WebHostingpad-katsaus, valitukset ja kaikki muu vuodelle 2020

WebHostingPad väittää verkkosivustollaan tarjoavan vaivatonta majoitusta. Yhtiö työskentelee jaetun isännöinnin, WordPressin ja VPS-isännöinnin kanssa asettamalla asiakaspalvelun etusijalle. Vuonna 2005 perustettu ja Illinoisissa toimiva WebHostingPad on hiukan uudempi Web-isäntämaailmassa. Mutta se, että olet toiminut 11 vuotta, ei ole mitään merkitystä.


WebHostingPad laskuttaa pääasiassa edullista jaettua hosting-vaihtoehtoa. Yhtiö palvelee yksityishenkilöitä ja pieniä yrityksiä, joiden budjetit ovat tiukat. WebHostingPad sijaitsee pääasiassa Yhdysvalloissa, mutta se voi perustaa liiketoimintaa myös Kiinaan. Halpojen web-hosting-palveluiden kysyntä näyttää olevan yhtä vahva kuin koskaan.

Suuri kuvankatsaus Webhostingpadista

webhostingpad-arvosteluOn vaikeaa voittaa WebHostingPadin johtava 1,99 dollarin tarjous kuukaudessa. Mutta alhaisilla kustannuksilla on joitain haittoja ja piilotettuja maksuja. Web-isännöinnin tapauksessa saat mitä maksat.

Webhostingpad arvostelut: ammattilaiset & haittoja

Lyömätön johdantohinta

Yksi asia, joka Web Hosting Padilla on menossa, on hinta. Sen halvimmat suunnitelmat alkavat 1,99 dollarista kuukaudessa – kolmen vuoden sitoumuksella. Tämä suunnitelma sisältää rajoittamattoman tallennustilan, siirrot, verkkosivustot ja ilmaisen verkkotunnuksen.

Sen seuraavan tason suunnitelma, Power Plan Plus, tarjoaa kaiken tämän ja ilmaisen SSL: n vain 4,99 dollarilla kuukaudessa. Se on hinta, josta monet kilpailijat alkavat. Koska niin monia ominaisuuksia niin alhaisella hinnalla, se on käytännössä varastaminen.

WebHostingPad tarjoaa myös WordPress-majoitusta kohtuullisempaan hintaan kuin kilpailu. Halvimmassa suunnitelmassa ei ole melkein ylenmääräisiä, mutta se on vain 2,99 dollaria kuukaudessa. Heiden kallein suunnitelma, joka sisältää varmuuskopiot, WordPress-tuen ja ilmaisen SSL: n, on vain 5,99 dollaria. Yritä löytää toinen WordPress-isäntä, joka tarjoaa nämä hinnat.

Molemmat WordPress-suunnitelmat sisältävät automaattisen haittaohjelmaskannerin ja haittaohjelmien karanteenin, pitäen sivustosi turvallisena. Jälleen käytännössä varastaminen verrattuna muihin WordPress-palveluihin. Tässä on video WordPressin asentamisesta WebHostingPadiin. Saat käsityksen myös heidän ohjauspaneelinsa asennuksesta.

Onko perusteet katettu

WebHostingPadissa ei ehkä ole paljon ominaisuuksia tai hienouksia, mutta perusasiat on katettu. Jos kirjaudut, saat cPanelin ja Softaculousin, WordPressin, Joomlan ja foorumin isännöintiohjelmien asennusohjelman. Kummankin suunnitelman mukana tulee myös suojattu POP 3- ja IMAP-sähköposti.

Jos kirjaudut jaettuun isännöintiin, saat tilillesi ilmaisia ​​lisäominaisuuksia. Verkkotunnuksen lisäksi saat erilaisia ​​mainoshyvityksiä sekä Access Guardian -sivuston suojausohjelmiston. Web Hosting Pad tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun – mikä on melko runsas verrattuna joihinkin kilpailijoihin.

WebHostingPad myös hoitaa asiakaspalvelun hyvin ottaen huomioon niiden melko alhaiset hinnat. He ilmoittavat Twitter-tililleen sekä suunniteltuja että suunnittelemattomia palvelukatkoksia. Ne vastaavat myös joillekin käyttäjille sosiaalisen median kautta. Heidän henkilöstönsä tuntuu tietävän paljon web-hosting-ominaisuuksista.

EIG-ryhmittymä on viime vuosina ostanut paljon web-hosting-yrityksiä, mutta ei WebHostingPadia. Monien käyttäjien mielestä EIG on heikentänyt ostamiensa palvelujen laatua. Jotkut saattavat jopa haluta muuttaa alustoja. WebHostingPad voi olla uusi alusta. Mutta se ei myöskään ole immuuni asioista.

WebHostingPad on yksi halvimmista isännöintipalveluntarjoajista, ja kuten sanotaan, saat mitä maksat. WebHostingPad tarjoaa ympäri vuorokauden tapahtuvaa asiakaspalvelua puhelimen, live-chatin ja sähköpostin välityksellä. Mutta asiakaspalvelun laatu on toinen tarina.

Ilmainen verkkotunnus isännöinnillä

WebHostingPad-arvostelut ovat yleensä parhaimmillaan haaleita. Parempien liiketoimintojen toimistolle on jätetty kolmekymmentäseitsemän valitusta viimeisen kolmen vuoden aikana. Monet käyttäjät ilmoittivat, että asiakastuki ei vastannut lähettämällä useita lippuja ja sähköpostiviestejä, ennen kuin heidän ongelmaansa edes puututaan.

Unpressiivinen suorituskyky

WebHostingPad väittää ylläpitävänsä 99% käyttöaikaa, mutta osoittautuu, että se ei aina ole totta. Yhdessä tutkimuksessa WebHostingPad ylläpitää vain 98,53%: n käyttöaikaa – selvästi alle alan 99,94%: n standardin. Niiden sivun latausajat ovat myös kaksi kertaa hitaammat kuin teollisuuden keskimäärin 700 ms. Ei kovin vaikuttava esitys.

Vapaa ei tarkoita ilmaista

Tarjous ilmaiselle verkkotunnuksen rekisteröinnille on myös harhaanjohtava. Ilmaisen verkkotunnuksen saaminen edellyttää, että kirjaudut “VAPAA-MAKSU” -kupongilla eikä millään muulla kuponkilla. Kun olet kirjautunut, joudut maksamaan 14,95 dollaria verkkotunnuksesi uusimiseksi vuosittain. Useimmat muut sivustot tarjoavat verkkotunnuksia ostettaviksi alle 10 dollarilla.

Ilmaiset varmuuskopiot ovat toinen harhaanjohtava väite. WebHostingPadin hienoissa painatuskappaleissa todetaan, että vain 1 Gt: n verkkosivustotiedostoista voidaan tehdä ilmaisia ​​varmuuskopioita. Tämä 1 Gt: n data ei sisällä sähköposteja tai tietokantoja tai mitään muuta kuin verkkosivutiedostoja.

Yhtiö voi myös periä varmuuskopiointimaksun 39,95 dollaria. Se on aika mojovaa. Ja manuaalinen varmuuskopiointi cPanelin kautta on ylimääräistä. Nyt WebHostingPadin tarjoukset eivät näytä lopulta niin hyvältä.

Kolmas harhaanjohtava ilmainen vaihtoehto on rajoittamaton tietojen varastointi. WebHostingPad.com-sivuston mukaan käyttäjien lukumäärä saa olla enintään 150 000. Jos haluat lisätietoja, joudut maksamaan 10 dollaria kuukaudessa ylimääräisenä. He tekevät sen automaattisesti, jos et vastaa.

Myös muita rajoituksia sovelletaan. Et saa käyttää enempää kuin 10% CPU: ta ja muistia, ja istuntoksesi eivät saa ylittää kymmentä minuuttia. Et voi myöskään lähettää enemmän kuin 300 sähköpostia tunnissa.

Asiakkaat, joilla on suuria tai useita verkkosivustoja, saattavat haluta ohittaa WebHostingPad-sivuston. Ne tarjoavat ilmaisia ​​siirtoja, mutta vain, jos sivusto on alle 2 Gt. Siirto ei myöskään sisällä sähköpostiosoitteita, FTP-tilejä, aliverkkotunnuksia tai lisäverkkotunnuksia. Ne olisi luotava uudelleen tyhjästä.

WebHostingPad tarkistaa päätelmän

WebHostingPad on halpa vaihtoehto pienyritykselle tai käynnistykselle – mutta vain jos et pidä mielessäsi ja ole pieni. Suuret yritykset ja verkkosivustot voivat löytää parempia vaihtoehtoja kapasiteettiaan varten. Ja jopa jotkut pienyritykset saattavat löytää kaikki piilotetut maksut liikaa tehdäkseen sen arvoiseksi.

Asiakkaille, jotka haluavat enemmän vaihtoehtoja, palveluntarjoaja, kuten HostGator, voi olla parempi valinta. Vaikka ne maksavat hieman enemmän WebHostingPadista, ne tarjoavat enemmän palveluita kaikilla hintatasoilla. HostGatorilla on myös vähemmän myyntiä ja piilotettuja maksuja, ja se on yleensä luotettavampi sivusto. Mutta yksittäisen asiakkaan on tehtävä tutkimus ja päätettävä.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map