BlueHost Review 2020: Hyödyt ja haitat heidän hosting -suunnitelmilleen

Bluehost on suosittu. Erittäin suosittu. Yli kaksi miljoonaa verkkosivustoa ylläpitävä Bluehost-arvostelu osoittaa, että tämä alusta on usein suositeltavampi valinta ihmisille, jotka ovat aloittaneet bloggaamisen ja verkkosivustojen luomisen.


Aloittavatko ihmiset blogiin BlueHostissa, koska he ovat ystävällisiä, halpoja ja turvallisia? Ne ovat ehdottoman tärkeitä tekijöitä. Mutta onko se ainoa syy? Ei todellakaan… kuten pian huomaat …

BlueHostilla on myös iso aikainen kumppaniohjelma. He maksavat yli viisi miljoonaa dollaria vuosittain ihmisille, jotka ovat tarkistaneet yrityksensä suotuisasti – ja se on jättimäinen verrattuna melkein kaikkiin muihin hosting-yrityksiin. Jos olet BlueHost-käyttäjä ja suosituksesi ystävällesi johtaa heistä myös BlueHost-käyttäjiin, ansaitset itsellesi rahaa. Kuten huomaat, on järkevää kirjoittaa positiivisia arvosteluja sisältäviä BlueHost-arvosteluita!

Yli 2 miljoonaa verkkosivustoa ylläpitävä BlueHost on varmasti antanut itselleen nimen 13 vuodessa niiden perustamisesta lähtien, ja on sijoittunut 20 suurimpaan verkkosivustojen isäntään. Heidän maineen näyttää olevan ansaittu. Heillä on laaja valikoima tarjouksia, jotka kilpailevat muiden suurten isännöintipalvelujen kanssa.

Vietin 12 kuukautta BlueHost-palvelun avulla verkkosivuston isännöinnissä. Tuona aikana mittasin ja tarkastelin huolellisesti niiden käyttöaikaa, latausaikaa, luotettavuutta, asiakaspalvelua ja helppokäyttöisyyttä. Sen sijaan, että keskityisin heidän markkinointiin, tarkastelin kovaa tietoa. Onko se oikea valinta sinulle? Minun 100% rehellinen,> HostGator-logo

Suosituin web-hosting-valintamme:
Hanki parhaiten arvioituja hosting-palveluita niin vähän kuin
2,64 dollaria kuukaudessa

StartBloggingOnline.com hyväksyi ylläpidon

BlueHost-arvostelu

BlueHost-arvostelu

Aloitetaan arvostelumme sanomalla, että BlueHost tarjoaa luotettavan ja halvan web-hosting-palvelun. Sivusto on suoraviivainen ja käyttäjäystävällinen niin, että useimmat ”aloittelijat” pystyvät käyttämään alustaa ilman ongelmia.

Kuitenkin myös BlueHost on negatiivinen. Latausajat ovat hitaita. On myös muutamia piilotettuja maksuja, joista sinun pitäisi tietää. Lisäksi heidän asiakastukeensa voi olla vaikea päästä. Ole varma, että jatka lukemista saadaksesi paremman kuvan BlueHostin eduista ja haitoista!

Liity ILMAISEKSI koulutukseen

Haluatko oppia rakentamaan 6 Figures Authority -sivustoa??

Liity tähän ilmaiseen koulutukseen…

 • Lopuksi on todistettu tapa löytää kannattavia markkinarakoja
 • Hanki pääsy tyhjäksi suojattuun avainsanatutkimusmenetelmään
 • Opi laadukkaan sisällön ulkoistamiseen
 • Opi luomaan valkoisten hattujen linkit sivustoosi ilman päänsärkyä

Mitä BlueHost-suunnitelmat ovat saatavilla?

BlueHost on ennen kaikkea web-hosting-palvelu. Tämä tarkoittaa, että he ovat vastuussa sivustosi pitämisestä verkossa ja saatavana. Jos BlueHostissa on ongelma, joidenkin tai kaikkien niiden ylläpitämien sivustojen lataus voi olla hidasta tai kokonaan alas.

Ilmeisesti haluat verkkopalvelupalvelun, jolla melkein koskaan ei ole teknisiä ongelmia. Ollakseni rehellinen, jopa parhaalla web-hosting-yrityksellä on joskus ongelmia. Mutta haluat, että nämä asiat ovat vain yhden tai kahden vuodessa eikä yhden tai kahden kuukaudessa.

Danny Ashworth ja Matt Heaton perustivat BlueHostin Provossa, Utahissa. Heillä on tällä hetkellä yli 750 ihmisen tiimi, joka tarjoaa web-hosting-palveluita 24 tuntia vuorokaudessa, seitsemänä päivänä viikossa.

Ei ole vain yhden tyyppistä web-hosting-palvelua. Tässä on neljä erilaista hosting-luokkaa, joita BlueHost tarjoaa:

Tässä kaikki verkkotunnukset isännöidään samassa Web-palvelimessa. (ts. se on halvin ja suosituin suunnitelmatyyppi).

Ilmainen verkkotunnus isännöinnillä

Vaikka voit aloittaa vain 3,95 dollaria / kuukausi BlueHostin avulla, meillä on vielä edullisempi sopimus, jos etsit sitä …

Tässä jaat palvelimen muiden verkkotunnusten kanssa, mutta voit hallita kyseistä palvelinta virtuaalisen käyttöjärjestelmän kautta. Toiminnallisesti, vaikka ei teknisesti, tämä on kuin oman yksityisen palvelimen omistaminen.

Tämä on oikea tapa saada oma palvelin. Omistetulla isännöinnillä vuokraat periaatteessa oman palvelimesi. Dedicated hosting on kallein vaihtoehto ja sopii yleensä vain suurille kaupallisille organisaatioille.

Tämä on isännöinti, joka on suunniteltu erityisesti niille, jotka käyttävät WordPressiä verkkosivujen luomiseen.

Kuinka BlueHost käsittelee jaettua ja WordPress-hosting-palvelua

Jaettu ja WordPress-isännöinti ovat ylivoimaisesti kaikkein yleisimpiä isännöintityyppejä, joita pienyritykset käyttävät, blogeja ja vastaavia toimintoja.

Monet web-hosting-alustat yhdistävät WordPress-hosting-palvelut jaettuihin hosting-paketteihin. Mutta ei BlueHost.

BlueHostin WordPress-hosting-suunnitelmat ovat paljon laajempia (ja kalliimpia) kuin useimmat muut kilpailun tarjoamat WP-suunnitelmat. He isännöivät yli miljoona WordPress-pohjaista sivustoa.

Tarkastellaan syvemmin jaetun palvelun vaihtoehtoja (joista on 3).

Tämä sisältää vain yhden verkkosivuston, 50 Gt tallennustilaa ja rajoittamattoman kaistanleveyden. Saat myös viisi sähköpostitiliä verkkotunnuksellesi. Kunkin tilin tallennusraja on 100 Mt kukin.
Perussuunnitelma on 3,49 dollaria kuukaudessa.

Tämä lisää sivustojen lukumäärän 10: ään ja kokonaisvaraston 150 Gt: ään. Sinulla voi olla 100 sähköpostitiliä, jokaisella on 500 Mt: n tallennusraja.
Plussisuunnitelma on 5,95 dollaria kuukaudessa.

Tämä on suurin suunnitelma. Saat rajattomasti kaiken – verkkosivustot, tallennustilan, kaistanleveyden, sähköpostitilit ja sähköpostien tallennustilat.

Nämä hinnat ovat kaikki melko alhaiset, etenkin rajoittamaton Business Pro Plan. Valitettavasti monille käyttäjille nämä hinnat ovat hiukan harhaanjohtavia.

Kaikkia yllä olevien suunnitelmien hintoja sovelletaan vain, jos sitoudut kolmen vuoden isännöintiin. Hinnat nousevat, jos haluat kahden tai yhden vuoden suunnitelman. Lisäksi yhden vuoden suunnitelma on tarjottu vähimmäiskesto.

Katsotaanpa halvimpia ja kalleimpia WordPress-suunnitelmia:

12,49 dollaria ensimmäiseltä kuukaudelta ja 24,99 dollaria jokaiselta seuraavalta kuukaudelta. Suunnitelma sisältää 100 miljoonaa käyntiä kuukaudessa jopa viiteen sivustoon. Kokonaiskapasiteettirajoitukset ovat 30 Gt tallennukselle ja vielä 30 Gt varmuuskopiolle. Yksi toimialue ja IP-osoite ovat mukana. SiteLock Pro tarjoaa turvallisuuden.

85 dollaria ensimmäiseltä kuukaudelta ja sitten 169,99 dollaria. Suunnitelmassa on rajoittamaton käynti kuukaudessa jopa 30 sivustoa. Saat myös 240 Gt tallennustilaa ja varmuuskopiotilaa. Suojausominaisuuksia ovat SiteLock Enterprise ja Wildcard SSL.

Välillä on myös muita suunnitelmavaihtoehtoja, jotka tarjoavat periaatteessa liukuvan määrän vierailijoita, kapasiteettirajoituksia ja ominaisuuksia. Mutta pieninkin suunnitelma on melko kallis. Joten mikä on WordPress-hosting-suunnitelmien myyntikohta?

No, BlueHostilla on erittäin läheiset suhteet WordPress-yhteisöön. Heillä on kehittäjien ydinhenkilöstö, joka pyrkii varmistamaan, että WordPress-sivustoja ylläpidetään saumattomasti. Lisäksi heidän tukihenkilöstönsä on käytettävissä WordPress-erityisten isännöintiongelmien, myös laajennuksiin liittyvien ongelmien vianmääritykseen.

BlueHost-ammattilaiset & haittoja

BlueHost -logoTämä ei ole täysin negatiivinen BlueHost-arvostelu, sillä niillä on paljon hienoja ominaisuuksia, joihin bloggaajat ja muut verkkosivustojen omistajat todennäköisesti kiinnitetään. Mutta on myös joitain asioita, jotka ehdottomasti saavat jotkut potentiaaliset käyttäjät kääntymään pois … Katsotaanpa nyt. Ja toisin kuin muut Bluehost.com-arvostelut, aion kertoa sinulle sekä hyviä että pahoja:

Luotettava turvallisuus

Verkkosi isäntä on yksi sivustosi tärkeimmistä puolustuslinjoista viruksia, haittaohjelmia ja muita verkkohyökkäyksiä vastaan. BlueHost estää roskapostin SpamAssassin, Spam Experts ja Spam Hammer avulla.

DDoS-hyökkäykset? BlueHost käyttää CloudFlare-sovellusta verkkosivustosi pitämiseen verkossa jopa joukkoliikennehyökkäyksissä.

Mukana on myös SSH-käyttö turvallista selaamista varten, IP-osoitteiden mustat listat peikkojen käsittelemistä varten ja hot link -suojaus suojautuaksesi sisällön varkauksilta.

WordPress ystävällinen

On vain kolme WordPressin virallisesti suosittelemaa verkkoisäntää. Ne ovat SiteGround, DreamHost ja BlueHost.

Muun tyyppiset verkkosivut toimivat varmasti BlueHostin kanssa. Mutta WordPressiin suunniteltu sivusto on yhteydessä melko saumattomasti. WordPress-integraatio on rakennettu BlueHostiin alusta alkaen.

Paljon vaihtoehtoja, näennäisesti alhaiset hinnat

Tässä BlueHost todella loistaa. Jos katsot BlueHost-hinnasivua, huomaat, että ne tarjoavat suunnitelmat, jotka kattavat melkein kaikki isännöintitarpeet. Keskitymme tänään heidän jaettuun isäntään, mutta jopa siellä ne tarjoavat paljon asiakkaille. Heillä on kolme erilaista jaettua hosting-suunnitelmaa, joista jokaisella on edullinen hinta.

 • Perus: 2,95 dollaria / kuukausi
 • Plus: 5,45 dollaria / kuukausi
 • Päähinta: 5,45 dollaria / kuukausi

Nyt, johdantokauden jälkeen, nämä hinnat palaavat normaaliin hintaan. 7,99 dollaria / kuukausi perus, 10,99 dollaria plus ja 14,99 dollaria ensisijainen. Silti nämä ovat kohtuuhintaisia ​​ehtoja, ja on hienoa, että ne antavat sinulle alennuksen alussa.

Siltä osin kuin mitä näillä suunnitelmilla saat, lukuun ottamatta perussuunnitelmaa, joka rajoittaa ankarasti resurssien käyttöä, saat rajoittamattoman määrän verkkosivustoja ja mittaamatonta tallennustilaa ja kaistanleveyttä. Koska olet jaetulla palvelimella, todellisuus on, että he katkaisevat sinut, jos kouraat liian paljon resursseja, mutta se tarjoaa enemmän vapautta kuin suunnitelma, joka seuraa resursseja tiukemmin..

Kuullaksesi heidän kertovan siitä, BlueHost antaa sinulle “koko shebangin”, jossa on ns. Resurssisuojaus, rajattomat verkkotunnukset, sähköpostitilit, säännölliset varmuuskopiot, cPanel-käyttöliittymä ja paljon muuta. Jotkut palvelut sulkevat tällaiset palvelut korkeamman tason suunnitelmiin, joten BlueHost tarjoaa niin hyvät tarjoukset heille myös alemman tason paketeillaan.

Helppokäyttöinen

Toinen heidän hallitsemansa yksityiskohta on helppokäyttöisyys. Ehkä syy siihen, että sinulla on niin paljon pieniä sivustoja ja henkilökohtaisia ​​blogeja, jotka laulavat BlueHostin kiitosta (se saattaa johtua myös tuottoisasta kumppaniohjelmasta, mutta hei). Rekisteröinti on helppo vaihe vaiheelta. Kun olet rekisteröitynyt, voit siirtyä suoraan tekemällä BlueHost-sivustosi.

Jos olet valmistellut sivustosi etukäteen, BlueHost suosittelee FTP: tä (File Transfer Protocol). Ne tarjoavat yksinkertaisen oppaan, jos olet ensikertalainen, ja niillä on erilaisia ​​esittelyjä käyttöjärjestelmästäsi ja valitsemastasi FTP: stä riippuen.

Jos olet aloittamassa tuoreena ja olet päättänyt rakentaa sivustosi sinne BlueHostissa, voit käyttää heidän verkkosivustojen rakentajaa. Lataa se ja huomaat, että se näyttää paljon Weeblyltä. Se johtuu siitä, että se on Weebly, vain riisuttu tietyssä määrin. Ne tarjoavat oppaan, jolla pääset alkuun:

Saat vain sivun, jolla on kuusi sivua ja muutama pieni aloitusvaihtoehto. Jos haluat hyödyntää Weebly-sivuston rakentajaa täysillä kapasiteeteilla, joudut maksamaan lisämaksun päivityksestä. Jos olet menossa isännän kanssa vain sivuston rakentajan takia, saatat olla parempi mennä vain kyseisen sivuston rakentajan kanssa välittäjän sijaan.

Paljon lisäosaintegraatiota

Jos sinulla on kolmannen osapuolen sovellusta, jota haluat käyttää parantamaan BlueHost-sivustosi toiminnallisuutta, voit todennäköisesti käyttää sitä. BlueHost mahdollistaa integroinnin monenlaisten sovellusten kanssa, ja monet asennetaan helposti suoraan cPanel-kojelautaan. Näistä Google Apps on luultavasti parhaiten kietoutunut BlueHostiin. Yksinkertaisuus parhaimmillaan.

Muita huomioita

BlueHost tarjoaa asiakkaille myös muutamia lisäarvoja, jotka ovat näkemisen arvoisia. Heillä on joitain verkkokaupan työkaluja (ei parhaita, mutta hyödyllisiä isäntälle, joka ei ole erikoistunut kyseiselle alueelle), ja kyky integroida verkkokauppoihin, kuten Magneto tai ShopSite..

BlueHostin suojausominaisuudet ovat enemmän kuin riittävät. Ne tarjoavat alustalle sisäänrakennetun roskapostin vastaisen tiedon, mukaan lukien Spam Assassin, Spam Experts ja Spam Hammer. Voit määrittää SSH ja SSL sekä muutamat muut tietoturvaekstrat varmistaaksesi, että tietosi pysyvät turvassa.

Tämän lisäksi BlueHost osaa tehdä asiakaspalvelun oikein. Jos sinulla on ongelma ja tarvitset tukea, soita heille (tai lähetä sähköpostia), ja he saavat sinuun yhteyttä kohtuullisen ajan kuluessa ongelman ratkaisemiseksi. He opastavat sinut läpi tekniset näkökohdat ja kaikki tiliin liittyvät kysymykset, joita saatat tarvita kysyä.

Sloooowww

Kilpailuun verrattuna BlueHost on kilpikonna. Koko 12 kuukauden testaukseni ajan, ne pidettiin jatkuvasti yhtenä hitaimmista tarkistetuista hosting-yrityksistä.

Sivun keskimääräinen latausaika on noin 1 400 ms. Uudelleen ja uudelleen, BlueHost oli keskimäärin lähes puolet siitä.

Noin kolme neljäsosaa kaikista Internetin käyttäjistä poistuu sivulta 20 sekunnin sisällä. Tarvitset nopeat latausajat, tai yrityksesi voi kärsiä.

BlueHost ei aio aiheuttaa sivustosi lataamista 20 sekunnissa (tai pidempään). Mutta niiden keskimääräiset latausajat ovat ehdottomasti suurin negatiivinen löydettävä kohta.

Ei Windows mitään

Se on täällä kaikki Linux-palvelimet. Ei valtava kauppa useimmille käyttäjille. Niille, jotka käyttävät Windows-erityisiä ominaisuuksia, se saattaa kuitenkin vaimentaa verkkopalvelusuunnitelmasi BlueHostin avulla. Ainakin heidän Linux-tarjouksensa ovat melko hyviä!

BlueHost-asiakaspalvelun arvostelu

Web-hosting-yritys, jolla on ei-loistava asiakaspalvelu? Tiedän – järkyttävää!

Okei, olen sarkastinen. Mutta isännöintiyrityksillä ei ole parasta mainetta asiakaspalvelusta. Valitettavasti BlueHost ei tee paljon muuttaakseen tätä käsitystä.

Testasin heidän asiakastuensa muutaman kerran. Joka kerta minun piti odottaa vähintään 20 minuuttia … Joskus odotin jopa 45 minuuttia!

Jotkut muut arviot, joita BlueHost saa, eivät ehkä halua kertoa sinulle tästä, mutta aina kun otin henkilökohtaisesti yhteyttä asiakaspalveluun, odotin pitkään.

Ankarat varastointisäännöt

Kaikille heidän ”rajattomille” tietovaatimuksille on rajoituksia. Erityisesti, jos käytät yli 1 000 tietokantataulukkoa tai 3 Gt: n koko tietokanta, tilisi poistetaan. Se on totta – poistettu kokonaan. Vaikka voit päivittää lisää tallennustilaa, on myös tärkeää pitää aina silmällä nykyinen tallennustila.

Sivustojen muutokset

Tarkista ensin tämä BlueHost-video siitä, kuinka nykyinen verkkosivusto siirretään heidän palveluunsa:

Nyt muut Bluehostin web-hosting-arvioinnit eivät näytä mainitsevan tätä, joten ota huomioon:

Jos sinulla on jo olemassa oleva sivusto, Bluehost laskuttaa sinulta 150 dollarin siirtomaksun. Ne rajoittavat myös viiteen sivustoon ja 20 sähköpostitiliin.

Ottaen huomioon, että tämä on yleensä ilmainen palvelu, jota useimmat muut isännät tarjoavat, tämä maksu on ehdottomasti ärsyttävä ja toivottava.

Liikaa lisäosaintegraatiota?

On melkein kuin heillä ei olisi ylimääräisiä toimintoja sisäisellä alustallaan. Löydät itsesi etsimään lisäosia tehdä monia asioita, jotka muut isännät sallivat vakiona.

Se on lisävaihe, joka monimutkaistaa prosessia, kun BlueHost olisi todennäköisesti voinut integroida oman ratkaisunsa helposti. Sen sijaan he ovat viljellyt jopa perustietoja Google Appsiin ja vastaaviin.

Muita huomioita

Jos tarkastelet tarkemmin BlueHostin hienoa painatusta, huomaat, että he ovat nikkelöimässä ja huijaamassa sinua. Esimerkki: BlueHost ei tarjoa ilmaista sivustojen siirtoa, mikä on asia, josta monet muut isännät huolehtivat sinulle maksutta. Joten siitä, mitä muut arviot BlueHostista tavat kertovat, on, että sinun on oltava valmis haarukoimaan yli 149,99 dollaria, jotta saat nykyisen sivustosi heidän palvelimilleen..

Se menee pidemmälle. Niillä alhaisilla intro-hinnoilla on termi, jonka tiesit jo. Tiesitkö kuitenkin, että sinun on pysyttävä lukittuneena BlueHost-palvelussa 1-3 vuotta ja saat vain alhaisimmat hinnat, jos kirjaudut sisään kolmeksi vuodeksi? Et edes itse maksa maksaa kuukausittain, koska he laskuttavat sinua vuosittain ilman poikkeuksia.

Sitten on pieniä lisäominaisuuksia. Lisäverkkotunnukset, omistettu IP, SSL-varmenteet, SiteLock, yksityisyysasetukset. Jos he voivat tarttua lisämaksusta, he varmasti tekevät niin. Ei aivan halpa ja helppo verkkoisäntä, jonka he väittävät olevan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map