Media Temple Review 2020: Hvordan ser deres hosting ud?

I de 18 år siden Media Temple startede er virksomheden vokset til magten over 1,5 millioner websteder i 100 lande.


Media Temple har også fået masser af berygtethed i branchen. Virksomheden er blevet navngivet som en af ​​de hurtigst voksende virksomheder i Nordamerika, og et af de bedste steder at arbejde i Los Angeles.

Media Temple er en af ​​mange hosting-udbydere derude derude, hvilket gør det nemt for webstedsbyggere på alle niveauer at administrere deres websted. Media Temple tilbyder alle fire slags hostingtjenester – delt, VPS, dedikeret og cloud-hosting. Så uanset hvad dit hosting behov har, har Media Temple dig dækket.

Før vi besvarer spørgsmålet “hvordan er Media Temple?” Jeg vil bare sikre dig, at du er opmærksom på dette fantastiske hosting-tilbud …

Media Temple anmeldelse

Media Temple anmeldelse

Hvad er det med Media Temple, der får det til at skille sig ud blandt andre cloud hosting-udbydere? Media Temple tilbyder hostingplatforme til kunder i alle former og størrelser, fra personlige projekter til multinationale forretningssteder.

Media Temple har nogle store navneklienter – Adobe, Disney og Starbucks, for at nævne nogle få – og med god grund. De tilbyder en bred vifte af hosting-tjenester og gør styringen af ​​hvert websted brugervenligt og problemfrit. Er den professionelle service værd at den pris, de opkræver pr. Måned, dog?

Det lyder bestemt som det, men lad os finde ud af det ved at se på medietempeltets fordele og ulemper:

Deltag i GRATIS træning

Ønsker du at lære, hvordan man opbygger 6 figurer autoritetswebsteder?

Deltag i denne gratis træning til…

 • Endelig har en velprøvet metode til at finde rentable nicher
 • Få adgang til en idiotsikker metodeforskningsmetode
 • Lær, hvordan man outsource kvalitetsindhold
 • Lær hvordan du bygger links til hvide hat til dit websted uden hovedpine

Fordele og ulemper ved Media Temple

Gennemgang af meditempelets fordele og ulemper

Media Temple’s forskellige tilbud inkluderer delt hosting, WordPress-installationer med et enkelt klik, Linux-baseret VPS-hosting og privat skytjeneste. Deres servere er også ultrahurtige, og indlæses konsekvent hurtigere end 70% af alle sider.

Brugervenlig

Ud over at tilbyde et komplet udvalg af hostingtjenester er Media Temple meget brugervenligt, uanset dine kvalifikationsniveauer. Hver plan leveres med forudinstallerede værktøjer, der sikrer hastighed, sikkerhed og pålidelighed. Og det hele kommer indpakket i en brugergrænseflade, som selv den nyeste novice kan navigere.

Et team af eksperter

medie tempel webhost logoMedia Temple prioriterer ekspertsitehåndtering. De har skalerbar båndbredde og e-mail-hosting, hvilket giver mulighed for op til 1.000 e-mail-adresser på alle dine websteder. De er så sikre med deres 99.999% oppetidsgaranti, at de tilbyder 20% rabat for hvert 20 minutters nedetid, du oplever om en måned.

Media Temple kan også prale af et meget kyndigt og tilgængeligt supportteam. Du får 24/7 adgang til kundesupport via chat, telefon og endda Twitter. Du kan finde en oversigt over deres kundesupport i videoen herunder. Hvis du betaler lidt ekstra, giver certificerede ingeniører dit websted VIP-teknisk supportbehandling.

Viden database

For den mere uafhængige kunde har Media Temple en omfattende videndatabase, der kan gennemgås om nødvendigt. WordPress-brugere kan bruge Sidekick-plugin, der giver stemme- og videoudgang til newbies.

Anmeldelser af Media Temple-hosting kan findes overalt på kortet – folk enten elsker dem eller afsky dem, med lidt plads til andre anmeldelser derimellem. Mens de tilbyder en masse tjenester, tilbyder de ikke det hele. I det mindste ikke gratis.

Mindre gratis ting

Nogle ting, der følger med andre hostingudbydere, følger ikke med Media Temple. Der er ingen gratis ekstra Google AdWords-kreditter eller domænenavne eller administreret softwareopdateringer. Der er heller ikke automatisk malware-scanning, så du bliver nødt til at gøre din egen due diligence i denne afdeling. Dette afspejles desværre i nogle af deres anmeldelser, men sådan er det ofte med et premiumserviceselskab som Media-templet.

Media Temples muligheder for installation med et klik kan begrænses afhængigt af hvilken hostingplan du tilmelder dig. Delt hosting-brugere kan kun installere tre webapps – alle andre skal installeres manuelt. Men VPS-brugere kan installere over 200 webapps med et enkelt klik.

Gratis domæne med hosting

Begrænset plads og båndbredde på planer

Mens servicetilbudet til Media Temple er vidtgående, kommer de dog med begrænsninger. Selv med deres dyreste VPS-plan tilbyder Media Temple kun 30 GB diskplads og 3 TB båndbredde. Det er langt fra konkurrenternes tilbud om ubegrænset båndbredde.

Hvis du går efter administreret WordPress-hosting, får du kun 100 GB båndbredde til $ 20 om måneden. Det kan være fint, hvis dit websted er lille, men det giver ikke en masse plads til at vokse, og lignende planer fra konkurrenter kan muligvis tilbyde mere for dine penge.

Kun deres premium-plan tilbyder ubegrænset båndbredde og diskplads. Men du bliver nødt til at kontakte en salgsrepræsentant for at få et tilbud. Efter al sandsynlighed er denne plan for kunder, der er i stand til og villige til at betale top dollar for deres tjenester. Mange virksomheder er ikke helt der endnu.

Konklusionen om Media Temple gennemgår

Media Temple tilbyder en lang række hosting-tjenester. Men de fremsætter ikke krav på ubegrænset diskplads og båndbredde med deres lavere plan. Du vil også gå glip af nogle gratis frynsegoder, som du kan få gennem andre hostingudbydere.

I 18 år har Media Temple været en pålidelig og alsidig leverandør af webhosting. Mange Media Temple-anmeldelser er enige om, at virksomheden har gjort det let for alle kunder at bruge deres tjenester. Uanset om du er en nybegynder eller en webstedsadministrator, finder du ud af, at Media Temple har det, du leder efter.

Men for en utrolig hostingaftale for første gang bloggere …

Vores Media Temple gennemgang samlede vurdering

80 til 100 ord her om din grund til denne vurdering

Gæsternes vurdering

4.5 / 5

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map