Arvixe arvostelut: Web-hosting-suunnitelmat, arvostelut, hinnoittelu ja paljon muuta!

Jos olet tarkistanut Arvixe-arvosteluita verkossa, olet ehkä huomannut joitain epäjohdonmukaisuuksia. Arvixen isännöintikatsauksemme keskittyy Arvixeen tässä ja nyt, mutta myös selittää joitain tärkeimmistä asioista, joita on aiemmin tapahtunut isännän kanssa. Jos mietit, haluatko käyttää Arvixea verkkosivustollesi, toivomme tarjota sinulle tarvitsemiasi hyödyllisiä tietoja.


Tarkastelemme verkkosivustolle annettua henkilökohtaista arviota ja esittelemme sinulle, mitä he tekevät oikein ja mitä he tekevät väärin. Löydät perusteelliset selitykset siitä, mitä voit odottaa, jos valitset heidät isäntänä, ja annat parhaan mielipiteemme siitä, onko yritys kannattava.

Arvixe on isännöintiratkaisu, joka on toiminut vuodesta 2003. Yhtiö perustettiin San Luis Obispo, Kalifornia, ja ylläpitää verkkosivustoa ympäri maailmaa. Heidän majoitussuunnitelmat ovat monipuolisia ja täynnä ominaisuuksia, joita monet odottavat. Ne palvelevat yrityksiä, yksityishenkilöitä ja jopa korkean liikenteen yrityksiä. Kun tarkastelet paketteja, sinulla on paljon valinnanvaraa.

Arvixe tarkistaa edut ja haitat

Arvixe-logoArvixella on paljon tekemistä heidän hyväkseen, ja heillä on paljon tarjottavaa asiakkailleen. Heillä on luotettavia verkkosivustojen rakennustyökaluja, rajoittamaton tiedonsiirto ja rajoittamaton määrä sähköposteja ja verkkotunnuksia. Ne tarjoavat myös useita erilaisia ​​suunnitelmia, joten suurin osa ihmisistä löytää jotain, joka sopisi heidän tilanteeseensa. Suunnitelmiensa hinnoittelu on kohtuuhintaista ja alkaa vain 4 dollarista kuukaudessa.

Arvixe tarjoaa useita isännöintivaihtoehtoja sekä Windows- että Linux-palvelimilla sekä yksityishenkilöille että yrityksille. Ne tarjoavat virtuaalisia yksityisiä palvelimia (VPS) niille, jotka tarvitsevat huippuluokan ratkaisua. Kehitysresursseja on kymmeniä, mukaan lukien MySQL-tietokannat, flash-käyttö ja shell-käyttö.

Arvixen asiakastuesta on joitain huolenaiheita ja valituksia. Saatat odottaa odotettua pidempiä vastauksia joskus. Myös heidän käytettävyytensä on kärsinyt tietyissä kohdissa. Kuukaudet vuosina 2015 ja 2016 vaihtelevat 100%: sta noin 97%: iin. Monet näistä asioista ovat kuitenkin parantuneet myöhään.

Liity ILMAISEKSI koulutukseen

Haluatko oppia rakentamaan 6 Figures Authority -sivustoa??

Liity tähän ilmaiseen koulutukseen…

 • Lopuksi on todistettu tapa löytää kannattavia markkinarakoja
 • Hanki pääsy tyhjäksi suojattuun avainsanatutkimusmenetelmään
 • Opi laadukkaan sisällön ulkoistamiseen
 • Opi luomaan valkoisten hattujen linkit sivustoosi ilman päänsärkyä

Arvixe-web-hosting-arvosteluiden yleiskatsaus

Mainitsimme joitain Arvixen kanssa käytettävissä olevista ominaisuuksista, mutta paljon enemmän on web-hosting-tiimin hihoissa. Yksi Arvixen tarjoamista jännittävistä ominaisuuksista on ilmainen verkkotunnus, mutta toisin kuin monet palveluntarjoajat, tämä verkkotunnus on ilmainen elämäksi. Ei enää tarvitse huolehtia siitä, että maksat siitä joka vuosi, kunhan pysyt Arvixen kanssa isäntänä.

Arvixella on monia ilmaisia ​​ominaisuuksia, toisin kuin muissa isäntäryhmissä. Edullisimmalla isännöintisuunnitelmalla on rajoittamaton tallennustila ja kaistanleveys. Voit myös käyttää enintään kuutta verkkotunnusta, mikä on enemmän kuin monet muut isännät. Myös sähköpostit ovat rajoittamattomia, kuten myös aliverkkotunnukset.

Arvixe tekee blogin perustamisen helpoksi, varsinkin jos olet uusi verkkosivustojen rakentamisessa. Joomlaa, Drupalia ja Concrete5 tarjotaan myös helppo asentaa sisällönhallintajärjestelmiin. Voit perustaa verkkokaupan, videon jakamisen ja paljon muuta niiden helppokäyttöisen käyttöliittymän kautta. WordPress-asennus on melkein triviaalia vaikeuksissa, joten voit olla valmis ja kirjoittaa nopeasti.

Jos olet yritys, joka tarvitsee erikoisominaisuuksia, löydät monia niistä, joilla on tämä isäntä. Yksi heidän suunnitelmistaan ​​on nimeltään Business Class, ja se on askel yksilöllisen jaetun verkkosivuston ylläpitämisen yläpuolella. Jotkut näistä vaihtoehdoista liittyvät parempaan tietoturvaan, kuten öiset tietoturvapäivitykset, palomuuri ja DDoS-hyökkäysvastaukset. Voit myös lisätä ensisijaisen tuen lisämaksusta.

Uptime-aika voi vaihdella Arvixen kanssa, mutta vanhat monivuotiset offline-ongelmat näyttävät pudonneen kaavioista, mikä on parannus vuodesta 2015. Niiden sivujen latausajat olivat myös tuolloin optimaalista alhaisempia, ja taistelu näyttää jatkuvan edelleen siellä. Vuoden 2016 keskimääräinen nopeus on välillä 900–1000 millisekuntia.

Kun sivusto on toiminnassa, joudut ehkä ottamaan milloin tahansa yhteyttä yritykseen asiakaspalvelua varten. Arvixe tarjoaa useita tapoja kommunikoida heidän kanssaan tarvittaessa. Voit keskustella teknikon kanssa, lähettää lipun tai jopa soittaa heille. Ne tarjoavat 1-800-numeron sekä paikallisen numeron. Tukitiimi hyväksyy myös sähköposteja.

Arvixe-yhtiön arvostelu

Arvixen omistaa ja hallinnoi Endurance International Group (EIG), aikaisemmin nimellä BizLand. Ne tarjoavat monia erilaisia ​​web-hosting-ratkaisuja, jokaiselle jokaiseen makuun. Yhtiö on tunnettu hosting-alueella, ja monet suuret nimet kuuluvat heidän tuotemerkkiinsä.

Ilmainen verkkotunnus isännöinnillä

Isäntäyrityksellä on useita datakeskuksia, joista suurin osa on Dallasissa, TX: ssä ja Hongkongissa. Ne tarjoavat ympärivuorokautisen valvonnan jokaisessa kaupungissa, ja on suunnitelmia voimassa tilanteissa, joissa tapahtuu katastrofi. Sellaisena näyttää siltä, ​​että tietosi ovat melko turvallisia Arvixen ja EIG: n kanssa. Näissä palvelimissa on myös muiden yritysten tietokeskuksia ja ne ovat teknisesti nykyaikaisia.

Arvixe-hosting-arvosteluidemme päätelmä

Arvixe-hosting-yritys on kompastellut muutaman kerran nopeuden ja käytettävyyden suhteen, mutta niiden näyttää näyttävän pärjäävän paremmin useimmilla rintamilla. Ne tarjoavat monia suunnitelmia, jotka sopivat useimmalle kenelle tahansa ja jotka ovat todennäköisesti syytä etsiä tarpeitasi varten. Bloggaajat ovat tyytyväisiä työkaluihinsa, samoin kuin verkkokaupasta kiinnostuneet. Mukauttaminen vaikuttaa melko helppolta, joten myös tämä näkökohta otetaan huomioon.

Katsauksessamme tarkastellaan yrityksen eri ulottuvuuksia, jotka tyypillinen käyttäjä haluaisi tietää. Tämä ei ole täysin kattava, mutta on hyvä paikka aloittaa. Arvixe voi olla oikea valinta sinulle ja yrityksellesi arvosanalla 3.8. Katso yrityksen sivusto ja katso kilpailijoita. Toivomme auttaneet sinua pääsemään verkkohyökkäykseen, joka saattaa toimia sinulle.

Jos et halua tyytyä toiseksi parhaaseen, niin minulla on sopimus vain sinulle …

Arvixe -arviointimme lopullinen arvio

Tämän blogin ylläpitävän yrityksen avulla blogimotorien, kuten WordPress ja Movable Type, asentaminen on helppoa. He tekevät myös foorumeiden lisäämisestä, sosiaalisten verkostojen integroinnista ja CMS: stä, joka tarjoaa helpon tavan tavalliselle henkilölle.

Kun tarkastellaan Arvixen hienoja ja ei niin hyviä puolia, se on keskimääräistä korkeamman arvosanan arvoinen. Isäntä on suosittu ja tunnettu monien ominaisuuksien avulla, joita ihmiset tarvitsevat.

Heillä on kuitenkin ollut aiemmin joitain ongelmia, joita käsittelemme Arvixen pääkatsauksessa. Tästä syystä Arvixe-arvosteluidemme arvostelu on 4/5 tähteä.

Toimittajan arvio

4/5

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map