WebHostingpad granskning, klagomål och allt annat för 2020

På sin webbplats hävdar WebHostingPad att erbjuda problemfri värd. Företaget arbetar med delad hosting, WordPress och VPS-värd och sätter kundtjänsten först. WebHostingPad grundades 2005 och baserades i Illinois och är lite nyare i webbhotell-scenen. Men att vara i verksamhet i 11 år är ingen meningsfull prestation.


WebHostingPad fakturerar främst sig själv som ett billigt delat värdalternativ. Företaget vänder sig till individer och små företag med snäva budgetar. WebHostingPad är huvudsakligen baserat i USA men det kan också etablera företag i Kina. Efterfrågan på billiga webbhotell ser ut att vara lika stark som någonsin.

Den stora bildrecensionen av Webhostingpad

webhostingpad recensionDet är svårt att slå WebHostingPads introduktionserbjudande på $ 1,99 per månad. Men med en låg kostnad kommer några nackdelar och dolda avgifter. När det gäller webbhotell får du det du betalar för.

Webhostingpad recensioner: proffs & nackdelar

Oslagbart introduktionspris

En sak som webbhotell Pad har för det är priset. Dess lägsta kostnadsplan börjar på $ 1,99 per månad – med ett treårigt åtagande, det vill säga. Denna plan innehåller obegränsat lagringsutrymme, överföringar, webbplatser och ett gratis domännamn.

Dess plan på nästa nivå, Power Plan Plus, erbjuder allt detta och gratis SSL till bara $ 4,99 per månad. Det är ett pris som många konkurrenter börjar med. Med så många funktioner till så lågt pris är det praktiskt taget en stjäla.

WebHostingPad erbjuder också WordPress-värd till mer rimliga priser än konkurrensen. Den billigaste planen har nästan inga krusiduller, men är bara $ 2,99 per månad. Deras dyraste plan, som inkluderar säkerhetskopior, WordPress-support och gratis SSL, är bara $ 5,99. Försök hitta en annan WordPress-värd som erbjuder dessa priser.

Båda WordPress-planerna inkluderar automatisk skannern till skadlig programvara och karantän för skadlig programvara, vilket gör att din webbplats är säker. Återigen, praktiskt taget en stjäla jämfört med andra WordPress-tjänster. Här är en video om installation av WordPress på WebHostingPad. Du får också en uppfattning om hur deras kontrollpanel är konfigurerad.

Har grunderna täckt

WebHostingPad kanske inte har många funktioner eller krusiduller, men det har grunderna täckt. Om du registrerar dig får du cPanel och Softaculous, ett skriptinstallatör för WordPress, Joomla och forumhosting. Du får också säker POP 3 och IMAP-e-post som ingår i båda planerna.

Om du registrerar dig för delad webbhotell får du några extra extras som kastas in med ditt konto. Förutom ett domännamn får du olika annonskrediter samt Access Guardian-webbplatsskyddsprogramvara. Web Hosting Pad erbjuder en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti – vilket är ganska generöst jämfört med vissa konkurrenter.

WebHostingPad hanterar också kundservice väl med tanke på deras ganska låga priser. De meddelar störningar av tjänster, både planerade och oplanerade, på sitt Twitter-konto. De svarar också på vissa användare via sociala medier. Deras personal verkar veta massor om webbhotell.

Många webbhotellföretag har köpts av konglomeratet EIG under de senaste åren, men inte WebHostingPad. Många användare anser att EIG har minskat kvaliteten på de tjänster som den hade köpt ut. En del kanske till och med vill byta plattformar. WebHostingPad kan vara den nya plattformen. Men också det är inte immun mot problem.

WebHostingPad är en av de billigaste värdleverantörerna där ute, och som man säger får du vad du betalar för. WebHostingPad erbjuder kundservice dygnet runt via telefon, livechatt och e-post. Men kvaliteten på den kundtjänsten är en annan historia.

Gratis domän med värd

WebHostingPad-recensionerna brukar vara ljumma i bästa fall. Trettiosju klagomål har lämnats in till Better Business Bureau under de senaste tre åren. Många användare rapporterade brist på svar från kundsupport, skickade in flera biljetter och e-postmeddelanden innan deras problem ens adresseras.

Otroligt prestanda

WebHostingPad påstår sig upprätthålla 99% drifttid, men det visar sig att det inte alltid är sant. I en studie höll WebHostingPad endast 98,53% drifttid – långt under industristandarden på 99,94%. Deras sidbelastningstider är också dubbelt så långsamma som industrins genomsnitt på 700 ms. Inte särskilt imponerande prestanda.

Gratis betyder inte gratis

Erbjudandet om en gratis registrering av domännamn är också vilseledande. För att få gratis domännamn måste du registrera dig med en “FREEDOMAIN” -kupong och ingen annan kupong. När du har registrerat dig måste du betala $ 14,95 för att årligen förnya ditt domännamn. De flesta andra webbplatser erbjuder domännamn för köp till mindre än $ 10.

Gratis säkerhetskopiering är ett annat vilseledande påstående. I WebHostingPads fintryck anger de att endast 1 GB webbplatsfiler är berättigade till gratis säkerhetskopiering. Denna 1 GB data innehåller inte e-postmeddelanden eller databaser eller annat än webbplatsfiler.

Företaget kan också ta ut en reservåterställningsavgift på $ 39,95. Det är ganska rejäl. Och manuell säkerhetskopiering via cPanel är extra. Nu ser WebHostingPads erbjudanden inte så bra ut trots allt.

Ett tredje vilseledande gratisalternativ är obegränsad datalagring. Enligt WebHostingPad.com bör användare inte överstiga 150 000 filer. För mer måste du betala 10 $ per månad extra. De gör det automatiskt om du inte svarar.

Andra begränsningar gäller också. Du får inte använda mer än 10% CPU och minne, och dina sessioner får inte överstiga tio minuter. Du kan inte heller skicka mer än 300 e-post per timme.

Kunder med stora eller flera webbplatser kanske vill hoppa över på WebHostingPad. De erbjuder gratis överföringar, men bara om webbplatsen är mindre än 2 GB. Överföringen kommer inte heller att inkludera e-postadresser, FTP-konton, underdomäner eller tilläggsdomäner. Dessa måste återskapas från grunden.

Vår slutsats om WebHostingPad-recensioner

WebHostingPad är ett billigt alternativ för småföretag eller start – men bara om du inte bryr dig om inga krusiduller och förblir liten. Stora företag och webbplatser kommer att kunna hitta bättre alternativ för sin kapacitet. Och till och med vissa småföretag kan hitta alla dolda avgifter för mycket för att det ska vara värt det.

För kunder som vill ha fler alternativ kan en leverantör som HostGator vara ett bättre val. Medan de kostar lite mer WebHostingPad erbjuder de fler tjänster till alla prisnivåer. HostGator har också färre uppsäljningar och dolda avgifter, och är en generellt mer pålitlig webbplats totalt sett. Men det är upp till den enskilde kunden att göra sin forskning och bestämma.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map