Koliko stane ime domene na leto? (In dobite eno brezplačno)

Koliko je domenskega imenaKaj je v imenu? Lahko bi bilo vse. Shakespearov drobiž o vrtnici, ki diši tako sladko, tudi če se imenuje drugo ime, na primer “smrdljiv” … no … ta smrad smrdi.


Tako se dogaja tudi na medsebojnih povezavah. Ime spletnega mesta je resnično ključni element.

V redu, dovolj babe, vaše vprašanje je “Koliko je domenskega imena?” in nameravamo odgovoriti na to in vam prirediti nepričakovano presenečenje! ��

Preden pa se pogovorimo o stroških nakupa URL-ja domene…

Vedeti morate eno:

Če želite doseči neverjetne rezultate, morate vlagati v dobro ime.

Tweet

Stroški podjetja na leto (najnižji) Stroški na leto (.com) Splošna ocena Povezava
HostGator 0,95 USD / leto (spletna stran) BREZPLAČNO z gostovanjem! 5/5 Najboljša ponudba!
NameCheap 0,99 USD / leto (.klub) 10,98 USD / let 5/5 Preverite cene
GoDaddy 0,99 USD / leto (.klub) 14,99 USD / let 4,5 / 5 Preverite cene
1 in 1 0,99 USD / leto (.life) 14,99 USD / let 4,5 / 5 Preverite cene
Dotster 2,99 USD / leto (.info) 9,99 USD / let 4,5 / 5 Preverite cene
Name.com 1,99 USD / leto (.life) 12,99 USD / let 4/5 Preverite cene
iPage 1,99 USD / leto (.life) 12,99 USD / let 4/5 Preverite cene

Koliko je povprečno domenskega imena?

Koliko stane registracija na ime domene? No, povprečna cena registracije je pogosto poceni od 10 do 20 USD na leto, odvisno od registrarja in s tem povezanih stroškov TLD, vendar bi lahko bila draga tudi 16 milijonov dolarjev. Šokiran?

Številne cene imen spletnih strani na tržnici so znane, da so banke zlomile (več o tem kasneje).

Dobra stvar je, da vam bomo tudi pokazali, kje in kako lahko dobite vaše ime domene BREZPLAČNO! (Pomaknite se do dna, če se vam mudi)

stroški domenskega imena

Registrarji domen (kraji, kjer kupujete / prodajate imena spletnih mest) zaračunavajo različne cene, torej koliko boste plačali za domeno, je odvisno tudi od tega, koga boste izbrali za svojega registrarja domene.

Najprimernejše razširitve so .com, .org, .net, .info, .biz. Spadajo pod TLD (domene najvišje ravni) in znano je, da stanejo drugače.

Če poznate nekaj trikov, dejstev in s katerimi registratorji domen bodo sodelovali pri nakupu domene, vam bo tudi pomagalo znižati stroške in se verjetno izogniti prevarantom s sokolovimi očmi, da bodo lahko izpraznili denarnico..

Koliko stane ime domene pri teh registratorjih? Veseli me, da ste vprašali! Tu je seznam nekaterih cen nekaterih dobro znanih registratorjev domen (upoštevajte, da cene običajno nihajo, zato lahko zadnjo ceno preprosto obiščete na njihovih spletnih mestih).

Koliko stane ime domene na leto?

Koliko stane ime domene?

Težko je natančno ugotoviti, koliko stanejo imena domen (prikazali vam bomo najboljše možnosti). Če nameravate kupiti novo domeno, bi vas to v povprečju stalo od 10 do 15 USD na leto, odvisno od TLD in registrarja.

Pri iskanju novega imena spletnega mesta boste naleteli na desetine registratorjev domen, vsak s svojim paketom paketov in ugodnosti.

Ko razmišljate o stroških domen, ne sodite vedno med poceni pakete. Upoštevajte, da je včasih “poceni resnično drago”.

Oglejte si tudi našo objavo o poceni registraciji domen, če želite izvedeti, ali se vam splača, pogosto pa paketi z nekoliko višjimi cenami pakirajo dodatna orodja in druge bonuse, ki vam bodo pomagali hitro in enostavno sestaviti spletno mesto.

Logotip HostGatorHostGator ni samo naš najljubši ponudnik gostovanja tukaj, ampak je tudi naš najljubši register domen. Čeprav bi domena s pripono “.com” stala vsaj 12,95 USD letno …

Ime domene lahko dobite brez plačila s spodnjim gumbom!

Torej, ne sprašujte nas “koliko je domenskega imena?”, Ker je najboljša stvar pri pridobivanju domene prek HostGatorja ta, da je ime domene brezplačno z gostovanjem, ki vas bo stalo le 2,64 dolarja na mesec.

To je precej super zadeva!

Pohitite, ta dogovor je dober le do konca leta 2007 Maj 2020.

Logotip NameCheapNajbolj znana in ugledna je Namecheap preprosta storitev, ki pokriva registracijo domen in prijazne cene domenskih imen, ki jih ponujajo strankam.

Cene se gibljejo od 0,88 dolarja na leto (.us, .men, .faith,. Kriket itd.) Do 8,88 dolarja na leto (.com) do višine 2,488 USD na leto (. Varnost). Lahko si ogledate njihovo spletno mesto in si ogledate njihov celotni seznam cen. Dodatne funkcije vključujejo posredovanje po e-pošti, parkiranje domene, preusmeritev po spletu in še več, vse skupaj s ceno.

Logotip GoDaddyjaGoDaddy je trenutno eden najbolj priljubljenih registratorjev domen na svetu. Za vsega 14,99 USD / leto imate lahko registrirano domeno .com, poleg tega pa v paketu ponujajo brezplačno preusmeritev po spletu, spletni vmesnik, parkiranje strani, spletno stran za zagon in še veliko več. Za naš pregled GoDaddy poglejte tukaj.

Poleg tega, da imata desetletja ugled, imata 1 in 1 tudi eno najcenejših domen v domenski industriji. V prvem letu lahko plačate kjer koli med 0,99 do 2,99 dolarja in nato 14,99 dolarja na leto.

Nekatere funkcije, ki jih lahko pričakujemo, vključujejo brezplačen e-poštni račun, registracijo zasebne domene, neomejeno posredovanje e-pošte, SSL potrdilo, upravljanje DNS in še več.

Logotip DotsterDotster ponuja precej poceni imena spletnih strani “.com” na 9,99 USD letno, poleg tega pa imate na voljo optimalno zasebnost in odličen spletni vmesnik, s pomočjo katerega lahko upravljate svoje domene.

Logotip Name.comName.com si je z leti pridobil velik ugled ne samo pri spletnem gostovanju, temveč tudi pri registraciji domen.

Svoje spletno mesto lahko dobite pri njih za kar 12,99 USD / leto.

iPage logotipiPage ni za nobenega od nas ne le zaradi storitev spletnega gostovanja, temveč tudi zaradi cenovno dostopnih domen. Za lastništvo katerega koli od imen njihovih spletnih strani boste plačali od 9,99 USD / leto (.net) do 35 USD / leto. Njihove .com domene na drobno za 14,99 USD na leto. Ta stopnja bo tudi vaša stopnja podaljšanja.

Koliko je domenskega imena na letoObstajajo tudi drugi odlični registratorji domen, kot so BlueHost, DreamHost in Google, če naštejemo le nekaj, ki so znani po ponudbi cenovno dostopnih domen poleg seznama drugih odličnih funkcij.

Naslednje dejavnike lahko dejansko ugotovite, ali je registrator domene etičen in zanesljiv:

Koliko v resnici stanejo imena domen? (3 nasveti registrarja)

Tu je nekaj nasvetov za spletno gostovanje domen, ki jih morate najprej prebrati. Pomagali vam bodo po poti skozi hype, preden boste sklenili dolgoročno pogodbo z enim od senčnih podjetij, katerih edina zasnova je trženje za vas.

Po resnici bodo ljudem, ki kupujejo domene za svoja spletna mesta, zagotovili le malo podpore. Ti fantje so namenjeni samo sebi in bodo verjetno zaračunali najvišje pristojbine za obnovo po prvem letu.

pristojbine za domenoČe prebrodite desetine pritožb, vloženih proti registratorjem domen in cenam spletnega mesta, je prva stvar, ki izstopa, ta, da se skoraj 60% dotakne težav z obračunavanjem in zbiranjem pri podjetjih.

Samodejno obnavljanje in prenos stroškov so nekatere najpogostejše težave. Takšni elementi se velikokrat skrivajo v dolgotrajnih „Pogojih storitve“, ki jih le malokdo kdaj prebere. Nekateri registratorji domen vam bodo zaračunali pristojbino za “prenos” (2 do 3-kratnik začetne cene registracije domene), ko domeno prenesejo drugemu registrarju. Zanič, kajne?

Če se vam to kdaj zgodi, pokličite podjetje, ki izdaja kreditne kartice, in vložite pritožbo. Če bo sreča padla na vašo stran, bo transakcija, ki jo bo spletno gostovanje / registrator domene razveljavila. Še pomembneje je, upoštevajte registratorje domen, ki to izvajajo, da ne bi postali naslednja žrtev.

popusti na ime domeneNo, popusti za domenske stroške sploh niso slabi, le nazorno je, toda tu je ulov. Nekateri registratorji spletnih strani igrajo z njim napačno igro. Ponudili bodo vabljive 3 – do 5-letne popuste, če izberete ime domene za to časovno obdobje.

Nato bodo v registru plačali stroške, ki zajemajo eno leto, naložijo preostali znesek in bodo letno obnavljali ime spletnega mesta, dokler se ne izteče vaš čas. Še huje je, da bodo vključili “politiko brez vračila”, kar pomeni, da tudi če odidete, je treba torto pojesti. Izvedite tukaj, kako zavarovati poceni domeno za svoje spletno mesto.

Kaj naj torej naredi? Obiščite iskanje Whois, vnesite svoje podatke in preverite, ali se datum poteka ujema s časom, za katerega ste plačali.

whois prevareWhois je odlično orodje, vendar so lopi registratorji domen – zlasti proračunski s čudnimi imeni – navadili, da s spletnim mestom manipulirajo. Vsa novo registrirana imena spletnih strani morajo biti za objavo predložena v javno dostopno bazo podatkov Whois. Registrar domene bi vam moral prenesti možnost urejanja vaših zapisov Whois.

Zlobni, ki večinoma zahtevajo neverjetno poceni registracijo domen, se bodo prikazali z noro pristojbinami v imenu upravnih provizij, ki jih morate plačati, če boste morali urediti te zapise Whoisa. Drugi to dvignejo višje, tako da vas za 60 dni zaklenejo kadar koli poskušate urediti svoje zapise.

Prepričajte se tudi, da natančno pregledate storitve zasebnosti Whois, v katerih bodo registracijski zavezanci zaprosili za registracijo registracijskega zavezanca pod vašimi evidencami Whois. To bi vam lahko povzročilo pravne izzive, ko se bodo pojavila zapletena vprašanja.

Nazadnje, ne pozabite, da je zbirka podatkov Whois odprta za vse, da preprečite, da bi vaši podatki minirali s strani slabih fantov, zaposlite zaščitne storitve, kot je myprivacy.ca.

Druge pomembne stvari:

  • Nastavite registrsko ključavnico tako, da preprečite, da bi katera koli oseba prenesla ime vašega spletnega mesta stran od vas. Naredite to za vsa vaša spletna mesta.
  • Pridobite domensko avtomatsko kodo za dodatno zaščito imena svojega spletnega mesta pred nepooblaščenimi prenosi. To je 8-znakovna koda, ki jo je treba navesti, preden kdo prenese vašo domeno.

Vprašanje „koliko stane pridobitev imena domene“ postane boljše, ko začnete upoštevati stroške imena spletnega mesta in vse te dejavnike, ki smo jih omenili. Glede na vse te stvari v mislih varno kupujete.

Stroški domenskega imena, ki je že v lasti

Koliko so stroški domene, ki je že v lasti? No, ni tako poceni kot registracija novega. Prava domena šteje veliko, če želite videti podjetje ali platformo, ki bo pritegnila pozornost spletnih uporabnikov. Ne sovražimo tudi dolgih področij, ki si prizadevajo, da bi si jih zapomnili?

A ste že kdaj pomislili na ime domene in ga poskušali pridobiti samo zato, da bi ugotovili, da je že registrirano? Seveda se boste lahko odločili za druge razširitve, vendar če to ni vaša želja, boste morali srečo preizkusiti na trgu domen poprodajnih trgov.

Ko uporabnik ugotovi stroške nakupa imena domene in ima registrirano domeno, postane podprostorna domena. Lastnik se lahko odloči, da ga ne bo podaljšal, ko mu poteče rok uporabe, ali pa ga bo preprosto prodal, če tako želi.

V večini primerov domenske domene kupujejo ljudje, ki ugibajo, da se bo določena domena v prihodnosti izkazala za nepremagljivo in zagotovo pritegnila velik dobiček. Zahvaljujoč avkcijskim mestom in posrednikom domen lahko danes obiščete kateri koli od teh krajev in sklenite pogodbo v nasprotju s poskusom izsleditve lastnika in pogajanja z njimi.

prodaja preko spleta

Kar je dobro pri teh spletnih mestih je, da ste vi, kupec in prodajalec domene zaščiteni pred kakršno koli obliko goljufij. Nekatera gostiteljska podjetja vam omogočajo tudi dostop do nekaterih od teh trgov.

Koliko torej stane nakup domene s teh spletnih mest? No, kjer koli med stotimi do desetimi milijoni. Razlogi, zakaj so te domene zelo visoke na deset milijonov milijonov, vključujejo potencial za ogromen promet, odlične vhodne povezave, visoko vrednost blagovne znamke in toliko več.

Leta 2007 so prodali SEO.com za približno 5 milijonov dolarjev. Najnovejši je Sex.com, ki se je prodal za vrtoglavih 13 milijonov dolarjev. To se je zgodilo leta 2010. Med drugimi, ki so v preteklosti pritegnili milijone dolarjev, so:

Podatki iz DomainNameSales.com razkrivajo, da se večina prodajnih domen proda med 5000 do 80 000 USD. Če želite pogledati nakup tistega, ki se konča v.

Če se nameravate odpraviti po poprodajnih domenah, se pripravite, da boste razdelili na tisoče, če ne na milijone dolarjev, da boste dobili svoje ime domene, ki jo zelo želite imeti.

Nekateri dobro znani trgi domenskih trgov vključujejo:

Preden kopate globoko v žep, da plačate nekaj teh mest za posredovanje, se prepričajte, da jih temeljito pregledate in preverite tudi ocene spletnega mesta o njih. Nekateri od njih imajo grozne ocene.

Pomembno je omeniti tudi to, da na tisoče domen poteče vsak dan, zato lahko vsakdo uporabi kraje, kot je snapnames.com, za sledenje domen, ki so že v lasti. Če boste imeli srečo, se bo to izkazalo za cenejšo možnost za vas.

Ta video si lahko ogledate, če želite izvedeti več načinov iskanja poceni domen s potekom veljavnosti:

Kot vidite, se toliko stvari resnično odigra v vas, ko natančno veste, koliko je domenskega imena.

Niso vse predregistrirane domene čiste. Verjetno ne želite izluščiti ogromnih denarnih zneskov, da bi pozneje ugotovili, da je domeno, ki ste jo kupili, na vrhu seznama na Googlovem črnem seznamu. Zato ga poiščite v vseh iskalnikih in se prepričajte, da v njem ni kazni, ki bi jo lahko prejel med delovanjem.

Nadaljujte z natančnim pregledovanjem specifične panoge, iz katere spada domena, in vse prejšnje vsebine, ki so jo objavili. Vse te informacije lahko dobite iz orodij za internetni arhiv, kot je internetni arhiv.

Ali ima domena kakršne koli pritožbe proti njej? Kako je z njegovo preobrazbo skozi leta? Zagotovite si zanesljive odgovore na vsa ta vprašanja.

Zaključek

Očitno je, da želite vedeti, koliko je ime domene in vse ustrezne informacije, povezane s tem, ko iščete nastavitev spletnega mesta za osebna prizadevanja, poslovne ali druge namene.

Če ste resnično želeli vedeti, koliko stane domena, ne pozabite, da so te cene v veliki meri odvisne od uvrstitve iskalnikov, ravni prometa, uporabe ključnih besed in številnih drugih dejavnikov. Kadarkoli naletite na nore ponudbene cene, vedite, da domena s seboj prinaša višjo komercialno vrednost.

Jasno je, da če nameravate dobiti novo novo domeno, odšteli približno 10 do 15 dolarjev ki jo boste morali plačati kot letno naročnino.

To je zelo majhna cena, ki jo je treba plačati, da dobite popolno ime domene za novo spletno mesto ali podjetje!

Zdaj si omislite odlično ime domene in kliknite spodaj za naš priporočeni paket v HostGatorju, ki vam daje tako ime domene kot gostovanje za najmanj 2,64 USD na mesec!

Pohitite, ta dogovor je dober le do konca leta 2007 Maj 2020!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map