Rackspace Reviews 2020: Är deras e-post- och molnvärd någon bra?

Vad är Rackspace-värd som erbjuder kunder?

Rackspace recensionerOm du vill utvidga ditt företag till molnberäkningens värld kan Rackspace komma upp i din sökning. Så vad är Rackspace-värd, och vad gör de? Rackspace är en av de främsta hanterade molntjänsteleverantörerna runt omkring. De har också funnits länge: för att vara exakt sedan 1998.


Rackspace erbjuder expertis inom flera olika molntjänster, inklusive dedikerad webbhotell, Amazon webbtjänster, Microsoft och OpenStack. Men du gör affärer i molnet, du kommer troligtvis att upptäcka att Rackspace har täckt.

Rackspace recensioner: proffs & nackdelar

Rackspace har varit en pionjär inom området cloud computing. Företaget arbetade med NASA för att grunda OpenStack, en öppen källkodsplattform för molntjänster. Sedan lanseringen av OpenStack 2010 har Rackspace förblivit operatören för det största OpenStack-publika molnet.

Rackspace har utsetts till den största värdleverantören för Magneto Enterprise Edition, Microsoft SharePoint-distributioner och OpenStack privata moln. Rackspace noterades också som den största värdleverantören i Internet Retailer under tre år i rad. De fungerar också som operatören för det största OpenStack offentliga molnet.

Rackspace erbjuder också ett komplett utbud av tjänster. Oavsett om du vill använda e-posthosting, offentlig eller privat värd eller hybridhosting har Rackspace fått dig täckt. Dessutom erbjuder de 24/7 kundsupport och en 100% drifttidsgaranti. Företaget har också en mobilapp och en anpassad kontrollpanel för att ge kunderna mer autonomi över sina servrar.

Rackspace-teamet

Många experter utgör Rackspace-teamet, med över 165 anställda certifierade i Cisco, 200 i Microsoft och 150 i VMware. Deras personal erbjuder också det de kallar “fanatisk support.” Detta tar en resultatorienterad, kan-gör-metod för kundservice, i motsats till den grundläggande break-fix-modellen.

Detta stöd kommer utan extra kostnad för kunden och är tillgängligt när som helst på alla dagar under året, inklusive helger och helgdagar. Rackspace-teamet fungerar som en förlängning av kundens eget team och lovar att fungera som fullständiga partners för att säkerställa kundernas framgång.

beroende på vad du letar efter lämnar Rackspace mycket att önska. De erbjuder inga delade värdplaner men garanterar att du får den individuella uppmärksamhet som ditt företag kräver. Du måste begära en offert för prissättning, och det kan vara dyrt att få de bästa tjänsterna de erbjuder.

Dessutom finns det ingen information om en returpolicy eller avbokningar och inget avgiftsfritt telefonnummer för att komma i kontakt med kundservice. Slutligen, medan kundsupport är tillgängligt dygnet runt, verkar personalen vara underutbildad. Detta har lett till många dåliga Rackspace-recensioner från kunder.

Rackspace kundrecensioner

Du kan hitta många blandade Rackspace-värdrecensioner där ute. Företaget är fortfarande dedikerat till hög drifttid, och de flesta kunder är totalt sett nöjda. Men deras kundsupport uppfyller inte alltid förväntningarna, eftersom vissa tidigare kunder har klagat.

Rackspaces granskningar via e-posthotell är vanligtvis också blandade. Mer än ett fåtal kunder har haft problem med leveransförseningar, inloggning och ej skickade meddelanden. En del beslutade till och med att byta till en tidigare webbhotellleverantör och upplevde inga problem efteråt.

Å andra sidan måste man ta kundrecensioner och klagomål på internet med ett saltkorn. De med en negativ upplevelse är mer benägna att få sin röst att höra än kunder som är nöjda med tjänsten de får.

Stor bild Rackspace-värdegranskning

Det är lätt att komma till Rackspace-recensioner, och de tenderar alla att enas om en sak: deras 100% drifttidsgaranti visar sig vara ett korrekt krav. Och ingen kan förneka att de förblir ledande inom branschen för hanterade molntjänster. Med A Better Business Bureau-betyg på A + är de tydligt engagerade i kundtillfredsställelse.

Men deras tjänster kan bli dyra för det bästa de erbjuder: det är förmodligen inte värdvalet för dig om du är en enda webbplats som arbetar med en budget. Och kanske som en följd av att offentliggöras har Rackspace släpat i sin kundtjänst. Ändå klarar Rackspace sig bättre än tävlingen, även på denna arena.

Gratis domän med värd

För medelstora företag som letar efter en värdleverantör av hög kvalitet har du alternativ. Och om du är villig och kan betala priset för det bästa kan du räkna med Rackspace.

Vår RackSpace granskning totala betyg

Rackspace är fortfarande ledande inom branschen och erbjuder ett brett utbud av tjänster och en 100% drifttidsgaranti. Dessa tjänster kan emellertid bli dyr och kvaliteten på kundsupporten kan förbättras.

För vår Rackspace-granskning ger vi 4 av 5 stjärnor

Gästernas betyg

4/5

/

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map