Преглед на HostMonster: Уеб хостинг планове, цени, плюсове и минуси!

HostMonster е един от най-старите уеб хостове наоколо. Компанията се занимава с уеб хостинг отдавна – 20 години, за да бъдем точни.


Преглед на HostMonsterНа своя уебсайт HostMonster може да се похвали с висока надеждност и сигурност. Компанията предоставя имейл, създател на уебсайтове и споделен Linux хостинг, сред другите стандартни уеб хостинг услуги.

През 2015 г. компанията се сля с EIG. Тази компания не винаги има най-добрите резултати в поддържането на качество сред своите имоти. Разгледах HostMonster, за да прегледам дали качеството му наистина отговаря на индустриалните стандарти и дали компанията все още предлага добра стойност за клиентите.

Прегледи на HostMonster: плюсове и минуси

Hostmonster има опции

Ако има едно нещо, с което HostMonster може да се похвали, това са техните атрактивни оферти за клиенти за първи път. Те имат хостинг планове, започващи от $ 4,95 на месец. Всички планове включват бонуси като безплатен домейн, 30-дневна гаранция за връщане на парите и безплатни строители на сайтове. Първата година на услугата идва с отстъпка: $ 3.95 на месец за основния им план и $ 5.95 на месец за Plus.

HostMonster предоставя на клиентите множество възможности за по-добра сигурност. Някои от различните функции за защита, които предлагат, включват Hotlink Protection, SSL поддръжка, архивиране на сайтове и защита от нежелана поща. Те също така редовно актуализират тези функции, за да поддържат сигурността си възможно най-устойчива.

Присъединете се към БЕЗПЛАТНО обучение

Искате ли да научите как да изградите 6 фигурни сайтове на орган?

Присъединете се към това безплатно обучение към…

 • Накрая има доказан метод за намиране на печеливши ниши
 • Получете достъп до безпроблемен метод за изследване на ключови думи
 • Научете как да възлагате качествено съдържание
 • Научете как да изградите връзки с бяла шапка към вашия сайт без главоболие

Можете да намерите преглед на настройките на акаунта на HostMonster в този видеоклип, който също ви дава преглед на клиентския интерфейс. На същия канал ще намерите видео уроци на широк спектър от инструменти на HostMonster – още едно предимство, което HostMonster предоставя.

Незабавно осигуряване

За клиенти, които се регистрират за VPS хостинг, HostMonster обещава и предоставя незабавно предоставяне на услугите си. Това може да е нещо особено привлекателно за хората, които искат да прескочат дългия процес на проверка. С незабавно осигуряване вашите сървъри могат да бъдат готови и работят за секунди.

Подобно на много други доставчици на уеб хостинг, HostMonster предлага 24/7 поддръжка на клиенти. Наличността е едно, но реалното качество на поддръжката е друго. Поддръжката на HostMonster е достъпна чрез чат на живо, телефон и имейл, така че който и метод да предпочитате, те ще бъдат там.

Ценообразуване на HostMonster

Подобно на други доставчици на уеб хостинг услуги, не можете да приемате цените на HostMonster по номинална стойност. Въпреки че първоначалният им план за влизане е доста атрактивен, VPS и посветен на сървъра планове на HostMonster се скъпят бързо, съответно от $ 29 и $ 149 на месец.

Преглед на HostMonsterДори най-евтиният им план е малко подвеждащ. За да получите рекламираната им цена от 4,95 долара на месец, ще трябва да се ангажирате с 36 месеца, като добавките като защита на поверителността на домейна и архивиране на сайта ще струват допълнителни $ 0,99 до 2,99 долара на месец.

Самото месечно ценообразуване също е подвеждащо, тъй като HostMonster предлага само годишни планове. Това е чудесно, ако сте доволни от тяхната услуга, не е толкова голямо, ако искате да смените доставчиците доста преди годината да изтече.

HostMonster срещу индустриален стандарт

HostMonster не винаги отговаря на индустриалния стандарт от 99,94% продължителност на работа, със средно време на работа от 99,91%. Това се равнява на час престой на сайта на месец – неприемливо за клиентите, които искат техните уебсайтове да са винаги достъпни.

HostMonster обаче гарантира 99,9% време за продължаване. Така че, най-малкото, те не подвеждат в това отношение. За съжаление, това не е единственият показател за ефективността, който пада под стандартите. Времето за зареждане на страницата също може да бъде по-бавно от стандартния стандарт за 700 ms с цели 22%.

HostMonster не са скъпи, но и не са най-евтиният хостинг доставчик за това, което продават. Ще можете да намерите по-добри цени от други хостинг сайтове (вижте връзката по-долу за примери).

Безплатен домейн с хостинг

Нашият преглед на Hostmonster: заключение

Много хостинг отзиви за хостинг хомосексуалисти отразяват подобни настроения: HostMonster не е толкова голяма компания, колкото преди. Има много други опции, които предлагат по-добра стойност или по-добра производителност – понякога дори и двете.

Клиентите с по-големи уебсайтове може да искат да разгледат компания с по-последователни резултати. Възможно е сливането с EIG да доведе до слайд в цялостното представяне – но тъй като това се случи едва през 2015 г., може да се надяваме, че това е бил само временен хълцане и услугата ще остане последователна в бъдеще.

HostMonster е един от най-старите в бизнеса и то с добра причина. HostMonster поддържа стабилни резултати като доставчик на хостинг услуги за начинаещи. Ако уебсайтът ви е малък и търсите доставчик на хостинг услуги със съпоставими стартови разходи, HostMonster може да е компанията за вас.

Търсите сделка от компания с по-последователен опит? Тогава имам сделка за вас …

Крайната оценка на нашия преглед на HostMonster

HostMonster е прилична среда на доставчика на хостинг услуги и предлага добра стойност, ако започвате с малък бюджет. Въпреки това, тяхната ефективност не винаги съответства на индустриалните стандарти и вашият пробег може да варира според тяхната поддръжка на клиенти.

Ние даваме на HostMonster 3 от 5 звезди.

Оценка на редактора

3/5

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map