HostPapa Pregled 2020: Ali papa dostavi ali ne?

Na tisoče ponudnikov spletnih gostovanj se skriva v kibernetskem prostoru, se je v morju ocen in primerjav enostavno preplaviti in izgubiti. Obstaja vrsta različnih možnosti in funkcij, ki se začnejo zamegljevati skupaj in se zdijo enake.


Logotip HostPapaČe se toliko dogaja, je enostavno razbrati, zakaj veliko ljudi zavlačuje v procesu odločanja.

Druga težava pri tem je, da mesta, ki primerjajo spletna mesta med seboj, ponavadi ponujajo zelo plitke ocene, ki poudarjajo le nekaj različnih funkcij, tako da tudi potem, ko opravite svoje raziskave, imate vprašanja.

HostPapa je celovita ponudba spletnega gostovanja z najvišjo oceno storitev za stranke, podpora za uro in 30-dnevno garancijo vračila denarja. Odvzame skrivnosti in ponuja izčrpen vodnik z vsem, kar je treba vedeti o HostPapa kot spletnem gostitelju. Prizadeval sem si odgovoriti na vsako možno vprašanje.

Logotip HostGator

Naš izbor 1 spletnega gostovanja:
Pridobite najvišje ocenjeno gostovanje za čim manj
2,64 USD na mesec

StartBloggingOnline.com je odobril gostovanje

S prenovljeno osredotočenostjo družbe na zeleno življenje in trajnost, je dobro izvedeti, da je HostPapa eno prvih podjetij za spletno gostovanje, ki je sprejelo zeleno tehnologijo.

Pregled podjetja kaže, da HostPapa spodbuja razvoj in uporabo vetrne in sončne energije. Da bi še dodatno izkazali svojo zavezanost zeleni energiji, HostPapa kupuje certifikate za zeleno energijo, s katerimi nadomešča vso moč, ki jo uporabljajo v svojih podatkovnih centrih in pisarnah.

Razen njihove trdne zavezanosti ohranjanju našega okolja so tu najpomembnejše stvari, ki jih morate vedeti o podjetju.

Pridružite se BREZPLAČNEMU usposabljanju

Ali se želite naučiti, kako sestaviti 6 mest organa za slike?

Pridružite se temu brezplačnemu usposabljanju…

 • Končno imajo preizkušeno metodo za iskanje donosnih niš
 • Pridobite dostop do brezhibne metode raziskovanja ključnih besed
 • Naučite se, kako oddajati kakovostno vsebino
 • Preberite, kako zgraditi povezave z belim klobukom na vaše spletno mesto brez glavobolov

Host Papa je bil ustanovljen leta 2006, zato sta bila naokoli že dalj časa. So spletna platforma s polnimi storitvami, ki ponuja nakupe domen, spletno gostovanje in gradnjo spletnih mest, tako da, če vedo eno stvar, je, kako gostiti spletno mesto. Zanje skrbijo za mala podjetja s konkurenčnimi cenami in uporabnikom prijaznimi funkcijami.

HostPapa si prizadeva vsem svojim strankam ponuditi paket gostovanja, ki je podprt s funkcijami. Vsakdo dobi osebno, svetovno storitev za stranke. So podjetje v zasebni lasti, zato lahko lastnik svobodno sprejema odločitve s končnimi uporabniki namesto zgolj v spodnji vrstici. Zavzemajo se za kar največji možni čas in varnost, zato želijo, da njihova podpora strankam nudi tehnično znanje in empatijo.

Z leti jih je ta strategija pripeljala do razcveta rasti. Kljub temu si še vedno želijo, da je vsaka stranka vseživljenjski član družine HostPapa, zato vlagajo v svoje stranke.

V okviru tega pregleda gostovanja HostPapa si oglejmo nekaj prednosti in slabosti njihove platforme.

Naša Hostpapa pregleduje prednosti in slabosti

Brezplačna migracija

Odjemalci HostPapa bodo uživali v brezplačni migraciji WordPress-a ali katerega koli CMS-ja iz obstoječega gostitelja. Tehniki vam z veseljem pomagajo prenašati spletno mesto brez težav, težav ali nepotrebnih izpadov. Ko ste nastavljeni, je učenje uporabe cPanela hitro in preprosto.

Zelena zaveza

HostPapa je ponosen, da je vodilni na področju trajnostnih poslovnih praks. HostPapa je bila eno prvih podjetij za gostovanje, ki je postalo bolj zeleno. Verjamejo, da mora vsak od nas narediti svoj del, da bo naša zemlja zdrava za to generacijo in tiste, ki prihajajo. HostPapa verjame, da z vračanjem enakovredne čiste energije v naš svet zmanjšujejo njihov ogljični odtis in podpirajo obnovljive vire energije.

Brezplačna domena z gostovanjem

To pa pomeni, da ne ponujajo možnosti za namensko gostovanje strežnikov. Da bi zmanjšali svoj vpliv na okolje, ponujajo skupno in navidezno zasebno gostovanje strežnikov.

Prav tako najdejo druge načine, kako podpreti svojo zavezanost okolju. HostPapa posluje večinoma na obnovljivih virih energije. Kupujejo certifikate za obnovljivo energijo, da bi nadomestili njihov vpliv na okolje zaradi strežnikov. Podjetja, ki so specializirana za ustvarjanje obnovljivih virov energije, pridobivajo certifikate in zasluge za obnovljivo energijo.

Ko podjetja, kot je HostPapa, kupijo te kredite, se denar porabi za poseben namen pridobivanja obnovljive energije. Ko podjetje za obnovljive vire energije prejme te kredite, jih lahko ponovno vloži v ustvarjanje dodatne zelene energije in iskanje novih pobud za nadaljnje zmanjšanje emisij ogljika.

Če navajam HostPapa, “ali ste lastnik podjetja … spletni skrbnik ali bloger, ste tudi porabnik energije in energentov in storitev. Vsaka kilovatna ura energije, ki jo uporabljate, vključno z upravljanjem spletnega mesta, vpliva na preostali svet. “

cPanel nadzorna plošča je zelo enostavna

HostPapa uporablja cPanel, ki ga lahko uporabniki namestijo v samo nekaj korakih. cPanel je zelo združljiv z večino odprtokodnih aplikacij. CPanel enostavno prenaša spletna mesta iz enega podjetja v drugega.

Če imate uporabnike, za katere želite, da imajo različne stopnje dostopnosti, lahko cPanel to stori tudi za vas. cPanel ima močan ugled, da je intuitiven. Pod enim računom lahko upravljate zbirke podatkov, nastavite varnostno kopijo kode, upravljate e-poštne naslove in račune ter upravljate več spletnih mest. Ni potrebno strokovno znanje o spletnih razvijalcih.

Z orodjem cPanel vam orodja in predloge za oblikovanje omogočajo prijetno privlačno spletno mesto.

Uptime ima dober ugled

HostPapa uporablja najsodobnejše podatkovne centre z varnostnimi kopijami podatkov, ki so raztresene po Severni Ameriki. HostPapa podkrepi 99,9-odstotno upodabljanje z rezervno proizvodnjo električne energije, namenskim dizelskim generatorjem za odvečno moč, odvečnimi klimatskimi sistemi in dvojnim sistemom za preprečevanje požara.

HostPapa je svoje sisteme postavil tako, da redko padajo, hkrati pa imajo čim manjši vpliv na okolje. Pravzaprav je ta številka tako velika, da pomeni, da ima HostPapa manj kot 3 ure izpadov na leto!

Eno najboljših vrednostnih podjetij za zeleno gostovanje

HostPapa rad daje veliko funkcij za denar. Starterjev načrt se začne pri 5,95 dolarja na mesec. Čeprav je to ugodna cena, HostPapa pogosto ponuja popuste, kupone in druge promocije, ki lahko ceno znižajo na nekaj manj kot 2 USD na mesec. Pridobite poslovni načrt za samo 9,99 USD na mesec. Na načrt Business Pro lahko nadgradite tudi za 12,95 USD na mesec.

Vsi načrti imajo neomejene domene, neomejeno shranjevanje, neomejeno število spletnih strani in brezplačno ime domene. Uporabniki Business Pro dobijo tudi dostop do naprednih varnostnih funkcij. Naročniki za začetni načrt lahko dobijo do dve spletni strani, naročniki Business ali Business Pro pa imajo dostop do neomejenega števila spletnih mest.

Podpora strankam je tad počasna

HostPapa izpostavlja njihovo tehnično podporo, ki jo ponuja vsak dan, kot značilnost njihove storitve. Ne smejo si povedati, da lahko predstavniki službe za stranke, ki odgovarjajo na telefon, pomagajo le pri manjših težavah. Ko potrebujete strokovnjake za geek, boste verjetno morali počakati, da pridejo do vas.

Skupina za podporo pri HostPapa je na voljo za odgovor na vaša vprašanja kadarkoli podnevi ali ponoči in kateri koli dan v letu. Na njih se lahko obrnete po e-pošti, klepetu ali telefonu, ne glede na načrt, na katerega se naročite. Zasnova tehnične podpore je, da tehnična podpora, ki jo potrebujete, ni vedno na voljo v časovnem okviru, ki ga potrebujete.

Pomembno je omeniti, da se stranke pritožujejo zaradi dolgih čakalnih dob za povratne e-poštne sporočila in težavne vozovnice. Čakanje je lahko kar 48-72 ur. Dolgo je treba zapustiti spletno mesto in je velik vir frustracij.

Nižje cene za dolgoročne odnose

V skladu s svojim ugledom, ki daje velike vrednosti za svoje storitve, HostPapa ponuja pogodbe od 1 do 3 leta. V zameno za vaše nadaljnje poslovanje vam dajejo najvišjo ceno.

Garancija za vračilo denarja

Tako kot mnoga druga podjetja za spletno gostovanje tudi HostPapa ponuja 30-dnevno garancijo vračila denarja, vendar je to celo malo zavajajoče. Naročnino lahko prekličete prek spleta in vrnejo vam denar. To vračilo ne vključuje tistega, kar ste plačali za imena domen, zasebnost, pristojbine za nastavitev, pristojbine za mobilne naprave ali druge dodatne funkcije.

Glavne funkcije pregleda spletnega gostovanja HostPapa

Premium Builder spletnih strani je standarden z vsemi HostPapa načrti gostovanja. Osnovni načrt ima veliko funkcij za ustvarjanje privlačnega spletnega mesta, nadgradite pa lahko na drug načrt, če želite še več funkcij ali funkcionalnosti.

Funkcija povleci in spusti omogoča gradnjo v vaši galeriji fotografij, vrtiljaku, gumbih družabnih medijev, zemljevidih, kontaktnih obrazcih, okencih z vsebino in jih objavite z enim klikom. Izdelajte svoje spletno mesto z neskončnim nizom pripravljenih aplikacij in orodij, ki vaše spletno mesto ločijo od množice.

HostPapa ponuja prilagodljive menije za navigacijo, s katerimi lahko sestavite in organizirate toliko strani, kot želite. Prilagojene predloge odvzamejo nekatere glavobole pri načrtovanju in oblikovanju. Preprosto izberite barve in povlecite za profesionalno stran.

Ob pregledu vseh različnih pregledov strank, ki so na voljo, sem ugotovil, da je večina od njih povedala isto. Skoraj vsak posamezen pregled je posebej omenil, da imajo neverjetno ekipo.

Eden od recenzentov pravi: “Njihova storitev in pozornost do detajlov sta drugačni.” Drug pravi: „Podporne skupine HostPapa rešujejo zadeve nekritično in bodisi razčistijo zadevo namesto mene, ali pa mi posredujejo informacije o tem, kaj naj storim, da premagam svoje težave. “Drug uporabnik je ostal s podjetjem več kot desetletje in pravi, da nikoli ni imel srečanja, ki ni bil z zelo vljudnim in profesionalnim članom ekipe, ki bi ga sprejel in hitro rešil težavo, tudi če ta težava ni bila kriva HostPapa!

Da bi zagotovili, da ponujajo personalizirane storitve, s katerimi nihče ne more konkurirati, vsaki stranki dodelijo posebnega upravitelja računa. Tako imate znotraj podjetja enotno kontaktno točko, ki vas pozna in vaše potrebe. Lahko priporočijo izdelke, ki vam bodo pomagali organsko rasti podjetja na podlagi tega, kar imate in kaj potrebujete. To se tako razširi, da so celo pripravljeni priporočati Google Apps in vtičnike, Microsoft Office 365 in druge izdelke, ki občasno usmerjajo konkurente na svojo platformo izdelkov.

Njihov izvršni direktor Jamie pravi: “Želimo delovati kot svetovalci in pomagati našim strankam doseči nove višine. Drugačno je za gostiteljsko industrijo. “

Njihova skupina za podporo strankam ima lokacije v 18 različnih državah in ponuja podporo v angleščini, francoščini, nemščini in španščini.

Predstavniki lahko strankam pomagajo vsak dan in se celo dajo na voljo za video klepete. Da, tako je. HostPapa je pravzaprav edino podjetje, ki ponuja seje v polurnih blokih, za katere njihove gostiteljske stranke imajo podporo za video in telefon, ki presega normo. Uporabite jih za vadbene seje o kodiranju, razvoju poslovanja in še več.

HostPapa ni nekaj naključnega zagona. Že nekaj časa sta v poslu. Ena odličnih stvari, ki jih je treba opozoriti nanje, je, da znajo oblikovati trajne odnose. Večina njihovih strank je z njimi že leta in leta.

Eden od njihovih desetletij starih kupcev pravi, da ima na desetine spletnih strani, HostPapa pa je ostal njegovo podjetje po izbiri. Med svojimi razlogi za bivanje navaja njihovo enostavnost poslovanja, konkurenčne cene in preprosto uporabo z enim klikom za večino funkcij. Do plošče je enostavno krmariti in niso zasnovani tako, da bi kupili še več dodatnih storitev.

Graditelj spletnih mest HostPapa vas vodi, kako narediti spletno mesto združljivo na mobilnih telefonih, tabličnih računalnikih in drugih elektronskih napravah. Vaši obiskovalci bodo videli svoje najboljše spletno mesto, ne glede na to, kako majhen je njihov zaslon.

Ko je vaše spletno mesto postavljeno in je videti dobro na vseh napravah, je čas, da svoje novo spletno mesto delite v svojih družabnih medijih. Načrt HostPapa Business Pro vključuje ustvarjalca Facebook strani z enim klikom. Podjetje, ki ga prinaša Facebook, lahko več kot plača dodatne stroške načrta Business Pro.

Odlična stvar HostPapa je, da je več kot le odlična platforma za spletno gostovanje ali bloganje. So vse na enem mestu za mala podjetja, ki lahko upravljajo z vsem, od gostovanja virtualnega zasebnega omrežja (VPN) do gradnje spletnih strani za lastnike podjetij, ki nimajo sredstev za najem programerja za oblikovanje in vzdrževanje njihovega spletnega mesta.

Imajo nabor orodij za upravljanje odnosov s strankami (CRM), samodejno varnostno kopiranje sprememb, neomejeno shranjevanje in na tone izdelkov za vsak korak vaših potreb po spletu. Pravzaprav je njihov graditelj spletnih strani brezplačen!

Za vašo spletno stran so na voljo množico pripomočkov. To je področje, na katerem absolutno izstopajo. Lahko preprosto dodate slike, zemljevide, povezave na družabne medije in videoposnetke že na samem začetku vašega spletnega postopka gradnje. Nadgradnje vam celo omogočajo, da opremite trgovino za e-trgovino in z enim klikom objavite na Facebooku!

Imajo tudi orodje za oblikovanje obrazcev. Če je njihov osnovni okus za vaš okus, uporabite Wufoo, ki ga lahko dodate skupaj s funkcijami za trženje po e-pošti s pomočjo stalne kontaktne integracije..

Izdelovalec spletnega mesta vam omogoča posodobitev s katerega koli spletnega brskalnika in vam tako omogoča predogled spletnega mesta in namiznih in mobilnih naprav.

HostPapa ima tudi neomejeno bazo podatkov MySQL in omogoča dostop do phpMyAdmin za podporo in organizacijo za nazaj. Rad uporabljam funkcijo baze podatkov za upravljanje zalog!

Ker njihov izvršni direktor verjame v “brezhibno in enostavno izkušnjo”, imajo tudi varno napravo. V zadnjem času ali v času krčev ali naporne sezone lahko aktivirate njihove storitve Do It For Me. Oblikovali bodo celotno spletno mesto in ga optimizirali s pomočjo SEO orodij ter zagotovili, da je združljiv z mobilnimi napravami. Pravzaprav vam bodo celo napisali vaš izvod! V zvezi z vzdrževanjem jih kontaktirajte znova in poskrbeli bodo celo za vaše posodobitve!

Danes se zdi, da si vsi želijo teči na WordPress gostovanju, saj je verjetno najboljše. Kot odprtokodni odjemalec je enostavno razumeti, zakaj. WordPress naredi preprosto in preprosto kodiranje stvari, odprtokodna platforma pa omogoča brezplačno, če veste, kaj počnete.

To pomeni, da skoraj vsi spletni gostitelji skrbijo, da so združljivi z WordPressom. Poenostavili jo bodo tako, da jo boste lahko uporabljali brez izkušenj kot del njihovih gradbenih storitev.

HostPapa ni izjema. V resnici so uvrščena med 10 najboljših podjetij v pregledih gostovanja WordPress-a! Glede na njihovo storitev za stranke to ne preseneča.

WordPress omogoča Softaculous na voljo in je zelo enostaven za namestitev. Samo poiščite njihov logotip na nadzorni plošči in dobili bodo pozive, kako slediti vsakemu koraku!

WordPress je združljiv z vsemi aplikacijami in funkcijami, ki jih že ponuja HostPapa, kar pomeni, da imate zdaj na milijone novih vtičnikov, ki bodo ključni za potrebe gradnje spletnega mesta.

HostPapa ponuja tudi partnerstva, tako da mu lahko daste še več oomph. Izkoristite ponudbo vsebine Cloudflare za neverjetno visoke hitrosti. Če želite dodatno varnost, uporabite Sitelock v sodelovanju s SSL certifikati Global Sign.

Na spletno mesto vpišite brezplačno odprtokodno košarico ali uporabite Website Builder Enterprise za izdelavo lastne spletne trgovine. Za nastavitev privlačnih, barvitih in informativnih strani izdelkov potrebujete le nekaj minut. Enterprise Builder Enterprise vam omogoča popoln nadzor nad vašo spletno trgovino. Spremljajte svoja naročila, upravljajte zaloge in dobite natančne ponudbe za stroške pošiljanja.

Tako kot ostala spletna stran bo tudi vaša spletna trgovina e-trgovine vmesila s Facebookom in mobilnimi telefoni, tako da boste lahko razširili svojo stranko.

HostPapa je združljiv s SSL, kar najbolje zagotavlja šifriranje in varnost. Vaše stranke bodo bolj verjetno kupovale od vas, ko bodo vedele, da njihove finančne transakcije ne bodo vložene. Načrt Business Pro vključuje tudi namenski naslov IP, tako da imate popoln nadzor nad svojimi računalniškimi napori. Ko kupite svoj namenski naslov IP, lahko v nekaj minutah priložite potrdilo SSL.

Končne misli

Beseda, ki povzema HostPapa kot storitve spletnega gostovanja, je “inovativna”. HostPapa je pokazal, da je zelena energija možna za večino katere koli panoge, ko si vzamemo čas za razmislek, kako to uresničiti.

Poleg svoje zavzetosti za trajnost, HostPapa ponuja popolnoma predstavljene storitve spletnega gostovanja z načrtom, ki je primeren za vsakega uporabnika. Njihova platforma je zelo varna, ima odlične podatke o času delovanja in je zelo enostavna za namestitev in uporabo. HostPapa ohranja njihove cene razumne, zaradi česar so njihove storitve odlična vrednost za poslovno ali osebno uporabo.

Letni načrti in počasna tehnološka storitev morda niso dovolj negativni, da bi večino ljudi odvrnili od sebe. Preizkusite HostPapa in si oglejte vse, kar lahko ponudite. Brez dvoma jo boste imeli radi!

Ali ste končni uporabnik, ki potrebuje več prilagodljivosti in nadzora nad strežniki? Potem imam dogovor zate …

Naša HostPapa pregleda skupno oceno

HostPapa gosti več kot 500.000 spletnih strani. Večina njihovih kupcev daje HostPapa hvalevredne ocene, tako da je HostPapa zelo uspešen v primerjavi s tekmeci. Dajem jim kudo za zagotavljanje velikega števila stroškov za vaše gostovanje.

HostPapa uporablja cPanel, ki je intuitiven in uporabniku prijazen. Lažni kupec se pritožuje nad vsako spletno stran in enako velja za HostPapa, čeprav se velika večina uporabnikov strinja, da HostPapa skoraj nikoli ni navzdol.

HostPapa dajem popolno oceno 5 od 5 zvezdic.

Ocena recenzenta

5/5 Logotip HostGator

Naš izbor 1 spletnega gostovanja:
Pridobite najvišje ocenjeno gostovanje za čim manj
2,64 USD na mesec

StartBloggingOnline.com je odobril gostovanje

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map