Pregled gostovanja NameCheap: Skupno gostovanje, VPS in namensko spletno gostovanje

NameCheap je začel svoje življenje leta 2000 kot mesto za pridobivanje domenskih imen. Od takrat naprej neprestano razvijajo in širijo svojo ponudbo na tej fronti. Leta 2007 so dodali tudi storitve spletnega gostovanja.


Danes ponujajo enega najobsežnejših razponov načrtov spletnega gostovanja, ki so na voljo. Torej naj bi ta pregled namiznega gostovanja NameCheap pomagal bolje razumeti te storitve spletnega gostovanja.

Čeprav se na trgu domen imenuje tudi veliko stvari, se bo ta pregled osredotočil izključno na storitve spletnega gostovanja, ki jih ponujajo.

Če želite izvedeti več o pridobivanju imena domene, si lahko ogledate moj pregled domen NameCheap za domene. Zaenkrat nadaljujmo s tem pregledom spletnega gostovanja NameCheap:

Logotip HostGator

Naš izbor 1 spletnega gostovanja:
Pridobite najvišje ocenjeno gostovanje za čim manj
2,64 USD na mesec

StartBloggingOnline.com je odobril gostovanje

Pregled gostovanja NameCheap

Pregled gostovanja namiznih imen

Pregled prednosti in slabosti NameCheap

Gostiteljske storitve podjetja NameCheap so se odpravile iz parka. Tu je nekaj njihovih najboljših lastnosti.

Visoko zmogljivi strežniki

Združujejo impresivno delovanje in lastnosti po dostopnih cenah. Cene niso tako nizke kot nekatere druge poceni storitve, ki jih najdete, vendar so še vedno zelo prijazne do proračuna in njihovi načrti na vseh ravneh so polni odličnih funkcij in storitev.

Kar se tiče njihovih skupnih načrtov, jih bo večina tekla kar 50% hitreje kot nekateri njihovi tekmeci. Tudi najosnovnejši načrt že ponuja neomejeno pasovno širino in možnost gostovanja do treh spletnih mest.

Odlični načrti za skupne strežnike

Z lahkoto bi lahko napisal pregled skupnega gostovanja NameCheap, ki se je osredotočil izključno na njihove skupne gostovalne načrte. Za posameznika, zagonsko in celo majhna do srednje velika podjetja, so ti načrti res odličen kraj za začetek. Razlog, da lahko ponudijo tako hitre strežnike in 100-odstotno jamstvo za uptime, je način, kako pristopijo k gostovanju.

Uporabljajo najsodobnejšo tehnologijo strežnikov Dell, njihova nadzorna plošča pa je ena najboljših in najbolj intuitivnih za uporabo na svetu. Poleg tega so njihovi strežniki najbolj zasebni in najbolj varni, kar jih lahko najdete. Poleg drugih varnostnih zaščit uporabljajo tudi požarne zidove strojne in programske opreme.

Veliko razširljivosti

Še ena stvar, ki jo je treba imeti pri njih, je, kako zelo razširljiva je. Ne samo, da ponujajo ogromno paleto različnih načrtov za spletno gostovanje, ampak omogočajo čim bolj enostavno nadgradnjo, ko potrebujete več podatkov ali več energije. Kadar koli lahko nadgradite, da vam ni treba čakati na naslednji obračunski cikel.

To pomeni, da če pričakujete, da bo v naslednjih dneh prišlo do velikega porasta prometa na spletnem mestu, lahko načrt nadgradite in ga pripravite, da bo vaše spletno mesto obvladovalo povečanje prometa! V njihovem poslovnem načrtu SSD lahko gostite toliko spletnih strani, kolikor želite, medtem ko samo plačujete 19,88 USD na mesec! To je res ena najbolj impresivnih ponudb, ki jih lahko najdete.

Širok izbor storitev

Ampak dovolj o skupnih strežnikih, kaj še lahko naredi NameCheap? No, za eno lahko gostijo tudi zasebno e-pošto. In to je še en primer, ko bi zlahka imel pravico do popolnega pregleda gostovanja e-poštnih sporočil NameCheap, ker to ni le težja storitev, ampak tudi NameCheap odlično opravi. Oblak, ki ga uporabljajo, je zelo varen in izjemno zanesljiv.

Odlična podpora strankam

In če iščete podporo, jo boste dobili. Imajo tudi zelo koristne video vadnice, kot je ta spodaj, skupaj s svojo enostavno uporabo nadzorne plošče in 24-urno storitvijo za stranke:

Neomejena pasovna širina

Kot pri vsakem načrtu spletnega gostovanja morate tudi vi trditi o trditvah o “neomejeni pasovni širini” z zrnom soli. Boljši način, da ga opišemo, je “nesmerna pasovna širina”, kar pomeni, da ne bodo merili in omejili pasovne širine. Če ste na skupnem strežniku, morate imeti v mislih, da ta strežnik delite z veliko drugimi strankami.

In strežnik lahko stori toliko, tudi če imate tehnično neomejeno pasovno širino, ne boste dobili enake moči, kot jo imate z namenskim strežnikom ali virtualnim zasebnim strežnikom. Na srečo NameCheap ponuja tudi načrte za tiste zmogljivejše strežnike!

Pregled imenskega pregleda: načrti gostovanja

Logotip NameCheapS toliko načrti, ki so vsak po svoje privlačni, si oglejte različne načrte, ki jih ponujajo. Spodaj si lahko ogledate kratek pregled njihovega skupnega gostovanja, VPS gostovanja in namenskih gostovalnih načrtov.

Načrti za skupno gostovanje se gibljejo od 38,88 dolarja na leto do 215,78 dolarja na leto. Na spodnjem koncu dobite 20 GB shrambe, na višjem pa neomejeno prostora za shranjevanje. Prenos podatkov je v osnovnem načrtu neomejen. Število spletnih mest, ki jih lahko gostite z enim načrtom, sega od 3 do neomejeno!

VPS načrti za spletno gostovanje se gibljejo od 19,95 USD na mesec do 69,95 USD na mesec. Omejitve pasovne širine segajo od 100gb do 750gb, in čeprav to morda zveni kot odstopanje od neomejene pasovne širine pri skupnih načrtih, morate imeti v mislih, da svojega VPS ne delite na enak način kot skupni strežnik. Tako boste dobili veliko več moči, več nadzora in boljše delovanje.

To je najzmogljivejša in zanesljiva (a tudi najdražja) vrsta strežnika, ki jo lahko uporabite. Namenski strežniški spletni strežniški načrti se gibljejo od 58,88 dolarja na mesec do 379,88 dolarja na mesec.

Toda za to ceno sta strojna in programska oprema, ki sestavljata strežnik, namenjena vam in vašim potrebam – brez skupne rabe, brez virtualnih omrežij, samo zanesljiv in namenski strežnik. Izberete lahko celo samoupravljanje strežnika, če želite dodaten nadzor!

Če boste kdaj potrebovali več prilagodljivosti in moči, ko gre za spletno gostovanje, potem imamo samo pravo priporočilo za vas …

Logotip HostGator

Naš izbor 1 spletnega gostovanja:
Pridobite najvišje ocenjeno gostovanje za čim manj
2,64 USD na mesec

StartBloggingOnline.com je odobril gostovanje

Naše gostovanje NameCheap ocenjuje skupno oceno

NameCheap je začel svoje življenje leta 2000 kot mesto za pridobivanje domenskih imen, vendar so se od takrat do danes neprekinjeno razvijali in širili, nudijo enega najobsežnejših razponov načrtov spletnega gostovanja, ki so na voljo.

Podelimo 5/5 zvezdic.

Ocena recenzenta

5/5

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map