ce au au este complet automatizat și nu este foarte personalizabil.

GoDaddy este excelent dacă site-ul dvs. nu este concentrat pe realizarea directă a vânzărilor. De exemplu, GoDaddy este o gazdă ieftină și de încredere pentru un blog. Dar probabil că site-urile serioase de comerț electronic sunt mai bine servite în altă parte.

Cu sediul central în Provo, Utah, Bluehost este o mare platformă de găzduire de domenii care găzduiește peste două milioane de site-uri web.

Adu un prieten

Logo BlueHostBluehost are un mare program de afiliere. Dacă vă place să folosiți platforma, spuneți-i unui prieten. Bluehost plătește pentru fiecare sesizare. Ei plătesc milioane în fiecare an.

Personal, cred că acest lucru arată multă încredere în platforma lor. Aceștia sunt dispuși să angajeze o sumă semnificativă din bugetul lor publicitar pentru ceea ce este practic publicitatea prin cuvânt.

Suport excelent pentru WordPress

Dacă doriți să vă construiți site-ul dvs. pe WordPress, Bluehost ușurează găzduirea. Sunt doar una dintre cele trei gazde web pe care WordPress le recomandă oficial. Integrarea completă a WordPress nu funcționează doar cu site-ul dvs. curent. De asemenea, vă puteți odihni, știind că funcțiile viitoare dezvoltate pentru site-ul dvs. WordPress vor funcționa și cu Bluehost.

Sigur și sigur

Bluehost se angajează în securitate. Fiecare site web pe care îl găzduiesc are o varietate de caracteristici de securitate pentru a vă proteja atât pe dvs. cât și pe clienții dvs. Funcțiile de securitate includ CloudFlare, acces SSH, lista neagră a adresei IP și protecție la link-ul rapid.

Serviciul mediu pentru clienți

Asistența pentru clienți este o caracteristică pe care puteți să o parcurgeți ani fără să o utilizați, dar atunci când aveți nevoie de ajutor, nu există niciun element, veți dori mai mult. Din nefericire, Bluehost rămâne puțin scurt pentru a oferi asistență excelentă clienților.

Problema principală este așteptarea constantă lungă. Atât telefonul, cât și e-mailul au dus la o durată de așteptare mai mare decât media. Aceasta nu este o afacere uriașă atunci când problema este o problemă tehnică minoră. Dar, dacă site-ul tău se stinge și vrei răspunsuri rapide, atunci o lungă așteptare pentru sprijin poate fi o durere de cap majoră.

Concluzie revizuire gazduire domeniu

Cele mai bune recenzii de găzduire de domenii sunt cele care vă spun binele și răul. Acum ar trebui să aveți suficiente informații pentru a alege cel mai bun domeniu pentru blogul dvs., întreprinderile mici sau un alt tip de site.

Recenziile de găzduire a site-urilor web vă pot orienta în direcția cea bună, dar pentru a face cea mai bună alegere, va trebui să aveți o înțelegere completă a nevoilor dvs. Câți vizitatori așteptați pe site-ul dvs.? Cât spațiu de stocare veți utiliza? Site-ul dvs. este o afacere și, dacă da, credeți că afacerea dvs. va crește cu timpul?

Încă nu sunteți sigur ce gazdă de domeniu este cea mai potrivită pentru dvs.? După crearea recenziilor serviciilor de găzduire web, recomandarea mea personală este HostGator. În timp ce toate gazdele de domeniu revizuite mai sus au multe de recomandat, HostGator este lider în ceea ce privește puterea și tehnologia.

Au uptime uimitor și o serie de opțiuni de personalizare. Dacă nu sunteți interesat să efectuați toată optimizarea, puteți plăti și un pic mai mult și vor face toate lucrările pentru dvs. În plus, echipa lor de servicii pentru clienți este utilă și ușor de accesat.

În timp ce toate site-urile din recenziile de hosting de domeniu de mai sus au un merit, recomandarea mea personală pentru majoritatea oamenilor și a întreprinderilor mici care caută gazdă de domeniu este HostGator.

Logo-ul HostGator

Alegerea noastră de găzduire web # 1:
Obțineți cel mai bine găzduit pentru cel puțin
2,64 USD pe lună

Gazduire aprobată StartBloggingOnline.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map