FastComet Review 2020: Gostovanje, o katerem vsi govorijo

FastcometImeti spletno mesto je najboljši način promocije vašega podjetja, oglaševanja vaših storitev / izdelkov, spodbujanja prometa in uživanja v visokih konverzijah. Da bi pritegnili nove obiskovalce in pridobili več strank, bi moral biti blog ali spletno mesto vedno na spletu in hitro nalagati. Zato potrebujete ustreznega ponudnika storitev spletnega gostovanja.


FastComet je eden najhitrejših ponudnikov spletnega gostovanja na trgu danes. Medtem ko so njene storitve cenovno konkurenčne in uspešnost impresivna, je v primerjavi z vodilnimi v panogi, kot sta Dreamhost in Bluehost, manj znana..

Ta objava je izčrpen pregled FastComet, ki želi odgovoriti na dve vprašanji: “Ali gre za varno spletno gostovanje?” in „Ali bi morali storitev uporabljati za gostovanje svoje storitve ali spletnega dnevnika?“ V tem pregledu se poglobim tudi v ponudnika gostovanja, da vam bom lažje razumel druge vidike, vključno z glavnimi značilnostmi in načrti za oblikovanje cen.

Logotip HostGator

Naš izbor 1 spletnega gostovanja:
Pridobite najvišje ocenjeno gostovanje za čim manj
2,64 USD / mesec

Podrobnejši pogled na ponudnika gostovanja FastComet

FastComet je ponudnik spletnega gostovanja, ustanovljen leta 2010. Vendar se je FastComet začel uporabljati šele leta 2014 zunaj domače baze, San Francisco.

Čeprav o FastCometu ni veliko znanega, se ponaša z impresivno hitrostjo strežnika, impresivno varnostjo in vrhunsko podporo. Danes je FastComet globalno prisoten v več kot 83 državah in se ponaša z več kot 45.000 strankami.

Gostiteljsko podjetje za doseganje svojih strank po vsem svetu ima osem strežniških lokacij v najboljših mestih, vključno s Chicagom, San Franciscom, Amsterdamom, Singapurjem, Londonom in Tokijem.

Pridružite se BREZPLAČNEMU usposabljanju

Ali se želite naučiti, kako sestaviti 6 mest organa za slike?

Pridružite se temu brezplačnemu usposabljanju…

 • Končno imajo preizkušeno metodo za iskanje donosnih niš
 • Pridobite dostop do brezhibne metode raziskovanja ključnih besed
 • Naučite se, kako oddajati kakovostno vsebino
 • Preberite, kako zgraditi povezave z belim klobukom na vaše spletno mesto brez glavobolov

To gostovanje je podjetje s 4,4 ocene, saj majhno število strank omogoča ponudbo prilagojenih storitev. Ne glede na to, ali grete za nižji načrt ali za napredne, FastComet ne prizanaša ničesar, kar bi zagotovilo visoko zadovoljstvo strank.

Pregled gostovanja FastComet: Načrti za skupno gostovanje in cene

FastComet ponuja tri glavne načrte gostovanja v skupni rabi: StartSmart, ScaleRight in SpeedUp.

Ta načrt stane 2,95 dolarja na mesec in je najcenejši na FastComet gostovanju. Načrt podpira eno (brezplačno) spletno mesto in omogoča shranjevanje SSD 15 GB. Priporočljivo je za spletna mesta, ki mesečno sprejmejo do 25.000 obiskovalcev.

Ta načrt gostovanja uporabniku omogoča gostovanje neomejenega števila spletnih strani, zmogljivost shranjevanja SSD 25 GB in omogoča dnevno varnostno kopiranje do 7-krat. Ta načrt je priporočljiv za spletna mesta, ki prejmejo do 50.000 obiskov na mesec.

To je najdražji načrt gostovanja v storitvi FastComet. Cena načrta se začne pri 9,95 USD in vsebuje vrhunske funkcije, vključno s podporo za neomejeno število spletnih strani, shranjevanje SSD do 35 GB in RAM 6 GB. Spletno mesto je priporočljivo za spletne strani, ki vsak mesec sprejmejo približno 100.000 obiskovalcev.

OPOMBA: Ko izberete katerega od prej omenjenih načrtov, se zaračuna tudi namestitvena pristojbina v višini 19,95 USD. Prav tako se lahko odločite za plačilo dodatnih funkcij, kot so dodatki, linijska revizija za optimizacijo iskalnikov in Google Zemljevid strani.

Uspešnost gostovanja FastComet in enostavna uporaba

Čeprav je FastComet relativno nov, je na trg vstopil šele leta 2010, zato sem večino strank navdušil nad njegovimi storitvami. Tu je podrobnejši pregled uspešnosti in enostavne uporabe ponudnika storitev gostovanja.

Brezplačna domena z gostovanjem

FastComet svojim strankam zagotavlja 99-odstotno upodabljanje. To pomeni, da ste prepričani, da obiskovalci vašega spletnega mesta ne bodo nikoli ugotovili, da je vaše spletno mesto propadlo.

Storitev gostovanja svojim uporabnikom zagotavlja hitro upodabljanje z uporabo brezplačnega podatkovnega omrežja Cloudflare (CDN). To pomeni, da vaše spletno mesto gostuje na različnih strežnikih, razporejenih po vsem svetu, da zmanjšate potovanja po vsebini na daljavo, ko stranke izvedejo poizvedbe.

FastComet je bil ustvarjen s standardnim cPanel, ki omogoča zelo enostavno uporabo tako novim kot izkušenim uporabnikom. CPanel ima uporabniku prijazen in intuitiven vmesnik, ki tudi novorojenčkom olajša učenje in uporabo storitve gostovanja kot profesionalce.

Nadzorna plošča FastComet vam omogoča, da večino nalog opravite z le nekaj kliki. Nekatere stvari, ki jih lahko naredite neposredno na nadzorni plošči, so stik s podporo za stranke, upravljanje računa za gostovanje in zagon novih spletnih mest.

Varnostni pregled FastComet

Ko se odločite, da bo vaše spletno mesto gostilo določenega ponudnika gostovanja, je pomembno zagotoviti, da je njegov varnostni sistem dober. FastComet vloži veliko truda za zagotovitev, da so spletna mesta strank zaščitena pred napadi.

Ponudnik gostovanja uporablja poseben aplikacijski požarni zid, ki je bil optimiziran za glavne sisteme za upravljanje vsebine, kot so Joomla, Magento in WordPress. Poleg tega vsak račun za gostovanje v skupnih strežnikih uporablja izolirano okolje na glavnih strežnikih, tako da se spletno mesto, ki ima okužene datoteke, ne bo širilo na druge.

FastComet uporablja brezplačna SSL potrdila, ki so šifrirana z algoritmi šifriranja SHA-256. Ti certifikati pomagajo pri varni povezavi hitreje od običajnih vrst s šifriranjem povezave med odjemalčevim brskalnikom in njihovim spletnim strežnikom. To pomeni, da so podatki vašega strežnika zaščiteni pred napadi človeka v sredini. Pomaga tudi pri preprečevanju phishing napadov in povečuje boljše uvrstitev po iskalnikih.

Med pregledom spletnega gostovanja FastComet sem ugotovil, da je veliko strank iskalo zelo varnega ponudnika gostovanja, potem ko so izvedeli o tveganjih napadov, kot je lažno predstavljanje. Drugi so bili zaskrbljeni, ko so napadli ali videli, da druga mesta trpijo zaradi napadov. Čeprav FastComet trdo dela, da bo vaše spletno mesto varno, je pomembno tudi, da svojo vlogo dobro odigrate tako, da izberete zapleteno geslo in ga shranite kot zasebno.

Pregled gostovanja FastComet WordPress

Danes je WordPress ena vodilnih platform za razvoj spletnih dnevnikov in spletnih mest. Da bi zagotovili višjo vrednost svojega denarja, vam FastComet zagotavlja upravljane rešitve, pripravljene za WordPress. Tu so glavne značilnosti gostovanja v oblaku WordPress na FastCometu:

 • Brezplačna dnevna / tedenska varnostna kopija vaših podatkov za WordPress za dodatno varnost.
 • Strokovni vodniki za podporo WordPress, ki strankam pomagajo čim hitreje zagnati svoja spletna mesta.
 • Samodejna namestitev programa WordPress z enim klikom z brezplačno nastavitvijo tem.
 • Redne posodobitve vašega spletnega mesta WordPress.

Navdušila me je podpora FastComet WordPress, saj dopolnjuje storitve, ki jih ponuja ponudnik gostovanja. Na primer, dodatna varnostna kopija pomaga povečati varnost vašega spletnega mesta in hitrost upodabljanja.

Naslednji video je prikaz, kako ustvariti spletno mesto s programom WordPress s FastCometom:

Pregled podpore strankam za spletno gostovanje FastComet

Če želite oceniti kakovost podjetja, je ena glavnih sestavnih delov, ki jo morate pogledati, podpora strankam. Na tej fronti FastComet ni razočaral.

Ponudnik gostovanja uporablja več kanalov za podporo strankam, ki pomagajo doseči več strank in rešiti njihove poizvedbe. Najbolj opazen od teh kanalov je direktna telefonska linija, ki omogoča neposreden pogovor s katerim od njihovih strokovnih delavcev.

Prav tako se lahko odločite za uporabo njihovega spletnega klepeta, ki omogoča neposredno komunikacijo s predstavnikom za podporo. Čeprav so njihovi klepeti na trenutke lahko kratki, za spremljanje poizvedb potrebuje največ 10 minut..

Drugi uporabni podporni kanali vključujejo stran s pogostimi vprašanji in vaje. Namesto neposrednih klicev s podjetjem ali sprožitve klepetov, vadnice »kako naj« olajšajo razumevanje različnih komponent, kot je selitev spletnega mesta, ne da bi najeli razvijalca.

Prednosti in slabosti uporabe storitev gostovanja FastComet

FastComet je od svoje ustanovitve leta 2010 vložil veliko truda v zagotavljanje, da lahko stranke dobijo najvišjo možno vrednost za denar. Tu je povzetek glavnih prednosti in slabosti ponudnika gostovanja:

Prednosti

 • Imajo dolgo garancijo vračila denarja. Ko izberete želeni načrt, FastComet zagotovi 45-dnevno celotno garancijsko obdobje, s katerim lahko preizkusite večino funkcij.
 • Iskrene in pregledne cene: Za razliko od drugih ponudnikov gostovanja, kot je Hostinger, ki imajo skrite stroške, je FastComet pregleden. Cena, ki je navedena na njihovi spletni strani, ko greš za določene načrte, je točno tisto, kar plačaš.
 • Ponudnik storitev gostovanja ima enega najboljših sistemov za podporo strankam v tej panogi.
 • Stroški gostovanja vaše spletne strani na FastCometu so relativno nizki v primerjavi z drugimi ponudniki, kot je Bluehost.
 • Ponudnik gostovanja FastComet ponuja upravljane storitve WordPress, ki pomagajo izboljšati uspešnost spletnega mesta in uporabniško izkušnjo.

Slabosti

 • Čeprav so stroški FastCometa relativno nizki, pristojbina za povezavo v višini 19,95 USD zviša stroške za veliko rezervo.
 • Če se pridružite načrtu FastComet StartSmart, lahko gostite samo eno spletno mesto.

Končni rezultat: Ali je to ponudnik gostovanja za vas?

S svojim pregledom FastComet sem ugotovil, da je ponudnik gostovanja relativno nov in njegova uporabniška baza manjša, vendar je zavezanost za storitve strankam izjemna. Številni odjemalci, ki so uporabljali storitev, so bili zelo zadovoljni, predvsem z varnostjo in podporo strankam.

Še posebej me je navdušilo prizadevanje gostitelja, da ponudi upravljane rešitve WordPress, ki pomagajo še povečati zadovoljstvo strank. Če iščete ponudnika gostovanja, ki vam zagotavlja vrhunsko zmogljivost in visoko varnost po nižji ceni, vam priporočam, da preizkusite FastComet.

Strinjam se tudi z drugimi pregledi spletnega gostovanja FastComet, ki navajajo, da je ponudnik idealen za tiste, ki želijo prvič gostovati na svojih spletnih mestih, saj so trije glavni načrti, ki so na voljo na FastCometu, idealni za spletna mesta z mesečnimi obiski med 25.000 in 100.000.

Če vaše spletno mesto vsak mesec doživi več kot 200.000 obiskov, je priporočljivo razmisliti o drugih ponudnikih gostovanja, kot sta Dreamhost in iPage. Če želite boljše rezultate na svojem spletnem mestu, se prepričajte, da izberete najboljšega ponudnika spletnega gostovanja za vaše individualne potrebe.

Logotip HostGator

Naš izbor 1 spletnega gostovanja:
Pridobite najvišje ocenjeno gostovanje za čim manj
2,64 USD / mesec

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map