EIG Web Hosting Review 2020: meer problemen dan pluspunten?

1997 markeerde het begin van wat later een ongeëvenaarde webhostinggigant zou worden. Hari Ravichandranm, de oprichter van endurance international group (EIG), belde eerst zijn zakelijke onderneming BizLand om het later Endurance te noemen, nadat hij uit de dotcom-crash van 2000 kwam. voor zijn bedrijf vanaf het begin.


Als CEO werd zijn visie al snel duidelijk: kleine opkomende webhostingbedrijven overnemen onder de vlag van zijn bedrijf, deze financieren en indien nodig opknappen, maar ze autonoom laten opereren onder hun oorspronkelijke naam.

Op dit moment is EIG niet alleen de thuisbasis van meer dan zestig webhostingbedrijven; het is de thuisbasis van meer dan 2500 werknemers. Afgezien daarvan heeft het een repertoire van de meest populaire webhostingproviders. Enkele van de EIG-hostingbedrijven zijn HostGator, BlueHost, GoDaddy, iPage, FatCow, HostMonster Small Orange, om er maar een paar te noemen. Interessant is dat hun modus operandi bij overnames een stille overname is, waardoor het bijna onmogelijk is om te weten welk webhostingbedrijf onder de EIG-paraplu valt.

Naast webhosting heeft EIG hun diensten verspreid naar andere ruimtes, zoals technische oplossingen en het creëren van zakelijke apps. Dus omdat ze zichzelf strategisch in de markt hebben gepositioneerd, hebben ze zich voorbereid om de webhostingindustrie uit te breiden en te laten groeien en waarschijnlijk alles naar een heel nieuw niveau te tillen.

In deze EIG-webhostingrecensie onthullen we veel meer dat de meerderheid nog niet wist over EIG

Onze beoordeling van EIG

4/5

EIG-beoordeling

eig webhostingDe overname van andere bedrijven door Endurance heeft zich vertaald in het aanbieden van meer webhostingservices, meer variatie en meer nichespecifieke aanbiedingen, van webhosting tot technische oplossingen tot zakelijke oplossingen en nog veel meer. Later leer je over hun topaanbod.

Tot dusver heeft het bedrijf wereldwijd ongeveer 4,2 miljoen geregistreerde gebruikers en het aantal groeit exponentieel. Bovendien wordt het sinds 2013 op NASDAQ vermeld als EIGI, een beursgenoteerd bedrijf. Met dergelijke prestaties zou u geen dwingende redenen hebben om niet op EIG te vertrouwen.

Hoewel het bedrijf in het verleden verschillende grote storingen heeft gehad die gebruikers zwaar hebben getroffen en de webhostingservices hebben beïnvloed, heeft de mogul altijd een constante aanwezigheid op Twitter gehad, die zelfs in die tijd het probleem heeft helpen verklaren en gebruikers op de hoogte heeft gehouden van hun voortgang in het oplossen.

Doe mee met de GRATIS training

Wilt u leren hoe u 6-cijferige autoriteitssites kunt bouwen?

Doe mee met deze gratis training…

 • Eindelijk een bewezen methode om winstgevende niches te vinden
 • Krijg toegang tot een waterdichte zoekmethode voor zoekwoorden
 • Leer hoe u inhoud van hoge kwaliteit kunt uitbesteden
 • Leer hoe u white hat-links naar uw site kunt bouwen zonder hoofdpijn

Tijdens de uitval van 2013 was de directeur van de klantenservice van HostGator, Joshua Martin, bijvoorbeeld op Twitter om gebruikers één op één vragen te beantwoorden en het publiek gerust te stellen over de voortdurende inzet van EIG om ondanks de tegenslag een uitstekende webhostingservice aan te bieden..

Voor hun brede scala aan webhostingservices is er een prijsstelling gemaakt die past bij elk bedrijf en andere gebruikers, dus u zult zeker een product vinden dat overeenkomt met uw hostingbehoeften.

Review van EIG: pro’s & nadelen

Diverse oplossingen

Tot dusver domineert EIG de webhostingruimte en zoals u later zult zien, hebben ze een reeks verschillende webhostingoplossingen die via hun merken worden aangeboden, genoeg voor alle soorten bedrijven en andere gebruikers. Afgezien daarvan hebben ze ook een reeks andere merken onder hun riem die specifiek technische oplossingen bieden voor kleine tot middelgrote bedrijven.

Sommige diensten omvatten SEO-diensten (SEOGears), Windows-webhosting (Easy CGI), Design-diensten (webzai), domeinregistratie (Directi) en vele andere.

En niet te vergeten hun zakelijke apps zoals App Machine en Business On Tapp voor zowel kleine als middelgrote bedrijven

Gratis domein met hosting

Milieuvriendelijk

De meeste webhosts onder de EIG-paraplu zijn groen geworden. Endurance zet zich in om hun ecologische voetafdruk te compenseren. Ze hebben geïnvesteerd in enorme windparken in Texas die zowel hen als hun dochterondernemingen van stroom voorzien. Daarnaast hebben ze windenergiekredieten gekocht voor zowel hun groene gastbedrijven als voor zichzelf.

Met dochterondernemingen zoals Hostgator die hun servers op 130% van hernieuwbare windenergie laten draaien, is EIG duidelijk op het pad van groene energie.

Werknemers tevredenheid

De meeste bedrijven leggen de nadruk op de eindgebruiker zonder veel aandacht voor de medewerkers die de processen leiden. Endurance heeft duidelijk een strategie voor het behouden van werknemers. Houd de werknemer tevreden door een goede werkomgeving te creëren en zijn werk en leven in balans te houden.

Belangrijker dan de games en de gratis lunches en drankjes is de zorg die wordt getoond voor de gezinnen van hun werknemers, carrièregroei en onderwijsontwikkeling. Bekijk de onderstaande video voor meer informatie over hun cultuur:

Gerenommeerd merk

Er zijn altijd een paar dingen om van te genieten als je met een topmerk zoals EIG werkt. Het is niet precies bekend hoeveel merken het bedrijf bezit, maar het komt erop neer dat ze tientallen merken bezitten, waaronder de zeer bekende HostPapa, BlueHost, Go Daddy en vele anderen.

Met een abonneebestand van meer dan 4,5 miljoen abonnees is er alle reden om niet te twijfelen aan hun reputatie als solide webhostingprovider.

Incidentele storingen

Een van de grootste klachten die EIG teistert, is de onbetrouwbaarheid van haar diensten. Van grote storingen die het bedrijf nog niet zo lang geleden hebben geplaagd tot het migreren van servers, wat op zijn beurt de snelheid en functies van webhosts verslechtert. Sommige consumenten zijn nog steeds aan het bijkomen van de grote storingen van 2013 en 2014, die hen veel geld hebben gekost en lang hebben geduurd om op te lossen. Dit veroorzaakte paniek en ontevredenheid bij de gebruikers, aangezien dit twee van de grootste en meest populaire merken voor webhosting onder EIG zijn.

Onbetrouwbare klantenondersteuning

Als een van de grootste webhostingbedrijven ter wereld wordt van klantenondersteuning verwacht dat het een prioriteit is. Gebruikers van EIG’s webhostingmerken rapporteren minder dan vleiende dingen over de klantenondersteuning die ze van sommige webhostingbedrijven ontvangen. Dit omvat lange wachttijden aan de telefoon, e-mailondersteuningstickets waarop tot 3 tot 7 dagen niet is gereageerd en flauwe, onwetende reacties van het personeel.

Vergelijkbare uitdagingen op alle webhosts

Hoewel het hebben van een groot aantal webhosts geweldig is voor het bedrijf (het betekent dat ze nooit een klant verliezen), betekent dit ook dat een klant die een EIG-webhost verlaat met dezelfde problemen wordt geconfronteerd, waarheen ze ook migreren, omdat ze hoogstwaarschijnlijk terecht komen op een ander EIG-platform.

Het is een bekend feit in de wereld van webhosting dat u aan de ene EIG-webhost ontsnapt en in handen van een andere valt. Dit is vooral zo omdat alle overnames van de hostingbedrijven van EIG stille overnames blijven.

Helaas zullen onwetende gebruikers dezelfde problemen ervaren in betrouwbaarheid, snelheid en klantenservice bij de nieuwe webhostingprovider, waardoor de klant in dezelfde hachelijke situatie terechtkomt.

Topaanbiedingen van Endurance International Group

Een van de uitzonderlijke kenmerken van EIG is de variëteit die wordt verwacht, omdat ze honderden merken hosten die een breed scala aan diensten aanbieden. Ze bieden voor elk wat wils, van kleine bedrijven tot zakelijke reuzen. Dit omvat shared, VPS, dedicated, cloud en reseller hosting. En u vindt gegarandeerd wat bij uw budget past, of u nu de scherpst geprijsde pakketten of premium hostingproducten wilt.

De talloze webhostingservices die ze via hun bedrijf aanbieden, zorgen ervoor dat elk bedrijf of aspirant-website-eigenaar een plek heeft om zijn website te lanceren.

Omdat ze zo divers zijn als zij, presteert EIG ook redelijk goed als het gaat om software-aspecten. In feite kan de hele Endurance-familie worden aangemerkt als een open source-familie. Vanaf 2013 heeft het bedrijf een eigen scriptbibliotheek met de naam Mojo Marketplace, vergelijkbaar met Softaculous of Fantastico.

Een belangrijke reden hiervoor is om het gebruik van open source software toe te staan ​​aan niet-ontwikkelaars. Om daar nog aan toe te voegen, merk op dat een groot deel van hun merken eigenlijk LAMP-hostingbedrijven zijn die CentOS gebruiken. Alsof dat nog niet genoeg voor hen is, zijn ze zelfs doorgegaan met het financieren van maar ook het deelnemen aan conferenties over open source-taal.

Met een flink aantal van de beste EIG-webhostingbedrijven als groene hosts, is het duidelijk dat het bedrijf zich zorgen maakt over hun CO2-uitstoot. Studies hebben aangetoond dat 1390 pond van de kooldioxide die jaarlijks in de atmosfeer terechtkomt rechtstreeks afkomstig is van servers van webhostingbedrijven. Het raakt een snaar bij gebruikers wanneer ze er zeker van zijn dat hun activiteiten niet bijdragen aan de achteruitgang van onze wereld.

Het vonnis

CEO van EIG, Hari Ravichandran, heeft zijn visie zien uitkomen. Van het weinige dat hij heeft geïnvesteerd, heeft hij een gigantische webhosting-dynastie gemaakt, terwijl hij overwint. Met zo’n zakelijk inzicht zou het zonde zijn om te zien dat al het geweldige werk dat EIG in de loop der jaren heeft gedaan, in stof verandert als gevolg van aanpasbare problemen zoals EIG-hostingondersteuning, storingen en uitvaltijden.

De waarheid is dat, naarmate de hostingservices van vandaag zijn gegroeid, dat ook geldt voor die van een overvloed aan andere bedrijven die er niet bij zijn aangesloten. De concurrentie is gewoon hevig en wijdverbreid. Naarmate meer bedrijven en individuen webhostingservices nodig hebben, ontkiemen meer bedrijven om aan die behoefte te voldoen. Maar dankzij merken zoals HostPapa is Endurance een kracht gebleven om rekening mee te houden in de webhostingruimte.

Voor degenen die misschien het beste van EIG-webhosting willen krijgen, is HostGator de beste keuze. Verwacht veel meer van hen in termen van webhosting die uw bedrijf zeker naar een hoger niveau zal tillen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map