Register.com Review: Dobro in slabo, kar morate vedeti!

Register.com, kot že ime pove, je specializirano za registracijo domenskih imen. V zadnjem desetletju je podjetje registriralo 2,5 milijona domenskih imen. Toda kot boste videli v pregledih register.com, ponujajo več kot le imena domen. Register.com ponuja tudi spletno gostovanje in druge internetne storitve. Leta 2010 je podjetje prevzelo podjetje Web.com, vendar še vedno deluje.


register.com pregledPo svoji spletni strani Register.com gosti več kot tri milijone malih podjetij. To je veliko strank. Ocene Register.com, tako kot pri mnogih drugih ponudnikih spletnega gostovanja, ponavadi pomenijo mešano torbo. Nesrečne stranke so bolj verjetno glasne kot vesele ali brezbrižne stranke.

Toda tako kot drugi gostitelji spletnih mest na cestah se zdi, da je tudi Register.com našel dovolj veliko bazo strank, ki ostaja zadovoljna. Navsezadnje Register.com obstaja že od leta 1994, in še vedno je močan.

Ocene Register.com: Pros & slabosti

Cenitev

Cene registrov, čeprav niso najcenejše, ostajajo na razumnem koncu spektra za nove uporabnike. Njihov bistveni načrt je najcenejši s 5,95 dolarja na mesec. Ta načrt z golimi kostmi je namenjen namenskim IP, MySQL in cPanel. Tudi 300 GB prostora na disku niti ni preveč slabo.

Če se prijavite na Register.com, boste našli veliko funkcij. Poleg omenjenih funkcij dobite tudi brezplačno domeno .com, 99,9-odstotno garancijo za uptime in vračilo denarja.

Pridružite se BREZPLAČNEMU usposabljanju

Ali se želite naučiti, kako sestaviti 6 mest organa za slike?

Pridružite se temu brezplačnemu usposabljanju…

 • Končno imajo preizkušeno metodo za iskanje donosnih niš
 • Pridobite dostop do brezhibne metode raziskovanja ključnih besed
 • Naučite se, kako oddajati kakovostno vsebino
 • Preberite, kako zgraditi povezave z belim klobukom na vaše spletno mesto brez glavobolov

S ključnim načrtom dobite 28 odprtokodnih aplikacij, kot so WordPress, Drupal in Joomla. Poklicni načrt ponuja veliko več za samo 2 USD več na mesec, s 500 GB prostora na disku, do petih spletnih mest in 50 300MB MySQL baz podatkov.

Za vrhunsko gostovanje e-trgovine, njihov najdražji načrt, še vedno ostaja na nizkem koncu cenovnega spektra pri 19,95 USD na mesec. Ta načrt vključuje neomejen prostor na disku, FTP račune in baze podatkov MySQL.

Zanesljivo gostovanje

Gostovanje registra je zanesljivo. Na preizkusih zanesljivosti so bili vedno ocenjeni visoko, čas nalaganja strani pa je precej nižji od industrijskega standarda 700 ms. Če želite, lahko tudi vaše spletno mesto deluje na strežnikih Windows. Le malo konkurentov ima to možnost.

Register.com omogoča tudi, da to storite sami ali naredite za vas, ki gradijo spletna mesta – tako da, če ste novinec, imate možnosti, da začnete sami. Ponujajo tudi storitve spletnega trženja in brezplačno oblikovanje logotipov, prek podjetja Logoyes, drugega podjetja.com.

Na spletnem mestu Register.com deluje tudi učni center za splošne teme malih podjetij. Te teme vključujejo financiranje, trende in trženje.

Za obstoječe stranke Register.com vsebuje vodnike in vadnice za izdelke, ki jim pomagajo pri gradnji in vzdrževanju spletnega mesta. V tem videoposnetku je prikazano, kako ustvariti zasebni strežnik imen na Register.com.

Pomoč strankam

Podpora strankam je na voljo 24/7 z ameriškimi in kanadskimi brezplačnimi številkami, da jih neposredno kontaktirate. Po podatkih spletnega mesta se 70% njihovih klicev odgovori v manj kot 50 sekundah. Njihova podporna skupina vzdržuje tudi aktivne račune Facebook in Twitter, s katerimi lahko komunicirajo s strankami in se odzivajo nanje.

Občasni čas

Registracija zagotavlja 99,9% produktivnosti in to obljubo drži. Če mesečni čas upodablja pod garancijo, bo podjetje kupcem dalo kreditne ure, odvisno od časa izpada. Ta garancija seveda ne pokriva napak pri skriptnih napakah kupcev, načrtovanih izpadov in izpadov aplikacij tretjih oseb.

Omejene storitve

Kot mnogi drugi ponudniki spletnega gostovanja, ima tudi Register.com omejen nabor storitev. Register ne ponuja VPS gostovanja ali namenskih strežnikov. Če želite te storitve, boste morali iskati drugje. Prav tako Register ne ponuja neomejenega prostora na disku za nobene načrte. Tudi najdražji načrt ponuja le 5 GB prostora na disku.

Brezplačna domena z gostovanjem

Ni tako enostaven za uporabo

Registriranje spletnega gostovanja ne pride vedno do njuha. Njihov vmesnik ni enostavno uporabiti za internetne novince. Prav tako ne pomagajo uporabnikom pri začetni namestitvi spletnega mesta.

Njihov uvodni e-poštni naslov ne vsebuje informacij, ki jih potrebujete za nastavitev spletnega mesta na njihovih strežnikih. To boste morali ugotoviti sami. Sprejemljivo, če veste, kaj počnete – ne toliko, če ste novinec.

Tako kot drugi ponudniki internetnih gostovanj tudi Register ni vedno v koraku s svojimi cenami. Toda v tem primeru zaračunavajo vsake štiri tedne, ne mesečno. V nekaterih primerih boste morda plačali 13-krat v letu.

Cene v drobnem tisku

Cene v registru so zakrite na druge načine. Za začetek podjetje ne ponuja garancije za vračilo denarja. Nato je štiritedensko cenovno obdobje omenjeno s finim tiskom na dnu strani, navedene cene pa so samo promocijske cene. Cene obnavljanja niso omenjene nikjer na spletnem mestu – niti pogodbe o storitvah.

Cene za podaljšanje lahko najdete v povezavi z ustreznimi promocijskimi pogoji v drobnem tisku. Po tem drobnem tisku bodo stranke že po prvem mesecu za Essential Web Hosting plačevale 14,95 USD na mesec. Nenadoma je videti veliko dražje kot prej.

Na žalost je videti, da storitve za stranke register.com niso ohranile dosledne kakovosti. Številne stranke so poročale o številnih izpadih in poznih odzivih na podporne vozovnice. Ostali kupci niso bili pravočasno obveščeni o zaračunavanju in drugih spremembah storitev.

Zaključek

Register.com se je uveljavil kot sredina ponudnika spletnega gostovanja. Ni najslabši ponudnik gostovanja, toda tudi ni najboljši. Podpora strankam, zanesljivost in cene so v najboljšem primeru povprečne.

Toda najboljši ne pridejo poceni, najslabši pa so poceni. Množica recenzij register.com tam odseva njene srednje zmogljivosti. Malo ljudi ga ljubi ali ga sovraži; je samo v redu.

Če želite več kot sredino cestne storitve, je za vas morda spletni strežnik, kot je HostGator. Nenehno so ocenjeni kot ponudniki spletnega gostovanja in ponujajo načrte po zmernih cenah. Ne glede na to, s katerim ponudnikom gostovanja greste, morate verjetno še malo nakupovati, preden greste z Register.com.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map