Site5 Review 2020: Хостинг планове, цени, оценки и още!

site5 отзивиSite5 се гордее като доставчик на нишови услуги за дизайнери и разработчици и се превърна в международна фирма, с 19 сървърни места на четири континента.


Компанията се занимава от 1998 г. със 100% отдалечен екип и над 50 000 клиенти по целия свят.

Site5 беше една от многото хостинг фирми, придобити от EIG, която също се е сляла с HostPapa, Bluehost и много други малки компании. Това доведе до някои продължаващи проблеми, тъй като всички тези компании се адаптират към новото управление. И така, Site5 все още държи на контрол?

оценка

3/5

Отзиви на сайта5: професионалисти & минуси

Site5, подобно на много други дългогодишни уеб хостинг услуги, остава силен в много аспекти на уеб хостинга, но не винаги изпълнява обещанията си за постоянно качество за разработчиците през последните месеци.

Когато се регистрирате с ниша уеб хост, очаквате те да доставят услуги над стандартния за индустрията. Site5 изпълнява това обещание, зареждайки страници при 695 ms, в сравнение със стандартните 700 ms.

Много опции

Site5 предлага широка гама от многостепенни хостинг планове, като основният им план започва от $ 4,95 на месец. Други планове могат да получат до $ 81 на месец с VPS3 управляван VPS план, или толкова ниски, колкото техният Pro план от $ 8,95 на месец. Такова ценообразуване е сравнимо с други хостинг сайтове, но тъй като Site5 се фокусира особено върху дизайнерите и разработчиците, ценообразуването им може да бъде особено добра сделка за тази ниша.

Site5 също предлага неограничено дисково пространство и трафик за своите споделени уеб хостинг планове. Резервните копия за възстановяване при бедствия също са стандартни със стандартните си планове без допълнителни разходи – огромен плюс, ако искате да избегнете, добре, бедствия. Но ако търсите най-добрата сделка за уеб хостинг …

Безплатен пробен период

Site5 също така дава възможност на клиентите да отидат за 30-дневна безплатна пробна версия – рядко предлагане от всеки хостинг доставчик. Ако искате да изпробвате VPS, това струва един долар само за първия месец.

Това също не е единственото, което предлагат безплатно. Site5 има безплатни миграции на уебсайтове за до 25 cPanel акаунта. На всичкото отгоре Site5 има 45-дневна гаранция за връщане на парите без никакви условия.

Поддръжка на клиенти Site5

В исторически план персоналът за поддръжка на клиенти на Site5 е информиран и приятелски настроен. Времето за изчакване за помощни билети ще бъде не повече от няколко часа, ако не и минути, а проблемите ще бъдат решени бързо. Способността им да разговарят с по-сложна клиентска база беше една от отличителните им характеристики. За съжаление на някои клиенти на Site5 това не винаги е така.

Ето видео, което представя как Site5 твърди, че се откроява от стадото:

Последните прегледи на уеб хостинг на Site5 в интернет са по-скоро смесени чанти. Много от тези нови отзиви за хостинг на Site5 са по-ниски, като дългогодишните клиенти сочат внезапен спад в качеството на поддръжката на клиентите.

По-малко наличност

Опциите за поддръжка на клиенти на Site5 са ограничени за начало: можете да LiveChat само с поддръжка 24/7, а телефонните линии са отворени само в работно време. Очевидно, след придобиването на EIG, по-старият помощен персонал беше пуснат на работа и беше приведен нов персонал. А този персонал, според няколко клиенти, не е почти толкова знаещ или бърз да реагира, колкото беше старият персонал.

Средна производителност

Нито е време за работа на Site5 много, с което може да се похвалите. Индустриалният стандарт за ъптайм е 99,94% – не е ужасно висока лента за преминаване в наши дни. Въпреки това, Site5 регистрира средно време на работа около 99,85%, близо 0,10 точки под стандарт. И в бизнеса с ъптайм, тази малка точка има значение.

Понякога Site5 се представя над стандартния за индустрията, но друг път намалява значително под прага от 99,94%. Всичко казано, на Site5 не може да се разчита, за да се поддържа актуализация над стандартната индустрия.

Ценообразуване на сайта5

Както и други уеб хостинг сайтове, цените на Site5 не трябва да се приемат по номинална стойност. Основният план се рекламира на цена 4,95 долара на месец, но това е само ако се ангажирате за две пълни години и платите предсрочно. Ако искате ангажимент с по-малка дължина, ще плащате повече – $ 5,95 на месец за една година.

Започнете Blogging Online има ЕКСКЛЮЗИВНА сделка за нашите читатели …

Site5 преглед 2020: Нашето заключение

Промяната в управлението ще доведе до много нарастващи болки за всяка компания. Последните промени, които Site5 претърпя, оставиха много нещастни клиенти. Но нещата могат да се подобрят с времето, след като прахът от сливането се утаи.

Site5 все още има огромна клиентска база, така че оплакванията са само спад в голямата група от 50 000 плюс клиентска база. Ако сте дизайнер или разработчик, несигурен дали да се ангажирате, можете да дадете изпитанието им от 30 дни. В противен случай просто ще трябва да изчакаме и да видим дали Site5 наистина може да изпълни обещанията си в бъдеще. Следете бъдещите рецензии на Site5.

Но тъй като сте готови да действате СЕГА и да вземете решение за хостинг компания – може също да отидете с НАЙ-ДОБРЕТО …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map