Linode Review 2020: Er deres Cloud & VPS-priser værd det?

Hvis du er interesseret i VPS-hosting, er du måske stødt på navnet Linode. Virksomheden lavede sit navn med speciale i cloud- og VPS-hostingmuligheder og er vokset til at integrere cloud-hosting også. Begyndende i 2003 er virksomheden siden vokset til et multinationalt selskab. Linode har kunder i 131 lande og tæller.


Linode er også stolt af en nichetjeneste. Denne VPS vært henvender sig til udviklere, så personalet skal være opmærksomme på jargon og de nyeste funktioner og udviklinger. Det er en af ​​de højest rangerede VPS- og cloud-udbydere på markedet, men den kommer til en pris. Hvorvidt du vil betale for det, er op til dig.

Hvis du er på udkig efter en mere konkurrencedygtig pris, kan du tjekke vores specielle tilbud nedenfor.

HostGator-logo

Vores valg af webhosting nr. 1:
Få den bedste bedømte hosting for så lidt som
$ 2,64 per måned

StartBloggingOnline.com godkendt hosting

Linode anmeldelser fordele & ulemper

Linode anmeldelse

Masser af funktioner

Linode tilbyder et bredt udvalg af VPS-hostingtjenester. Uanset hvilke behov, Linode har en tilpasset pakke til dig. Disse pakker kan starte så lavt som $ 10 til op til $ 400. Linode har også servere placeret over hele kloden, så uanset hvor du vil have dine servere til at være, vil de være der.

Deltag i GRATIS træning

Ønsker du at lære, hvordan man opbygger 6 figurer autoritetswebsteder?

Deltag i denne gratis træning til…

 • Endelig har en velprøvet metode til at finde rentable nicher
 • Få adgang til en idiotsikker metodeforskningsmetode
 • Lær, hvordan man outsource kvalitetsindhold
 • Lær hvordan du bygger links til hvide hat til dit websted uden hovedpine

Blandt de funktioner, som Linode tilbyder, er Solid State-drev, et 40 GBPS-netværk og Intel E5-processorer. Alle deres muligheder henvender sig til deres kundekreds af erfarne web- og appudviklere og giver dem de funktioner og tjenester, de gerne vil have mest.

Mange funktioner kan også opgraderes uden ekstra omkostninger. Uanset om du vil have mere RAM, hurtigere båndbredde eller opdateringer til software, er du dækket. Alle planer inkluderer SSH og root-adgang. Linode tilbyder også gratis sikkerhedskopiering af data samt ekstra funktioner som StackScripts for at gøre det lettere at administrere dit websted.

Selv inden for den specifikke niche har brugere mange valgmuligheder, når de tilmelder sig Linode. De kan vælge planen, distroen og serverplaceringen. Linode ser ud til at stole på deres brugere og lade dem få tøjlerne til at vælge en række funktioner.

Pålidelig hosting

Linode leverer pålidelig hosting dagligt. De har en garanti på 99,9% oppetid, hvilket holder op med branchestandarden. Hvis brugerne oplever en betydelig nedetid, tilbyder Linode en pro-rata kredit. Mens Linode ikke offentliggør statistikker om oppetid og nedetid, kan brugere vælge at overvåge oppetid på deres egne servere.

God kundeservice

Linode leverer også kvalitet og hurtige kundeservice. Supportbilletter kan lukkes så hurtigt som inden for fem minutter – mens det normalt kan tage 24 timer for andre virksomheder. Ikke for mange Linode.com anmeldelser klager over dette.

Ligesom ethvert andet firma er Linode ikke perfekt og har sine ulemper for dem, der tilmelder sig. For det første er Linode ikke billig. Dens billigste VPS-plan kommer på 10 dollars om måneden med 24 GB data og 2 TB båndbredde – ikke en hel masse for de penge, du betaler.

Færre servicemuligheder

Mens Linode tilbyder en hel masse funktioner til sine VPS- og cloud-hostingtjenester, tilbyder den ikke nogen anden form for service. Niching selv ser ud til at have tjent dem godt, men hvis du leder efter delt hosting eller dedikerede servere, skal du kigge andre steder.

Gratis domæne med hosting

Linode tilbyder heller ikke styrede hostingindstillinger. Du vil være hårdt presset for at finde en Linode-administreret hostinganmeldelse. Kunderne forventes generelt at være udviklere og kunne styre deres egne. Alligevel kan selv udviklere være uerfarne i nogle aspekter af hosting.

Linode har heller ikke et visuelt kontrolpanel. Brugere, der er vant til visuelle og reaktive værktøjer, kan blive skuffede over denne ikke-funktion. Og for ikke-eksperter kan bagenden være vanskeligere at navigere.

Kort pengene-tilbage-garanti

Hvis du er lidt tøvende med at betale for Linode-tjenester, kan du søge andre steder. Deres pengene-tilbage-garanti er kun god i syv dage. Hvis du annullerer efter mere end flere dage, får du din refusion, men et gebyr på $ 5 trækkes fra denne refusion.

Ekstra funktioner koster ekstra penge

Ikke alle funktioner er inkluderet heller. NodeBalancer-tjenesten er ret praktisk. Denne funktion afbalancerer efterspørgslen på tværs af alle Linode-servere og sikrer, at alle servere kører glat.

Denne funktion er dog ikke inkluderet i nogen planer, og du bliver nødt til at betale ekstra for den.

Sikkerhedskopiering er en anden funktion, som nogle hosting-tjenester tilbyder gratis, som Linode ikke gør. cPanel- og WHM-licenser betragtes også som ekstra funktioner, som du skal betale for, hvis du vil have dem.

Sikkerhedsmæssige problemer

Vores konklusion om Linode-anmeldelser

Linode logoLinode.com anmeldelser er overordnede positive og med god grund. Linode kan være det ideelle valg, hvis du er en udvikler, og du har tillid til, at deres opgraderede sikkerhedsfunktioner beskytter mod eventuelle fremtidige hackingangreb.

Hvis du leder efter cloud- eller VPS-hosting, kan Linode muligvis være valget for dig. Men HostGator kan give dem, der ønsker et bredere udvalg af hostingindstillinger, meget mere.

HostGator tilbyder en masse af de samme tjenester, som Linode tilbyder og mere til en mere overkommelig pris til det. Det er op til dig at gennemgå dine muligheder og se, hvilken vært der er bedst for dig, men du kan få en særlig aftale med knappen nedenfor!

HostGator-logo

Vores valg af webhosting nr. 1:
Få den bedste bedømte hosting for så lidt som
$ 2,64 per måned

StartBloggingOnline.com godkendt hosting

Vores Linode gennemgang samlede bedømmelse

Linode leverer konsistent service af høj kvalitet til sine computervide kunder.

Linode-prisfastsættelse kan dog være lidt meget for mindre brugere eller dem, der lige er begyndt.

Gæsternes vurdering

4/5

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map