A NameCheap Hosting áttekintése: Közös, VPS és dedikált webtárhely

A NameCheap 2000-ben kezdte meg életét, mint domain név beszerzési hely. Azóta folyamatosan fejlesztették és bővítették kínálatukat ezen a fronton. És 2007-ben hozzáadtak web hosting szolgáltatásokat.


Ma az elérhető legszélesebb körű webtárhely-terveket kínálják. Tehát ennek a NameCheap tárhely-áttekintésnek az a célja, hogy jobban megértse ezeket a web hosting szolgáltatásokat.

Bár a domain név piacon is nagyszerű tevékenységeket végeznek, ez a felülvizsgálat kizárólag az általuk nyújtott web hosting szolgáltatásokra összpontosít.

Ha többet szeretne tudni a domain név megszerzéséről, akkor nézd meg a NameCheap domain felülvizsgálatát, amely kifejezetten a domainekre vonatkozik. Most folytatjuk a NameCheap web hosting véleményét:

HostGator logó

Az első számú webtárhelyünk:
Szerezd meg a legjobban értékelt tárhelyet mindössze azért
Havonta 2,64 USD

Az StartBloggingOnline.com jóváhagyott tárhely

A NameCheap tárhelyének áttekintése

Névbiztos tárhely áttekintés

A NameCheap előnyeinek és hátrányainak áttekintése

A NameCheap hosting szolgáltatásai kiszivárogtak a parkból. Íme néhány a legjobb tulajdonságaik közül.

Nagy teljesítményű szerverek

Egyesítik a lenyűgöző teljesítményt és a tulajdonságokat megfizethető áron. Az árak nem olyan alacsonyak, mint a többi rendkívül olcsó szolgáltatás, mint amilyeneket megtalálnak, ám ezek továbbra is nagyon költségvetés-barátságosak, és minden szintű tervük tele van nagyszerű szolgáltatásokkal és szolgáltatásokkal..

Ami a közös terveket illeti, többségük akár 50% -kal is gyorsabban fut, mint néhány versenytársuk. Még a legalapvetőbb terv korlátlan sávszélességet is kínál, és akár 3 webhely befogadására is képes.

Nagyszerű megosztott szerver tervek

Könnyen el tudtam írni egy NameCheap megosztott tárhely-áttekintést, amely kizárólag a megosztott tárhely-tervekre összpontosított. Magánszemélyek, induló vállalkozások, valamint kis- és középvállalkozások számára ezek a tervek valóban kiváló indulási hely. Ennek oka, hogy ilyen gyors kiszolgálókat és 100% -os rendelkezésre állás garanciát tud nyújtani, az az oka, hogy megközelítik a tárhelyet.

A legkorszerűbb Dell szerver technológiát használják, és kezelőpanelük a világ egyik legjobb és leg intuitívabb használata. És ami a legfontosabb: szervereik a legszemélyesebbek és biztonságosabbak, amilyeneket megtalál. Más biztonsági védelem mellett hardver és szoftver tűzfalakat is használnak.

Rengeteg skálázhatóság

Egy másik dolog, amit szeretnek róluk, az, hogy méretezhetők-e. Nem csak a különféle webes tárhely-tervek széles skáláját kínálják, hanem megkönnyítik a frissítést, amikor több adatra vagy több energiára van szükség. Bármikor frissíthet, így nem kell megvárnia a következő számlázási ciklust.

Ez azt jelenti, hogy ha arra számít, hogy webhelye forgalmának nagy pontja lesz az elkövetkező pár napban, akkor könnyen frissítheti a tervét, és készen áll arra, hogy készen álljon arra, hogy webhelye kezelje a forgalom növekedését! Az üzleti SSD-tervükben annyi webhelyet tárolhat, amennyit csak akar, miközben havonta 19,88 dollárt fizet! Ez valóban az egyik leglenyűgözőbb ajánlat, amelyet megtalálhat.

Szolgáltatások széles választéka

De elegendő a megosztott szerverekkel kapcsolatban, mit tehet még a NameCheap? Nos, egyrészt privát e-maileket is fogadhatnak. És ez egy másik eset, amikor könnyen elkészíthetem a teljes NameCheap e-mail tárhely-áttekintést, mivel ez nemcsak nehezebb szolgáltatás, de a NameCheap kiváló munkát végez. Az általuk használt felhő nagyon biztonságos és rendkívül megbízható.

Nagyszerű ügyfélszolgálat

És ha támogatást keres, akkor megkapja. Szuper hasznos oktatóvideókkal is rendelkeznek, mint például az alábbiakban, hogy könnyen kezelhető kezelőpanellel és 24 órás ügyfélszolgálattal is rendelkezzenek:

Korlátlan sávszélesség

Mint minden webtárhely-tervhez, a „korlátlan sávszélesség” -re vonatkozó állításokat egy szemcsés sóval kell megtennie. A „nem mért sávszélesség” jobb leírása az, ami azt jelenti, hogy nem fogják megmérni és korlátozni a sávszélességet. Ha azonban megosztott szerveren van, akkor szem előtt kell tartania, hogy ezt a kiszolgálót sok más ügyféllel osztja meg.

És a szerver csak annyit képes megtenni, akkor is, ha technikailag korlátlan sávszélességgel rendelkezik, akkor nem kapsz ugyanolyan energiát, mint egy dedikált szerverrel vagy virtuális magánszerverrel. Szerencsére a NameCheap ezen felül a hatékonyabb szerverekre is terveket kínál!

Név olcsó áttekintés: tárhely-tervek

NameCheap logóOlyan sok tervvel, amelyek önmagában vonzóak, ezért érdemes megnéznie a különféle terveket, amelyeket kínálnak. Az alábbiakban röviden áttekintheti a megosztott tárhelyüket, a VPS-tárhelyet és a dedikált tárhelyterveket.

A megosztott tárhely-tervek évi 38,88 USD-tól 215,78 USD-ig terjednek. A legalacsonyabb oldalon 20 GB tárhelyet kap, a legmagasabb ponton pedig korlátlan tárhelyet kap. Az adatátvitel korlátlan már az alaptervben. És az egyetlen tervvel üzemeltetett webhelyek száma 3-tól korlátlanig terjedhet!

A VPS webtárhely-tervei havi 19,95 dollártól havonta 69,95 dollárig terjednek. A sávszélesség-korlátok 100 és 750 gb között lehetnek, és bár ez valószínűleg lemondhat a megosztott tervek korlátlan sávszélességétől, ne feledje, hogy a VPS-t nem ugyanolyan módon osztja meg, mint a megosztott szervert. Így sokkal több energiát, több irányítást és jobb teljesítményt kap.

Ez a legerősebb és legmegbízhatóbb (de legdrágább) kiszolgálótípus, amelyet használhat. A dedikált szerver webtárhely-tervei havi 58,88-tól 379,88-ig terjednek.

De ezen az áron a kiszolgálót alkotó hardver és szoftver az Ön és az Ön igényeinek van szentelve – nincs megosztás, nincs virtuális hálózat, csak egy megbízható és dedikált szerver. Még úgy is dönthet, hogy önállóan kezeli a szervert, ha további irányítást szeretne!

Ha valaha nagyobb rugalmasságra és erőre van szüksége a webtárhelyhez, akkor csak a megfelelő ajánlást kapjuk az Ön számára …

HostGator logó

Az első számú webtárhelyünk:
Szerezd meg a legjobban értékelt tárhelyet mindössze azért
Havonta 2,64 USD

Az StartBloggingOnline.com jóváhagyott tárhely

A NameCheap tárhely átnézi az általános minősítést

A NameCheap 2000-ben kezdte meg életét domainnevek beszerzésének helyeként, ám azóta folyamatosan fejlődtek és bővültek, a mai napig a rendelkezésre álló web-tárhely-tervek egyik legszélesebb körét nyújtják..

5/5 csillagot ítélünk oda.

Értékelő értékelése

5/5

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map