GoDaddy-alternatieven 2020: betere domein-, e-mail- en hostingopties

Dus je bent op zoek naar GoDaddy-alternatieven om een ​​ander hostingplatform te verplaatsen.


Nou, als je dat bent, dan ben je zeker aan het juiste adres.

We begrijpen hoe frustrerend het kan zijn om weg te komen van een probleem, om uiteindelijk hetzelfde of iets ergers te vinden aan de andere kant. Dit is waarom (zoals je kunt zien in onze GoDaddy-recensie en onze recensie specifiek over hun WordPress-aanbod) we de tijd nemen om alles te testen en te documenteren over elk platform dat we je aanbevelen.

En over mijn aanbevelingen gesproken, ik ging door en stelde een korte lijst samen met de beste opties als je GoDaddy wilt verlaten. Om meer specifiek te zijn, zal ik u verschillende opties laten zien met betrekking tot de volgende gebieden:

 • Domeinnaam
 • Hosting
 • E-mail

Aan het einde van dit lezen zou u gemakkelijk moeten kunnen kiezen uit een van de aangeboden alternatieven voor GoDaddy-hosting.

Dat gezegd hebbende, laten we beginnen!

Alternatieven voor GoDaddy-domeinnaamregistratie en hosting

FastcometFastComet is een vrij oud hostingplatform dat bijna 9 jaar geleden is opgericht. Aanvankelijk was het platform gespecialiseerd in het leveren van systeemadministratiediensten aan particulieren en bedrijven. In 2013 besloot FastComet echter om hun hand te proberen in de hostingruimte, en ze zijn niet teleurgesteld.

Dus technisch gezien biedt FastComet al iets meer dan een half decennium hostingdiensten aan.

Doe mee met de GRATIS training

Wilt u leren hoe u 6-cijferige autoriteitssites kunt bouwen?

Doe mee met deze gratis training…

 • Eindelijk een bewezen methode om winstgevende niches te vinden
 • Krijg toegang tot een waterdichte zoekmethode voor zoekwoorden
 • Leer hoe u inhoud van hoge kwaliteit kunt uitbesteden
 • Leer hoe u white hat-links naar uw site kunt bouwen zonder hoofdpijn

Enkele van de functies waardoor FastComet zich onderscheidt van GoDaddy, worden hieronder vermeld.

Gratis domeinregistratie en verlenging

In tegenstelling tot GoDaddy die $ 14 kost na het eerste registratiejaar, biedt FastComet een levenslange gratis domeinnaamregistratie. Dat betekent dat u elk jaar $ 14 voor het leven bespaart.

Eenvoudig te installeren en aan de slag te gaan

In vergelijking met GoDaddy biedt FastComet installaties met één klik die u alle administratieve rompslomp besparen die aan dergelijke processen is verbonden. Met GoDaddy kunt u misschien een expert inschakelen om u te helpen bij het navigeren door bepaalde processen, waardoor uw totale kosten stijgen.

Geen grappige zaken met prijzen

Veel platforms hebben verleidelijke initiële hostingprijzen. GoDaddy is zo’n platform dat u enorme kortingen biedt op het moment van registratie. Maar als de periode voorbij is, betaal je flinke kosten in naam van hosting en domeinvernieuwing.

Veel website-eigenaren met wie ik contact heb gehad, moesten langere periodes kopen om zoveel mogelijk te besparen, maar wanneer de promotieperiode eindelijk is verstreken, dringt de realiteit tot hen door.

Met FastComet zijn de zaken anders. De prijs die u in eerste instantie betaalt (die nog steeds wordt verdisconteerd in vergelijking met de markttarieven) is wat u voortdurend betaalt gedurende uw hostingperiode.

Gratis domein met hosting

Dagelijkse back-up van de site

Dit is een van de belangrijkste redenen waarom u FastComet serieus moet beschouwen als een alternatief voor GoDaddy. Als u online gegevens bent kwijtgeraakt of in het verleden bent gehackt, weet u maar al te goed hoe essentieel deze functie is. Het beste van FastComet is dat ze gratis automatische back-ups bieden voor uw website. GoDaddy daarentegen brengt elk jaar een premie van $ 75 in rekening. Stel dat u voor FastComet ging, dan zou dat een jaarlijkse besparing van $ 75 zijn.

Ongelooflijke hostingaanbieding

Ik heb opzettelijk het beste voor het laatst bewaard. Raad eens? FastComet biedt drie maanden gratis hosting aan iedereen die drie vrienden doorverwijst om zich op hun platform aan te melden. Hoe meer mensen u doorverwijst, hoe groter de kans is dat u nooit hostingkosten zult betalen.

Als je twaalf mensen binnen een periode van één jaar doorverwijst, ben je allemaal gesorteerd op jaar. Het is zo simpel. Kunt u een platform verkopen? Nou, FastComet beloont je daar behoorlijk voor.

Maar hetzelfde kan niet worden gezegd over GoDaddy. Ze hebben zo’n schema niet, althans niet op het moment dat deze post werd gemaakt.

BlueHost-logoBluehost is behoorlijk populair in de hostingruimte. En zoals u op het punt staat te ontdekken, is het platform een ​​van de meest formidabele alternatieven voor GoDaddy-hosting.

Bluehost is de thuisbasis van miljoenen websites over de hele wereld. Ze genieten van een klantenkring die afkomstig is van overheden, particuliere bedrijven en individuele sites.

Als je Bluehost met GoDaddy vergelijkt, realiseer je je dat de eerste meer toegewijde servers heeft met betere prestaties, meer betaalbare hernieuwbare kosten en een betere klantenondersteuning.

Afgezien van de bovengenoemde redenen, wat maakt dit platform nog meer tot een betere hostingoptie voor sites zoals GoDaddy?

Biedt tal van trainingsmaterialen

Misschien bent u het allemaal met mij eens dat zaken die te maken hebben met online processen behoorlijk meedogenloos kunnen zijn als ze niet met zorg worden behandeld. Eén verkeerde zet en u zou al uw geld kunnen verliezen.

Het is van groot belang dat een hostingplatform niet alleen geschreven handleidingen heeft, maar ook demonstratievideo’s. Ik heb er een gehaald van het YouTube-kanaal van Bluehost over het instellen van een subdomein. Bekijk het hieronder en je zult merken hoe gemakkelijk het is om het hele proces te doorlopen.

Makkelijk toch?

Nou, ik zal niet ontkennen dat er nuttige video’s over GoDaddy zijn, maar het verschil is dat, in tegenstelling tot die van Bluehost, die van derden zijn gemaakt en niet van het bedrijf zelf. Dat maakt het gemakkelijk om kwaadaardige informatie te verspreiden naar nietsvermoedende gebruikers, en je kunt het platform niet aansprakelijk stellen omdat ze de vloggers niet uitdrukkelijk contracteren.

Uniforme toewijzing van middelen

Dit is een handige functie voor iedereen die meer dan één website wil hosten onder zijn hostingplan. Als u meer dan één website in hetzelfde abonnement heeft, kan een site meer bronnen verbruiken, waardoor de andere met een beperkte of vertraagde verwerkingssnelheid werken.

Dat is precies wat er gebeurt op GoDaddy.

Met Bluehost hoeft u zich geen zorgen te maken over ongelijkheden in de distributie van bronnen. Het platform kan via zijn toegewijde servers de bronnen over uw websites verdelen en ervoor zorgen dat ze allemaal werken volgens hun resourcevereisten.

Directe wooCommerce-hosting

Als u handelt op WooCommerce, zult u blij zijn te weten dat Bluehost directe hosting biedt aan het e-commerceplatform. Dit bespaart u installatietijd en het maakt ook de weg vrij voor naadloze integratie tussen uw hostingplatform en uw handelsplatform.

Deze functie is niet aanwezig op GoDaddy. Je moet eerst de installatie voltooien, daarna moet je de WooCommerce-tool samen met WordPress downloaden om door te kunnen gaan.

Netwerk voor inhoudslevering

Content Delivery Network (CDN) is een tool die werkt om de prestaties van uw website te verbeteren door deze op verschillende servers over de hele wereld te verspreiden. Cloudflare is zo’n tool die bij Bluehost wordt geleverd.

Helaas bevat GoDaddy niet zoiets als een CDN.

Logo van SiteGroundSiteGround is nog een ander alternatief voor webhosting voor GoDaddy. Momenteel ondersteunt het platform miljoenen websites over de hele wereld.

SiteGround bevat verschillende handige tools, waaronder content management-tools zoals WordPress, evenals zakelijke tools zoals WooCommerce.

Dit is waarom dit platform een ​​van de beste GoDaddy-alternatieven is:

Anti-bot AI

Deze SiteGround AI is speciaal bedoeld om de beveiliging van uw website te verbeteren. In dit tijdperk van verhoogde internetinbraak kon iedereen wat extra hulp gebruiken bovenop het gebruikelijke gebruik van wachtwoorden en SSL-certificeringen.

Deze unieke AI beschermt uw SiteGround-gehoste site tegen hacking. Meer specifiek beschermt de Anti-bot AI uw website tegen brute-force-aanvallen. Dit type aanval is het gevolg van het feit dat aanvallers talloze wachtwoorden intoetsen totdat ze erin slagen uw netwerk binnen te komen.

Hackers gebruiken kwaadaardige programma’s om zich een weg naar uw netwerk te banen, waardoor uw gegevens in gevaar komen. Dit is natuurlijk waarschijnlijker voor een website die wordt gehost op een platform zoals GoDaddy.

Met SiteGround hoeft u zich minder zorgen te maken over de beveiliging van uw site, wat u gemoedsrust geeft.

Om te weten hoe effectief deze tool is, beweert SiteGround elk uur tussen de 500.000 en 2.000.000 brute-force-aanvallen te stoppen.

HTTP / 2-servers

HTTP / 2 is een verbeterde versie van het HTTP-protocol. Deze serverversie is veel sneller en meer gericht op het ophalen van bronnen van overal op internet. Om gegevens via internet uit te wisselen, moeten er HTTP-services bij betrokken zijn. SiteGround is naar verluidt een van de eerste platforms die dit nieuwe protocol in hun servers heeft opgenomen. Dit betekent dat u een van de eerste mensen bent die daadwerkelijk profiteert van de voordelen van het gebruik van een HTTP / 2-server. En daarmee zou uw website sneller moeten worden geladen in vergelijking met een website die op GoDaddy wordt gehost.

Rechtlijnigheid

Niets weerhoudt iemand ervan zich aan te melden bij een platform dat één ding verwacht, alleen om iets totaal anders te krijgen. Dit geldt voor betalingen en functies.

Met SiteGround is wat u ziet precies wat u krijgt.

Zaken als shared hosting zijn niet alleen voor de show ervan; Met deze functionaliteit kunt u uw hostingkosten verlagen door deze met andere gebruikers te delen.

Zie het als het nemen van een bus naar een bestemming waar u anders met uw eigen auto naartoe zou rijden. Met dit model kunnen gebruikers kosten besparen terwijl ze genieten van dezelfde services als wanneer ze er individueel voor zouden betalen.

Shared hosting is tegenwoordig erg populair vanwege de betaalbaarheid.

Maar dit alles heeft natuurlijk een prijs.

Op dezelfde manier als je met een stel andere mensen in een bus zou moeten reizen, waardoor je de mogelijkheid wordt ontnomen om te doen wat je wilt, beperkt gedeelde hosting ook je opties.

SiteGround zal je deze dingen tenminste van tevoren vertellen, waardoor het beter is in hosting dan GoDaddy. Om de een of andere reden zul je het moeilijk vinden om de specificaties van shared hosting op GoDaddy te vinden.

Dit roept voor mij enige twijfel op over de transparantie van GoDaddy. En om eerlijk te zijn, verdien je om met mensen te werken die eerlijk en betrouwbaar zijn. Anders, wat heeft het voor zin om samen te werken??

Met SiteGround kunt u vanaf het begin een weloverwogen keuze maken, wat u een zeldzaam vertrouwen en eerlijkheid geeft in de online ruimte.

Back-up en herstel

Back-up en herstel zijn essentieel; je weet nooit wanneer je bestanden van tien jaar geleden moet ophalen. Maar wat nog beter is, is dat je er geen cent voor hoeft te betalen.

Dat is precies wat SiteGround u biedt bij het aanmelden bij hen. Met elke munt die u bespaart, realiseert u zich dat SiteGround-hosting met zeer aanzienlijke marges goedkoper is dan GoDaddy.

En goed, wist u dat u tot 30 versies van uw site gratis kunt opslaan?

Dit wordt zelfs automatisch gedaan, zodat u elke versie van uw site kunt herstellen wanneer u maar wilt.

Deze back-upbestanden zijn handig wanneer u wordt gehackt of uw gegevens worden verwijderd, wat ook niet zo eenvoudig is met SiteGround. Als uw locatie regelmatig stroomonderbrekingen ervaart, heeft dit platform u gedekt met zijn automatische back-up- en herstelfunctie.

Hoewel deze optie beschikbaar is op GoDaddy, moet je afscheid nemen van een paar dollar om ervan te genieten.

Laten we tot slot eens kijken naar het alternatief voor GoDaddy e-mailhosting.

rackspaceMet betrekking tot e-mailhosting kwam ik maar met één geschikt alternatief, Rackspace.

Rackspace is eenvoudig in te stellen en aan de slag te gaan, in tegenstelling tot het lange en vermoeiende proces dat gepaard gaat met het instellen van een e-mail op GoDaddy. Als je daar bent geweest, dan knik je hier vast naar. Het is echt frustrerend om voorbij alle technische processen te komen om je aan te melden voor je site-e-mail op GoDaddy.

Rackspace is gewoon een van de beste GoDaddy-alternatieven als het gaat om e-mailhosting.

En dit is waarom ik me zo sterk voel …

Rackspace is op dit gebied zeer ervaren; ze bieden vergelijkbare diensten aan verschillende Fortune 100-bedrijven.

Hun ervaring spreekt voor hen en ik kan je alleen maar vragen om het uit te proberen om dit te bewijzen.

Als betrouwbaarheid, goede klantenondersteuning en eenvoud veel voor u betekenen, dan zult u zeker gek zijn op Rackspace.

Alternatieven voor GoDaddy-hosting 2020: onze conclusie

Bedankt voor het doorlopen tot het einde. Ik weet zeker dat je veel hebt geleerd en nu klaar bent om te beginnen met rennen.

Alle bovengenoemde platforms zijn getest en bewezen dat ze waardige GoDaddy-alternatieven zijn. U moet ze echter allemaal grondig evalueren om er een te vinden die het beste bij u past.

Begrijp dat de geschiktheid van een platform tot op zekere hoogte afhankelijk kan zijn van het identificeren van wat je nodig hebt van hosting- en e-mailtools. Veel mensen hebben het soms bij het verkeerde eind gehad, simpelweg omdat ze geen idee hebben wat ze nodig hebben en hoe het platform dat ze kiezen hen zal helpen.

Maar met deze uitgebreide gids zou je veel gemakkelijker het meest geschikte alternatief voor GoDaddy moeten kunnen kiezen.

Wat zijn enkele van de uitdagingen waarmee u wordt geconfronteerd met GoDaddy als uw website-host?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map