Pregled WebHostingpad, pritožbe in vse ostalo za leto 2020

Na svoji spletni strani WebHostingPad trdi, da ponuja brezplačno gostovanje. Podjetje sodeluje s skupnim gostovanjem, WordPressom in VPS gostovanjem, pri čemer je na prvem mestu storitev za stranke. WebHostingPad, ki je bil ustanovljen leta 2005 in ima sedež v Illinoisu, je nekoliko novejši za prizorišče spletnega gostitelja. Ampak to, da poslujete 11 let, ni nikakršen podvig.


WebHostingPad se ponavadi obračuna kot nizkocenovna možnost gostovanja v skupni rabi. Podjetje skrbi za posameznike in mala podjetja s tesnimi proračuni. WebHostingPad ima sedež predvsem v ZDA, lahko pa ustanovi poslovanje tudi na Kitajskem. Videti je, da je povpraševanje po poceni spletnem gostovanju tako močno kot kdaj koli prej.

Pregled velike slike Webhostingpada

pregled spletnega gostovanjaTežko je premagati uvodno ponudbo WebHostingPad v višini 1,99 USD na mesec. Toda z nizkimi stroški pride do nekaj pomanjkljivosti in skritih pristojbin. V primeru spletnega gostovanja dobite tisto, za kar plačate.

Ocene Webhostingpad: pros & slabosti

Nepremagljiva uvodna cena

Ena stvar, ki jo spletno gostovanje Pad namerava, je cena. Njegov načrt z najnižjimi stroški se začne pri 1,99 USD na mesec – s triletno obveznostjo, torej. Ta načrt vključuje neomejen prostor za shranjevanje, prenose, spletna mesta in brezplačno ime domene.

Njegov načrt na naslednji ravni, Power Plan Plus, ponuja vse to in brezplačen SSL za samo 4,99 USD mesečno. To je cena, ki jo začnejo številni tekmovalci. S toliko funkcijami po tako nizki ceni je to praktično ukradeno.

WebHostingPad ponuja tudi gostovanje v WordPressu po ugodnejših cenah kot konkurenca. Najcenejši načrt nima skoraj nobenih nadlog, a znaša le 2,99 dolarja na mesec. Njihov najdražji načrt, ki vključuje varnostne kopije, podporo za WordPress in brezplačen SSL, znaša le 5,99 dolarja. Poskusite poiskati drugega gostitelja programa WordPress, ki ponuja te cene.

Oba programa WordPress vključujeta avtomatsko pregledovanje zlonamerne programske opreme in karanteno zlonamerne programske opreme, s čimer je vaše spletno mesto varno. Spet praktično krade v primerjavi z drugimi storitvami WordPress. Tu je video o namestitvi WordPress-a na WebHostingPad. Tudi vi boste dobili predstavo o tem, kako je nastavljena njihova nadzorna plošča.

Ali so zajete osnove

WebHostingPad morda nima veliko funkcij ali nadomestkov, vendar ima zajete osnove. Če se prijavite, dobite cPanel in Softaculous, namestitev skriptov za WordPress, Joomla in forumasto gostovanje. Dobite tudi varen POP 3 in IMAP e-pošto, ki sta vključena v kateri koli načrt.

Če se prijavite na skupno gostovanje, dobite nekaj brezplačnih dodatkov, vršenih v svoj račun. Poleg imena domene prejmete različne kredite za oglase ter programsko opremo za zaščito spletnih mest Access Guardian. Web Hosting Pad ponuja 30-dnevno garancijo vračila denarja – kar je v primerjavi z nekaterimi tekmeci dokaj velikodušno.

WebHostingPad tudi dobro obravnava storitve za stranke, če upoštevamo njihove precej nizke cene. Na svojem Twitter računu sporočajo prekinitve storitev, tako načrtovane kot nenačrtovane. Nekateri uporabniki se odzovejo tudi prek družbenih medijev. Zdi se, da njihovo osebje ve veliko o vstopih in izsledkih spletnega gostovanja.

V zadnjih letih je konglomerat EIG kupil veliko podjetij za gostovanje, vendar ne WebHostingPad. Mnogi uporabniki menijo, da je EIG zmanjšal kakovost storitev, ki jih je odkupil. Nekateri morda celo iščejo zamenjavo platform. WebHostingPad bi lahko bila nova platforma. Vendar tudi sama ni imuna na vprašanja.

WebHostingPad je eden najcenejših ponudnikov gostovanja tam, in kot pravi, dobite tisto, kar plačate. WebHostingPad ponuja 24-urno storitev za stranke prek telefona, klepeta v živo in e-pošte. Kakovost te storitve za stranke je druga zgodba.

Brezplačna domena z gostovanjem

Pregledi WebHostingPad so v najboljšem primeru ponavadi mlačni. V zadnjih treh letih je bilo na Better Business Bureau vloženih sedemindvajset pritožb. Številni uporabniki so poročali o pomanjkljivem odzivu s strani podpore strankam, saj so predložili več vozovnic in e-poštnih sporočil, še preden bo njihovo vprašanje sploh obravnavano.

Neimpresiven nastop

WebHostingPad trdi, da vzdržuje 99% uptime, vendar se izkaže, da to ni vedno res. V eni izmed študij je WebHostingPad ohranil le 98,53% uptime – kar je precej pod industrijskim standardom 99,94%. Njihovi časi nalaganja strani so tudi dvakrat počasnejši od povprečja v industriji, ki znaša 700 ms. Ni ravno impresivna zmogljivost.

Brezplačno ne pomeni brezplačno

Zavajajoča je tudi ponudba brezplačne registracije domenskih imen. Če želite pridobiti brezplačno ime domene, se morate prijaviti s kuponom “FREEDOMAIN” in drugim kuponom. Ko se prijavite, boste morali plačati 14,95 USD za vsako leto obnovitev imena domene. Večina drugih spletnih mest ponuja imena domen za nakup manj kot 10 USD.

Brezplačne varnostne kopije so še ena zavajajoča trditev. V drobnem tisku WebHostingPad navajajo, da je za brezplačne varnostne kopije primernih samo 1 GB datotek spletnega mesta. Ta 1 GB podatkov ne vključuje e-poštnih sporočil ali baz podatkov ali nič drugega kot datoteke spletnih strani.

Podjetje lahko zaračuna tudi nadomestno nadomestilo za obnovo 39,95 USD. To je precej zajetno. In ročno varnostno kopiranje prek cPanela je dodatno. Zdaj ponudbe WebHostingPad-a navsezadnje ne izgledajo tako dobro.

Tretja zavajajoča brezplačna možnost je neomejeno shranjevanje podatkov. Po podatkih WebHostingPad.com uporabniki ne smejo presegati 150.000 datotek skupaj. Za več boste morali plačati 10 USD na mesec dodatno. Če se ne odzovete, bodo to storili samodejno.

Veljajo tudi druge omejitve. Ne smete uporabljati več kot 10% CPU-ja in pomnilnika, seje pa ne smejo presegati desetih minut. Prav tako ne morete poslati več kot 300 e-poštnih sporočil na uro.

Kupci z velikimi ali več spletnimi mesti bodo morda želeli preskočiti na WebHostingPad. Ponujajo brezplačne prenose, vendar le, če je spletno mesto manjše od 2 GB. Prav tako prenos ne bo vključeval e-poštnih naslovov, računov FTP, poddomena ali dodatnih domen. Te bi bilo treba poustvariti iz nič.

Naš WebHostingPad pregled zaključkov

WebHostingPad je poceni možnost za majhno podjetje ali zagon – vendar le, če se ne motiš brez težav in ostajaš majhen. Velika podjetja in spletna mesta bodo lahko našla boljše možnosti za svojo zmogljivost. Celo nekatera skrita nadomestila morda celo nekaterim malim podjetjem zdijo preveč, da bi jih bilo vredno.

Za stranke, ki želijo več možnosti, je ponudnik, kot je HostGator, morda boljša izbira. Medtem ko stanejo nekoliko več WebHostingPad, ponujajo več storitev na vseh cenah. Tudi HostGator ima manj upsells in skritih provizij in je na splošno bolj zanesljivo spletno mesto. Od posameznega kupca pa je odvisno, da opravi svoje raziskave in se odloči.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map