Cloudways Review: Administrert WordPress Hosting (& kupongkode)

Å starte en blogg er ganske enkelt. Du kan starte med tre grunnleggende trinn. Du må først bestemme hva du skal starte en blogg om. For det andre må du velge en bloggplattform (et innholdsstyringssystem, sannsynligvis WordPress). Det tredje trinnet er å velge en pålitelig hostingløsning.


Det siste trinnet, det vil si å velge en hostingtjeneste for bloggen din er det mest undervurderte, eller du kan si forsømte aspekter når det gjelder å starte en blogg. Interessant nok gir ett Google-søk hundrevis av hosting-tjenester, men spørsmålet er: er de alle gode nok?

I denne Cloudways-gjennomgangen vil vi se på denne administrerte hostingtjenesteleverandøren og diskutere hvorfor kan det være det perfekte valget for blogging av nettsteder. Men først…

Cloudways kuponkode: "startblog"

Cloudways gjennomgang

Jeg vet at noen av dere bare er her for å hente cloudways-kupongkoden, så la oss få det ut av veien først.

Bruk Cloudways rabattkupong “startblog” mens du registrerer deg, og de gir deg 20% ​​avslag i to måneder på alle planer!

La oss nå gå videre til hoved…

Cloudways gjennomgang

Når det koker ned til å tilby en god balanse mellom overkommelighet og god funksjonalitet i skybasert administrert WordPress-hosting, er det Cloudways, som gir andre plattformer et løp for pengene sine.

Bli med på GRATIS trening

Ønsker du å lære hvordan du bygger 6 myndigheters nettsteder?

Bli med på denne gratis opplæringen til…

 • Endelig har en velprøvd metode for å finne lønnsomme nisjer
 • Få tilgang til en idiotsikker metoden for søkeordforskning
 • Lær hvordan du kan outsource kvalitetsinnhold
 • Lær hvordan du bygger lenker til hvit hatt til nettstedet ditt uten hodepine

Plattformen er bygget for å holde tritt med forretningsvekst og ekspansjon fordi Cloudways-arkitekturen er optimalisert for ytelse, hastighet og sikkerhet. Når du blir medlem av Cloudways, har du valget mellom å velge blant de fem leverandørene av skyserver. Den rimeligste planen starter på $ 10 per måned.

Cloudways ble til i 2011. Opprinnelig kjent som “Cloudways 2.0.” selskapet oppusset nettstedet sitt fullstendig i 2016 og kalte det Cloudways.

Cloudways er en PaaS (plattform som en tjeneste) som tilbyr hosting-tjenester fra fem av de beste leverandørene av skyinfrastruktur inkludert:

 • DigitalOcean
 • AWS
 • Linode
 • Vultr
 • Google Compute Engine

I tillegg er hver konto på Cloudways utstyrt med mange funksjoner som utnytter optimalisert ytelse, sikkerhet og support, konstruert for å gi deg den beste nettskyvertsopplevelsen noensinne.

La oss undersøke Cloudways-vurderingene av funksjonene som tilbys av dette selskapet uten videre.

Cloudways-plattformen tilbyr en rekke funksjoner som forenkler vertsopplevelsen for alle brukere.

 • Flere nettskyleverandører – Fem mest populære skyleverandører som er vert for ditt WordPress-nettsted.
 • Globale datasentre – Mer enn 60 servere som er plassert over hele kloden for å redusere ventetiden når publikum besøker bloggen din.
 • CloudwaysCDN – En overlegen opplevelse for besøkende når innhold leveres raskere enn noen gang basert på deres beliggenhet.
 • Server skalering, basert på båndbredde, harddiskplass, prosessor og RAM – Få mer frihet og valgmuligheter med on-the-go server skalering, plass og minnekrav som kan justeres når du vil.
 • PHP 7 Ready Servere – Alle servere på Cloudways er PHP-7 klare, som er den raskeste versjonen til dags dato.
 • Auto-Healing-funksjon – Hvis du opplever driftsstans, er serverne på Cloudways utstyrt med en auto-healing-funksjon. hvis WordPress-nettstedet ditt krasjer.
 • Gratis WordPress Cache-plugin – Cloudways er utviklet spesielt for WordPress-nettsteder, og har en innebygd avansert cache-plugin som hjelper å øke hastigheten på WordPress-nettstedet ditt enda mer for pustende hastigheter..
 • Flere PHP-versjoner – Du har større fleksibilitet og kompatibilitet med flere PHP-versjoner, hvis du er vant til å bruke en eldre versjon med Cloudways.
 • Ett-klikk applikasjonsinstallasjoner – For å redusere irriterende trinn for installasjon av de mest populære CMS-programmene som WordPress, Magento, Drupal, Joomla, Prestashop, inkludert støtte for alle PHP-baserte applikasjoner og rammer..
 • WordPress Migrator-plugin – En enkel WordPress migrator-plugin muliggjør rask og effektiv migrering for WordPress-drevne nettsteder.
 • Scene område & URL-er – Et iscenesettelsesområde med ubegrensede nettadresser til disposisjon, slik at du kan teste bloggen din eller eventuelle modifikasjoner du har gjort før den går i live. Dette er en utmerket mulighet for deg å se hvordan WordPress-bloggen din reagerer i sanntid før du tar den live.
 • Application and Server Cloning – Klone ubegrensede servere og applikasjoner etter ønske. Du har full frihet til å lage flere kopier av servere og applikasjoner for nettstedet ditt.

En høyoptimalisert Cloudways WordPress-stabel

For bloggere betyr hastigheten på siderett mye. Dette er grunnen til at Cloudways har lagt ned mye arbeid for å optimalisere stabelen som er vert for WordPress-applikasjonene. Denne stabelen består av en kombinasjon av servere (Apache & NGINX) og hurtigbuffer (Varnish, Redis og Memcached) som kommer sammen for å tilby eksepsjonell sidehastighet for WordPress.

Gratis domene med hosting

Gå live om få minutter

Tenk på scenariet der en bruker må distribuere WordPress på en ikke-administrert server. Prosessen starter med installasjonen av serverlaget, og deretter blir de aktuelle cache-alternativene satt opp. Når dette er gjort, kan brukeren gå videre til å installere den nyeste WordPress-versjonen.

Scenariet slutter ikke her. Når WordPress er aktivt, må brukeren nå distribuere ytterligere tilpasninger som cache-plugins eller WooCommerce-butikker.

Som du kan forestille deg, kan dette ta en god del av en time.

Nå sparer Cloudways dyrebar tid for bloggere. Kan du forestille deg å jobbe på et live og optimalisert WordPress-nettsted innen ti minutter? Dette er hvor raskt Cloudways leverer en skyserver etter eget valg og får WordPress-applikasjonen i gang.

Flere datasentre

Datasenteret der serveren din er lokalisert, gjør hele forskjellen i brukeropplevelsen til dine WordPress-drevne nettsteder. Siden Cloudways tilbyr valget mellom fem bransjeledende nettskydeleverandører, kan Cloudways-brukere være vertskap for WordPress-applikasjonene sine på et av de 50+ datasentrene som er nærmest målgruppen. Ved å velge riktig datasenter kan WordPress-brukere minimere forsinkelsesproblemer og forbedre sidehastigheten.

Cloudways iscenesettelsesmiljø

Testing av nettstedkodebase, nye temaer og plugins er en pågående prosess. Bloggere kommer ofte over temaer og plugins som de vil prøve ut for bloggene sine. Å prøve ut plugins og temaer på live-siden er ganske enkelt uaktuelt på grunn av sjansene for at live-siden går ned.

Cloudways iscenesettelse tilbyr gratis områder som er sandboksede miljøer der bloggere kan teste nettstedets kodebase, nye plugins og temaer uten å påvirke driften av liveområdet. Når de først er fornøyd med at alt fungerer perfekt, kan de “presse” endringene fra iscenesettelsen til live-siden.

Et Cloudways ssl-sertifikat gratis

Enten det er en blogg eller en netthandel, har et SSL-sertifikat blitt et essensielt krav for både bruker- og søkemotortillit. Faktisk markerer Google nå alle nettsteder uten SSL-sertifikat som IKKE SIKKER.

En årsak til at mange bloggere ikke har et SSL-sertifikat på nettstedene sine, er de høye kostnadene for betalte SSL-sertifikater. For alle slike brukere tilbyr Cloudways GRATIS SSL-sertifikater fra Let’s Encrypt. Det beste med å distribuere SSL-sertifikater er et par klikk, og sertifikatene kan eventuelt fornyes automatisk.

Hvis du er interessert i et tilpasset betalt SSL-sertifikat, er prosessen med å installere sertifikatfilene eller starte en CSR rett på plattformen enkel!

sikkerhetskopier & restaurere

Katastrofe kan streike når som helst!

Hvert minutt bloggen din holder seg nede, mister du publikum og merkevare anerkjennelse. Dette er grunnen til at du trenger å bringe bloggen din tilbake på nettet.

Cloudways har en veldig strømlinjeformet backup-prosess som lar brukere ta on-demand og automatiserte sikkerhetskopier av servere og applikasjoner. Faktisk anbefaler Cloudways å ta en sikkerhetskopi på forespørsel før du gjør noen større endring på nettstedet. Tilsvarende er prosessen med å gjenopprette en sikkerhetskopi enkel, og nettstedet ditt er i gang igjen i løpet av få minutter.

Når ting går galt, er brukere av Cloudways avhengig av den dyktige supporten som tilbys av Cloudways supportingeniører døgnet rundt. Brukere kan heve en supportbillett og be Cloudways støtte for å løse problemet for dem. Alternativt tilbyr Cloudways Knowledge Base løsninger på vanlige problemer som oppstår av Cloudways-brukerne.

Hvis du trenger et høyere støttenivå med svartider for sortering, kan du velge supporttillegg som sikrer at problemene dine blir ivaretatt av senioringeniører.

 • CloudwaysBot – Få tips og anbefalinger levert direkte til innboksen din om serverens helse og oppgrader forslag via CloudwaysBot.
 • 24/7 live chat – Få den støtten du trenger når som helst du ønsker med 24/7 live chat for å hjelpe deg med å løse eventuelle spørsmål du måtte ha.
 • 24/7 Ticketing – Billettsystemet sikrer at spørsmålene dine alltid blir besvart på kortest mulig tid
 • Fakturering på timebasis – En distinkt funksjon som gir overlegen kontroll over økonomien. Du kan betale hver time for en server du er vert på Cloudways-plattformen
 • Betal mens du går modell – Denne funksjonen lar deg bare betale for tjenestene du bruker. Det er ingen skjulte gebyrer for noen tjenester på Cloudways
 • Ingen kontrakt – Glem å bli bundet av årlige eller kvartalsvise kontrakter. Cloudways ønsker sine brukere velkommen med en brukervennlig plattform som er enkel å bruke uten problemer eller forpliktelser

Cloudways har en faktureringsstruktur som er en betal-som-du-gå der brukere bare må betale for ressursene de bruker i en gitt faktureringssyklus. Brukere mottar en enkelt faktura som dekker kostnadene for Cloudways administrerte servere.

For å gi deg en ide, starter en grunnleggende DigitalOcean-plan på $ 10 per måned.

Cloudways prisplaner

Cloudways er en administrert plattform og som sådan tar seg av alle serversikkerhetsproblemer. Plattformen er sikret av brannmurer som filtrerer ut ondsinnet trafikk. Brukere har valget mellom å aktivere 2FA for sine kontoer (anbefales på det sterkeste) for å legge til et nytt lag med sikkerhet for kontoen sin. På samme måte varsler plattformen brukerne om ukjente enheter som får tilgang til kontoene sine.

Oppdatering av OS og apper er et annet aspekt av administrert sikkerhet. Programvareutviklere gir ut versjoner av produktene sine som fikser kjente feil og lukker sikkerhetsmåler. Cloudways-ingeniører tester først lappene for å sikre kompatibilitet med plattformarkitekturen. Når de er fornøyd med resultatene, blir lappene distribuert.

 • Brannmurer på plattformnivå – Brannmurer på OS-nivå er på plass for å sikre at nettstedet ditt er beskyttet mot de vanligste sikkerhetsrisikoer
 • Gratis SSL-sertifikater – En nødvendighet for bloggere er et SSL-sertifikat blir ofte oversett. SSL-sertifikat fra Let’s Encrypt leveres gratis fra Cloudways for ditt WordPress-nettsted.
  Automatisk
 • Sikkerhetskopiering – En hendig funksjon som lar deg lage automatiserte sikkerhetskopier, hjelper deg med trygghet, mens du jobber med bloggens innhold. Du kan når som helst gjenopprette til en fungerende server hvis du tester en funksjon, eller prøver å gå tilbake til en eldre versjon av serveren din.
 • To-faktor-autentisering – For å gi bedre sikkerhet for kontoen din, inkluderer Cloudwaus 2FA (to-faktor-autentisering) for å holde inntrengere på en armlengdes avstand, som ønsker uautorisert tilgang til kontoen din.
 • Regelmessig sikkerhetsoppdatering – Vanlige sikkerhetsoppdateringer for applikasjoner bidrar til å forhindre sikkerhetsfeil. Alle applikasjoner på Cloudways blir sjekket og lappet regelmessig med de nyeste versjonene for å eliminere feil.
 • IP-hvitlisting – Med denne funksjonen kan du blokkere mistenkelige IP-er fra å få tilgang til serveren din og bare tillate dem du stoler på.

Cloudways sammenligning av fordeler og ulemper

Å være blogger betyr at du vil møte begrensninger i visse aspekter, men det betyr ikke at du går på akkord med WordPress-nettstedet ditt med billigere alternativer for hosting. Å velge en administrert hostingleverandør er en engangsinvestering som bare vil gi fordeler for deg i det lange løp. Du kan velge VPS, men det anbefales ikke siden det er ganske dyrt.

På den annen side vil delt / billigere hostingalternativer ikke gi deg funksjonene som er tilgjengelige med administrert hosting. Når det gjelder administrert hosting, er Cloudways ikke bare en av de beste, men en av de mest anbefalte og prisverdige hostingplattformene der ute.

Jeg anbefaler på det sterkeste at du gir disse guttene et skudd hvis dette høres ut som typen tjeneste du trenger, og ikke glem å bruke Cloudways-kupongkoden “startblog” for å få din eksklusive rabatt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map