DreamHost-arvostelu: kaikki mitä sinun tarvitsee tietää heidän isännöinnistään!

DreamHost on ollut toiminnassa vuodesta 1996, ja tuolloin heistä on tullut yksi suurimmista ja arvostetuimmista verkkosivustoista.


Yhtiö on pysynyt itsenäisessä omistuksessa, laskuttamalla itseään avoimen lähdekoodin ratkaisujen kannattajana. Mutta mikä hosting-yritys ei olisi avoimen lähdekoodin ratkaisujen kannattaja?

Nykyisten DreamHost-arvostelujen perusteella asiakkaat rakastavat heitä suurelta osin. Palkinnot vaikuttavat ansioituneilta, koska ne ylläpitävät tällä hetkellä yli 1,5 miljoonaa sivustoa.

Entä heidän isännöintipalvelunsa? He väittävät olevansa # 1 luotettavan web-hosting-palvelun kannalta. Verkon laajassa maailmassa rohkeat vaatimukset ja todellisuus voivat kuitenkin joskus poiketa toisistaan.

Onko DreamHost hyvä? Pitääkö se omaa verrattuna muihin vastaaviin isonimen isäjiin? Juuri tätä aion tutkia perusteellisessa DreamHost -arvioinnissamme.

Dreamhost-arvostelu: mitä he tarjoavat?

Yksi pettymimmistä seikoista Web-isäntähaussa on oppiminen, että heillä ei ole tarvitsemasi vaihtoehtoa. Ei kuitenkaan DreamHost, he ovat onnistuneet, VPS: lle, omistettuihin, jaettuihin tai pilvimahdollisuuksiin:
DreamHost-logo

 • Domain-nimet
 • Jaettu hosting
 • Ylläpito WordPress
 • VPS-hosting
 • Dedicated hosting
 • Pilvipalvelimet
 • Pilvitallennus

Jokainen näistä vaihtoehdoista on laaja ja sen arvoinen. Esimerkiksi DreamHostin verkkotunnuksen rekisteröinti. Niiden avulla voit nabkata melkein mitä tahansa haluamaasi ylimmän tason verkkotunnusta kohtuullisella maksulla.

Jokaisella DreamHostin kautta ostamallasi verkkotunnuksella saat laajan valikoiman vakiopalveluita, jotka ovat kustannuksiltaan muiden tarjoajien kanssa. Niihin kuuluvat verkkotunnuksen yksityisyys, DNS-hallinta, aliverkkotunnukset, mukautetut nimipalvelimet, verkkotunnuksen välitys ja verkkotunnuksen lukitseminen.

Heidän jaettu hosting on yksi heidän suosituimmista palveluistaan. Kun näet sen rakenteen, sinun ei tarvitse arvata miksi. Tiettyjen ominaisuuksien käyttöä rajoittavien erillisten kerrosten sijaan DreamHost antaa sinulle täyden rahan 10,95 dollaria kuukaudessa. Heidän jaetun hosting -suunnitelman mukana tulee rajoittamaton tallennustila, verkkotunnukset, sähköposti ja kuukausittaiset tiedonsiirrot.

Vaikka voit aloittaa vain 10,95 dollaria / kuukausi DreamHostilla, entä jos maksat alle 3 dollaria / kuukausi…

DreamHostin tarjoukset vain vahvistuvat sieltä. Heidän Linux-tukema VPS sallii lisää liikennettä ja tarjoaa enemmän resursseja käyttäjille:

 • Aloitus: 15 dollaria / kk; 1 Gt RAM-muistia; 30 Gt SSD
 • Suosittu: 30 dollaria / kuukausi; 2 Gt RAM-muistia; 60 Gt SSD
 • Mene iso: 60 dollaria / kuukausi; 4 Gt RAM-muistia; 120 Gt SSD
 • Enimmäismäärä: 120 dollaria / kuukausi; 8 Gt RAM-muistia; 240 Gt SSD

DreamHostin omistettu hosting -vaihtoehto saa aikaan askeleen vielä yhden asteen. Nämä palvelimet soveltuvat suuren liikenteen ja yrityssivustoille. Ne tarjoavat 2TB: n SSD-tallennustilan enimmäismäärän, 64 Gt RAM-muistia ja jatkuvasti tyhjennettävän rajoittamattoman kaistanleveyden.

dreamhost arvosteluAsiakkaille, jotka etsivät Managed WordPress -majoitusta, DreamHostin DreamPress-palvelu on vain lippu. He hoitavat kaiken kulissien takana olevan yrityksen, ja voit keskittyä sivustosi sisältöön. He skaalaavat resursseja liikenteen käsittelemiseksi eivätkä laita katteita kaistanleveydelle.

Heidän pilvipalvelu on yhtä tehokas. Kaikki SSD-palvelimet ovat nopeita ja tukevat useimpia Linux- ja Windows-pohjaisia ​​käyttöjärjestelmiä. Ne tarjoavat täyden pääkäyttäjän oikeuden ja käytännöllisesti katsoen rajoittamattoman hallinnan siitä, mitä haluat tehdä. Kaikki koodi on avoimen lähdekoodin ja julkistettu. Niiden kolme tasoa tarjoavat joustavuuden tarpeidesi mukaan:

 • 512 Mt RAM-palvelin (houkuttelemiseen)
 • 2 Gt RAM-palvelin (verkkosivustoille)
 • 8 Gt RAM-palvelin (tietokantoille)

Dreamhost tarkastelee etuja ja haittoja

Kuten mainitsin, DreamHost on palvelu, jonka kehittäjät ovat suuntautuneet kokeneille käyttäjille. Heidän tykönänsä saattavat olla pelottavia aloittelijoille, mutta antavat myös alustalle joitain etuja. Esimerkiksi heidän räätälöityssä verkkopaneelissaan on joitain positiivisia, jotka kuolevat rakkauteen, ja haitat, jotka aloittelijat huomaavat nopeasti. Lasketaan kaikki yhteen.

DreamHost-tietoturva otetaan vakavasti

Heidän sitoutumisensa menee lukuisten hosting-vaihtoehtojen ulkopuolelle. Heillä on koko joukkue, joka on sitoutunut pitämään asiakastiedot turvassa tunkeilijoilta. Niiden sisäisiä suojausominaisuuksia ovat palomuurit, salaus ja haittaohjelmien poisto.

Ne mahdollistavat turvallisen isännöinnin HTTPS: n kautta. Voit lisätä SSL-varmenteen verkkotunnuksillesi, jotka ne kattavat täällä.

Ilmainen verkkotunnus isännöinnillä

Siellä on hiukan teknistä ammattikieltä, jonka läpi seulotaan, mutta tässä artikkelissa käsitellään syvällisemmin niiden integrointia Let’s Encrypt -sovellukseen..

Voit myös oppia lisää heidän haittaohjelmien poistotyökalustaan.

Niille, joilla on edistynyt tietämys näiden tarjousten käyttämiseksi, mahdollisuudet hyvään verkkoturvallisuuteen ovat melko vankat.

Myös DreamHost-käyttöaika tuottaa

Päälläoloaika on yksi tärkeimmistä asioista, joita isäntä voi tarjota. Jopa pienetkin seisokkiprosentit voivat muuttua tunteiksi, jolloin sivustosi ei ole käytettävissä, ja menetät asiakkaita ja rahaa. Kuinka DreamHost kasautuu? He väittävät tarjoavansa yhden luotettavimmista palveluista ympäriinsä, ja kaikki tilit tarjoavat.

DreamHostin palvelun käyttöaikatestit osoittivat sen olevan keskimäärin 99,97%. Se on parhaillaan suurten nimien joukossa, kuten BlueHost, Hostpapa ja InMotion. Joitakin satunnaisia ​​tippumisia on, mutta DreamHost ratkaisee ne nopeasti.

Testit osoittavat myös, että DreamHost-sivut latautuvat nopeasti. Paras Host Benchmarkerin osoittama aika oli 2,24 sekuntia. Pahin oli 6,16 sekuntia. Tämä taas antaa heille hyvän yrityksen luotettavilla palveluilla, kuten Hostpapa ja BlueHost. Tämä on selkeä siunaus ja välttämätöntä kilpailuedun saamiseksi online-tilassa.

DreamHost-asiakaspalvelu on erittäin vankkaa

Jos sinulla on ongelmia sivustosi kanssa, haluat tietää, että asiantuntijoilla on selkänsä. Tämä tarkoittaa, että vastaat nopeasti kyselyihisi ja pystyt vastaamaan. DreamHost toimittaa molemmilla rintamilla.

Keskimääräinen vasteaika on ylöspäin 18 tuntia. Host Benchmarkerin tietojen mukaan DreamHostin keskimääräinen vastausaika on 1,3 tuntia (maaliskuusta 2016). Se ei ole niin nopea kuin InMotionin 0,9 tuntia tai GoDaddy vilkkuu nopeasti 0,1 tuntia, mutta on silti vankka. Usein he saavat sinuun yhteyttä vielä tunnin sisällä.

Asiakkaat vaikuttavat tyytyväiseltä, asiakkaiden luomien DreamHost.com-raporttien perusteella suurin osa positiivisista. Useimmat kommentit huomauttavat, että heidän on harvoin oltava sisältöä DreamHostia, koska alusta toimii hyvin. Tapauksissa, joissa heidän on kuitenkin tavoitettava, vastausaika on kuitenkin hyvä, ja DreamHost pystyy ratkaisemaan ongelmat helposti.

He ylläpitävät tilablogia, josta käyvät ilmi heidän järjestelmiensä nykyiset toiminnot. He seuraavat tätä ominaisuutta jatkuvasti ja varmistavat, että päivittää tilat nopeasti.

DreamHost-tietokanta on tietokanta yleisistä tukiasioista. Voit etsiä aloittamiseen, tilisi hallintaan ja muihin liittyviä tietoja. On myös kirjastoja tietyistä tuotteista, mukaan lukien tietokannat ja hosting-asetukset.

Voit selata tai esittää tarkempia kysymyksiä DreamHost-foorumeilla. Niiden avulla voit hyödyntää koko DreamHost -yhteisön asiantuntemusta löytääksesi vastauksia kysymyksiisi.

Kun kaikki muu epäonnistuu, voit tavoittaa heidän 24/7 -tukitiimin. Kuten mainittiin, DreamHostin vastausaika on hyvä. Voit saada tarkan vastauksen kysymykseesi ja saada sivustosi varmuuskopioimaan ja toimimaan nopeasti.

DreamHostilla on runsaasti palkintoja

DreamHost ei ole ujo kiitosta, jonka he ovat saaneet. Niiden perusteella on syytä mainita, että DreamHost-arvostelut ovat jatkuvasti positiivisia. He myös panivat kiitoksensa esille. He voittivat “Paras asiakaspalvelu” -palkinnon vuonna 2016 sekä Top 25 Scale-Up -palkinnon.

DreamHost on kokeneiden käyttäjien leikkipaikka

DreamHost-alusta antaa vaikutuksen niille, jotka rakastavat saada käytännön kokemusta. Jos haluat isäntä, joka mahtuu sinulle hienosäätämään kaikkia näkökohtia, DreamHost on se. Sinulla on mahdollisuus rakentaa sivustosi ja ladata se FTP: n kautta. Sinulla on etuna riittävästi tallennustilaa ja kaistanleveyttä kokeillaksesi erilaisia ​​kokoonpanoja. Saat myös laajoja työkaluja, joilla varmistetaan, että sivustosi toimii täsmälleen eritelmilläsi.

Muita huomioita

DreamHost tarjoaa muutamia lisäominaisuuksia houkutella uusia käyttäjiä, ja he ovat mainitsemisen arvoisia. Heillä on 97 päivän rahat takaisin -takuu, selvästi yli 15–30 päivän, jonka sait muualta. Se tarkoittaa, että voit kokeilla heidän palvelujaan huoletta nähdäksesi ovatko ne sinulle sopivia.

Ne tarjoavat yhden napsautuksen asennukset monelle ohjelmistolle. He antavat sinulle rajoittamattoman sähköpostitilin. Saat jopa muutama verkkokaupan ja verkkokaupan lisälaite makeuttaaksesi potin. Näitä ovat ZenCart, AdWords-hyvitykset ja analytiikkaominaisuudet.

DreamHost -käyttäjäalue pelottelee aloittelijoita

Mainitsimme, että DreamHost on edistyksellinen palvelu. Tämä tarkoittaa sitä, ettei kädestä pidä samalla tavalla kuin Hostpapa-palvelun tarjoamat palvelut. Sivustojen rakentajaa ei ole. DreamHostin mukana ei ole mobiilisovellusta. Siellä on myös paljon taustatietoa, joka sinun on käytettävä alustaa sen suurimpaan potentiaaliin.

Jos sinulla on tapana mennä sisään ja suorittaa joitain toimintoja manuaalisesti, se ei ole ongelma. Jos et kuitenkaan ole niin tekniikan taitava, voi olla vaikeaa nousta nopeuteen.

Tämän lisäksi joudut ehkä odottamaan muutama tunti rekisteröinnin jälkeen aloittaaksesi tilisi. Rekisteröinti voi olla helppoa, mutta joudut odottamaan tai DreamHostin perustamaan tilisi. Tämä on ylimääräinen este, joka haittaa niitä, jotka haluavat hypätä sisään.

DreamHost-verkkopaneeli ei ole kaikille

Useimmat isännät käyttävät cPanel-nimistä tausta- / kojetauluun. Se on käyttäjäystävällinen ja intuitiivinen standardi. DreamHost käyttää mukautettua ohjauspaneelia, joka ei ole kaikkien osuma.

Sillä on etuja. Käyttöliittymän avulla voit hallita monia samoja ominaisuuksia, joita cPanel tekee. Voit käyttää monia palveluita keskitetystä kojetaulusta, jotkut näistä vaativat erillisen käyttöoikeuden cPanelissa. Monilla ylimääräisillä työkaluilla, joita ei ole saatavilla cPanelissa, on myös 1 napsautuksen asennuksen helppous ja toiminnallisuus.

Silti monet uudet käyttäjät kokevat, että DreamHost-verkkopaneeli ei ole käyttövalmis. Vaihtoehtojen navigoinnin vaikeus on näille käyttäjille liian jyrkkä oppimiskäyrä. On myös se, että DreamHost tarjoaa muutamia vaihtoehtoja tiettyjen teemojen lisäämiseksi verkkopaneeliinsa, mikä on mahdollista cPanelilla.

Loppujen lopuksi mukautetusta paneelista voi olla hyötyä, jos et ole cPanelin fani. Jos olet kuitenkin tottunut siihen, DreamHost ei ehkä ole paras vaihtoehto sinulle.

Onko DreamHost Linux tai rintakuva?

DreamHost tekee selväksi, että heillä on paljon perusteellisuutta Linux-kehittäjille. Entä jos tarvitset Windows-pohjaisia ​​palvelimia tietyn ohjelmiston suorittamiseen? Valitettavasti niitä ei ole paljon. He tarjoavat jonkin verran tukea pilvipalvelimilleen. Jos kuitenkin etsit omaa tai VPS-vaihtoehtoa, olet onnekas.

Tämä tietysti tarkoittaa, että he ovat pelinsa kärjessä, kun kyse on Linux-pohjaisesta isännöinnistä. Jos se on sinun nopeutesi, sinulla on hyvä mennä. Jos tarvitset Windowsia, joudut kuitenkin kääntymään muualle tukea.

Toimitusjohtaja Simon Anderson Linuxissa:

DreamHost-sähköpostiasiat

Olet ehkä kuullut joistakin laajennetuista ongelmista, joita DreamHostilla oli muutama kuukausi sitten sähköpostipalveluidensa kanssa. Joillakin käyttäjillä ei ollut pääsyä sähköpostiin vähintään viikon ajan. Tämä ei ollut ensimmäinen kerta, kun heillä oli tällaisia ​​asioita, ja se on ollut merkittävä piikki monien asiakkaiden puolella.

Heillä näyttää olevan asioita hallinnassa toistaiseksi, mutta huolestuminen siitä, tuleeko palvelusta yhtäkkiä epäluotettavaa, on vaivalloista..

Muita huomioita

Yrityksenä DreamHost on enimmäkseen tasolla. Aikaisemmin on kuitenkin ollut tapauksia, jotka heikentävät heitä huonoon valoon. Esimerkiksi aika, jolloin he laskuttivat asiakkaitaan liian naurettavalta. Tuhma unelmaHost. Sitten oli se jättiläinen FTP-salasanahake, joka vaikutti heidän koko käyttäjäkuntansa. Riittävä syy antaa potentiaalisille käyttäjille taukoa.

On kuitenkin tärkeää huomata, että yksikään palvelu ei ole satunnaista liukumista. DreamHost näyttää olevan todella huolissaan käyttäjien yksityisyydestä ja turvallisuudesta. Muista, että he jopa julkaisivat ”läpinäkyvyysraportin” käyttäjien vihjeille hallituksen aloittamista tietopyynnöistä.

Johtopäätös unelmahahmon arvioinnista

Kaiken kaikkiaan, DreamHost on luotettava alusta, joka huippuosaamisella toimii web-isännän päätoiminnoissa.

Ne tarjoavat asiakkailleen erinomaisen käytettävyyden, runsaasti palvelinresursseja ja kohtuullisen hinnoittelun. Jos etsit nopeaa ja helppoa web-hosting-korjausta, se ei ehkä ole ensimmäinen vaihtoehto. Jos etsit tehokasta isäntää edistyneille web-järjestelmänvalvojille, harvat tarjoavat kuitenkin yhtä suosituksia kuin DreamHost.

DreamHost -arviointimme lopullinen arvio

Minä kerron sinulle heti; DreamHost on jokaisen kiitoksen arvoinen. Se vie minulta helposti 4,5 / 5 tähteä.

Se on yksi suosikkini isännöintipalveluista ja suosittelen todennäköisesti kokeneille web-järjestelmänvalvojille. Tätä sanoen, jos olet täydellinen verkkouusi, saatat löytää palvelun hieman pelottava.

Jos kuitenkin haluat käyttää aikaa oppimiskäyrän ylittämiseen, päätät, että DreamHost on vankka alusta, jolla on paljon tarjottavaa asiakkailleen.

Toimittajan arvio

4,5 / 5

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map