Hostinger áttekintés 2020-ra: Ez a hosting cég megfelelő az Ön számára?

A webhely vagy a blog látogatói élményét meghatározó legfontosabb elem a hosting szolgáltatás. A szolgáltató meghatározza webhelye fontos szempontjait, például a megjelenítési sebességet és a biztonságot.


Számos olyan host szolgáltató, amely a piacon a legjobb megoldást kínálja, ritkán adja meg azt az értéket, amelyet a webhelytulajdonosoknak ígér. Ez az elsődleges oka annak, hogy sok ember csak néhány hónappal a hosting szolgáltatások beszerzése után tér vissza a piacra.

A helyes döntés meghozatalának elősegítése érdekében összeállítottam a Hostinger tárhelyszolgáltatásainak átfogó áttekintését. A Hostinger-felhasználók magas száma és a napi regisztrációk (kb. 15.000) tükrözik a közösség növekvő bizalmát a tárhelyszolgáltatóval szemben.

A Hostinger a megfelelő webtárhely az Ön számára? Ez a Hostinger-áttekintés, amelyet összeállítottam, arra a nagyon fontos kérdésre kíván válaszolni.

HostGator logó

Az első számú webtárhelyünk:
Szerezd meg a legjobban értékelt tárhelyet mindössze azért
Havonta 2,64 USD

Az StartBloggingOnline.com jóváhagyott tárhely

Hostinger tárhely felülvizsgálata

4.5 / 5

A Hostinger egy webtárhely-szolgáltató, amelyet 2004-ben indítottak. Az ezt követő években óriási növekedést tapasztalt, amelynek felhasználói bázisa 178 országban több mint 29 millióra nőtt..

2007-ben a Hostinger a 000webhost.com nevet kapta, amely ingyenes webtárhely-szolgáltatásként működött. A „Hostinger” név 2011-ben született, amikor a vállalat egy gyors bővítési tervet is kidolgozott, amely 2019-ig napi 15 000 aláírással járna..

Csatlakozzon az INGYENES edzéshez

Szeretné megtanulni, hogyan kell felépíteni a 6 számú hatóság webhelyét?

Csatlakozzon ehhez az ingyenes képzéshez…

 • Végül rendelkezzen bevált módszerrel a jövedelmező rések megtalálására
 • Hozzáférés egy bolondbiztos kulcsszó-kutatási módszerhez
 • Tudja meg, hogyan lehet kiszervezni a minőségi tartalmat
 • Megtanulhatja, hogyan lehet fejfájás nélkül létrehozni a fehér kalapra mutató linkeket a webhelyére

2014 májusáig a Hostinger felhasználói bázisa 10 millióra nőtt, 2019 elejére pedig 29 millióra nőtt.

Webhelyükön a Hostinger ígéri, hogy könnyen használható, fejlesztésbarát és megbízható web hosting szolgáltatást nyújt, amely garantálja a legkiválóbb funkciókat és a magas biztonságot. Az elméletekhez és a gyakorlathoz való elkötelezettségük a szolgáltatót egy 4,5 csillagos minősítésű szolgáltatóvá teszi.

Hostinger tárhely-tervek és árképzés

Hostinger logóA Hostingernek négy fő webhely-kiszolgáló szolgáltatása van: megosztott webtárhely, ahol sok webhely található egy webkiszolgálón, virtuális magánszerver (VPS) tárhely, amely a kiszolgáló erőforrásait egy hostfióknak szenteli, domain regisztráció és biztonságos socket réteg (SSL) tanúsítványok. Az SSL-tanúsítványok olyan kis adatfájlok, amelyek digitálisan az egyedi kriptográfiai kulcsot kötik a szerveren található információkhoz a szerveren.

Ez a Hostingernél elérhető legolcsóbb terv. A terv két évre 1,45 dollárba kerül, mivel sok webhely üzemel ugyanazon a szerveren. A társaság azonban a két év letelte után havi 7,99 dollárra emeli az árat, hogy ösztönözze a felhasználókat a magasabb szintű tárhely-tervekre való átálláshoz, mint például a prémium megosztott tárhely. A terv főbb jellemzői a következők:

 • 10 GB lemezterület
 • 1 webhely
 • 100 GB sávszélesség
 • Automatikus telepítő
 • 1 e-mail fiók
 • 1 MYSQL adatbázis
 • Könnyű weboldal készítő

Ez az átlagos terv, amelyet a Hostinger kínál. Bár az ezen a szinten üzemeltetett webhelyek továbbra is egyetlen kiszolgálón vannak egyesítve, további funkciókat kap, mint például a korlátlan sávszélességet. A költségek az első két évben 2,95 USD / hónap. A terv biztosítja az Ön számára, a felhasználó számára:

 • Korlátlan sávszélesség
 • Korlátlan e-mail fiók támogatás
 • Könnyű weboldal készítő
 • Ingyenes domain név
 • Korlátlan sávszélesség
 • Korlátlan SSD lemezterület
 • Korlátlan FTP-felhasználók
 • Korlátlan számú webhely

üzleti web hostingEz a legmagasabb terv és a legdrágább a Hostingernél. A Hostinger havi 3,95 dollárt számít fel két évre. A terv főbb jellemzői a következők:

 • Korlátlan számú támogatott webhely
 • Korlátlan sávszélesség
 • Korlátlan MYSQL adatbázis
 • Korlátlan SSD lemezterület
 • Napi mentések
 • Ingyenes SSL tanúsítvány a felhasználói adatok biztonságához
 • Ingyenes domain név
 • A WordPress ötszörösére optimalizált sebesség
 • Könnyű web-készítő
 • Korlátlan FTP-felhasználók

Hostinger teljesítmény

A Hostinger teljesítménye lenyűgöző volt. Más host-szolgáltatókhoz hasonlóan a Hostinger 100% -os rendelkezésre állást ígér és 99,85% -át kezeli. Az alacsony karbantartási időszakokban, amikor nagyon kevés erőforrásra van szükség, a Hostinger teljesítménye nagyon lenyűgöző volt olyan helyszíneken, mint az Egyesült Államok, London és Sydney, 2 milliszekundum (ms), 50 ms és 333 ms válaszidőkkel (vegye figyelembe, hogy a 400 ms alatt jelenti a zökkenőmentes teljesítményt).

Ingyenes domain tárhellyel

A Hostinger web-készítőn végzett munka során a sebesség ugyanolyan lenyűgöző volt, mint az Egyesült Államokban, São Pauloban és Londonban, 18 ms, 147 ms és 139 ms rögzítésével. Ez ismét nagyon lenyűgöző, mivel a webhely felépítése sok tárhely-erőforrást igényel. Ez azt jelenti, hogy új webhelyeket vagy további webhely-szolgáltatásokat építhet fel a felhasználói élmény gyors javítása érdekében, a webhely lelassítása nélkül.

A gyors betöltés mellett fontos megjegyezni, hogy a Hostinger nagyon egyszerűen használható. A webhely egyszerűsített kezelőpanelt használ, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a főbb funkciókat egyszerűen kihúzza. Csak egy kattintással kihúzhatja a Hostinger felhőterveket, kiszolgálókat és súgót a felső vízszintes panelen.

Noha a Hostinger testreszabott kezelőpanele lenyűgöző, sok ember számára, aki megszokta a régi cPanel modellt, nehezen használható. Például az új felhasználók gyakran jelzik, hogy a vezérlőpanelt bonyolultnak találják, különösen akkor, ha fejlett eszközöket, például a webhelykészítőt akarnak használni.

Hostinger lopásgátló rendszer kiértékelése

Mennyire biztonságos a Hostinger? A Hostinger több biztonsági stratégiát alkalmaz, hogy megvédje a felhasználói webhelyeket és az információkat a hackerektől.

Először: a Hostinger egy közös biztonsági rendszert használ, amely elősegíti a többszörös helytelen bejelentkezés észlelését, és blokkolja az IP-cím adminisztrátori hozzáférését. Ez a módszer a felhasználói fiókok védelmére a hackerekkel szemben azáltal, hogy egy ideig megakadályozza a hozzáférést, mielőtt engedélyeznék az IP-címhez a fiókhoz való hozzáférést. Az IP-címet körülbelül tíz percig blokkolják, mielőtt bejelentkezhetnek a fiókba.

A Hostinger támogatás szintén nagyon profi, és soha nem tárja fel a felhasználói fiókok jelszavait. Ha elveszíti a felhasználói fiók jelszavát, akkor a hozzáférés megadása előtt ellenőrizni kell a fiókban rendelkezésre álló információk alapján.

Annak elkerülése érdekében, hogy elkerülje a fiók elvesztését a jelszó elvesztése után, javasoljuk, hogy mindig vegye nyilvántartását a kifizetésekről. A Hostinger mindig kérni fogja a fizetés igazolását személyazonosságának hitelesítéséhez, mielőtt visszaállítja a jelszavát. Ez egy kritikus biztonsági intézkedés, amelynek célja a támadók megakadályozása, hogy ellopják az Ön adatait, és jelszót kérjenek a Hostingertől.

A Hostinger funkcióinak áttekintése

A Hostinger létrehozásakor az alapítók elkötelezték magukat abban, hogy jeleket szerezzenek más olyan óriások felvételével, amelyek a piacon uraltak, mint például a BlueHost és a Dreamhost. Ennek elérése érdekében a Hostinger fejlesztette és tovább fejleszti hostolási szolgáltatásait, hogy segítse az ügyfelek elégedettségét. Itt van néhány közülük:

A Hostinger tárhelyszolgáltatások kiválasztásakor ingyenes webhely-készítővel és domain névvel érkezik. A weboldal-készítő megkönnyíti a nagy értékű weboldal létrehozását webfejlesztő felvétele nélkül.

Az alábbi videó bemutatja, hogyan lehet webhelyet létrehozni a Hostinger webhely-készítő segítségével:

Könnyen kiválaszthatja a preferált webhelysablont, amely elősegíti, hogy a webhely hogyan fog kinézni. Ha azonban a webhelyet a semmiből kívánja felépíteni, megteheti, és exportálhatja a Hostingerbe tárolás céljából.

Vegye figyelembe, hogy a Hostinger ingyenes webtartománynevei csak az üzleti webtárhely és a prémium csomagok számára érhetők el. Fizetnie kell, ha egynél több domaint szeretne.

Ebben a hostinger webtárhely-áttekintésben rám keltett rá, hogy az egyik dolog, amely hozzájárult a gyors növekedéshez, mind helyi, mind nemzetközi szinten, a lenyűgöző ügyfélszolgálat. Az a tény, hogy ügyfélszolgálatuk többnyelvű, azt jelenti, hogy még az Egyesült Államokon kívüli ügyfelek is élvezhetik a vállalati szolgáltatásokat anyanyelvük beszélgetése közben.

Az élő csevegések használata az ügyfélszolgálat egyik csatornája, amely a Hostinger-t választja a választott hosting cégként. Bármikor, amikor egy ügyféllel kapcsolatban kérdései vannak, aggályaik vannak, vagy egyszerűen csak bókot akarnak fizetni, a folyamat egyszerű és közvetlen, az Intercom által működtetett élő csevegés útján..

A Hostinger átfogó tudásbázist és közvetlen jegyrendszert kínál a Kapcsolat oldalukon is. A Hostingernek a segítségnyújtás többféle módjának biztosításával sikerült fenntartania elégedett ügyfélkörét az Egyesült Államokban és az egész világon.

Az üzleti hosting terv egyik figyelemreméltó tulajdonsága a napi mentés. Ez egy nagyon fontos funkció, amelynek célja weboldalának naprakészen tartása. Még ha el is felejti a biztonsági másolatot a webhelyről, biztos lehet benne, hogy a legutóbbi műveletekkel kapcsolatos részletek nem vesznek el.

A Hostinger előnyei és hátrányai felülvizsgálva

A Hostinger legjelentősebb előnye a szolgáltatásai alacsony költsége. Itt található a többi hostinger-tárhely-áttekintésben megfigyelt egyéb előnyök és hátrányok összegzése.

 • A tárhely szolgáltatója 30 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújt, amely lehetővé teszi, hogy kilépjen a szolgáltatásból, ha úgy dönt, hogy nem tetszik.
 • Az ügyfélszolgálati munkatársak nagyon profiak, és a különféle támogatási csatornák megkönnyítik a válaszok megkeresését a kérdésekre.
 • A tárhelyszolgáltatás több felhasználói tervet biztosít az ügyfelek számára, amelyek biztosítják, hogy a különböző vásárlóerővel rendelkezők engedhetik meg maguknak.
 • A Hostinger elkötelezett amellett, hogy optimális biztonságot nyújt Önnek. A felhasználói fiókokat SSL-tanúsítványok és lopásgátló rendszerek védik, amelyek a hackerek számára nagyon megnehezítik a hozzáférést az Ön fiókjához..
 • Az élő csevegés funkció nem érhető el azok számára, akik nem jelentkeztek be a szolgáltató rendszerébe. Ennek ellenére továbbra is használhatja a Kapcsolat oldal jegyet a honlapon.
 • A társaság saját vezérlőpaneljét használja, szemben a szokásos cPanel-lel. Ez meglehetősen megnehezíti az új felhasználók számára a tanulást és a használatot.
 • A szolgáltató csak a prémium alapú felhasználók számára nyújt csúcsminőségű szolgáltatásokat. Például a deluxe élő támogatás csak a Business hosting tervben érhető el.
 • A társaság olyan árképzési trükköket alkalmaz, amelyek a felhasználót a vártnál nagyobb összegű fizetéshez vezethetik, anélkül, hogy felismernék. Ennek ellenére még mindig olcsóbb, mint a piacon lévő többi szolgáltató.
 • A Hostinger ingyenes tárhely felülvizsgálata (ingyenes pénzvisszafizetési időszak) feltárta, hogy nem minden termék tartozik a hatálya alá. Például a pénz-visszatérítési garancia nem terjed ki az SSL-igazolásokra és a domain-átutalásokra.

Ugyanúgy, mint a Hostinger jó fogadása?

Hostinger áttekintés

A Hostinger ezen áttekintésében egyértelmű, hogy szolgáltatásai sokféle ember számára megbízhatók. A tárhelyszolgáltatás 30 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújt Önnek, hogy tesztelje a kívánt terv összes tulajdonságát. Ha nincs ragadtatva, a Hostinger visszatéríti a pénzt. Függetlenül attól, hogy webhelye új, és meg akarja próbálni az ingyenes 30 napos pénzvisszafizetési opciót, vagy inkább a fejlett üzleti tervet részesíti előnyben, a tervek mindenki számára fontosak.

Annak ellenére, hogy a szolgáltatások többsége az előrehaladott tervre koncentrálódik, ami kissé hasonlíthat az árcsaláshoz, erősen ajánlom ezt a szolgáltatást számtalan előnye és ára szempontjából. Például az előrehaladott terv olyan csúcsminőségű szolgáltatásokat kínál, mint például a korlátlan sávszélesség és a korlátlan MYSQL adatbázis, csak 2,95 USD / hónap áron. Hasonló szolgáltatások más szolgáltatókkal, például a Dreamhost, akár 18 dollárt is fizethetnek havonta.

Annak érdekében, hogy megtudja, a Hostinger a megfelelő megoldás az Ön számára, fontos, hogy vegye figyelembe a személyes tárhelyi igényeit, és ellenőrizze, hogy a vállalat megfelelően kiszolgálja-e őket. Az is jó ötlet, hogy hasonlítsuk össze más legnépszerűbb szolgáltatókkal, mint például a Bluehost, hogy megtudja, melyik nyújtja a legjobb szolgáltatást az Ön számára.

HostGator logó

Az első számú webtárhelyünk:
Szerezd meg a legjobban értékelt tárhelyet mindössze azért
Havonta 2,64 USD

Az StartBloggingOnline.com jóváhagyott tárhely

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map