EIG Web Hosting Review 2020: Enemmän ongelmia kuin plussaa?

Vuosi 1997 alkoi siitä, mikä myöhemmin osoittautuu vertaansa vailla olevaksi web-hosting-jättiläiseksi. Kestävyysluokan kansainvälisen ryhmän (EIG) perustaja Hari Ravichandranm kutsui ensin yritysyrityksensä BizLandiksi vain nimeämään sen kestäväksi myöhemmin, kun hän ilmestyi dot com -kaatumasta vuonna 2000. Avattuaan heti, kun dotcom-puomi räjähti, hän veti markkinaraon hänen yritykselleen heti alusta alkaen.


Toimitusjohtajana hänen visio tuli pian selväksi – hankkia tulevat pienet web-hosting-yritykset hänen yrityksensa alle, rahoittaa niitä ja tarvittaessa kunnostaa, mutta antaa heidän toimia itsenäisesti alkuperäisellä nimellään.

Tällä hetkellä EIG ei ole vain yli kuusikymmentä web-hosting-yritystä; siinä asuu yli 2500 työntekijää. Sitä lukuun ottamatta, sillä on ohjelmisto suosituimmista web-palveluntarjoajista. Joitakin EIG-hosting-yrityksiä ovat HostGator, BlueHost, GoDaddy, iPage, FatCow, HostMonster Small Orange. Mainittakoon muutama. Mielenkiintoista on, että heidän toimintatapansa yritysostoissa on hiljainen haltuunotto, minkä vuoksi on lähes mahdotonta tietää, mikä web-hosting-yritys on EIG: n katolla.

Verkkosivuston lisäksi EIG on levittänyt palveluitaan muihin tiloihin, kuten teknisiin ratkaisuihin ja yrityssovellusten luomiseen. Joten he ovat asettaneet itsensä strategisesti markkinoille, he ovat valmistautuneet laajentamaan ja kasvattamaan web-hosting-teollisuutta ja todennäköisesti viemään kaiken aivan uudelle tasolle.

Tässä EIG: n web hosting -arvioinnissa paljastamme paljon enemmän, mitä enemmistö ei ole vielä tiennyt EIG: stä

Luokitus EIG

4/5

EIG-arvostelu

eig web-hostingKestävyyden hankkiminen muille yrityksille on johtanut siihen, että tarjotaan enemmän web-isännöintipalveluita, monipuolisempia ja kapeampiä erikoistarjouksia suoraan web-hosting-palveluista teknisiin ratkaisuihin yritysratkaisuihin ja niin paljon muuta. Myöhemmin saat lisätietoja heidän parhaista tarjouksistaan.

Toistaiseksi yrityksellä on noin 4,2 miljoonaa rekisteröitynyttä käyttäjää maailmanlaajuisesti, ja määrä kasvaa räjähdysmäisesti. Lisäksi se on listattu NASDAQ: ssa nimellä EIGI, julkisesti noteerattu yritys, vuodesta 2013. Tällaisilla saavutuksilla sinulla ei olisi pakottavia syitä olla luottamatta EIG: iin..

Vaikka yritys on kärsinyt aikaisemmin useista suurista seisokkeista, jotka ovat vaikuttaneet voimakkaasti käyttäjiin ja vaikuttaneet sen web-isännöintipalveluihin, mogulilla on aina ollut jatkuva twitter-läsnäolo, joka jopa noina aikoina auttoi selittämään ongelman ja piti käyttäjiä ajan tasalla niiden edistymisestä ratkaisemalla se.

Liity ILMAISEKSI koulutukseen

Haluatko oppia rakentamaan 6 Figures Authority -sivustoa??

Liity tähän ilmaiseen koulutukseen…

 • Lopuksi on todistettu tapa löytää kannattavia markkinarakoja
 • Hanki pääsy tyhjäksi suojattuun avainsanatutkimusmenetelmään
 • Opi laadukkaan sisällön ulkoistamiseen
 • Opi luomaan valkoisten hattujen linkit sivustoosi ilman päänsärkyä

Esimerkiksi vuoden 2013 seisokin aikana HostGatorin asiakaspalvelun johtaja Joshua Martin vastasi twitterissä vastaamalla käyttäjien kysymyksiin yksi ja vakuuttaen yleisölle EIG: n jatkuvasta sitoutumisesta tarjoamaan erinomaista web-hosting-palvelua takaiskuista huolimatta.

Niiden laajan valikoiman web-hosting-palveluita varten hinnoittelu on tehty sopimaan kaikille yrityksille ja muille käyttäjille, joten löydät ehdottomasti isännöintitarpeitasi vastaavan tuotteen.

Katsaus EIG: ammattilaiset & haittoja

Monipuoliset ratkaisut

Toistaiseksi EIG hallitsee web-isännöintitilaa, ja kuten myöhemmin näet, heillä on valikoima erilaisia ​​web-hosting-ratkaisuja, joita tarjotaan tuotemerkkiensä kautta tarpeeksi sopimaan kaikenlaisille yrityksille ja muille käyttäjille. No, sen lisäksi, heillä on myös vyönsä alla useita muita merkkejä, jotka tarjoavat erityisesti teknisiä ratkaisuja pienille ja keskisuurille yrityksille.

Joitakin palveluista ovat SEO-palvelut (SEOGears), Windows-web-hosting (Easy CGI), Suunnittelupalvelut (webzai), verkkotunnuksen rekisteröinti (Directi) ja niin monet muut.

Unohtamatta mainita heidän yrityssovelluksiaan, kuten App Machine ja Business On Tapp, jotka on suunnattu sekä pienille että keskisuurille yrityksille

Ilmainen verkkotunnus isännöinnillä

Luontoystävällinen

Suurin osa EIG-sateenvarjon alla olevista verkkoisäntästä on mennyt vihreäksi. Kestävyys on sitoutunut korvaamaan hiilijalanjälkensä. He ovat sijoittaneet suuriin tuulipuistoihin Texasissa, jotka johtavat heitä ja heidän tytäryhtiöitään. Lisäksi he ovat ostaneet tuulivoimahyvityksiä vihreille isäntäyrityksilleen ja itselleen.

Kun Hostgatorin kaltaiset tytäryhtiöt käyttävät palvelimiaan 130 prosentilla uusiutuvasta tuulienergiasta, EIG on selvästi vihreän energian polulla.

Työntekijöiden tyytyväisyys

Useimmat yritykset painottavat loppukäyttäjää ottamatta paljon huomioon prosessien vetäjiä. Kestävyydellä on selvästi strategia työntekijöiden pidättämiseksi. Pidä työntekijä onnellinen helpottamalla hyvää työympäristöä ja tasapainottamalla työtä ja elämää.

Pelien, ilmaisten lounasten ja juomien lisäksi tärkeämpää on työntekijöiden perheille osoitettu huolenpito, urakehitys ja koulutuksen eteneminen. Katso lisätietoja heidän kulttuuristaan ​​katsomalla alla olevaa videota:

Hyvämaineinen tuotemerkki

EIG: n kaltaisten huippubrändien kanssa työskennellessä on aina muutama asia. Ei ole tarkalleen tiedossa, kuinka monta tuotemerkkiä yritys omistaa, mutta lopputulos on, että he omistavat kymmeniä tuotemerkkejä, mukaan lukien hyvin tunnetut HostPapa, BlueHost, Go Daddy ja monet muut.

Jos tilaajakanta on yli 4,5 miljoonaa tilaajaa, on syytä epäillä heidän mainettaan kiinteänä web-palveluntarjoajana.

Satunnaiset erittelyt

Yksi suurimmista EIG: n valituksista on sen palvelujen epäluotettavuus. Suurista sähkökatkoksista, jotka kärsivät yritystä liian kauan sitten, palvelimien muuttamiseen, mikä puolestaan ​​heikentää verkkoisäntönopeutta ja toimintoja. Jotkut kuluttajat nauttivat edelleen vuosien 2013 ja 2014 suurista seisokkeista, jotka maksoivat heille paljon rahaa ja ratkaisu kesti kauan. Tämä aiheutti paniikkia ja tyytymättömyyttä käyttäjiin, koska nämä ovat EIG: n kahta suurimmista ja suosituimmista web-tuotemerkeistä.

Luotettava asiakastuki

Yhtenä maailman suurimmista web-hosting-yrityksistä asiakastuen odotetaan olevan etusijalla. EIG: n web-hosting-tuotemerkkien käyttäjät kertovat vähemmän kuin houkuttelevia asioita asiakastuesta, jota he saavat joiltakin web-hosting-yrityksiltä. Tähän sisältyy pitkät odotusajat puhelimissa, sähköpostitukiliput, joille ei ole vastattu 3–7 vuorokautta, ja henkilökunnan puutteelliset, tietämättömät vastaukset.

Samanlaiset haasteet kaikilla verkkoisäntäisillä

Vaikka lukemattomien verkkoisäntäyritysten käyttäminen on yritykselle hieno asia (se tarkoittaa, että he eivät koskaan menetä asiakasta), se tarkoittaa myös, että EIG-verkkoisäntästä lähtevä asiakas kohtaa samat ongelmat minne tahansa, mihin he muuttavat, koska todennäköisimmin päätyä toiselle EIG-alustalle.

Web-hosting-maailmassa on tunnettu tosiasia, että saatat paeta yhtä EIG-verkkoisäntää vain joutua toisen käsiin. Tämä johtuu erityisesti siitä, että kaikki EIG: n isäntäyritysten hankinnat ovat hiljaisia ​​yritysostoja.

Valitettavasti tietämättömillä käyttäjillä on samat ongelmat luotettavuudessa, nopeudessa ja asiakaspalvelussa uudessa web-palveluntarjoajassa, joka jättää asiakkaan samassa ahdingossa..

Endurance International -konsernin tärkeimmät tarjoukset

EIG: n poikkeuksellisten ominaisuuksien joukossa on sen tarjoama valikoima, jota odotetaan, koska hyvin, että ne isännöivät satoja tuotemerkkejä, jotka tarjoavat laajan valikoiman palveluita. Ne tarjoavat jokaiselle jotakin, pienyrityksistä yritys jättiläisiin. Tähän sisältyy jaettu, VPS, omistettu, pilvi- ja jälleenmyyjä hosting. Ja varmasti löydät budjettiisi sopivan, haluatko edullisimmat paketit tai premium-hosting-tuotteet.

Yrityksensä kautta tarjoamat lukemattomat web-isännöintipalvelut varmistavat, että jokaisella yrityksellä tai halutulla verkkosivuston omistajalla on paikka avata verkkosivusto.

Koska EIG on niin monimuotoinen, se toimii myös melko hyvin ohjelmistoasioissa. Itse asiassa koko Endurance-perhettä voidaan kutsua avoimen lähdekoodin perheeksi. Heti vuodesta 2013 lähtien yritys on hoitanut oman skriptikirjaston nimeltään Mojo Marketplace, joka on samanlainen kuin Softaculous tai Fantastico.

Yksi tärkein syy tähän on sallia avoimen lähdekoodin ohjelmistojen käyttö muille kuin kehittäjille. Tämän lisäksi ota huomioon, että valtava osa heidän tuotemerkeistään on itse asiassa LAMP-hosting-yrityksiä, jotka hyödyntävät CentOS: ta. Ikään kuin se ei riitä heille, he ovat jopa menneet eteenpäin olemaan vain rahoittaa, mutta myös osallistua konferensseihin, jotka kattavat avoimen lähdekoodin kielen.

Koska melkoinen joukko EIG: n parhaita web-hosting-yrityksiä on vihreitä isäntiä, on ilmeistä, että yritys on huolissaan heidän hiilidioksidipäästöistään. Tutkimukset ovat osoittaneet, että 1390 kiloa vuosittain ilmakehään vapautuvasta hiilidioksidista tapahtuu suoraan web-hosting-yrityksen palvelimilta. Se iskee käyttäjien kanssa sointua, kun he ovat vakuuttuneita siitä, että heidän toimintansa eivät vaikuta maailman heikkenemiseen.

Tuomio

EIG: n toimitusjohtaja Hari Ravichandran on nähnyt visionsa toteutuvan. Pienestä sijoituksestaan ​​hän on tehnyt jättiläisen web-hosting-dynastian, joka on valloittanut menossa. Tällaisen liiketoimintaosaamisen kanssa olisi sääli nähdä, että kaikki EIG: n vuosien mittaan saavuttamat suuret työt kääntyvät pölyksi muutettavien asioiden, kuten EIG-isännöintipalvelun, seisokkien ja seisokkien takia..

Totuus on, että kun eigin isännöintipalvelut ovat kasvaneet, samoin kuin monien muiden yritysten, jotka eivät ole sidoksissa siihen. Kilpailu on vain kovaa ja yleistä. Kun yhä useammat yritykset ja yksityishenkilöt tarvitsevat verkkopalvelupalveluita, sitä enemmän yrityksiä itänee täyttämään tämän tarpeen. Mutta HostPapan kaltaisten tuotemerkkien ansiosta Endurance on pysynyt voimanaan luottaa web-isäntätilaan.

Niille, jotka haluavat saada parhaan hyödyn EIG-web-hosting-palvelusta, HostGator on paras veto. Odottaa heiltä paljon enemmän web-hosting-suhteen, joka vie varmasti yrityksesi seuraavalle tasolle.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map