GoDaddy Review 2020: Pelottava totuus heidän hinnoittelustaan

Olet varmasti kuullut GoDaddystä. Heidän mainoskampanja keskittyy yleensä ulkomaalaisiin ja usein risqué-Super Bowl -mainoksiin. Itse asiassa useimmissa mainoksissa tuskin mainitaan, että GoDaddy on jopa web-hosting-yritys.


Tarkastellaanpa tätä: GoDaddy-arvion kirjoittaminen mainitsematta GoDaddy-mainoksia on periaatteessa mahdotonta. Joten onko heidän markkinointitoimiensa alla laadukas web-rakentaja ja isäntä?

En halua luottaa jonkun toisen GoDaddy-verkkosivustojen rakentaja-arvosteluun. Sen sijaan haluan tarkistaa yrityksen itselleni. Joten käytin heidän palveluitaan rakentaa ja sitten isännöidä sivustoa 12 kuukauden ajan.

Minulla ei ole mitään syytä myydä GoDaddy sinulle. Loppujen lopuksi olen jo maksanut vuoden palkkion. Tässä on täydellinen, sataprosenttisesti rehellinen arvostelu, joka perustuu henkilökohtaiseen kokemukseeni GoDaddy-verkkopalvelupalvelusta.

HostGator-logo

Suosituin web-hosting-valintamme:
Hanki parhaiten arvioituja hosting-palveluita niin vähän kuin
2,64 dollaria kuukaudessa

StartBloggingOnline.com hyväksyi ylläpidon

Suuri kuva GoDaddystä

GoDaddy arvostelut

Käytettyään heidän palveluitaan, minun täytyy sanoa, että GoDaddy-mainokset ovat vähän hämmentäviä minulle. Ne näyttävät suunniteltu olevan ärtyisä, viileä ja nuorekas. Mutta GoDaddyn palvelut ovat vakiona, helposti saatavissa ja todella suunniteltuja valtavirran bloggaajille ja verkkosivustojen omistajille.

Tämä ei ole ollenkaan huono asia. GoDaddy on helppo käyttää, sillä on hyvä asiakastuki ja vankka tekninen perusta. Heillä on oikeudenmukaiset hinnat ja palautuskäytännöt.

Liity ILMAISEKSI koulutukseen

Haluatko oppia rakentamaan 6 Figures Authority -sivustoa??

Liity tähän ilmaiseen koulutukseen…

 • Lopuksi on todistettu tapa löytää kannattavia markkinarakoja
 • Hanki pääsy tyhjäksi suojattuun avainsanatutkimusmenetelmään
 • Opi laadukkaan sisällön ulkoistamiseen
 • Opi luomaan valkoisten hattujen linkit sivustoosi ilman päänsärkyä

Samaan aikaan GoDaddyllä on hyvin vähän verkkokauppaa ja mobiilitukia. Et voi myöskään viedä sivustosi GoDaddy-palvelusta toiseen isäntään. Lisäksi niiden suunnitteluvaihtoehtojen toteuttaminen on helppoa, mutta verkkosivustosi vaarana näyttää paljon kuin monien muiden GoDaddy-sivustojen luoma..

Jos olet etsinyt tietoa GoDaddy-palvelusta, olet ehkä huomannut jotain hämmentävää: GoDaddy-web hosting -arvostelut ja GoDaddy-verkkosivustojen rakennusarvostelut löytyvät sekä verkosta.

Tämä johtuu siitä, että GoDaddy tarjoaa sekä verkkosivustojen luomista että ylläpitoa. Voit aloittaa mistään ja päästä täysin toimivaan verkkosivustoon.

Ne tarjoavat verkkosivustojen rakentamisen kolme tasoa:

 • Henkilökohtainen – 5,99 dollaria
 • Liiketoiminta – 9,99 dollaria
 • Business Plus – 9,99 dollaria

Vuotuiset suunnitelmat ovat myös saatavilla, joissa voit säästää tekemällä pidemmän sitoutumisen etukäteen.

Jokainen, joka kirjautuu verkkosivuston rakennussuunnitelmaan, saa isännöinnin ilman lisäkustannuksia. Saat pääsyn myös heidän koko asiakastukiverkkoon, joka on melko laaja.

GoDaddy ei tarjoa ilmaisia ​​kokeiluversioita. Mutta jos kirjaudut vuotuiseen suunnitelmaan, saat 45 päivää, jolloin olet oikeutettu vaivattomaan hyvitykseen. Jos kirjaudut kuukausittaiseen suunnitelmaan, saat 48 tunnin palautusikkunan.

Tässä on GoDaddyn video, joka kattaa sivuston luomisen perusteet ja sisältää joitain esimerkkejä siitä, millainen lopputuote on:

GoDaddy-arvostelut: ammattilaiset & haittoja

He isännöivät yli 60 miljoonaa plus verkkotunnuksia. Yli 13 miljoonaa asiakasta maksaa ainakin tietystä GoDaddy-palvelusta. Lisäksi ne tarjoavat tukea ympäri vuorokauden joka päivä vuoden aikana, mukaan lukien suuret vapaapäivät. Onko sinulla ongelma jokaisella kahdella aamulla? He vastaavat puhelimeen.

Joten kenen pitäisi käyttää GoDaddyä? Kuten näytän sinulle alla, GoDaddy tekee joitain asioita paremmin kuin millään muulla isännöintipalvelulla. Samalla heistä puuttuu ehdottomasti tonni tavaroita, joita monet pitävät melko tärkeinä. Toisin kuin monet muut GoDaddy-arvostelut, aion kertoa sinulle, mitä pidän… ja mitä en tehnyt:

Helppo asennus monilla eri malleilla

Sinun ei tarvitse ymmärtää koodausta, HTML: ää tai suunnittelua, jotta voit koota hyvännäköisiä verkkosivustojen suunnitteluideoita GoDaddyn kanssa. Heillä on yksinkertainen vetämällä ja pudottamalla -liittymä, jonka avulla voit helposti luoda verkkosivun. Valitse yli 300 mallista ja lisää sitten oma sisältö muokataksesi.

Sivustojen luominen on erittäin helppoa. Vedä elementtejä yksinkertaisesti näytön ympäri. Lisäksi mallipohjat ovat tarpeeksi erilaisia, jotta löydät varmasti jotain sopivaa riippumatta siitä, mikä toimiala on.

Tukijoukko

Jos olet kokenut Internet-markkinoinnin ammattilainen, haluan sinun istuvan alas ennen seuraavan virkkeen lukemista. Kun soitat GoDaddy-tukeen, todellinen henkilö todella ottaa puhelimen toisesta päästään! Tämä on totta 365 päivää vuodessa, 24 tuntia vuorokaudessa.

Voit käyttää myös live-chatia tai tukilippua. Lippujen vastaus kestää noin 10–15 tuntia, joten tämä koskee muita kuin kiireellisiä esineitä.

Tukihenkilöstö on melkein yleisesti miellyttävää ja tietoista. Hän pystyy käsittelemään yksityiskohtaisia ​​kysymyksiä verkkosivustojen luomisesta, ylläpidosta tai molemmista.

GoDaddyllä on myös aktiivisia foorumeita ja tukimateriaaleja tee-se-sinun-asiakaspalveluille.

Varmuuskopiot ja tietojen menetys

Suurin osa hosting-palveluista antaa sinulle vain yhden version verkkosivustostasi milloin tahansa. Tämä tarkoittaa, että jos haluat palauttaa sisällön tai suunnittelun muutokset, sinun on tehtävä se manuaalisesti. Tämä tarkoittaa myös, että jos sinulla on teknisiä ongelmia, kuten liitännäisten välinen ristiriita, sinun on diagnosoitava ja korjattava nämä ongelmat sivuston sisällä.

GoDaddyllä on hieno ratkaisu täällä. Niiden avulla voit tallentaa useita varmuuskopioita sivustostasi. Voit nopeasti valita vanhemman tai toisen version sivustoltasi. Ollakseni rehellinen, tämä on hieno ominaisuus. Olen yllättynyt, ettei sitä ole toteutettu useammissa web-hosting-alustoissa.

SEO-palvelut

Kuinka hyvin ymmärrät hakukoneoptimoinnin tekniikoita ja taktiikoita? Jos olet SEO-ammattilainen, GoDaddyn SEO-palvelut eivät todennäköisesti ole sinulle niin mielenkiintoisia. Mutta olet SEO-aloittelija, tämä on ominaisuus, johon haluat kiinnittää huomiota.

Lisämaksuna 2,69 dollaria kuukaudessa saat seuraavan:

Avainsanan ja aiheen ehdotustyökalu
Rich Snippet and Market Generator
1-napsauta hakukoneiden lähettämistä
Aiotko heidän SEO-palvelunsa ampua sinut tulossivun yläosaan? Lähes ehdottomasti ei. Tarvitset kokopäiväisen SEO-ammattilaisen (tai ammattilaisryhmän) auttaaksesi sinua siellä. Mutta jos sitä ei ole budjetissasi, nämä työkalut ovat hyvä apu uudelle aloittelevalle verkolle.

Viennin puute tarkoittaa, että olet sidoksissa GoDaddyyn

Et voi suunnitella verkkosivustoa GoDaddyssa ja sitten ylläpitää sitä toisella isännöintiympäristöllä. Ei ole vientitoimintoa. Jos luot sivuston, josta rakastat ulkoasua, olet kiinni GoDaddy-isännöinnissä niin kauan kuin haluat käyttää kyseistä sivustoa.

Suunnittelu ei ole kovin joustava

Samojen linjojen mukaan olet myös kiinni missä tahansa valitsemassasi suunnittelumallissa. Jos vaihdat teemaasi, menetät kaiken vanhasta teemasta luomasi sisällön.

Tämä tarkoittaa, että haluat valita aiheen huolellisesti. Suosittelen sisällön luomista tekstinkäsittelyohjelmaan, jotta voit kopioida ja liittää sen uuteen teemaan. Tämä vaatii vielä paljon hienosäätöä, mutta säästät ainakin aikaa.

Verkkokaupan tuen puute

Jos verkkosivustosi on blogi tai ensimmäinen asiakaspiste, niin se ei koske sinua. Mutta jos sinulla on verkkokauppa, tästä tulee iso juttu. Ei todellakaan ole verkkokaupan työkaluja, joista puhua.

Puhelimen puute

Kaikki verkkosivustot tarvitsevat jonkin tyyppistä mobiilitukia. Joillekin yrityksille, etenkin tiili- ja laastimyymälöille, mobiililaitteiden optimointi on ehdottoman välttämätöntä.

Valitettavasti GoDaddy jää vähän täältä. Heidän mobiilioptimointi on automatisoitu. Sivustosi muunnetaan mobiiliystävälliseksi kokemukseksi.

Tämä on perusmuutos. Et voi mukauttaa paljoa mitään. Voit poistaa vain muutama elementti. Tämä ei riitä toiminnallisuuteen, jos tarvitset hienoa mobiili läsnäoloa.

Mukauttamisen puute suunnittelussa

Suunnittelumalleja on 300, ja ne kaikki sisällyttävät tekstin hyvin erityisillä tavoilla. Vaikka tämä on helppo tapa saada verkkosivusto nopeasti verkkoon, lopputuote ei näytä kovin alkuperäiseltä.

Kolmesataa mallia ei todellakaan ole niin monta, kun puhumme yli 60 miljoonasta verkkosivustosta. Siellä on varmasti jonkin verran päällekkäisyyksiä, etenkin koska kunkin toimialan kannalta sopivia malleja on vain niin paljon.

Jos sivustosi korostaa muotoilua, luovuutta ja omaperäisyyttä, saat todennäköisesti parempia tuloksia rakentamalla sivustosi WordPressiin tai muuhun alustalle, jossa sinulla on enemmän muokkausvaihtoehtoja.

Kun katsot mainosten ohi, GoDaddy on yksi perinteisimmistä web-hosting-alustoista. Heillä ei ole paljon mukautuksia. Heidän mobiili- ja verkkokaupan tuki on käytännössä olemattomia. Heidän suunnittelumallinsa eivät ole tarkalleen huipputasoja, suunnittelun kannalta.

Mutta GoDaddy tarjoaa edelleen paljon oikealle yleisölle. Sivuston rakentaminen tyhjästä ja sen saaminen verkossa on helppoa ja käyttää yksinkertaisia, vetämällä ja pudottamalla -tekniikoita. Lisäksi GoDaddy-tukitiimi on loistava. Ne ovat käytettävissä ympäri vuorokauden puhelimitse, chatissa ja sähköpostitse.

Muut GoDaddy-arvostelut näyttävät kaipaavan tätä avainkysymystä: Jos haluat saada vankan verkkosivuston nopeasti verkkoon, GoDaddy on loistava valinta. Jos etsit paljon muutakin, tämä ei ehkä ole foorumi sinulle.

Haluatko jotain muuta kuin perustiedot? Sitten minulla on sopimus sinulle …

HostGator-logo

Suosituin web-hosting-valintamme:
Hanki parhaiten arvioituja hosting-palveluita niin vähän kuin
2,64 dollaria kuukaudessa

StartBloggingOnline.com hyväksyi ylläpidon

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map