Web.com Review 2020: kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Web.com on tehokas web-hosting-yritys, joka tarjoaa myös paljon muuta arvoa asiakkailleen. Se on ehdottomasti yksi parhaista vaihtoehdoista juuri aloittavalle henkilölle, jolla ei ole aavistustakaan kuinka rakentaa tai hallita verkkosivustoa.


Web.com tarjoaa paljon tukea asiakkailleen. Saadaksesi lisätietoja yrityksen tarjoamista sinun kannattaa tarkistaa niin monta Web.com-arvostelua kuin löydät, alkaen seuraavasta:

Web.com tarkistaa edut ja haitat

Tästä yrityksestä on niin paljon hienoa sanottavaa, mutta minun on aloitettava jostain, joten aloitan asiakaspalvelulla. Tämä on yksi parhaista asioista Web.com-sivustossa. Monet yritykset lupaavat tarjota sinulle oma asiakaspalvelutiimin, mutta Web.com todella tarjoaa.

Erinomainen asiakaspalvelu sisältää minimaaliset odotusajat ja ystävälliset edustajat. Voit nähdä, kuinka se omistautuminen asiakkailleen maksaa paljon monissa positiivisissa Web.com-asiakasarvosteluissa.

Työmaan rakennustyökalut

Tämän lisäksi web-hosting-suunnitelmassasi on myös edistyksellinen verkkosivustojen rakennustyökalupaketti, jonka avulla verkkosivustosi rakentaminen on mahdollisimman helppoa. Neo-verkkosivuston rakentaja sisältyy hintaan! Suunnittelua tai värimalleja on helppo muuttaa, sisältöä lisätä ja muokata.

WordPress-yhteensopivuus

Mutta jos et halua oppia uutta työkalusarjaa, voit käyttää myös heidän WordPress-sisällönhallintajärjestelmäänsä tai jopa maksaa vain lisämaksun rakentaaksesi sinulle täysin mukautetun verkkosivuston. Eikä se ole mitään helpompaa kuin vain maksaa joku muu tekemään sen puolestasi!

Hyödyllisiä resursseja

Joten niille, jotka haluavat mahdollisimman paljon tukea, Web.com on erinomainen valinta. Heillä on myös oma YouTube-kanavansa, joka on täynnä hyödyllisiä, informatiivisia ja innostavia videoita kuten tämä:

Videot ovat melko hyvin tehtyjä, ja niiden lisäksi, että puhutaan tärkeistä web-hosting-ongelmista, ne tarjoavat hyödyllisiä ja hauskoja katsella videoita, jotka tarjoavat vinkkejä online-strategian kehittämiseen.

Ja sitten siellä on myös inspiroiva sarja nimeltä “Small Business Breakthrough”, joka sisältää pienyritysten omistajat, jotka ovat onnistuneet kasvattamaan liiketoimintaansa huomattavasti. Joten voit oppia muilta yrityksen omistajilta, ja kuka tietää, ehkä sinut esiintyy yhtenä päivänä heidän läpimurtovideoissaan!

Liity ILMAISEKSI koulutukseen

Haluatko oppia rakentamaan 6 Figures Authority -sivustoa??

Liity tähän ilmaiseen koulutukseen…

 • Lopuksi on todistettu tapa löytää kannattavia markkinarakoja
 • Hanki pääsy tyhjäksi suojattuun avainsanatutkimusmenetelmään
 • Opi laadukkaan sisällön ulkoistamiseen
 • Opi luomaan valkoisten hattujen linkit sivustoosi ilman päänsärkyä

Suuri jaettu palvelinsuunnitelma

Tässä vaiheessa saatat kysyä itseltäsi, kuinka heidän todelliset hosting-suunnitelmansa kestävät kilpailua. Ne tarjoavat 3 suunnitelmatasoa, jotka ovat erittäin tasapainossa edullisen hinnan ja hyödyllisten ominaisuuksien välillä.

Löydät tarkemmat näistä kolmesta suunnitelmasta alla olevasta tuotelinjaosasta. Mutta pohjimmiltaan hinnat vaihtelevat noin 6 dollarista kuukaudessa 10 dollariin kuukaudessa, joten vaikka haluat “räjähtää” premium-suunnitelmasta, maksat silti erittäin alhaisen hinnan.

Suuri käyttöaika

Toinen tärkeä alue, jolla Web.com taipuu lihakseen, on käyttöaika. Päälläoloaika tarkoittaa prosenttiosuutta ajasta, jonka verkkosivustosi todella tulee olemaan ja käynnissä. Kaikki palvelimet voivat kokea erilaisia ​​ongelmia, jotka aiheuttavat sivuston kaatumisen.

Mutta jos sivustosi isännöi palvelinta, joka kaatuu usein, mitä hyötyä on edes perustaa sivusto ollenkaan? Web.com: n käyttöaika on 99,99%, mikä on korkein mahdollista saada markkinoilla. Tämä tarkoittaa, että voit olla varma, että verkkosivustosi on toiminnassa ja milloin tahansa, kun kävijät haluavat tarkistaa.

Kaikesta siitä, mitä Web.com tarjoaa, on joitain merkittäviä kilpailijoita, jotka saattavat lyödä sen muutamalla tappi alas joillekin asiakkaille. Nämä haitat ovat estäneet sen saamasta 5 tähden arvostelun sen muuten erinomaisista ominaisuuksista.

Huono live chat

Yksi asia, jonka heidän on työskenneltävä, on heidän verkkosivustonsa live-chat-ominaisuus. Jos haluat todella kokea heidän tarjoamansa suuren asiakaspalvelun, sinun on ehdottomasti parempi kutsua heitä puhelimeen.

Ilmainen verkkotunnus isännöinnillä

Suoran keskustelun ongelmilla ei ole mitään tekemistä edustajien kanssa, itse ominaisuudella on huono tapa kokea häiriöitä.

Skaalautuvuuden puute

Mahdollisesti vakavampi haitta on omistettujen palvelimien ja virtuaalisten yksityisten palvelimien (VPS) puute. Kaikki heidän suunnitelmansa toimivat jaetuilla palvelimilla, jotka toimivat erinomaisesti verkkosivustoille, joilla on vain rajalliset tarpeet. Mutta jos odotat verkkosivustosi kasvavan näiden rajojen ulkopuolelle, tarvitset tehokkaamman palvelimen isännöidäksesi sitä, jotta voit varmistaa, että se toimii suurimmalla kapasiteetilla koko ajan.

Koska Web.com-sivustolla ei ole näitä tehokkaampia palveluita, saatat jäädä harhaan, kun sivustosi tulee liian suureksi. Voit siirtää verkkosivustosi toiselle hosting-palvelulle, jolla on tarvittavat tehokkaat palvelimet. Mutta verkkosivuston siirtäminen ei ole helppoa. Joten sinun on pidettävä tämä mahdollinen tuleva päänsärky mielessä, kun teet valintasi.

Sekava käyttöliittymä

Vaikka et ole vielä valmis ajattelemaan niin pitkälle tulevaisuuteen, saatat joutua pettymään käyttöliittymään, joka voi olla joillekin hämmentävä. Ja vaikka se tarjoaa WordPress-sisällönhallintajärjestelmän, se on vain rajoitettu versio koko WordPress-työkalusarjasta.

Joten jos toivot WordPressin käyttöä, saatat tuntea olevani pettämässä joitain tärkeitä työkaluja ja mukautusvaihtoehtoja.

Web.com tarjoaa 3 tasoa hosting-suunnitelmia. Ja sitten he tarjoavat myös täyden valikoiman muita hyödyllisiä palveluita. Joten alla voit tutustua jokaiseen 3 suunnitelmaan ja oppia sitten myös joistakin sen muista palveluista.

Olennainen isännöinti

Web.com arvostelutVain 5,95 dollaria kuukaudessa tärkeä hosting-suunnitelma tarjoaa ehdoton perusteet. Saat:

 • 300 gt tallennustilaa
 • Rajoittamaton tiedonsiirto
 • 1 ilmainen verkkotunnus
 • 100 sähköpostitiliä ja yhteensä 5 gigatavua sähköpostivarastoa, jotka on jaettu kaikkien kesken.
 • 1 automaattinen vastaaja sähköpostitiliä kohden
 • Roskapostisuojaus ja virussuojaus
 • AWStats-verkkoanalytiikka
 • 25 FTP-tiliä
 • Ja enemmän

Kuten jokainen suunnitelma, se tulee myös verkkosivuston rakentamiseen tarvittaviin sivustonrakennustyökaluihin. Jos haluat mukautetun verkkosivuston, joka on rakennettu sinulle, sinun on yleensä lisättävä ylimääräinen pari dollaria kuukausimaksuksi, mutta joskus ne tekevät erikoistarjouksia, jos ne rakentavat sen ilmaiseksi! Vaikka et oikeudellisesti omista oikeuksia siihen, ellet maksa oikeuksien saamiseksi.

Ammattimainen isännöinti

Suosituin suunnitelma on tämä ammattimainen hosting-suunnitelma. Se maksaa 7,95 dollaria kuukaudessa ja, aivan kuten muutkin, voit kirjautua sitoutumattomuudesta kuukausittain -suunnitelmaan. Tällä tasolla suunnitelmasi sisältää:

 • 500 gt tallennustilaa
 • Rajoittamaton tiedonsiirto
 • 1 ilmainen verkkotunnus
 • 500 sähköpostitiliä, joiden yhteinen 25 gt sähköpostivarasto on jaettu kaikkien kesken.
 • 1 automaattinen vastaaja sähköpostitiliä kohden
 • Roskapostisuojaus ja virussuojaus
 • AWStats-verkkoanalytiikka
 • 50 FTP-tiliä
 • Ja enemmän

Vaikka tämä keskialuevaihtoehto on suosituin ja jopa Web.com merkitsee sen parhaaksi arvoksi, mielestämme premium-hosting-suunnitelma on paras vaihtoehto, jos aiot siirtyä Web.com-sivustolle.

Ensiluokkainen isännöinti

Koska kaikki 3 suunnitelmaa ovat niin halpoja, tätä premium-hosting-suunnitelmaa on silti helppo hallita jopa tiukalla budjetilla. Ja ero ammatillisen ja premium-tason välillä on melko valtava joihinkin silmälukuihin. Vain 9,95 dollaria kuukaudessa saat:

 • Rajoittamaton tallennustila
 • Rajoittamaton tiedonsiirto
 • 1 ilmainen verkkotunnus
 • 1000 sähköpostitiliä, joiden yhteinen 50 gt sähköpostivarasto on jaettu kaikkien kesken
 • 1 automaattinen vastaaja sähköpostitiliä kohden
 • Roskapostisuojaus ja virussuojaus
 • AWStats-verkkoanalytiikka
 • Rajoittamaton FTP-tili
 • Ja enemmän

Periaatteessa, jos budjettisi on tiukka, se on silti alle 10 dollaria, joten se ei aio rikkoa pankkia. Tietysti, jos tarkastelet erittäin halpoja hosting-suunnitelmia, on joitain muita kilpailijoita, jotka kannattaa tarkistaa ensin varmistaaksesi, että saat juuri mitä tarvitset eniten.

Isännöinnin lisäksi Web.com auttaa sinua kehittämään ja parantamaan verkkomarkkinointistrategiaasi niin, että kun olet saanut sivustosi verkossa, voit saada sen siellä ja varmistaa, että ihmiset tietävät, että olet täällä.

Niiden online-markkinointityökaluja ovat:

 • Sytytä verkkomarkkinointi: Tämän palvelun avulla Web.com mainostaa sinua kaikissa suurimmissa hakukoneissa ja hakemistoissa verkossa. Tähän kuuluvat Google, Google+, Yahoo !, Bing, Facebook, Twitter ja keltaiset sivut satojen muiden joukossa. Ne voivat jopa saada sinut luetteloon karttoilla, jotta voit näkyä GPS-laitteissa!
 • Facebook-lisäys: Tämän avulla voit parantaa näkyvyyttäsi auttamalla kohdistamaan oikeaan yleisöön ja kiinnostamaan potentiaalisia asiakkaitasi. Ja jos se kuulostaa asiasta, josta sinulla ei ole aavistustakaan, älä huoli. Koska heidän sosiaalisen median asiantuntijatiiminsä tekee kaiken puolestasi!
 • Hakukoneoptimointi: Jos yrität löytää houkuttelevaa ja houkuttelevaa sisältöä, joka tuo lisää liikennettä verkkosivustoosi, voit käyttää Web.com: n asiantuntija SEO-kehittäjiä. He tapaavat kanssasi kerran kuukaudessa työskennelläksesi strategian luomisessa, sivustosi optimoinnissa, tulosten tarkistamisessa ja muussa. He muokkaavat sisältöäsi puolestasi tehdäksesi siitä hakukoneystävällisempiä ja toimittavat kuukausittain raportteja SEO-strategian tulosten näyttämiseksi.
 • Ja enemmän!

Joten voit saada markkinointitoimesi melko vahvaan alkuun hyödyntämällä Web.com: n tarjoamaa tukea.

Web.com tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun. Joten jos olet aidalla, voit kokeilla sitä. Rekisteröidy, rakenna verkkosivusto (tai hanki yksi rakennettu sinulle) ja tutustu ominaisuuksiin ja toimintoihin perusteellisemmin. Ja sitten, jos päätät lopulta, että haittoja on enemmän kuin olet halukas elamaan, voit saada täyden hyvityksen – ei haittaa!

Ja jos päätät mielestäsi siitä, mitä näet, sinulla on jo loistava sivusto ja se toimii!

Vieläkin helpompaa, ne eivät tee sinua kirjautumaan vuotuisiin sopimuksiin. Voit ilmoittautua kuukausittain, mikä tarkoittaa, että voit peruuttaa milloin tahansa maksamatta ulkomaisia ​​ennenaikaisia ​​irtisanomismaksuja. Joten jos pidät siitä parin ensimmäisen kuukauden ajan, mutta muutat mieltäsi myöhemmin, et ole lukittu koko vuoden sopimukseen.

Vakiintuneena yrityksenä, jolla on vahva tuote- ja palvelupaketti, sinulla ei ole vaikeuksia löytää lisää Web.com-arvosteluita, jotka auttavat sinua tutkimuksessasi. Voit jopa löytää arvosteluja itse web.com-sivustosta. Vaikka yleensä et halua saada yritystäsi koskevia tietoja yritykseltä itseltään. Heillä saattaa olla hieman harhaa!

Mutta ottaen huomioon tämä, sinulla ei ole pulaa luotettavista asiantuntijoiden ja asiakkaiden arvosteluista Web.com-sivustolle, joten tee joitain ylimääräisiä tutkimuksia, tutustu heidän tuote- ja palvelulinjaan yksityiskohtaisemmin ja vertaa heidän tarjoustaan ​​parhaimpiin kilpailijoihin. Tällä tavalla, kun olet vihdoin valmis ostamaan, tiedät, että teet parhaan valinnan sinulle!

Oletko korkea käyttäjä, joka vaatii enemmän joustavuutta ja hallintaa palvelimillesi? Sitten minulla on sopimus sinulle …

Web.com-sivumme tarkistaa kokonaisarvioinnin

Web.com tarjoaa paljon tarjottavaa, joten löydät paljon rakkautta tästä hosting-palvelusta. Mutta kuten jokaisesta menestyvästä yrityksestä, voit löytää sekä positiivisia Web.com-arvosteluita että valituksia heidän puutteistaan.

Loppujen lopuksi jollakin valitsemallasi yrityksellä on omat edut ja haitat. Joten sen sijaan, että yrittäisit löytää täydellisen yrityksen, sinun pitäisi etsiä se, joka tarjoaa tarvitsemasi ominaisuudet ja jolla on haittoja, joiden kanssa voit elää.

Kaiken kaikkiaan se saa eniten pisteitä korkeasta tukitasostaan ​​ja palveluvalikoimastaan. Mutta missä se voi puuttua, on niiden ominaisuuksien ja palveluiden todellinen toimivuus.

Web.com-arvosteluamme annetaan 3 tähteä viidestä.

Asiakasarvioija

3/5

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map