Pieni oranssi katsaus: Web-hosting-suunnitelmat, hinnoittelu, edut ja haitat

Pieni Oranssi on loistava verkkopalvelupalvelu, jolla on söpö nimi – söpö kuin kilpailijan nimi.


Se on tarkoitettu tarjoamaan erittäin edullisia web-hosting-suunnitelmia, jotka voivat silti tarjota sinulle erinomaisia ​​työkaluja ja palveluita, jotta verkkosivustosi näyttää mahdollisimman ammattimaiselta.

Ja kun yrityksesi kasvaa, niin voi myös verkkosivustosi! Laajan valikoiman erilaisia ​​suunnitelmia avulla voit helposti päivittää käsittelemään kasvavaa kävijäliikennettä ja sisällön määrää! Katso lisätietoja alla olevasta Pieni Oranssi -katsauksesta!

Pieni oranssi hosting-arvostelu

pieni oranssi arvosteluTässä Pieni Oranssi -katsauksessa opit tärkeimmistä eduista, jotka tekevät pienestä oranssista ainutlaatuisen ja houkuttelevan vaihtoehdon kaiken kokoisille yrityksille.

Vaikka sillä on suunnitelmia sopia melkein minkä kokoisen yrityksen tahansa päätavoitteena on tarjota isäntä pienille yrityksille ja uusille yrityksille. Siksi he tarjoavat niin edullisia suunnitelmia, joissa on paljon ominaisuuksia, joita pienten yritysten on kasvatettava.

Katsaus Pieni Oranssi -tuotevalikoimaan

Tämä on suosituin suunnitelma ja on helppo ymmärtää miksi. Vain 5 dollarilla kuukaudessa, se on yksi halvimmista saatavilla olevista suunnitelmista. Se tarjoaa vaatimattoman 5 Gt tallennustilaa ja 50 Gt kaistanleveyttä. Mutta se mahdollistaa myös rajoittamattoman verkkotunnuksen käytön, mikä on mukavaa hankkia.

5 dollaria / kuukausi on aika hyvä, mutta meillä on vielä parempi tarjous…

Liity ILMAISEKSI koulutukseen

Haluatko oppia rakentamaan 6 Figures Authority -sivustoa??

Liity tähän ilmaiseen koulutukseen…

 • Lopuksi on todistettu tapa löytää kannattavia markkinarakoja
 • Hanki pääsy tyhjäksi suojattuun avainsanatutkimusmenetelmään
 • Opi laadukkaan sisällön ulkoistamiseen
 • Opi luomaan valkoisten hattujen linkit sivustoosi ilman päänsärkyä

Tämä on todella hieno suunnitelma aluksi, jos et ole vielä varma siitä, kuinka paljon tallennustilaa tai kaistanleveyttä tarvitset, ja haluat vain testata vesialueet ja päästä itsesi sinne. Se on hieno myös ihmisille, jotka haluavat henkilökohtaisen verkkosivuston eivätkä halua maksaa korkeampia hintoja liiketoimintasuunnitelmasta.

20 dollaria kuukaudessa saat pienen liiketoimintasuunnitelman, joka sisältää 40 Gt tallennustilaa, 600 Gt kaistanleveyttä ja ilmainen SSL-varmenne. SSL-varmenne muodostaa suojatun yhteyden verkkopalvelimen ja selaimen välille. Kun vierailet sivustossa ja näet URL-osoitteessa ”https”, se tarkoittaa, että sillä on SSL-varmenne, mikä tekee siitä turvallisemman ja luotettavan verkkosivuston.

Periaatteessa tämä on loistava aloituspaketti, joka sopii minkä tahansa käynnistyksen tarpeisiin. Voit saada enemmän kaistanleveyttä ja tallennustilaa, mutta kun olet vasta aloittamassa ja et ole vielä kerännyt paljon vierailijaliikennettä, ei ole mitään syytä maksaa ylimääräistä, kun et todennäköisesti edes ylitä näitä nykyisiä rajoituksia..

Ja jos tarvitset lisää tallennustilaa tai kaistanleveyttä, se on tarpeeksi helppo päivittää suurempaan suunnitelmaan.

Tämä on seuraava taso aloitusyrityssuunnitelmasta. 40 dollaria kuukaudessa saat 50 Gt tallennustilaa ja 800 Gt kaistanleveyttä. Tämä on hieno lisäys 40 Gt: n ja 600 Gt: n verran, kun saat käynnistyssuunnitelmaan.

Sen lisäksi, että pidät ilmaista SSL-sertifikaattiasi, saat myös verkkosivun, joka on PCI-yhteensopiva. Tämä tarkoittaa, että pystyt hyväksymään online-maksut luottokortilla. Jos sinulla ei ole tätä PCI-vaatimustenmukaisuutta, et voi tarjota vaihtoehtona luottokorttimaksuja.

PayPal ja muut verkkomaksupalvelut voivat auttaa sinua tämän ratkaisemisessa, mutta kyky maksaa luottokortilla verkkosivustollasi auttaa sinua ehdottomasti rakentamaan mainetta vakiintuneena ja luotettavana yrityksenä.

Kun yrityksesi alkaa kasvattaa pientä liiketoimintasuunnitelmaa, voit päivittää yrityssuunnitelmaan, joka tarjoaa uuden askeleen tallennustilassa ja kaistanleveydessä. 60 dollaria kuukaudessa säilytät ilmaisen SSL-sertifikaatin, PCI-valituksen ja saat lisäyksen 60 Gt tallennustilaan ja 1 000 Gt kaistanleveyttä.

Ilmainen verkkotunnus isännöinnillä

Kuten aiemmin mainittiin, Pieni Oranssi erottuu todella siitä, kuinka edulliset heidän suunnitelmansa ovat. Niiden perustasuunnitelma alkaa alle 3 dollaria kuukaudessa, mikä on niin halpaa kuin mahdollista, ellet laske ilmaisia ​​web-hosting-palveluita. Mutta ilmainen web-hosting on täynnä ongelmia, kuten huono tietoturva, usein sivuston kaatumiset ja sivuston rakennustyökalujen puute.

Joten Pieni Oranssi antaa sinulle korkeatasoisen palvelutaso, jota odotat maksetulta web-hosting-yritykseltä veloittamatta korkeita kuukausimaksuja, joita pienellä yritykselläsi ei ole varaa ottaa vastaan.

Mutta entä maksaa vain pari dollaria huippuluokan isännöinnistä?

Mutta pieni oranssi on paljon enemmän kuin halpa web-hosting-palvelu. Se on myös erittäin luotettava. Ne tarjoavat 99,9%: n käyttöajan, mikä tarkoittaa, että verkkosivustosi on taatusti toiminut ja käynnissä 99,9% ajasta. Ja tällaisen takuun saaminen, kun maksat vain muutaman dollarin kuukaudessa, on upeaa.

Jos et ole asiantuntija web-suunnittelija, älä huolestu. Voit rakentaa kauniin, intuitiivisen verkkosivuston sivuston kautta tarjottujen Weebly-sivustonrakennustyökalujen avulla. Weebly on yksi suosikkisivustoni sivustonrakennustyökaluihin, koska ne on suunnattu aloittelijoille, joilla on vähän rakennuskokemusta.

Weeblyn selvittäminen ja oppiminen on erittäin helppoa (katso Weebly-arvostelu), viettäkää vain pari tuntia erilaisten ominaisuuksien parissa ja tulet pian tuntemaan, että sinulla olisi piilotettu kyky sivuston suunnitteluun koko tämän ajan..

Sen lisäksi, että tarjotaan suunnitelmia, jotka ovat kohtuuhintaisia ​​jopa pienimmissä budjeteissa, pieni oranssi erottuu suuresta määrästä erilaisia ​​suunnitelmia, joista voit valita. Haluatpa erillisen palvelimen, jaetun verkkopalvelun tai pilvi-virtuaalisen yksityisen palvelimen, heillä on useita suunnitelmia jokaisessa luokassa ja jokaisessa hintaluokassa.

Tämä valikoima on hyvä, jotta pystymme palvelemaan laajempaa asiakaskuntaa. Mutta se on myös hieno jokaiselle asiakkaalle. Käynnistykselläsi saattaa olla nyt minimaalinen web-hosting-tarve. Mutta yrityksesi kasvaessa tarpeesi kasvavat oikein sen mukana.

Joten kun huomaat, että tallennustilasi alkaa tuntua liian rajoittavalta ja lisääntynyt liikenne rasittaa kaistanleveyttä, voit päivittää suurempaan suunnitelmaan. Tämä tekee heidän tarjonnastaan ​​erittäin skaalautuvan ja se tarkoittaa, että pieni oranssi voi kasvaa isommaksi oranssiksi, kun tarvitset sitä!

Kaikkien näiden loistavien vaihtoehtojen ja ominaisuuksien lisäksi Pieni Oranssi sisältää ilmaisen 24/7 -tuen kaikissa suunnitelmissaan. Maksatpa sitten 3 dollaria kuukaudessa tai 60 dollaria kuukaudessa, Pieni Oranssi näyttää sinulle samalla tasolla oma asiakaspalvelu.

Vaikka Pienestä Oranssista on vain niin paljon ihanaa kiitosta, on joitain haittoja, jotka tulevat tällaiseen edullisesti hinnoiteltuun palveluun. Esimerkiksi, jos olet jo toivonut saavansa valtavan määrän tallennustilaa ja paljon kaistanleveyttä, joudut etsimään yhtä heidän korkeampaan hintaan suunnitelmista.

Ja noilla korkeammilla hinnoilla hinnat alkavat olla melko samanlaiset kuin kilpailijoillaan. Joten jos kyseessä on valikoima, jota ostat, sinun kannattaa tehdä joitain vertailuja ennen kuin kirjaudut vain Pieni Oranssi. Se on loistava palvelu, mutta voi olla myös toinen yritys, joka sopii paremmin erityistarpeisiisi – kuten kaikkien meidän suosikki web-isäntämme…

Toinen haitta, joka on vain pienempi haitta, on se, että Weebly-sivustonrakennustyökalut eivät sisälly heidän suunnitelmiensa hintaan. Jos haluat näiden työkalujen sivustosi rakentamiseen, sinun on maksettava ylimääräinen maksu saadaksesi ne.

Tämä on todella hyvää ja huonoa. Niille, jotka eivät tarvitse työkaluja, sinun ei tarvitse pakottaa maksamaan ylimääräistä jostakin, jota et aio käyttää. Niille, jotka niitä tarvitsevat, on kohtuuhintaisia, että suunnitelmasi on edelleen edullinen, vaikka se ei olisi niin halpaa kuin toivoit.

Pieni oranssi katsaus: päätelmämme

Jos jokin heidän web-hosting-suunnitelmista kiinnostaa sinua, sinun tulee ehdottomasti tutustua heidän verkkosivustoon. Pieni Oranssi web-hosting tekee usein erikoistarjouksia ja antaa kuponkeja säästääksesi vielä enemmän rahaa jo jo alhaisiin hintoihin. Se on loistava vaihtoehto niille, jotka tarvitsevat erittäin budjettiystävällisyyttä ja joustavuutta päivittää suunnitelmasi aina.

Jos et kuitenkaan ole jo kokenut verkkosivustojen rakentamista, haluat ehdottomasti hankkia Weeblyn sivustonrakennustyökalut, joiden avulla voit luoda sivuston, joka on houkutteleva, toimiva ja intuitiivinen käytettäväksi kävijöillesi. Ja koska sitä myydään lisäpalveluna, kuukausisäästöt eivät ehkä ole aivan yhtä suuret kuin toivoit. Mutta pieni oranssi on edelleen erittäin kilpailukykyisesti hinnoiteltu, vaikka joudutkin ottamaan vastaan ​​pari lisämaksua.

A Small Orangereview -arviointi

Pieni oranssi tekee paljon erilaisia ​​tarjouksia, ja hinnat ovat melko alhaiset verrattuna joihinkin hosting-yrityksiin. Ne ovat joustavia myös silloin, kun haluat kasvaa, mutta erillisen Weebly-lisäosan tarvitseminen lisäkustannuksilla antaa heidät hieman pienemmäksi. Annamme Pieni Oranssi 4 tähteä viidestä.

Asiakasarvioija

4/5

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map