Arvixe vélemények: Webtárhely-tervek, értékelések, árak és így tovább!

Ha online nézi az Arvixe-értékeléseket, akkor valószínűleg észrevette a következetlenségeket. Az Arvixe tárhely-áttekintésünk az Arvixe-re összpontosít itt és most, de elmagyarázza néhány fontosabb dolgot is, amelyek a múltban a házigazdával történt. Ha kíváncsi, hogy az Arvixe-t használja-e a webhelyén, reméljük, hogy a szükséges hasznos információkat nyújtjuk Önnek.


Megvizsgáljuk a weboldal személyes minősítését, és megismertetjük Önt azzal, mit csinálnak helyesen, és hogy mit csinálnak rosszul. Mélyreható magyarázatokat talál arról, mire számíthat, ha hostként választja őket, és a lehető legjobb véleményt adja meg arról, hogy a vállalat érdemes-e.

Az Arvixe olyan hosting megoldás, amely 2003 óta működik. A társaságot San Luis Obispo-ban (Kalifornia) alapították, és világszerte üzemelteti a weboldalt. Hostolói terveik változatosak és tele vannak olyan szolgáltatásokkal, amelyekre sokan számítanak. Gondoskodnak vállalkozásokról, magánszemélyekről és még nagy forgalmú vállalatokról is. A csomagok megtekintésekor rengeteg választási lehetőség közül választhat.

Az Arvixe áttekinti az érveket és hátrányokat

Arvixe logóAz Arvixe sokat keres velük, és sokat kínál ügyfeleiknek. Vannak megbízható webhely-készítő eszközök, korlátlan adatátvitel, korlátlan e-mail és domain. Számos különféle tervet kínálnak, így a legtöbb ember talál valamit, amely megfelel az adott helyzetnek. Terveik ára megfizethető, és havonta csak 4 dollárból indul.

Az Arvixe többféle hostolási lehetőséget kínál mind Windows, mind Linux szerveren mind magánszemélyek, mind vállalkozások számára. Virtuális magánszervereket (VPS) biztosítanak azok számára, akiknek csúcskategóriás megoldásra van szükségük. Több tucat fejlesztési erőforrás van, ideértve a MySQL adatbázisokat, a flash hozzáférést és a shell hozzáférést.

Van néhány aggodalom és panasz az Arvixe ügyfélszolgálatával kapcsolatban. Előfordulhat, hogy a vártnál hosszabb ideig vár a válaszokra. Ezenfelül üzemidejük bizonyos pontokban is szenvedett. A 2015-ös és a 2016-os hónapok 100% -ról 97% -ra állnak rendelkezésre. Ezeknek a kérdéseknek a száma azonban későn javult.

Csatlakozzon az INGYENES edzéshez

Szeretné megtanulni, hogyan kell felépíteni a 6 számú hatóság webhelyét?

Csatlakozzon ehhez az ingyenes képzéshez…

 • Végül rendelkezzen bevált módszerrel a jövedelmező rések megtalálására
 • Hozzáférés egy bolondbiztos kulcsszó-kutatási módszerhez
 • Tudja meg, hogyan lehet kiszervezni a minőségi tartalmat
 • Megtanulhatja, hogyan lehet fejfájás nélkül létrehozni a fehér kalapra mutató linkeket a webhelyére

Az Arvixe web hosting áttekintése

Említettünk néhány, az Arvixe-vel elérhető funkciót, de sokkal inkább a webtárhely csapata. Az Arvixe által kínált egyik izgalmas szolgáltatás egy ingyenes domain név, de sok szolgáltatótól eltérően ez a domain név ingyenes az életre. Nem kell többé aggódnia, hogy minden évben fizetni fog, amíg Arvixe-vel állsz, mint házigazda.

Az Arvixe számos extra funkcióval rendelkezik, amelyek ingyen kaphatók, szemben a többi fogadó csoporttal. A legolcsóbb tárhely-tervnek korlátlan tárhely és sávszélessége van. Használhat akár hat domainnevet is, ami sokkal több, mint sok más gazdagépnél. Az e-mailek szintén korlátlanok, csakúgy, mint az altartományok.

Az Arvixe megkönnyíti a blog elindítását, különösen, ha még nem ismeri a weboldalépítést. A Joomla, a Drupal és a Concrete5 is könnyen telepíthető tartalomkezelő rendszereket kínál. Beállíthatja az e-kereskedelmet, a videomegosztást és még sok másokat a könnyen kezelhető felületen keresztül. A WordPress telepítése szinte triviális nehézségekbe ütközik, így gyorsan készen állhat és írásba léphet.

Ha vállalkozás, amely speciális funkciókat igényel, sok ilyen személy megtalálható ezen a gazdagépen. Az egyik tervük Business Class néven szerepel, és egy lépéssel meghaladja az egyes megosztott webhelyek tárolását. Ezek közül néhány a jobb biztonsághoz kapcsolódik, például az éjszakai biztonsági frissítések, a tűzfal és a DDoS támadási válaszai. Felár ellenében prioritási támogatást is felvehet.

Az Uptx az Arvixe-nál változhat, de úgy tűnik, hogy az offline több napos régi problémák már nem szerepelnek a táblázatokon, ami 2015-től javulást jelent. Az oldalak betöltési ideje szintén alacsonyabb volt az optimálisnál, és úgy tűnik, hogy továbbra is folytatódik a küzdelem. ott. A 2016-os átlagsebesség a 900–1000 milliszekundum tartományban van.

Amikor a webhely fel van állítva és működik, lehet, hogy valamikor kapcsolatba kell lépnie a céggel az ügyfélszolgálatért. Az Arvixe számos módon kínál kommunikációt velük, ha szükséges. Cseveghet egy technikával, jegyet küldhet, vagy akár fel is hívhat. 1-800 és egy helyi számot kínálnak. A támogatási csoport e-maileket is elfogad.

Az Arvixe cég áttekintése

Az Arvixe a Endurance International Group (EIG) tulajdonában van és irányítása alatt áll, korábban BizLand néven ismert. Számos különféle web hosting megoldást kínálnak, mindenféle ízlés szerint. A cég jól ismert a hosting területén, és sok nagy név tartozik márkájuk alá.

Ingyenes domain tárhellyel

A fogadó cégnek számos adatközpontja van, a legtöbb Dallasban, TX-ben és Hongkongban. Minden városban 24 órás, 7 órás felügyeletet kínálnak, és vannak olyan tervek, amelyek katasztrófa bekövetkezésére vonatkoznak. Mint ilyen, úgy tűnik, az adatai elég biztonságosak az Arvixe és az EIG esetében. Ezek a szerverek adatközpontokat is tartanak más vállalatok számára, és technológiailag modernek.

Arvixe hosting véleményünk következtetése

Az Arvixe hosting cég néhányszor megbotlott a sebesség és az üzemidő szempontjából, de úgy tűnik, hogy a legtöbb fronton jobban teljesítenek. Sok olyan tervet kínálnak, amely mindenki számára megfelel, és valószínűleg érdemes megnézni az Ön igényeit. A bloggerek elégedettek lesznek az eszközeikkel, valamint az e-kereskedelem iránt érdeklődőkkel. A testreszabás elég könnyűnek tűnik, tehát erre a vonatkozásra is vonatkozik.

Áttekintésünk a vállalat különféle dimenzióit vizsgálja, amelyeket egy tipikus felhasználó meg akar tudni. Ez nem teljesen átfogó, de remek hely a kezdéshez. 3.8 értékeléssel az Arvixe lehet a megfelelő választás az Ön és vállalkozása számára. Nézze meg a cég webhelyét, és nézze meg a versenytársakat. Reméljük, hogy segítettünk abban, hogy egy internetes hostra ugorjunk, amely valószínűleg az Ön számára is megfelelő.

Ha nem akarja a második legjobbat elbírni, akkor csak neked kötöttem egy megállapodást …

Az Arvixe átnézi a végső minősítést

Ez a blogot tároló cég megkönnyíti a blogszerverek, például a WordPress és a Movable Type telepítését. Ezenkívül fórumokat adnak hozzá, a közösségi hálózatok integrációját és a CMS-t szellőzővé teszik az átlag számára.

Az Arvixe nagyszerű és nem túl jó szempontjaira méltó az átlagnál magasabb értékelés. A tárhely népszerű és jól ismert, sok olyan funkcióval, amelyre az embereknek szükségük van.

A múltban azonban voltak némi problémájuk, amelyeket az Arvixe fő áttekintésében tárgyalunk. Emiatt az Arvixe értékeléshez adott értékelés 4 csillag az 5-ből.

A szerkesztő értékelése

4/5

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map