HostPapa Review 2020: levert de papa op of niet?

Met duizenden webhostingproviders op de loer in cyberspace, is het gemakkelijk overweldigd en verdwaald te raken in een zee van beoordelingen en vergelijkingen. Er zijn een heleboel verschillende opties en functies die samen beginnen te vervagen en hetzelfde lijken.


HostPapa-logoNu er zoveel aan de hand is, is het gemakkelijk in te zien waarom veel mensen uitstellen in het besluitvormingsproces.

Een ander probleem hiermee is dat plaatsen die sites met elkaar vergelijken, vaak zeer oppervlakkige recensies bieden die slechts een paar verschillende functies belichten, dus zelfs na je onderzoek heb je nog vragen.

HostPapa is een volledig uitgeruste webhostingservice met eersteklas klantenservice, 24 uur per dag ondersteuning en een geld-terug-garantie van 30 dagen. Het neemt de mysteries weg en biedt een uitgebreide gids met alles wat er te weten valt over HostPapa als webhost. Ik heb getracht elke mogelijke vraag te beantwoorden.

Logo van HostGator

Onze # 1 keuze voor webhosting:
Ontvang best beoordeelde hosting voor zo weinig als
$ 2,64 per maand

Door StartBloggingOnline.com goedgekeurde hosting

Met de hernieuwde focus van de samenleving op groen leven en duurzaamheid, is het goed om te horen dat HostPapa een van de eerste webhostingbedrijven was die groene technologie omarmde.

Uit een review van het bedrijf blijkt dat HostPapa de ontwikkeling en het gebruik van wind- en zonne-energie bevordert. Om hun inzet voor groene energie verder te demonstreren, koopt HostPapa certificaten voor groene energie om al het stroomverbruik in hun datacenters en kantoren te compenseren..

Afgezien van hun solide inzet voor het behoud van ons milieu, zijn hier de belangrijkste dingen die u over het bedrijf moet weten.

Doe mee met de GRATIS training

Wilt u leren hoe u 6-cijferige autoriteitssites kunt bouwen?

Doe mee met deze gratis training…

 • Eindelijk een bewezen methode om winstgevende niches te vinden
 • Krijg toegang tot een waterdichte zoekmethode voor zoekwoorden
 • Leer hoe u inhoud van hoge kwaliteit kunt uitbesteden
 • Leer hoe u white hat-links naar uw site kunt bouwen zonder hoofdpijn

Host Papa is opgericht in 2006, dus ze bestaan ​​al een redelijke tijd. Ze zijn een full-service webplatform dat domeinaankopen, webhosting en sitebouw aanbiedt, dus als er één ding is dat ze weten, is het hoe een website te hosten. Ze zijn geschikt voor kleine bedrijven, met concurrerende prijzen en gebruiksvriendelijke functies.

HostPapa streeft ernaar om al hun klanten een hostingpakket te bieden dat wordt ondersteund door functies. Iedereen krijgt een persoonlijke klantenservice van wereldklasse. Ze zijn een particulier bedrijf, dus de eigenaar heeft de vrijheid om beslissingen te nemen met eindgebruikers in gedachten in plaats van alleen de bottom line. Ze zijn toegewijd aan de hoogst mogelijke uptimes en beveiliging en ze willen dat hun klantenondersteuning technische expertise en empathie biedt.

Door deze strategie hebben ze in de loop der jaren een groei in de groei doorgemaakt. Desondanks willen ze nog steeds dat elke klant een levenslang lid van de HostPapa-familie is, dus investeren ze in hun klanten.

Laten we als onderdeel van deze HostPapa-hostingbeoordeling enkele voor- en nadelen van hun platform bekijken.

Onze Hostpapa beoordeelt voor- en nadelen

Gratis migratie

HostPapa-klanten zullen genieten van gratis migratie van hun WordPress of een ander CMS van hun bestaande host. Techneuten helpen u graag met het overzetten van uw site zonder problemen, gedoe of onnodige downtime. Als u eenmaal bent ingesteld, is het leren om het cPanel te gebruiken snel en eenvoudig.

Groen commitment

HostPapa is er trots op een leider te zijn in duurzaam ondernemen. HostPapa was een van de eerste webhostingbedrijven die groen ging. Ze geloven dat ieder van ons zijn steentje moet bijdragen om onze aarde gezond te houden voor deze generatie en de toekomstige generatie. HostPapa is van mening dat ze, door gelijkwaardige schone energie terug te brengen in onze wereld, hun ecologische voetafdruk verkleinen en duurzame energiebronnen ondersteunen.

Gratis domein met hosting

Maar dit betekent dat ze niet de mogelijkheid bieden voor dedicated serverhosting. Om hun impact op het milieu te verminderen, bieden ze in plaats daarvan shared en virtual private server hosting aan.

Ze vinden ook andere manieren om hun inzet voor het milieu te ondersteunen. HostPapa draait haar activiteiten grotendeels op hernieuwbare energie. Ze hebben certificaten voor hernieuwbare energie gekocht om de impact die ze hebben op het milieu te compenseren door het hebben van servers. Bedrijven die gespecialiseerd zijn in het creëren van hernieuwbare energie, genereren certificaten en credits voor hernieuwbare energie.

Wanneer bedrijven zoals HostPapa deze credits kopen, wordt het geld gebruikt voor het specifieke doel van het opwekken van hernieuwbare energie. Wanneer het bedrijf voor hernieuwbare energie deze kredieten ontvangt, kunnen ze deze herinvesteren in het creëren van extra groene energie en het vinden van nieuwe initiatieven om de koolstofvoetafdruk verder te verminderen.

Om HostPapa te citeren: “Of u nu een bedrijfseigenaar bent, webmaster of blogger, u bent ook een consument van energie en energieproducten en -diensten. Elk kilowattuur dat u gebruikt, inclusief het runnen van uw website, heeft effect op de rest van de wereld. ”

cPanel-bedieningspaneel is uiterst eenvoudig

HostPapa gebruikt cPanel dat gebruikers in slechts een paar stappen kunnen installeren. cPanel is zeer compatibel met de meeste open source-applicaties. Het is het cPanel dat gemakkelijk websites van het ene hostingbedrijf naar het andere overzet.

Als u gebruikers heeft waarvan u verschillende toegankelijkheidsniveaus wilt hebben, kan cPanel dat ook voor u doen. cPanel heeft een sterke reputatie als intuïtief. U kunt databases beheren, codeback-up instellen, e-mailadressen en accounts beheren en meerdere websites beheren onder één account. Er is geen expertise voor webontwikkelaars vereist.

Met behulp van het cPanel kunt u met de ontwerptools en sjablonen een aantrekkelijke website opzetten.

Uptime heeft een solide reputatie

HostPapa maakt gebruik van de modernste datacenters met back-updatafaciliteiten verspreid over Noord-Amerika. HostPapa ondersteunt zijn claim van 99,9% uptime met back-up stroomopwekking, een speciale dieselgenerator voor stroomredundantie, redundante klimaatregelsystemen en dubbele pre-action brandblussystemen.

HostPapa heeft zijn systemen zo ingesteld dat ze zelden down zijn, terwijl ze zo min mogelijk impact hebben op het milieu. Dit aantal is zelfs zo groot dat het betekent dat HostPapa minder dan 3 uur downtime per jaar heeft!

Een van de voordeligste groene hostingbedrijven

HostPapa geeft graag veel functies voor het geld. Het startersplan begint bij $ 5,95 per maand. Hoewel dat een aantrekkelijke prijs is, biedt HostPapa vaak kortingen, kortingsbonnen en andere promoties aan die die prijs kunnen verlagen tot iets minder dan $ 2 per maand. Koop het Business Plan voor slechts $ 9,99 per maand. U kunt ook upgraden naar het Business Pro-abonnement voor $ 12,95 per maand.

Alle abonnementen worden geleverd met onbeperkte domeinen, onbeperkte opslag, onbeperkte websites en een gratis domeinnaam. Business Pro-gebruikers krijgen ook toegang tot geavanceerde beveiligingsfuncties. Abonnees van het Starter-abonnement kunnen maximaal twee websites krijgen en abonnees van Business of Business Pro hebben toegang tot een onbeperkt aantal websites.

Klantenservice is een beetje traag

HostPapa benadrukt hun 24-uurs technische ondersteuning als een opvallend kenmerk van hun service. Wat ze niet zo brutaal zeggen, is dat de vertegenwoordigers van de klantenservice die de telefoon beantwoorden, alleen kunnen helpen met kleine problemen. Als je de geek-type experts nodig hebt, zul je waarschijnlijk moeten wachten tot ze je bereiken.

Het ondersteuningsteam van HostPapa is beschikbaar om uw vragen op elk moment van de dag of nacht en elke dag van het jaar te beantwoorden. U kunt contact met hen opnemen via e-mail, chat of telefoon, ongeacht op welk abonnement u zich abonneert. Het nadeel van de technische ondersteuning is dat de technische ondersteuning die u nodig heeft niet altijd beschikbaar is binnen de tijd die u nodig heeft.

Een belangrijk ding om op te merken is dat klanten klagen over lange wachttijden voor retour-e-mails en probleemkaarten. Wachttijden kunnen 48-72 uur bedragen. Het duurt lang voordat uw website offline is en het is een enorme bron van frustratie.

Lagere prijzen voor langdurige relaties

In overeenstemming met zijn reputatie voor het geven van grote waarde voor zijn diensten, biedt HostPapa contracten aan van 1-3 jaar. In ruil voor uw voortgezette zaken geven ze u de meest gereduceerde tarieven.

Geldteruggarantie

Net als veel andere webhostingbedrijven biedt HostPapa een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie, maar zelfs dat is een beetje misleidend. U kunt uw abonnement eenvoudig online opzeggen en zij zullen uw geld terugbetalen. Deze terugbetaling omvat niet waarvoor u heeft betaald voor domeinnamen, privacy, installatiekosten, mobiele kosten of andere add-on-functies.

HostPapa webhosting review topfuncties

De Premium Website Builder wordt standaard geleverd met alle HostPapa-hostingplannen. Het basisplan wordt geleverd met tal van functies om een ​​boeiende website te maken en u kunt upgraden naar een ander plan als u nog meer functies of functionaliteit wilt.

Met de functie voor slepen en neerzetten kunt u uw fotogalerij, carrousel, socialemediaknoppen, kaarten, contactformulieren, inhoudsvakken inbouwen en ze met één klik publiceren. Bouw uw site met een eindeloze reeks kant-en-klare apps en tools waarmee uw website zich onderscheidt van de rest.

HostPapa biedt flexibele navigatiemenu’s waarmee u zoveel pagina’s kunt bouwen en ordenen als u maar wilt. Op maat gemaakte sjablonen nemen een deel van de planning en het ontwerp weg. Kies gewoon uw kleuren en sleep en plaats voor een professioneel ogende pagina.

Toen ik alle verschillende beoordelingen van klanten bekeek, ontdekte ik dat de meeste van hen hetzelfde te zeggen hadden. Bijna elke afzonderlijke recensie vermeldde specifiek dat ze een geweldig team hebben.

Een recensent zegt: “hun service en aandacht voor detail is ongeëvenaard.” Een ander zegt: “HostPapa-ondersteuningsteams behandelen de problemen op een niet-kritische manier en verhelderen de zaak voor mij, of geven mij informatie over wat ik moet doen om mijn problemen te overwinnen. “Een andere gebruiker is al meer dan een decennium bij het bedrijf gebleven en zegt dat hij nog nooit een ontmoeting heeft gehad die niet het gevolg was van een zeer beleefd en professioneel teamlid dat hem onderbracht en het probleem snel oploste, zelfs als dat niet de fout van HostPapa was!

Om ervoor te zorgen dat ze een persoonlijke service bieden waar niemand tegenop kan, wijzen ze elke klant een toegewijde accountmanager toe. Zo heeft u binnen het bedrijf één aanspreekpunt die u en uw wensen kent. Ze kunnen producten aanbevelen waarmee u uw bedrijf organisch kunt laten groeien op basis van wat u heeft en wat u nodig heeft. Dit gaat zo ver dat ze zelfs bereid zijn Google Apps en plug-ins, Microsoft Office 365 en andere producten aan te bevelen die af en toe concurrenten naar hun eigen productplatform leiden..

Hun CEO, Jamie, zegt: “We willen optreden als adviseurs en onze klanten helpen nieuwe hoogten te bereiken. Het is een andere kijk op de hostingsector. “

Hun klantenserviceteam heeft vestigingen in 18 verschillende landen en biedt ondersteuning in het Engels, Frans, Duits en Spaans.

Vertegenwoordigers kunnen hun klanten de klok rond helpen en stellen zichzelf zelfs beschikbaar voor een-op-een videochats. Ja dat klopt. HostPapa is eigenlijk het enige bedrijf dat sessies, in blokken van een half uur, aanbiedt aan hun hostingklanten om video- en telefonische ondersteuning te bieden die boven de norm gaat. Voel je vrij om hiervan te profiteren voor tutoring-sessies over codering, bedrijfsontwikkeling en meer.

HostPapa is geen willekeurige start. Ze zitten al een tijdje in het vak. Een van de geweldige dingen om over hen op te merken, is dat ze weten hoe ze duurzame relaties kunnen aangaan. De meeste van hun klanten zijn al jarenlang bij hen.

Een van hun tien jaar oude klanten zegt dat hij tientallen websites beheert en HostPapa is zijn favoriete bedrijf gebleven. Hij noemt hun gemak van zakendoen, concurrerende prijzen en eenvoudig gebruik van één klik voor de meeste functies onder zijn redenen om te blijven. Het paneel is gemakkelijk te navigeren en ze zijn niet ontworpen om u nog meer add-on-services te laten kopen.

De HostPapa Website Builder begeleidt u bij het compatibel maken van uw website op mobiele telefoons, tablets en andere elektronische apparaten. Uw bezoekers krijgen het beste van uw site te zien, hoe klein hun scherm ook is.

Zodra uw site actief is en er geweldig uitziet op alle apparaten, is het tijd om de opwinding van uw nieuwe site te delen op uw socialemediakanalen. Het HostPapa Business Pro-abonnement bevat een Facebook-maker van één klik. Het bedrijf dat Facebook binnenhaalt, betaalt mogelijk meer dan de extra kosten van het Business Pro-abonnement.

Het mooie van HostPapa is dat het meer is dan alleen een geweldig webhosting- of blogplatform. Ze zijn een one-stop-shop voor kleine bedrijven, die alles aankunnen, van het hosten van een virtueel particulier netwerk (VPN) tot het bouwen van websites voor bedrijfseigenaren die niet over de middelen beschikken om een ​​programmeur in te huren om hun website te ontwerpen en te onderhouden.

Ze hebben een suite met tools voor klantrelatiebeheer (CRM), automatische back-ups van uw wijzigingen, onbeperkte opslag en talloze producten voor elke stap van uw webbouwbehoeften. In feite is hun websitebouwer gratis!

Ze hebben een heleboel widgets beschikbaar voor uw website. Dit is een gebied waarin ze absoluut uitblinken. U kunt vanaf het begin van uw webbouwproces eenvoudig afbeeldingen, kaarten, links naar sociale media en video’s toevoegen. Met upgrades kunt u zelfs een e-commerce winkel inrichten en met één klik op Facebook publiceren!

Ze hebben ook een tool voor het maken van formulieren. Als die van hen een beetje basic zijn voor uw smaak, gebruik dan gewoon Wufoo die, samen met e-mailmarketingfuncties, kan worden toegevoegd via Constant Contact Integration.

Met uw sitebouwer kunt u updaten vanuit elke webbrowser, zodat u zowel desktop als mobiele apparaten kunt gebruiken om een ​​voorbeeld van uw site te bekijken.

HostPapa heeft ook onbeperkte MySQL-databases en geeft u toegang tot phpMyAdmin voor back-end ondersteuning en organisatie. Ik gebruik de databasefunctie graag voor het beheren van voorraden!

Omdat hun CEO gelooft in ‘een naadloze, gemakkelijke ervaring’, hebben ze ook een fail-safe. Als laatste redmiddel, of in een tijdnood of druk seizoen, kunt u hun Do It For Me-services activeren. Ze zullen de hele site ontwerpen en optimaliseren met behulp van SEO-tools en ervoor zorgen dat deze compatibel is met mobiele apparaten. Ze zullen zelfs uw exemplaar schrijven! Neem voor onderhoud gewoon weer contact met ze op en zij zorgen zelfs voor uw updates!

Tegenwoordig lijkt het erop dat iedereen op WordPress-hosting wil draaien, omdat dit waarschijnlijk de beste is. Als open source-client is het gemakkelijk te zien waarom. WordPress maakt het bouwen en coderen van dingen vrij eenvoudig en het open-sourceplatform maakt het gratis zolang je weet wat je doet.

Dat betekent dat bijna alle webhosts ervoor zorgen dat ze compatibel zijn met WordPress. Ze zullen het vereenvoudigen, zodat u het bijna zonder ervaring kunt gebruiken als onderdeel van hun gebouwdiensten.

HostPapa is geen uitzondering. Ze staan ​​zelfs in de top 10 van bedrijven in WordPress-hostingrecensies! Gezien hun klantenservice komt dit niet als een verrassing.

Ze maken WordPress beschikbaar via Softaculous en het is extreem eenvoudig te installeren. Zoek gewoon naar hun logo in uw configuratiescherm en zij zullen u aanwijzingen geven om elke stap te volgen!

WordPress is compatibel met alle apps en functies die al worden aangeboden via HostPapa, wat betekent dat je nu miljoenen nieuwe plug-ins hebt die essentieel zijn voor het bouwen van je site.

HostPapa biedt ook partnerschappen aan, zodat je het nog meer pit kunt geven. Profiteer van de levering van inhoud van Cloudflare voor waanzinnig hoge snelheden. Als je wat extra beveiliging wilt, gebruik Sitelock dan in samenwerking met de SSL-certificaten van Global Sign.

Gebruik een gratis open-source winkelwagentje in uw website of gebruik Website Builder Enterprise om uw eigen online winkel te bouwen. Het kost slechts enkele minuten om aantrekkelijke, kleurrijke en informatieve productpagina’s op te zetten. Website Builder Enterprise geeft u volledige controle over uw online winkel. Volg uw bestellingen, beheer uw voorraad en ontvang nauwkeurige offertes voor verzendkosten.

Net als de rest van uw website, zal uw e-commerce winkel ook communiceren met Facebook en mobiele telefoons, zodat u uw klantenbestand kunt uitbreiden.

HostPapa is SSL-compatibel voor maximale codering en veiligheid. Uw klanten zullen eerder van u kopen wanneer ze weten dat hun financiële transacties niet worden gehackt. Het Business Pro-abonnement bevat ook een speciaal IP-adres, zodat u volledige controle heeft over uw computerinspanningen. Zodra u uw speciale IP-adres heeft aangeschaft, kunt u uw SSL-certificaat in slechts enkele minuten toevoegen.

Laatste gedachten

Een woord dat HostPapa als webhostingservices samenvat, is ‘innovatief’. HostPapa liep voorop door te laten zien dat groene energie mogelijk is voor bijna elke branche wanneer we de tijd nemen om na te denken over hoe we dit kunnen realiseren.

Naast hun toewijding aan duurzaamheid, biedt HostPapa volledig uitgeruste webhostingservices met een plan dat geschikt is voor elke gebruiker. Hun platform is zeer veilig, heeft een uitstekende uptime en is zeer eenvoudig te installeren en te gebruiken. HostPapa houdt hun prijzen redelijk, wat hun service een uitstekende waarde maakt voor zakelijk of persoonlijk gebruik.

De jaarplannen en de langzame technische service zijn mogelijk niet negatief genoeg om de meeste mensen weg te houden. Probeer HostPapa en zie alles wat ze te bieden hebben. Je zult er zeker van houden!

Bent u een high-end gebruiker die meer flexibiliteit en controle over uw servers nodig heeft? Dan heb ik een deal voor je …

Onze algemene beoordeling van HostPapa

HostPapa host meer dan 500.000 websites. Het grootste deel van hun klanten geeft HostPapa lovende recensies over de hele linie, dus HostPapa doet het erg goed in vergelijking met concurrenten in dat opzicht. Ik geef ze een pluim voor het leveren van veel waar voor je hostinggeld.

HostPapa gebruikt cPanel, dat intuïtief en gebruiksvriendelijk is. Een malafide klant klaagt over elke website en hetzelfde geldt voor HostPapa, hoewel de overgrote meerderheid van de gebruikers het erover eens is dat HostPapa bijna nooit down is.

Ik geef HostPapa een perfecte score van 5 sterren op 5.

Beoordelingsbeoordeling

5/5 Logo van HostGator

Onze # 1 keuze voor webhosting:
Ontvang best beoordeelde hosting voor zo weinig als
$ 2,64 per maand

Door StartBloggingOnline.com goedgekeurde hosting

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map