Køb af et websted: 10 tip til, hvordan man køber uden katastrofe

Tænker på at købe en online forretning?

StartBloggingOnline.com og Kingmakers har samarbejdet med at skabe et komplet overblik over, hvordan man køber en online forretning. Den bedste del er, at det er GRATIS!


Hent PDF nu

Der er mange grunde til, at du overvejer at købe i stedet for at oprette et nyt websted.

Til at begynde med har den sandsynligvis allerede et navn og et efterfølgende, så det ville ikke kræve meget at offentliggøre det. Det har måske allerede allerede en god nok backlink-profil, som vil gøre den mere populær og autoritativ end mange andre sider i sin niche.

Kort sagt vil det tage mindre at få flere til at besøge webstedet og tjene flere penge på samme tid. Inden du faktisk tager springet og beslutter at købe det dog, er der ti vigtige ting, du skal faktorere. Når du først har afklaret alle disse detaljer, har du de oplysninger, du har brug for.

Vi har oprettet en infographic, der skitserer de data, du har brug for, før du køber hjemmesiden.

Deltag i GRATIS træning

Ønsker du at lære, hvordan man opbygger 6 figurer autoritetswebsteder?

Deltag i denne gratis træning til…

 • Endelig har en velprøvet metode til at finde rentable nicher
 • Få adgang til en idiotsikker metodeforskningsmetode
 • Lær, hvordan man outsource kvalitetsindhold
 • Lær hvordan du bygger links til hvide hat til dit websted uden hovedpine

10 ting, som du absolut har brug for at vide om at købe et websted

Infographic med tilladelse fra StartBloggingOnline.com

at købe en hjemmeside

Men selv før vi deler det, du har brug for at vide, når vi søger at købe et websted, så lad os forstå et par grundlæggende ting.

Lad os først forstå, hvorfor folk køber websteder.

Hvorfor købe et websted?

Dette er det første spørgsmål, du skal stille dig selv. Det viser sig, at der flere grunde til at man kan vælge at købe et websted, og de strategier, du anvender, kan variere afhængigt af dine personlige motiver.

Hvis du er som mange, er dit hovedmål at tjene penge. At købe et eksisterende websted giver flere væsentlige fordele, hvis du er i det for pengene. Du skal se på strategier for at maksimere dit indtjeningspotentiale, hvis dette gælder for dig. Vi kalder dette “Investor” -tilgangen.

Nogle har en årsag, som de brænder for, men de ønsker at omgå den lange web-bygningsproces. Hvorfor tænke et navn, registrere et domæne, oprette et websted osv., Når det eneste, du ønsker, er at offentliggøre innovativt indhold? Du er en “Dreamchaser”, og dit primære fokus er, hvad webstedet lægger ud, ikke hvad det genererer til din tegnebog.

Andre nyder stadig den udfordring, der følger med at vende rundt på et eksisterende websted, der har potentiale, men som ikke opfylder dette potentiale i øjeblikket. Disse personer kan se værdien i noget lille og har ikke noget imod at investere betydelige ressourcer for at få det til at vokse. Vi kalder disse “Flippers.”

Du finder ud af, at der er en vis overlapning mellem disse tilgange; Du kan dog dog læne dig mere til én mulighed, som vi vil undersøge i vores guide.

Nu hvor du helt klart forstår, hvorfor folk køber websteder, er en anden vigtig ting at vide de websteder, som folk ser ud til at gå i disse dage.

Gratis domæne med hosting

Hvilken slags websteder man kan købe?

Dette afhænger også af dine mål. Hvis du er en investor, der skal tjene penge med det samme, er du chancen for, at det er risikabelt at starte en virksomhed. Du anerkender, at en stor procentdel af onlinevirksomheder mislykkes, så du vil banke på en sikker ting.

I dit tilfælde leder du efter et bevist websted, der allerede har en stabil indkomststrøm. Du ved, at forretningsidéen er solid. Ligesom en mursten og mørtel butik, vil du have det under dit ejerskab, så overskuddet går til dig.

Dette er den metode, der foretrækkes af iværksættere som Neil Patel, der rådgiver, at “du altid tjener penge på køb, aldrig sælger.”

Fordi det er lettere at dyrke noget, der allerede har fart bag sig, end at bygge det fra bunden, anbefaler iværksættere som Patel at købe websteder med mindst 100.000 besøgende månedligt.

At gå fra 0 til 10.000 besøgende er en skræmmende opgave. At gå fra 10.000 til 100.000 er mindre en udfordring. 100.000 til 200.000 bliver lettere osv.

Du kan nul ind på websteder, der sælger produkter eller tjenester inden for din branche. Du kan endda målrette et par ad gangen for at prøve at tynde konkurrencen. Køb flere steder, flet dem under dit banner, og hvis det gøres korrekt, vokser din indkomst yderligere.

Et andet sted, du muligvis er målrettet mod, er et “samfundsdrevet.” Det er ikke bygget med overskud i tankerne, men det tager kun et par justeringer for at få indkomsten rullende.

Dette er nichesamlinger af fans, der fokuserer på en enkelt hobby. Webstedet er vokset så meget, at skaberne ikke har råd til hosting. En velgøren (du) kan svøbe ind, overtage ejerskab og derefter implementere en indtægtsstrategi, som reklame, for at kickstarte fortjeneste.

Dette er ikke den eneste tilgang, husk dig. Hvis du er mere et websted Flipper, vil du være på udkig efter at tage noget mindre, transformere det og derefter holde fast på det eller sælge det til en anden for at tjene dine penge.

Du leder efter iørefaldende domæner, som en anden sidder på, men ikke udvikler. Eller måske kommer du selv efter de iørefaldende domæner?

Du sidder på dem, venter på det rette øjeblik og sælger dem derefter til den højeste byder, når en anden vil gøre noget med dem.

Du er muligvis også på udkig efter websteder, der har et cool koncept med dårlig udførelse. Din vejledning kan være, hvad webstedet har brug for for at gøre nogle reelle fremskridt. Med ordentlig planlægning (og held) vil du forvandle den nye idé til en certificeret penge maker.

Hvis du er en Dreamchaser, alt om sjov og udlægning af indhold, skal du indsnævre din søgning til de typer websteder, der interesserer dig personligt. For dig, alt efter hvad der er lige, er spændingen ved spillet det, der begejstrer dig. Hvis du kan lide sport, skal du gå med en sportswebsite. Hvis du kan lide kæledyr, skal du gå til en hundeblog. Det kan være mere af et økonomisk dræn, men din lidenskab er det, der er mest vigtigt.

I det næste afsnit i denne vejledning om køb af websteder til pengestrøm, ser vi på, hvad du skal tage i betragtning, når vi søger at købe et websted.

10 ting ser ud til, når du køber et websted

Først og fremmest skal du vide, hvor længe webstedet har kørt, inden du beslutter at få det. Ligesom andre virksomheder er websteder, der har fungeret længere, mere stabile. De har også genereret flere indtægter gennem årene og opbygget et godt navn, og disse vil være lettere at offentliggøre.

Naturligvis skal det websted, du planlægger at købe, have opretholdt et relativt positivt omdømme over tid, ellers ville det være svært for dig at vende tingene rundt.

Du skal vide, hvilken platform der driver det websted, du køber. Er det på WordPress, Joomla eller noget andet? Dette vil lade dig vide, hvor let eller vanskeligt det ville være at vedligeholde det. Du kan også ansætte folk, der er eksperter i den platform, som sitet blev bygget på. Det vil således ikke være vanskeligt at implementere de nødvendige ændringer.

Det er let at købe hjemmesiden. At udføre de nødvendige ændringer kan være en udfordring. Derfor skal du først vide, om du let er i stand til at ændre webstedets indhold. Du skal også vide, om de leverer en programmør, der hjælper dig med at foretage ændringerne, eller om du har brug for at finde en anden person til at udføre jobbet. Selvfølgelig vil dette medføre flere udgifter på din ende. Hovedmålet her er at sikre, at ændringer let kan udføres.

Du skal købe et websted, der i øjeblikket appellerer til din måldemografiske. Du arver dens tilhængere og øger chancerne for, at de fortsætter med at følge den, efter at du har opdateret den. For eksempel, hvis det websted, du planlægger at opdatere, handler om gadgets, er du nødt til at købe et gammelt websted, der målrettede yngre og teknisk kyndige mennesker. Du skal også vide, hvilke marketingstrategier, der tidligere blev brugt af det websted, du køber. Du skal forstå dette for at du kan forblive konkurrencedygtig. Du har muligvis ikke engang brug for at ansætte en SEO-ekspert, hvis webstedet allerede har gjort nok til, at det rangerer højt på søgemaskiner og let kan ses af folk. Ikke desto mindre skal du have nogen, der kan forstå markedsføring og arbejde med dig fremad.

Trafik er lig med penge. Flere besøgende på webstedet betyder flere penge for dig. Det er vigtigt, at du kigger efter websteder, der genererer højere indtægter. Du bør også kontrollere, hvor trafikken kommer fra. Der er lande, hvor trafikken betragtes som mere værdifuld. Der er visse aldersgrupper, der anses for at være mere høj værdi. Dette skal være en vigtig faktor, der skal tages i betragtning, når man træffer en købsbeslutning.

Du kan nyde et par hundrede dollars mere hver måned ved at købe et websted. Hvis det beløb, du bruger på at opretholde det, er langt mere end det beløb, det genererer, ville det imidlertid stave et fortabstab for dig. Derfor skal du vide, hvor meget vedligeholdelse vil koste dig. Du skal også kontrollere, om der kræves eksperter for at holde webstedet kørt. Du skal også beslutte, hvor meget investering du vil bruge til at vedligeholde webstedet, så det svarer til dine forventninger.

Du skal også vide, hvad andre mennesker har sagt om webstedet, før du beslutter at købe det. Du kan ikke bare springe ind uden at kende webstedets omdømme. Ellers køber du muligvis et synkende skib. Der er vidnesbyrdssider, som du kan kontrollere. Du kan også tjekke andre sider for en mere objektiv gennemgang. Prøv at læse flere anmeldelser for at gøre det mindre partisk. Dette vil give dig et bedre synspunkt.

Selvfølgelig kan du ikke købe et websted, der er for dyrt eller for billigt. Ifølge WordPress.com er det gennemsnitlige beløb $ 2.500 for et grundlæggende websted. At få et websted til kun $ 500 kan være virkelig mistænkeligt. Det har måske et rigtig dårligt omdømme, at ejeren er villig til at sælge den til den pris, eller der er andre skjulte gebyrer, der bare vil chokere dig senere.

Du er også nødt til at forstå, at et grundlæggende websted til $ 2.500 ikke er så dyrt i betragtning af hvor meget du ville have til at få senere, når indkomsten begynder at sparke ind.

Helt fra starten skal du være i stand til at etablere en god forbindelse med ejeren af ​​det websted, du planlægger at købe. Hvis transaktionen er stenet lige fra starten, er du muligvis nødt til at grøfte denne plan. Det vil bare give dig flere problemer undervejs. Find mennesker, der er lette at håndtere. Du har brug for dem ikke kun ved køb af hjemmesiden, men også senere, når du har vedligeholdelsesproblemer og andre problemer at tackle.

Naturligvis er det ikke alt; selv med alle disse tip på plads, kan du stadig blive konfronteret med andre udfordringer. Dette er grunden til, at du bliver nødt til at afstive dig selv, hvis du får problemer undervejs.

Forbered dig selv på udfordringer

Hver tilgang har unikke gåder, som du kan løse. For investoren er det største hinder at generere kapital til den indledende investering.

Det velprøvde websted har haft fordelen ved det hårde arbejde, det tager for at generere en jævn strøm af besøgende. Du betaler for den indsats, der gik i at udvide webstedet til det punkt.

Du bliver også nødt til at passe på ikke at blive stresset. En person, der er ivrig efter at downloade deres websted, kan være ivrig efter at prøve at overdrive dens præstationer for at svindle dig. Få sælgeren til at retfærdiggøre den høje prisforlangende ved at verificere numrene. Gør derefter din egen faktakontrol, og still nogle spørgsmål til dig selv og sælgeren.

 • Ser det ud som et websted, folk ofte besøger?
 • Hvilken slags indhold har de, gode eller dårlige?
 • Hvorfor vil de have nogen til at købe deres hjemmeside?
 • Hvorfor er dit slutmål, hvis du køber dette websted?
 • Indeholder siden masser af relevante links?
 • Hvad er konverteringsfrekvensen?
 • Hvad er den aktuelle indkomst?

Du bliver nødt til at finde ud af så meget du kan om dette websted, før du køber det for at sikre dig, at du bruger dine penge med omhu.

Hvis dit mål er at vende webstedet, ved du allerede, at du vil købe et nødstedt. Du ved også, at webstedet har brug for mere arbejde end gennemsnittet, og det er din udfordring.

At vende et websted kræver betydelig indsats og specifikke færdigheder. Du skal identificere, hvad der vil gøre for en værdifuld udgift af din tid.

Som en husjæger eller en, der spiller markedet, er du nødt til at finde aktiver, der ikke tager mere ud af dig, end du er i stand til at tjene fra at sælge dem.

Én tilgang er at fokusere på skadelige websteder, der har tilknytning til nøgleord, som din søgeordsundersøgelse antyder, kan blive populært snart.

Søgninger driver trafik. Hvis du har noget, som folk ofte søger efter, har du potentialet til at tjene nogle gode penge gennem visninger og annonceindtægter.

Eller du kan udvikle disse domæner og derefter sælge dem, når en Investortype kommer på udkig efter en sikker ting.

Når du først har fundet noget lovende, fortsætter det hårde arbejde. Du er nødt til at vende stedet rundt. Du begynder med meget lidt. En solid forståelse af webdesign, indholdsgenerering og SEO vil tjene som en vigtig del af dit værktøjsbælte.

Hvis du leder efter et sted, der allerede er i overensstemmelse med dit indholdsmål, er det din udfordring lige der. Det er ikke nok bare at spore et potentielt sted med et fokus, der ligner dit eget.

Du skal også sørge for, at webstedet er til salg. Hvis det er til salg, skal du have råd til det. Når du har fået det, skal du sikre dig, at du kan holde det kørende.

Du er måske i det for sjov, men det sjove vil stoppe, hvis du ikke kan administrere webstedet korrekt. Ligesom Flipper, bliver du nødt til at have evnerne til at forbedre webstedet ud over, hvad det i øjeblikket laver, eller i det mindste opretholde dets solvens.

Du ved nu, hvorfor folk køber websteder, dem, de foretrækker, og hvad de skal have i tankerne, når de køber et websted. Du er også opmærksom på nogle af udfordringerne på denne rejse.

Tillykke – du er nu klar til endelig at foretage dit køb.

Så hvad er involveret i at købe et websted?

Læs videre…

Sådan køber du et websted

På nuværende tidspunkt undrer du dig sandsynligvis, “Ja, men hvordan køber jeg et websted?” Din tilgang kan variere, afhængigt af hvilken service du gennemgår til dit salg. Der er dog nogle almindelige tråde gennem hele processen.

Der er også flere ressourcer derude, der tilbyder en grundlæggende for, hvordan man kommer i gang, f.eks. Guide til at købe en internetvirksomhed eller en af ​​Flippas introduktionsvejledninger. Vi dækker nogle af de brede streger.

Du skal først udføre din due diligence. Det kan være nødvendigt at du beholder en advokats tjenester. Sørg for, uanset hvilken metode du bruger til at købe webstedet, har et escrow-system.

Brug af escrow giver mulighed for større tillid mellem dig og din sælger. Tredjeparten holder fast på midlerne og frigiver dem derefter, når alt er tjekket ud.

Når du har din beskyttelse på plads, skal du identificere det eller de websteder, du vil købe. Vi dækkede dette i nogle detaljer tidligere, men der er et generelt tip, som eksperterne anbefaler til alle: Se efter potentiale.

Dette kan være i form af websteder med høj indkomst / lav trafik, som du kan vokse brugerbasen på. Det kan også betyde høj trafik / lav indkomst, hvor din opgave vil gøre besøgende til en indtægtskilde.

Målret websteder inden for din niche for at konsolidere din kontrol på markedet. Måske fik de idéen til et produkt, men kom aldrig rundt på markedsføring.

Nogle Flippers vil gerne kigge efter åbenlyse dårlige websteder. Disse inkluderer dem med dårligt design, dårlige annoncer og masser af plads til forbedringer.

Hvordan nulstilles på disse? Du kan gennemse auktionstavlerne regelmæssigt. Du kan også bruge de avancerede søgefunktioner, som de fleste markedspladser har.

Dette giver dig mulighed for at søge efter websteder baseret på de kriterier, du angiver. Trafik, indtægter, webstedsalder, søgeord og mere bliver alle parametre i din søgning.

På nogle markeder kan du indstille disse parametre og bede om advarsler, når noget der passer til regningen bliver tilgængeligt.

Uanset hvilket websted du beslutter at gå efter, skal du huske at først forske på dem.

Sørg for, at deres antal tjekker ud, og sørg for, at det er et websted, du kan forbedre. Selv hvis du er i dette for sjovt, er webstedet en investering, du gerne vil gøre succes.

Hvad skal man især kigge efter? Du vil undersøge webstedets indtægter. Kontroller dokumentationen for at kontrollere, at indtægterne er, hvad sælgeren hævder at være. Det kan være nødvendigt, at du beder om at se på deres konti for at sikre, at tingene er op og op.

Evaluer, om denne indkomststrøm har været stabil. Er der skarpe pigge og dip i websteds fortjeneste? I så fald skal du vide, hvorfor det er tilfældet.

Derefter skal du se på webstedstrafikken. Du skal vide, om webstedet har så mange besøgende, som de siger, at de gør. Du skal vide, hvordan de kommer til webstedet. Du skal vide, om disse besøgende konverterer.

Igen vil pigge, dips og trends være ting, du skal komme til bunden af ​​ved vurderingen af ​​dit potentielle websted. I tilfælde af trafik vil du også gerne vide, hvorfor trafikken kommer fra en bestemt kilde eller en bestemt geografisk region.

Disse oplysninger vil forme din strategi for vækst af virksomheden. Du er nødt til at vide, hvem der kommer til webstedet, så du kan skræddersy dine penge at tjene til dette publikum.

Efter at du har identificeret målwebstedet, vurderet dets værdi, identificeret risiciene og arbejdet ud med den nitty-gritty, er det tid til at gå videre til den vigtigste del af webstedets købsproces.

Klar til at vide, hvor du kan købe dit websted?

Lad os ikke vente dig da.

Hvor kan man købe websteder

Tro det eller ej, der er allerede andre websteder dedikeret til netop dette mål. Mange opererer på idéen om “køb lav, sælg høj”, der styrer andre former for investeringer.

Et sådant sted er Flippa. De giver brugerne mulighed for at handle på websteder, domæner og apps. De fakturerer sig selv som at tilbyde en premiumtjeneste som deres søstersite Deal Flow til dem, der ikke helt har premiumnavnet til at få sig opført på et sådant sted.

Du opretter din konto, så har du adgang til deres markedsplads. Du kan byde på websteder, der er til salg eller sælge et websted, du har vendt rundt på. Du kan se nogle af stedets statistikker, når du slår dem op: månedlig trafik, indtægter osv.

Du kan læse mere om auktionsprocessen her. Hvis du vil se en fordeling af en auktion, har denne video en ret god analyse:

WebsiteBroker er en anden auktionswebsted. De viser nogle lavt og mellemstore websteder til køb og giver ressourcer til både købere og sælgere.

De har også værktøjer til at hjælpe brugere med at beregne værdiansættelsen af ​​et bestemt websted, så de kan få en idé om, hvor meget de er værd.

Et andet sted er Flipping Enterprises. De kan prale med en salgssucces på 95% og masser af ressourcer til kyndige iværksættere til at komme i gang.

De positionerer sig som en premium webstedmægler og målretter mod en lidt højere ende. Specifikt, “forretningssalg i midten af ​​fem til mellem syvcifrede interval.”

De opkræver et lille købertransaktionsgebyr på 2,5% for handler, der gennemgår dem, men hævder at tilbyde en masse support til deres brugere.

Dette inkluderer hjælp til at finde potentielle websteder, der ville være gode at købe, udarbejde nødvendige dokumenter og nedbryde processen, så det er lettere at forstå.

foretager køb

Når du går igennem en auktionswebsted, involverer dette en budproces. Mekanikken kan afvige fra sted til sted, men ideen om en auktion er en temmelig grundlæggende.

Du sammen med andre interesserede købere afgiver tilbud på webstedet. Prisen stiger, indtil budet lukkes, og den person, der har det højeste bud, vinder prisen.

Der er også et privat salg uden bud. Du afgiver et tilbud; sælgeren vælger at acceptere eller afvise. Sådan er det.

Når dette er afsluttet, betaler du din sælger (forhåbentlig gennem escrow, som vi anbefalede). Derefter overfører sælgeren ejerskab til dig.

De giver dig domænet, webstets aktiver, kontakter og eventuelle konti, der er tilknyttet webstedet.

Så nu, hvor du har købt dit websted, hvad er det næste?

Hvad skal man gøre, når du har købt dit websted

Nu er det tid til at arbejde på din magi. Du købte webstedet med et mål i tankerne, husk?

Hvis du er typen Investor, vil du straks arbejde på at udvide webstedets publikum og indtægter med det samme. Dette vil involvere optimering og kampagner på sociale medier.

SEO er et vanskeligt udyr. Hvis du imidlertid har en evne til det, kan du få masser af mennesker til at komme til dit websted gennem søgemaskiner. Nogle grundlæggende SEO-viden inkluderer:

 • Oprettelse af fantastisk indhold (mere om det senere)
 • Relevante links
 • HTML-overholdelse
 • Gode ​​sidetitler
 • Solide og optimerede billeder
 • Godt integrerede nøgleord

Hvis du er interesseret i at gå mere indgående med SEO, kan du tjekke MOZs vejledning her. Det er et praktisk crashkursus, der får dig til at gå ned ad SEO kaninhullet (og forhåbentlig lære dig en ting eller to, som du har brug for at vide).

Din kampagne på sociale medier vil bestå af at ramme jorden, der kører på platforme på sociale medier, som Facebook, Twitter, Instagram osv.

Guruer har skrevet hele tomes om at få succes med marketing på sociale medier. Der er ingen sikker-ild-tilgang, men der er nogle generelle tip, du kan følge:

 • Indgrib ordentligt
 • Brug grafik
 • Udnyt hashtags
 • Skræddersy kampagnen efter dit forretningsmål
 • Sorter din målgruppe
 • Brug sociale medier til “remarketing”

Der er masser af referencemateriale til uddannelse af dine sociale medier. Igen har MOZ skrevet en praktisk manual. Social Media Examiner har også en ressourcevejledning, der kan pege dig i den rigtige retning.

Dette vil være et større fokus, hvis du vender webstedet. Nu skal du udtrække alt det dårlige fra dit køb, understrege, hvad der fungerede godt, og bygge videre på det.

Nye designs vil sandsynligvis være vigtige for dette mål. Du bliver nødt til at ændre udseendet på webstedet, placering af forskellige elementer og tilføje dit personlige touch for at få tingene til at gå.

Dette vil være en prioritet, uanset hvad din motivation for at købe webstedet var. Fantastisk indhold er en af ​​nøglerne til et fantastisk websted. Det vil hjælpe dig med at få nye besøgende og vil reflektere over webstedet som helhed. Stærke poster, kraftfulde billeder og fantastisk video skal fungere som dine styrelygter.

Hvis du skal blogge, skal du ikke følge tendenserne og ikke bekymre dig om nyhederne. Du skal oprette indhold, der er i lang form, originalt og spændende. “Sådan gør” -indlæg og alt, hvad der gnister en samtale, er gode steder at begynde at opbygge en liste over sider til dit websted.

Dette er af særlig betydning, hvis du købte webstedet bare for at vende det. Lave tid til at sælgesikker på, at alt ser godt ud, og besøgende og indtægter kommer konstant. Sørg for, at du kan sikkerhedskopiere alle dine påstande om webstedets succes med fakta og dokumentation.

Gå derefter tilbage til en af ​​auktions- eller mæglerwebstederne for at liste det sted, der er til salg, og tjene dine penge. Hvis du gjorde et godt stykke arbejde ved at vende det rundt, vil der sandsynligvis være nogen villige til at betale dig en smuk krone for din indsats.

Casestudier hvor køb af et websted gik rigtigt og forkert

Fungerer disse metoder? I nogle tilfælde ja, og i andre nej. Her er nogle eksempler på, at ting gik rigtigt (eller galt).

Vores første eksempel, hvordan jeg mistede $ 650 ved at købe et websted på Flippa, og hvordan du kan undgå det, kommer til os ved hjælp af en Dave Schneider.

Han fandt et sted, som han troede var på linje med sine forretningsmæssige mål. Han foretog nogle af de rigtige træk, som at prøve at holde købsprisen lav og forsøge at diversificere, når stedet var under hans kontrol.

Hvor han begik en fejltagelse, gjorde dog ikke nok research på forhånd. Der var masser af røde flag, der ville have vippet en bedrager forretningsmand ud. De ville have bedt Dave om at holde sig væk fra webstedet, men han tog desværre agnet.

Det behøver dog ikke gå galt. I tilfælde af Alec Larson var han i stand til at omdanne et katalogwebsted for dronepiloter til en pæn fortjeneste.

Ved at målrette sig mod en branche, der var ved at udvide, var han i stand til at kapitalisere. At udføre passende forskning og identificere, hvad der vil udvikle sig, går langt i at sikre, at du får dine penge værd fra et websted.

Køb af et websted: konklusion

Forsøg på at købe et websted involverer en hel del planlægning; det er ikke let at tage en endelig beslutning om, hvilket websted man skal købe, og hvordan man får mest muligt ud af det.

Hvis du spiller dine kort rigtigt, gør dit hjemmearbejde og identificerer kilder til potentiale, kan du dog gøre det til en rentabel og sjov venture for dig selv. Ved at følge de 10, der køber et webstips ovenfor, kan du let trimme valgmulighederne ned og vælge det bedste websted, der skal købes på kort tid.

Ofte stillede spørgsmål (Ofte stillede spørgsmål)

Processen med at købe et websted er en følsom; selv med detaljerede guider som denne, har du muligvis stadig nogle spørgsmål, der forblev ubesvarede, eller hvis svar ikke var klare.

Med henblik herpå nedenfor er nogle af de spørgsmål, som en person, der ønsker at købe et websted, måtte have.

Kort sagt, hvordan kan jeg købe et websted?

Hvis du ønsker at købe et websted, skal du følge nedenstående trin:

 • Identificer dit valgte websted personligt eller gennem en mægler.
 • Find ud af, om du kan tilføje mere værdi til webstedet, når du køber og foretager din research på forhånd. Hvis alle veje er opbrugt, ved du, om det er et godt køb eller ej.
 • Angiv et rimeligt budget til dit websted. Du kan bruge 24-36x-reglen. Vi diskuterede det i denne artikel.
 • Shop rundt for de bedste tilbud; ikke være for hurtig til at købe.
 • Foretag flere undersøgelser på det websted, du har slået dig ned for at forstå det fuldt ud.
 • Sørg for, at dit køb foretages via en escrow service.
 • Før du sætter dig ind i det, skal du tage det til et testkørsel for belastningstid, optimering og mere for at hjælpe dig med at få en rimelig aftale for dine penge.
 • Når du er tilfreds, skal du frigive betalingen til sælgeren.

Hvad er hjemmesiden vendt, og er det lovligt?

Hjemmesvingning indebærer at købe et websted, tilføje værdi til det og derefter sælge det til en højere pris. Og ja, det er lovligt.

Når jeg har købt et websted til at vende, hvordan kan man få mest muligt ud af det?

Hvis du ønsker at købe et websted til flippende formål, kan du overveje at tilføje værdi til webstedet ved hjælp af kvalitetsindhold, søgemaskineoptimering, reklame og mere. Alle disse ting øger webstedets værdi inden for en bestemt periode, så du kan sælge det til den højeste byder.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map