Преглед на мрежови решения 2020: Цени за споделен хостинг и още!

Network Solutions е солидна компания в уеб хостинга и пазара на домейни. Въпреки че плановете за уеб хостинг не са непременно дръпващи по никакъв начин, тази компания се откроява с факта, че предлага толкова широк обхват от услуги.


Както ще видите в нашия преглед на мрежовите решения, те ще проектират вашия уебсайт, ще регистрират и защитят вашето име на домейн, ще домакин на вашия уебсайт и ще предоставят и цял набор от други услуги и продукти..

По принцип това е вашето обслужване на едно гише за всички неща, свързани с уебсайта или електронната търговия. Вижте този преглед на хостинг решения за мрежи, за да научите повече за това как хостинг услугите сравняват с конкурентите и да разберете за много други услуги, които тази компания предлага.

Лого на HostGator

Нашият избор за уеб хостинг №1:
Вземете хостинг с най-висока оценка за най-малко
$ 2.64 на месец

StartBloggingOnline.com одобрен хостинг

оценка

3/5

Мрежови решения уеб хостинг преглед

Преглед на мрежовите решения

Този преглед на мрежовите решения се фокусира най-вече върху уеб хостинг услугите, които мрежовите решения предлага. Но също така ще даде преглед на някои от другите услуги, които тази компания предоставя. Защото именно този широк спектър от допълнителни услуги, които му помагат да се откроява от пакета.

В този раздел можете да разгледате някои от най-популярните планове и услуги, които предлага мрежовите решения:

Присъединете се към БЕЗПЛАТНО обучение

Искате ли да научите как да изградите 6 фигурни сайтове на орган?

Присъединете се към това безплатно обучение към…

 • Накрая има доказан метод за намиране на печеливши ниши
 • Получете достъп до безпроблемен метод за изследване на ключови думи
 • Научете как да възлагате качествено съдържание
 • Научете как да изградите връзки с бяла шапка към вашия сайт без главоболие

Network Solutions предлага 3 различни плана, вариращи от около $ 10 на месец до $ 20 на месец.

Професионален хостинг е планът на средно ниво, който е на цена от 15,78 долара на месец. Изглежда това е най-добрият баланс на цената и характеристиките на трите плана. Включва:

 • Неограничено съхранение
 • Неограничен брой имейли
 • По-бързо време за зареждане
 • Автоматично премахване на зловреден софтуер
 • Превенция срещу хакване

Можете също така да получите специализиран технически съветник, който да ви подкрепи, който определено ще е полезен за начинаещите навън!

Мрежовите решения ще ви създадат потребителски уебсайт безплатно. Така че, ако нямате време да научите как да станете експерт дизайнер на уебсайтове, можете просто да създадете създадения за вас сайт според вашите точни спецификации. Тогава те могат да го домакинстват за вас с един от техните хостинг планове!

Както бе споменато по-горе, те предлагат широка гама от маркетингови услуги. Първокласната услуга предоставя на вашия сервиз целият маркетинг екип. Така можете да извлечете ползата от маркетинговите експерти, без да се налага да плащате заплати за цял екип. Това е доста добра сделка за стартиране или малък бизнес!

Прегледи на мрежови решения: плюсове & минуси

Що се отнася до уеб хостинга, плановете са доста стандартни. Но те не са лоши по никакъв начин. Едно от най-уникалните неща, които ще забележите за техните хостинг планове е, че независимо на кое ниво отивате, Network Solutions е посветен на осигуряване на високо ниво на сигурност.

Инструменти за изграждане на уебсайтове

Там, където тази компания наистина блести, е във всички останали услуги, които предоставят. Например, когато става въпрос за изграждането на уебсайта ви, можете да изберете да използвате техния набор от лесни за използване инструменти за изграждане на сайт или просто да ги накарате да създадат умело изработен уебсайт, създаден според вашите нужди.

Регистрация на домейни

Ако имате нужда от име на домейн, можете да потърсите наличен чрез тяхната база данни за търсене. Те също така предоставят прехвърляне на домейни, препращане на уебсайтове и редица услуги за защита на домейна. Търсенето на страхотен домейн може да пристрастява …

Онлайн маркетингови услуги

И всички собственици на стартиращи фирми и малки фирми ще се радват да видят маркетинговите услуги, които предоставят. Те могат основно да ви помогнат във всеки аспект на онлайн маркетинга от социални медии и имейл до онлайн реклама и оптимизация на търсачките!

Ако всичко, което търсите, е добър уеб хостинг план, мрежовите решения може да не го правят на върха на списъка ви. Като цяло плановете, които тази компания предлага са просто средни. Но ако търсите и други услуги, това може да бъде чудесен избор.

Безплатен домейн с хостинг

Заключение за преглед на мрежовите решения

Въпреки че прегледът на мрежовите решения, който току-що прочетохте, казва, че предлаганите планове не са нищо за писане у дома, все пак има добра причина да продължите с един от плановете си така или иначе. А именно, ако планирате да използвате и другите им услуги, получаването на хостинг план, така че да управлявате целия си бизнес чрез тази единствена компания, ще улесни живота ви и ще гарантира, че никога няма да имате проблеми със съвместимостта.

Определено си струва да отделите време, за да разгледате целия спектър от предоставени услуги, за да видите какво може да ви бъде от полза. Тази компания е особено добър избор за някой, който е напълно нов в дизайна на уебсайтове, хостинга, онлайн маркетинга и други основни неща за електронната търговия. Те могат да ви помогнат да извадите бизнеса си от земята и да осигурите поддръжка във всяка област.

Не се интересувате от всички допълнителни услуги, които мрежовите решения предлагат? Разберете каква хостинг компания винаги препоръчваме първо …

Лого на HostGator

Нашият избор за уеб хостинг №1:
Вземете хостинг с най-висока оценка за най-малко
$ 2.64 на месец

StartBloggingOnline.com одобрен хостинг

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map