Linode Review 2020: är deras Cloud & VPS-priser värt det?

Om du är intresserad av VPS-värd kanske du har stött på namnet Linode. Företaget gjorde sitt namn specialiserat på moln- och VPS-värdalternativ och har också vuxit till att inkludera molnhotell. Företaget startade 2003 och har sedan dess vuxit till ett multinationellt företag. Linode har kunder i 131 länder och räknar.


Linode är också stolt över som en nischtjänst. Denna VPS-värd riktar sig till utvecklare, så personalen bör hålla på med jargongen och de senaste funktionerna och utvecklingen. Det är en av de högst rankade VPS- och molnleverantörerna på marknaden, men den kommer till ett pris. Huruvida du vill betala för det är upp till dig.

Om du letar efter mer konkurrenskraftiga priser, kolla in vår specialerbjudande nedan.

HostGator-logotypen

Vårt webbhotellval:
Få värd för högsta betyg för så lite som
$ 2,64 per månad

StartBloggingOnline.com godkänd hosting

Linode recenserar proffs & nackdelar

Linode granskning

Massor av funktioner

Linode erbjuder ett brett utbud av VPS-värdstjänster. Oavsett dina behov har Linode ett anpassat paket åt dig. Dessa paket kan börja så lågt som $ 10 till upp till $ 400. Linode har också servrar lokaliserade över hela världen, så var du än vill att dina servrar ska vara, kommer de att vara där.

Gå med i GRATIS utbildning

Vill du lära dig hur man bygger 6 figurers myndighetssajter?

Gå med i denna gratis utbildning till…

 • Äntligen har en beprövad metod för att hitta lönsamma nischer
 • Få tillgång till en idiotsäker metod för sökordforskning
 • Lär dig hur du lägger ut kvalitetsinnehåll
 • Lär dig hur du bygger vita hattlänkar till din webbplats utan huvudvärk

Bland funktionerna som Linode erbjuder är solid state-enheter, ett 40 GBPS-nätverk och Intel E5-processorer. Alla deras alternativ tillgodoser sina kunder av erfarna webb- och apputvecklare och ger dem de funktioner och tjänster de vill ha mest.

Många funktioner kan också uppgraderas utan extra kostnad. Oavsett om du vill ha mer RAM, snabbare bandbredd eller uppdateringar av programvara, är du täckt. Alla planer inkluderar SSH och root-åtkomst. Linode erbjuder också gratis säkerhetskopiering av data, samt extra funktioner som StackScripts för att underlätta hanteringen av din webbplats.

Även inom den specifika nischen har användare många val när de registrerar sig för Linode. De kan välja plan, distro och serverplats. Linode verkar lita på sina användare och låter dem få tyglarna för att välja olika funktioner.

Pålitlig värd

Linode tillhandahåller tillförlitlig hosting dagligen. De har en 99,9% drifttidsgaranti, vilket följer branschstandarden. Om användare upplever en betydande driftsstopp erbjuder Linode en pro-rata kredit. Medan Linode inte publicerar statistik om drifttid och drifttid, kan användare välja att övervaka drifttid på sina egna servrar.

Bra kundservice

Linode tillhandahåller också kvalitet och snabba kundservice. Supportbiljetter kan stängas så snabbt som inom fem minuter – medan det vanligtvis kan ta 24 timmar för andra företag. Inte för många Linode.com-recensioner klagar på detta.

Precis som alla andra företag är Linode inte perfekt och har sina nackdelar för dem som registrerar sig. För det första är Linode inte billig. Den billigaste VPS-planen är 10 USD per månad, med 24 GB data och 2 TB bandbredd – inte en hel del för pengarna du betalar.

Färre servicealternativ

Medan Linode erbjuder en hel del funktioner för sina VPS- och molntjänsttjänster, erbjuder den inte någon annan typ av tjänst. Niching själva verkar ha tjänat dem bra, men om du letar efter delad hosting eller dedikerade servrar måste du leta någon annanstans.

Gratis domän med värd

Linode erbjuder inte heller hanterade värdalternativ. Du skulle ha hårt pressat för att hitta en Linode-hanterad värdgranskning. Kunder förväntas vanligtvis vara utvecklare och kunna hantera på egen hand. Ändå kan även utvecklare vara oerfarna i vissa aspekter av värd.

Linode har inte heller någon visuell kontrollpanel. Användare som är vana vid visuella och reaktiva verktyg kan bli besvikna över den här funktionen. Och för icke-experter kan baksidan vara svårare att navigera.

Kort pengar tillbaka-garanti

Om du tvekar att betala för Linode-tjänster kanske du vill leta någon annanstans. Deras pengar-tillbaka-garanti är bara bra i sju dagar. Om du avbokar efter mer än flera dagar får du din återbetalning, men en avgift på 5 USD dras av från återbetalningen.

Extra funktioner kostar extra pengar

Inte alla funktioner inkluderas heller. NodeBalancer-tjänsten är ganska praktisk. Denna funktion balanserar efterfrågan på alla Linode-servrar och ser till att alla servrar fungerar smidigt.

Men den här funktionen ingår inte i några planer, och du måste betala extra för den.

Säkerhetskopior är en annan funktion som vissa värdtjänster erbjuder gratis som Linode inte gör. cPanel- och WHM-licenser betraktas också som extrafunktioner som du måste betala för om du vill ha dem.

Säkerhetsfrågor

Vår slutsats om Linode recensioner

Linode-logotypLinode.com recensioner är överlag positiva och med goda skäl. Linode kan vara det perfekta valet om du är en utvecklare, och du litar på att deras uppgraderade säkerhetsfunktioner skyddar mot eventuella framtida hackattacker.

Om du letar efter moln- eller VPS-värd kan Linode vara valet för dig. Men HostGator kan ge dem som vill ha ett större utbud av värdalternativ mycket mer.

HostGator erbjuder många av samma tjänster som Linode erbjuder, och mer, till ett överkomligt pris, till det. Det är upp till dig att granska dina alternativ och se vilken värd som är bäst för dig, men du kan få ett specialerbjudande med knappen nedan!

HostGator-logotypen

Vårt webbhotellval:
Få värd för högsta betyg för så lite som
$ 2,64 per månad

StartBloggingOnline.com godkänd hosting

Vår Linode-granskning totalbedömning

Linode tillhandahåller konsekvent service av hög kvalitet för sina datorspecifika kunder.

Linode-prissättning kan dock vara lite för småanvändare eller de som just börjar.

Gästernas betyg

4/5

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map