WordPress pregled 2020: najbolji izbor za izradu web stranica?

WordPress je najpopularniji sustav za upravljanje sadržajem vani. Više od 15 milijuna web mjesta koristi WordPress. Većina statistika svoj udio na tržištu CMS-a stavlja negdje između 50-60 posto. To daleko prevazilazi njihove najbliže konkurente, Drupal i Joomla.


WordPress recenzijeJe li ipak to pravo za vaše web mjesto? Napokon, postoje i druge mogućnosti. Izgradnja web mjesta značajno je ulaganje vremena, pa želite biti sigurni da idete s pravom platformom iz pokretanja.

Danas ćemo napraviti pregled WordPress-a i obuhvatiti neke njegove bitne značajke. Imajte na umu da upravo pričamo o tome kako napraviti web lokaciju sa vlastitim hostom s WordPress.org. Ovog puta nije pregledan WordPress blog, ali možda kasnije.

Uz malo sreće, moći ćete zaključiti hoće li najbolje raditi za ono što imate na umu.

Je li WordPress dobar?

Prvo stvari. WordPress je toliko popularan koliko i s razlogom. Jednostavnost upotrebe, teme i obilni dodaci uvelike se povećavaju. To je razlog zašto ga recenzije naših web stranica WordPress ocjenjuju tako visoko.

Pogotovo za početnike, ovo je CMS koji se koristi. Dajem 4,5 / 5, lako.

Pridružite se BESPLATNOJ obuci

Želite li naučiti kako napraviti 6 autoritetskih web stranica?

Pridružite se ovom besplatnom treningu za…

 • Napokon imaju provjerenu metodu za pronalaženje profitabilnih niša
 • Pristupite nepromišljenoj metodi istraživanja ključnih riječi
 • Saznajte kako dodijeliti kvalitetu sadržaja
 • Naučite kako izgraditi veze s bijelim šeširom na vaše web mjesto bez glavobolje

Evo videozapisa koji jednostavno objašnjava što je zapravo WordPress:

Naš WordPress pregled

WordPress ima četiri glavna pozitivna rezultata i gomilu pomoćnih pogodnosti koje opravdavaju njegovo prvo mjesto. Postoje neke mane, ali kao što sam napomenuo, ako ste početnik, ovo će biti platforma za vas.

To je vjerojatno najvažniji faktor. Kada je riječ o postavljanju web mjesta, nećete naći nijednu opciju jednostavniju od WordPress-a. Ne morate znati HTML; ne trebate znati PHP Dovoljne su samo predloške i drag-n-drop ljubaznost.

Postoji kratka krivulja učenja, a zatim krećete u izradu web lokacije. Usput, to je brz proces. Korištenje WordPress predložaka nije veliko ulaganje vremena. Čak je i integriranje WordPress-a s vašim domaćinom po izboru povjerenje u većini slučajeva.

Bez obzira na izgled koji ćete potražiti, možete ga pronaći uz WordPress. Postoji doslovno tisuće tema iz kojih se može odabrati. Najpopularnije WordPress teme očito su plaćene opcije jer su nešto naprednije od opcija besplatnih tema. Svi su, međutim, čisti i dobivaju posao.

Popularne standardne opcije poput “Dvadeset devetnaest” i “Astra” imaju stotine tisuća preuzimanja. Oni su više nego dovoljni za većinu novorođenčadi koje pokreću WordPress stranicu.

Ako želite izdvojiti malo novca za nešto posebno, postoje vani tonovi sjajnih tema, ali Astra Pro se trenutno smatra najbržim i najboljim.

Wordpress recenzije web stranicaOvi ključni dodaci za WordPress omogućuju vam „proširivanje funkcionalnosti“, a vi imate puno izbora. Ukupno je 47.629 tema, da budemo precizni. Ako na web mjestu želite još nešto učiniti, vjerovatno je da možete pribaviti web mjesto pomoću dodatka.

Na samo istaknutoj stranici naći ćete nekoliko sjajnih dodataka za WordPress blogove poput Akismet. Može provjeriti vaše komentare i prepoznati koji su neželjeni sadržaj. Tu je uvijek popularna SEOPress. To vam pomaže da optimizirate svoj sadržaj za to željeno pojačanje u ljestvici tražilica.

Uz toliko ljudi koji koriste WordPress, svi savjeti i trikovi dio su kolektivne baze znanja. Zajednica je više nego sretna dijeliti ove tajne s pridošlicama, kao što će potvrditi putovanje na WordPress forum za podršku.

Bilo da imate pitanja o temama, dodacima ili općenitim stvarima kako da se riješe, pokrivaju vas. Postoje i službeni kanali za korisničku službu za WordPress. Nije teško pronaći rješenje za bilo koji problem na koji naiđete.

Međutim, WordPress nije bez svojih nedostataka …

To je nešto što izdvaja, a bilo koji WordPress pregled koji propusti ovo ne bi bio potpun bez rješavanja tako značajnog nedostatka.

Web-lokacija izrađena s ovim jednostavnim CMS-om nema raspon naprednih mogućnosti prilagođavanja koje bi složeniji CMS imao.

Za nekoga tko nije dobro upućen u web izgradnju, to je u redu. Umanjuje broj načina na koji možete zabrljati.

Za nekoga tko želi učiniti više na svojoj web lokaciji, to nije idealno. Možda biste htjeli razmotriti Joomla ili Drupal za svoje CMS potrebe ako je to slučaj.

Svoje dodatke morate odabrati oprezno. Ako pretjerate s dodacima, rezultat je nezgodno web mjesto koje nudi loše korisničko iskustvo.

Netko može jednostavno previdjeti i dobro očitati svoje web mjesto zbog neznanja, što će većina WordPress recenzija istaknuti.

Naš sažetak pregleda WordPress-a

Iako vas zadnjih nekoliko bodova može malo zabrinuti, sada ste svjesni tih bodova i vrlo lako ih možete izbjeći ako želite krenuti.

To je ujedno i jedna od najjeftinijih (kao i najbolje) plaćenih opcija za pokretanje web lokacije, jer će vam jedini troškovi trebati biti domjena i hosting, pa isprobajte i pogledajte je li to opcija koju tražite..

Ako vam je potrebna dodatna pomoć u vezi sa svim, prijavite se na moj besplatni tečaj za bloganje (pogledajte gumb na vrhu ove stranice), a ja ću vam pomoći kroz postupak..

Konačna ocjena našeg WordPress pregleda

Sve u svemu, WordPress će biti go-to platforma ako gradite svoju prvu web lokaciju. Čak se i oni koji imaju iskustva s web dizajnom mogu odlučiti za WordPress samo zbog jednostavnosti.

Bez obzira u koju kategoriju spadate, mišljenje našeg WordPress mišljenja je da postoji dovoljno razloga da platforma puca. Prilično je besplatno.

Dajem mu lakih 4,5 od 5 zvjezdica.

Ocjena urednika

4.5 / 5

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map