HostMonster Review: Webtárhely-tervek, árképzés, előnye és hátránya!

A HostMonster az egyik legrégebbi internetes házigazda. A cég már hosszú ideje – 20 éven át – foglalkozik a web hosting szolgáltatással.


HostMonster áttekintésA webhelyén a HostMonster nagy megbízhatósággal és biztonsággal büszkélkedhet. A társaság e-mailt, weboldal készítőt és megosztott Linux tárhelyet nyújt, többek között a szokásos web hosting szolgáltatásokkal.

2015-ben a társaság egyesült az EIG-vel. Ennek a társaságnak nem mindig van a legjobb eredménye a minőség fenntartása szempontjából. Vettem egy pillantást a HostMonsterre, és megvizsgáltam, hogy annak minősége valóban megfelel-e az ipari szabványoknak, és vajon a vállalat továbbra is jó-e az áruk értékének az ügyfelek számára.

A HostMonster áttekintése: előnye és hátránya

A Hostmonsternek lehetősége van

Ha van egy dolog, amellyel a HostMonster büszkélkedhet, akkor vonzó ajánlataik vannak az első vásárlók számára. Rendelkezésre állnak havi 4,95 dolláros indulási tervek. Minden terv tartalmaz olyan kedvezményeket, mint például az ingyenes domain, a 30 napos pénz-visszafizetési garancia és az ingyenes weboldalépítők. Az első szolgálati év kedvezménnyel jár: havi 3,95 dollár az alapterv, és 5,95 dollár havonta a Plusz számára.

A HostMonster rengeteg lehetőséget kínál az ügyfeleknek a jobb biztonság érdekében. Az általuk kínált különféle biztonsági szolgáltatások közé tartozik a Hotlink Protection, az SSL támogatás, a webhely biztonsági másolata és a Spam Assassin Protection. Ezeket a szolgáltatásokat rendszeresen frissítik, hogy biztonságát a lehető legbiztosabban megőrizhessék.

Csatlakozzon az INGYENES edzéshez

Szeretné megtanulni, hogyan kell felépíteni a 6 számú hatóság webhelyét?

Csatlakozzon ehhez az ingyenes képzéshez…

 • Végül rendelkezzen bevált módszerrel a jövedelmező rések megtalálására
 • Hozzáférés egy bolondbiztos kulcsszó-kutatási módszerhez
 • Tudja meg, hogyan lehet kiszervezni a minőségi tartalmat
 • Megtanulhatja, hogyan lehet fejfájás nélkül létrehozni a fehér kalapra mutató linkeket a webhelyére

Ebben a videóban megtalálhatja a HostMonster fiókbeállításainak áttekintését, amely áttekintést nyújt az ügyfél kezelőfelületéről. Ugyanezen a csatornán a HostMonster eszközök széles skáláján talál video oktatóanyagokat – egy másik átadást, amelyet a HostMonster nyújt.

Azonnali ellátás

Azoknak az ügyfeleknek, akik feliratkoznak a VPS tárhelyére, a HostMonster ígér és szolgáltatásainak azonnali szolgáltatását nyújtja. Ez lehet valami különösen vonzó azok számára, akik ki akarják hagyni a hosszú ellenőrzési folyamatot. Azonnali üzembe helyezéssel a szerverei másodpercek alatt üzemkészek lehetnek.

Sok más webtárhely-szolgáltatóhoz hasonlóan a HostMonster kihasználja a 24 órás ügyfélszolgálatot. Az elérhetőség egy dolog, a támogatás tényleges minősége pedig egy. A HostMonster támogatás élő csevegésen, telefonon és e-mailben érhető el, tehát a választott módszert is ott fogják látni.

A HostMonster árazása

Más webtárhely-szolgáltatókhoz hasonlóan a HostMonster árait névértéken sem lehet figyelembe venni. Noha a kezdeti belépési terv meglehetősen vonzó, a HostMonster VPS és dedikált kiszolgálói tervei gyorsan drágulnak, havi 29, illetve 149 dollárra..

HostMonster áttekintésMég a legolcsóbb terv is kissé félrevezető. Ahhoz, hogy a hirdetett ára 4,95 dollár legyen havonta, 36 hónapra el kell köteleznie magát, olyan kiegészítőkkel, mint például a domain adatvédelem és a webhely biztonsági mentése, további havi 0,99–2,99 dollárba kerül..

Maga a havi árazás is félrevezető, mivel a HostMonster csak éves terveket kínál. Nagyon nagyszerű, ha elégedett vagy szolgáltatással, nem olyan jó, ha jóval az év lejárta előtt szeretné váltani a szolgáltatót.

HostMonster vs ipari szabvány

A HostMonster nem mindig felel meg a 99,94% -os rendelkezésre állás ipari szabványnak, átlagos üzemideje 99,91%. Ez havonta egy órányi webhely-leállást jelent – ez elfogadhatatlan az ügyfelek számára, akik azt akarják, hogy webhelyeik mindig elérhetőek legyenek.

A HostMonster garantálja azonban az üzemidő 99,9% -át. Tehát legalábbis nem félrevezetők e tekintetben. Sajnos ez nem az egyetlen teljesítménymutató, amely a szabványok alá esik. Az oldalbetöltési idő akár 22% -kal is lassabb lehet, mint a 700 ms-os ipari szabvány..

A HostMonster nem drága, ám az általuk eladott áruk számára sem a legolcsóbb tárhely-szolgáltató. Más host-oldalakon jobb árakat találhat (a példákhoz lásd az alábbi linket).

Ingyenes domain tárhellyel

A Hostmonster áttekintése: következtetés

Számos HostMonster-tárhely-áttekintés hasonló érzelmeket tükröz: a HostMonster nem annyira kiemelkedő társaság, mint régen. Rengeteg más lehetőség van, amelyek jobb értéket vagy jobb teljesítményt nyújtanak – néha akár mindkettőt.

A nagyobb webhelyekkel rendelkező ügyfelek érdemes egy konzisztensebb múltbeli társaságot keresni. Lehetséges, hogy az EIG-vel történt egyesülés az általános teljesítménycsökkenéshez vezetett – de mivel ez csak 2015-ben történt, remélhető, hogy ez csak átmeneti csuklás volt, és a szolgáltatás a jövőben is konzisztens marad.

A HostMonster az üzleti élet egyik legrégebbi és jó oka. A HostMonster korábbi tapasztalatait kezdeti hosting szolgáltatóként tartotta fenn. Ha webhelye kicsi, és olyan host szolgáltatót keres, akinek hasonló indulási költségei vannak, akkor a HostMonster lehet a cég az Ön számára.

Keresek egy üzlettel egy következetesebb tapasztalattal rendelkező társaságtól? Akkor van egy üzlet önnek …

A HostMonster átnézi a végső minősítést

A HostMonster az úttár-szolgáltató tisztességes központja, és jó értéket kínál, ha szűk költségvetéssel indul. Teljesítményük azonban nem mindig felel meg az ipari szabványoknak, és a kilométer-távolság függ az ügyfél-támogatástól.

Adunk HostMonsternek 5 csillagból 3.

A szerkesztő értékelése

3/5

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map