Najboljše 4 najboljše možnosti SquareSpace za leto 2020

alternative kvadratnega prostoraZačeli ste odličen blog in zdaj je čas, da to naredite za vas. Razmislite o svojih možnostih, ker želite, da se to najprej pravilno razume, namesto da bi se morali seliti med različnimi gostitelji in platformami.


Ko gre za posodobitev, želite, da je vse na tekočem in sledite spreminjajočemu se trgu.

Zaradi tega se ogledujete v enakovrednih Squarespace in se sprašujete, ali obstajajo še kakšna spletna mesta, kot je Squarespace. Dobra novica je, da obstaja nekaj odličnih mest, ki so zelo podobna Squarespaceu, vendar s svojimi prednostmi. Tu si vzamem čas za pregled nekaterih izmed njih, tako da se lahko odločite o tem.

Najboljše alternative kvadratnega prostora

Kako se ti tekmovalci postavljajo drug proti drugemu? Oglejmo si na hitro:

Logotip SquareSpacePreden se lotimo nadomestnih možnosti in njihovih pregledov, si oglejmo funkcije Squarespace.

Kvadratni prostor je precej obsežen. To je vse na enem mestu za gostovanje spletnih strani, gradnjo in celo vključuje integracijo e-trgovine z določenimi paketi.

Pridružite se BREZPLAČNEMU usposabljanju

Ali se želite naučiti, kako sestaviti 6 mest organa za slike?

Pridružite se temu brezplačnemu usposabljanju…

 • Končno imajo preizkušeno metodo za iskanje donosnih niš
 • Pridobite dostop do brezhibne metode raziskovanja ključnih besed
 • Naučite se, kako oddajati kakovostno vsebino
 • Preberite, kako zgraditi povezave z belim klobukom na vaše spletno mesto brez glavobolov

Ponujajo vam podporo, ki je neprekinjena, ne glede na to, v katerem dnevu ali noči iščete pomoč, bo nekdo prisoten odgovoriti.

Ponujajo nekaj najbolj profesionalnih modelov, ki jih lahko najdete, vendar pridejo na račun številnih funkcij. To je dobra kombinacija med predlogami in možnostmi po meri.

Pravzaprav so eno od spletnih mest, ki vam omogoča, da se premislite, ko spletno mesto zaživi, ​​če vam ni všeč predloga. Lahko ga vključijo v nove modele, ne da bi izgubili vsebino, tako da boste lahko sledili tržnim trendom.

Prednosti

 • Njihov sistem je zasnovan tako, da vam omogoča hitro prilagajanje spremembam na trgu, ne da bi pri tem izgubili gledalstvo ali padli v Googlov sistem razvrščanja strani..
 • Imajo fantastičen sistem e-trgovine, ki vam ne daje niklja in ne izgublja iz vsake provizije, dokler vam ne ostane nič.

Wixov logotipWix je resnično dobra alternativa Squarespaceu. So moderne, s profesionalno oblikovanimi predlogi. Njihov oblikovalec in dizajn sta narejena za ljudi, ki niso vajeni kodiranja in imajo zelo malo tehničnih znanj.

So eni najbolj uporabnikom prijaznih graditeljev spletnih strani, ki so na voljo na trgu. Njihov sistem povleci in spusti vam omogoča, da ročno prilagodite vse vidike svojega spletnega mesta do najmanjših podrobnosti! Prav tako podpirajo številne zunanje aplikacije in vtičnike, tako da če je potrebna nadaljnja prilagoditev, je enostavno najti tisto, kar potrebujete.

Možnosti prilagoditve lahko delujejo za ali proti uporabnikom. Čeprav je svoboda, da postavite vsako podrobnost na svoje spletno mesto, je neverjetno, da se lahko preprosto odnesete in porabite predolgo spreminjanje drobnih podrobnosti svojega spletnega mesta znova in znova in z nepotrebnimi spremembami samo zato, ker lahko.

Brezplačna domena z gostovanjem

Njihova integrirana e-trgovina omogoča upravljanje trgovine zunaj vašega spletnega mesta, čeprav ni zasnovana za velikanske tržnice. Majhni umetniki, fotografi in podjetja bodo ugotovili, da je njihov sistem e-trgovine tako intuitiven kot graditelj njihovih spletnih mest.

Prednosti

 • Wix je zasnovan za začetnike. Njihovo urejanje povleci in spusti pomeni, da vam ni treba poznati niti ene vrstice kode, da bi ustvarili odlično spletno mesto!
 • Wix je poln možnosti. Če želite hitro začeti, lahko z njihovo avtomatsko zasnovo zgrabite predlogo za vaše poslovne potrebe. Če imate na voljo več časa, potem lahko popolnoma spremenite vsak posamezen del svojega spletnega mesta, dokler ni izdelano po meri za vas!
 • Wix trdno verjame v rezervne načrte. Varnostno kopirajo vsako shranjevanje vašega spletnega mesta, tako da, če vam ni všeč kakšna sprememba ali kakšen prelom, se lahko zelo enostavno obnovite na prejšnjo (delujočo) različico spletnega mesta! Za te velikanske napake imajo tudi globalni gumb za razveljavitev.

Slabosti

 • Za njihovo udobje zaračunavajo. Vedo, da jih veliko začetnikov uporablja zato, ker so tako enostavni, in poskrbijo, da jim zaračunajo dovolj majhno ceno, da jih je bolje uporabiti kot plačljivega razvijalca, vendar še vedno dovolj zajetnega v primerjavi z nekaterimi tekmeci.
 • Ko končate spletno mesto, se predloga zaklene na svoje mesto. Ne morejo uvažati nobenih sprememb, ki jih vnesete, ko izmenjate predloge, zato poskrbite, da imate radi tisto, kar izberete!

Weebly logotipDrugo odlično spletno mesto je Weebly. So izredno priljubljeni, čeprav so nekoliko manj znani kot Wix in WordPress (o čemer bom govoril v nadaljevanju) in bodo verjetno odlična možnost za nekoga, ki želi lažje uravnotežiti oblikovanje.

Začetniki bodo Weeblyju všeč, saj tudi od vas ne potrebujete, da najamete razvijalca ali veste, kako kodirati spletno mesto. Njihov sistem za vlečenje in spuščanje ima manj funkcij kot Wix, vendar je to super za ljudi, ki jih lahko preplavi preveč možnosti.

Ena od najbolj zanimivih stvari pri Weeblyu je, da omogočajo dostop do izhodne kode, namesto da bi jo zaklenili in poklicali njihov “lastniški sistem”. To pomeni, da lahko spremljate, kako spremembe delujejo, shranite varnostne kopije in se morda celo naučite nekaterih kodirnih trikov!

Če vam predloga ni všeč, vam bo Weebly dovolil, da jo spremenite. Njihov sistem lahko uvozi vso vašo vsebino v novo predlogo.

Weeblyov osnovni načrt e-trgovine tekmuje s plačanimi načrti svojih konkurentov. Čeprav je težje upravljati kot druge možnosti, ponuja veliko več funkcij. Učenje zadnjega dela ni pretežko, saj je njihov vmesnik zasnovan tako, da upoštevajo končne uporabnike.

Ponujajo tudi popolno integracijo socialnih medijev. Ko rečem “skupno”, to mislim. V svoje spletno mesto lahko vključite skoraj vsako platformo. To je odlična storitev za stranke, saj lahko na svoje spletno mesto celo postavite funkcijo klepetanja v živo, ki omogoča, da brskalniki neposredno in takoj kontaktirajo prek Messengerja, če imajo kakršna koli vprašanja.

Njihova podporna skupina ni omejena tudi na premium uporabnike. Vsi lahko dostopajo do podpore za klepet. Uporabniki Premium se lahko v rednih urah pogovarjajo s predstavniki po telefonu.

Prednosti

 • Weebly ponuja brezhibno vključevanje funkcij socialnih medijev, e-trgovine in bloganja. Vaše spletno mesto ne potrebuje več deset vtičnikov, ki ga upočasnjujejo, da bi imeli na voljo veliko funkcij.
 • Imajo enostaven sistem za vlečenje in spuščanje, ki je enostaven za uporabo, s pravim pritrjevanjem funkcij!
 • Weebly ima nekaj fantastičnih marketinških orodij, vključno z e-poštnimi sporočili, sledenjem obiskovalcev in integriranimi možnostmi za podporo klepetanja v živo, tako da vas obiskovalci lahko dosežejo, če jim želite..
 • Omogočajo vam, da uvažate modele iz drugih krajev, tako da če ste zaljubljeni v svoj trenutni dizajn in želite samo novo platformo za njegovo gostovanje, je to v redu s Weeblyom!

Slabosti

 • Njihov sistem e-trgovine je manj uporabniku prijazen kot druga spletna mesta, saj zahteva ročne posodobitve in veliko dela za nazaj, namesto da bi ga posodabljali intuitivno..

WordPress logotipWordPress je trenutno največji gostitelj na trgu. Pravzaprav se lahko pohvalijo, da gostijo skoraj polovico vseh spletnih strani, ki so trenutno na spletu. To je ogromno število Tako velike so, ker so svobodne in odprte. Čeprav je to super za gostovanje, za končnega uporabnika ni tako zanimivo. Številna podjetja se bodo hitro razšla brez razvijalca, ki bi jim pomagal skozi postopek.

Dobra novica je, da vas skozi postopek vodi veliko ljudi. Zaradi velikega števila uporabnikov je na spletu na tone in množica uporabnih vadnic in forumov za ljudi, ki potrebujejo nekaj vodnikov in navodila za uporabo pri gradnji svojih spletnih mest. Če imate vprašanje, verjetno podpirajo njihove strani za podporo.

Prednosti

 • S skoraj 100.000 vtičniki in rastjo boste zagotovo našli rešitev za vse, kar potrebujete za svoje spletno mesto. Vse imajo!
 • Ta možnost omogoča popoln nadzor nad vašo spletno stranjo. Oblikujete ga, naredite videz natanko tako, kot želite, zadolženi ste za posodabljanje vtičnikov za varnost in optimizirate ga za največjo učinkovitost. Nič vas ne zadržuje od tistega, kar želite na svojem spletnem mestu.
 • Na voljo imajo na tone vtičnikov za e-trgovino. Njihova največja, WooCommerce, je trenutno ena največjih možnosti e-trgovine na spletu. Če vam ni všeč ali potrebujete nekaj drugačnega, potem je na trgu na voljo veliko drugih možnosti. Samo izberite tistega, ki vam je všeč in ga dodajte!

Slabosti

 • Ker gostijo toliko spletnih mest, imajo na hrbtu ogromno tarčo. Če se WordPress zlomi, je vaše spletno mesto v veliki nevarnosti. Poskrbite, da posodobite vse vtičnike in kodo spletnega mesta, takoj ko bodo na voljo posodobitve, tako da varnostne funkcije ne bodo zaostajale in so na koncu napadi.
 • Večja skupnost udeležencev zelo otežuje nadzor kakovosti. Ni filtra in ničesar, razen spletnih pregledov, ki bi vam povedal, ali je vtičnik neverjeten ali je kos smeti. Varnostno kopirajte spletno mesto pred namestitvijo česar koli novega, da se ničesar ne poškoduje.

Volusion logotipČe iščete nadomestne možnosti Squarespace posebej za e-trgovino, je Volusion odlična možnost. Kljub strmi krivulji učenja uporabniki morda priporočajo to platformo.

Urejevalnik Volusion zahteva, da čas razdelite med trgovino in zadnji del spletnega mesta. Ne ponujajo nobenih bližnjic na tipkovnici, tako da lahko to za zamudnike zamudno in zamudno, dokler se ne začnejo učiti postavitve.

Njihov sistem je vizualno privlačen, orodne vrstice pa uporabljajo vrsto ikon in grafik, ki vam pomagajo pri krmarjenju. Imajo tudi vgrajeno držalo za roke in njihovi zasloni vas bodo vodili skozi postopek narekovanja popustov.

Lahko določite prodajo in popuste glede na izdelek, kategorijo ali celotno trgovino. Orodje vam omogoča, da nastavite trajanje in odstotek ter narekujete, ali gre za odprto prodajo ali potrebuje promocijsko kodo.

Imajo tudi nekaj odličnih orodij za optimizacijo iskalnikov (SEO). Njihov analitični pripomoček vam omogoča, da odkrijete, kdo kupuje, kateri predmeti postavljajo trende, rast priljubljenosti, kako dolgo se kupci zadržujejo in še več.

Volusion ima pozornost pri oblikovanju, ki bo ustrezala kateri koli platformi spletnega oblikovalca. Ponujajo izjemno lepe predloge s popolnoma optimizirano kodo in uporabnikom omogočajo, da jih prilagodijo in prilagodijo svoja spletna mesta za e-trgovino.

Ponujajo telefonsko podporo od 7.00 do 22.00 CST, vendar nimajo podpore po e-pošti. Pogovorite se s svojimi ljudmi ali uporabite spletne forume.

Prednosti

 • V polju e-trgovine ne upoštevamo, Volution ne zaračunava provizije! Trdo ste delali, da bi zaslužili ta denar, in mislijo, da bi ga morali zadržati.
 • Njihova obsežna prehodnost za plačila vam omogoča prodor na tržne niše v regijah, kjer ni sedeža.
 • Njihova mobilna aplikacija je odlična funkcija. Omogoča vam upravljanje spletnega mesta na poti. To omogoča nemoteno upravljanje zalog in brezhibno spletno mesto.
 • Njihov komplet orodij vam lahko pokaže, kje in kako se vaša stran uvršča. Pomagali vam bodo pri upravljanju ključnih besed in celo videli, kaj uporabniki iščejo, da boste lahko na svoj spletni strani pripeljali več prometa.

Slabosti

 • Ne vključujejo se v bloge. To pomeni, da če želite celotno spletno mesto, bi morali pogledati drugam.
 • Medtem ko so njihove predloge krasne in zelo prilagodljive, jih zelo malo ponuja brezplačno in za svoje predloge predloži veliko denarja..

Katere so najboljše možnosti SquareSpacea: naš zaključek

Vedeti, katera alternativa Squarespace je najboljša izbira za vaše podjetje je v veliki meri odvisno od poznavanja vaših potreb.

Iščete platformo za e-trgovino ali blog? Ali ga želite prilagoditi ali vsebino uporabljate s pomočjo predlog? Kakšen je vaš proračun in ali ga želite narediti sami ali najeti oblikovalca?

Ne glede na to, katero od teh možnosti Squarespace izberete, zdaj natančno veste, kaj lahko pričakujete, in se lahko informirano odločite, kaj najbolje ustreza vašim potrebam.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map