Media Temple Review 2020: Milyen a fogadásuk?

A Media Temple felállítása óta eltelt 18 évben a vállalat több mint 1,5 millió webhely üzemeltetésére nőtt 100 országban.


A Media Temple szintén rengeteg hírnévre tett szert az iparban. A társaságot Észak-Amerika egyik leggyorsabban növekvő vállalatának és Los Angelesben az egyik legjobb munkahelynek nevezték el.

A Media Temple egy a sok mindennapi tárhely-szolgáltató közül, ami minden szintű weboldalépítőnek megkönnyíti a webhely kezelését. A Media Temple mind a négyféle hosting szolgáltatást kínálja – megosztott, VPS, dedikált és felhő-tárhelyet. Tehát bármi is legyen az otthoni tárhely igényeinek megfelelően, a Media Temple fedezheti Önt.

Mielőtt megválaszolnánk a „milyen a Media Temple?” Kérdést. Csak azt szeretném ellenőrizni, hogy tisztában van-e ezzel a fantasztikus tárhely-ajánlattal …

A Media Temple áttekintése

A Media Temple áttekintése

Mi a Media Temple miatt, amely kiemeli más felhő-tárhely-szolgáltatók között? A Media Temple hosting platformokat kínál bármilyen formájú és méretű ügyfelek számára, a személyes projektektől a multinacionális üzleti oldalakig.

A Media Temple-nek van néhány nagy névvel rendelkező ügyfele – az Adobe, a Disney és a Starbucks, néhányat említve -, és jó okból. Széles tárhely-szolgáltatást kínálnak, és minden webhely kezelését felhasználóbaráttá és gondtalanná teszik. Megéri-e a professzionális szolgáltatás az árat, amelyet havonta felszámítanak??

Bizonyára hangzik, de derítsük ki a média templom előnyeinek és hátrányainak áttekintését:

Csatlakozzon az INGYENES edzéshez

Szeretné megtanulni, hogyan kell felépíteni a 6 számú hatóság webhelyét?

Csatlakozzon ehhez az ingyenes képzéshez…

 • Végül rendelkezzen bevált módszerrel a jövedelmező rések megtalálására
 • Hozzáférés egy bolondbiztos kulcsszó-kutatási módszerhez
 • Tudja meg, hogyan lehet kiszervezni a minőségi tartalmat
 • Megtanulhatja, hogyan lehet fejfájás nélkül létrehozni a fehér kalapra mutató linkeket a webhelyére

Media Temple előnyei és hátrányai

A média templom előnyeinek és hátrányainak áttekintése

A Media Temple különféle kínálatai között szerepel a megosztott tárhely, az egy kattintással elérhető WordPress telepítések, a Linux alapú VPS tárhely és a privát felhőszolgáltatás. Szervereik szintén rendkívül gyorsak, folyamatosan töltenek be az összes webhely 70% -ánál.

Felhasználóbarát

Amellett, hogy teljes tárhelyszolgáltatást kínál, a Media Temple nagyon felhasználóbarát, függetlenül a képzettségi szintjétől. Minden tervhez előre telepített eszközök tartoznak, amelyek biztosítják a sebességet, a biztonságot és a megbízhatóságot. És mindezt egy felhasználói felületbe csomagolva, amelyben a legújabb kezdő is képes navigálni.

Szakértői csapat

média templom web host logóA Media Temple prioritássá teszi a szakértő webhelykezelést. Skálázható sávszélességgel és e-mail tárhellyel rendelkeznek, amely akár 1000 e-mail címet is lehetővé tesz minden webhelyén. Annyira magabiztosak, hogy garantálják a 99,999% -os rendelkezésre állást, és 20% -os árengedményt nyújtanak minden hónapban tapasztalt 20 perc leállási idő után..

A Media Temple büszkélkedhet egy nagyon jól tájékozott és elérhető támogatási csoporttal is. 24 órás és hét órás hozzáférést kap az ügyfélszolgálathoz csevegésen, telefonon vagy akár a Twitter segítségével is. Az ügyfélszolgálat áttekintését az alábbi videóban találhatja meg. Ha fizet egy kicsit extra, a képesített mérnökök biztosítják webhelyének a VIP technikai támogatást.

Tudásbázis

A függetlenebb ügyfelek számára a Media Temple kiterjedt tudásbázissal rendelkezik, ahol szükség esetén áttekintheti. A WordPress felhasználók használhatják a Sidekick bővítményt, amely hang- és videofelvételeket nyújt az újszülöttek számára.

A Media Temple hosting véleményei az egész térképen megtalálhatók – az emberek vagy szeretik őket, vagy imádják őket, kevés helyet foglalnak el más vélemények között. Noha sok szolgáltatást kínálnak, mindazt nem kínálják. Legalábbis nem ingyen.

Kevesebb ingyenes cucc

Bizonyos dolgok, amelyek ingyenesek a többi tárhelyszolgáltató számára, nem szerepelnek a Media Temple szolgáltatásban. Nincs ingyenes extra Google AdWords jóváírás vagy domain név, vagy menedzselt szoftverfrissítés. Ugyancsak nincs automatikus rosszindulatú programkeresés, tehát az osztályon saját kellő gondossággal kell eljárnia. Ez sajnos néhány véleményükben tükröződik, de ez gyakran így van egy prémium szolgáltató társasággal, mint például a Media temple.

A Media Temple egy kattintással történő telepítésének lehetőségei korlátozottak lehetnek attól függően, hogy milyen hosting tervre jelentkezik. A megosztott tárhely felhasználói csak három webes alkalmazást telepíthetnek – a többi felhasználót manuálisan kell telepíteni. De a VPS-felhasználók egy kattintással több mint 200 webes alkalmazást telepíthetnek.

Ingyenes domain tárhellyel

Korlátozott hely és sávszélesség a terveknél

Míg a Media Temple szolgáltatásainak széles skálája áll rendelkezésre, korlátozásokkal jár. Még a legdrágább VPS tervükkel is, a Media Temple csak 30 GB lemezterületet és 3 TB sávszélességet kínál. Ez messze van a versenytársak korlátlan sávszélességű kínálatától.

Ha menedzselt WordPress-tárhelyet keres, akkor csak 100 GB sávszélességet fog elérni havonta 20 USD-ért. Ez rendben lehet, ha az Ön webhelye kicsi, de nem hagy sok helyet a növekedéshez, és a versenytársak hasonló tervei többet kínálhatnak Önnek a pénzért.

Csak a prémium csomag kínál korlátlan sávszélességet és lemezterületet. De árajánlatért kapcsolatba kell lépnie egy értékesítési képviselővel. Valószínűség szerint ez a terv azokra az ügyfelekre vonatkozik, akik képesek és hajlandók fizetni legmagasabb dollárt szolgáltatásaikért. Sok vállalkozás még nem egészen ott van.

A Media Temple véleményének következtetése

A Media Temple egy sor hostolási szolgáltatást kínál. Alsó szintű terveikkel azonban nem állítanak állítást a korlátlan lemezterület és sávszélesség vonatkozásában. Hiányozni fog néhány ingyenes szolgáltatás is, amelyeket más tárhelyszolgáltatókon keresztül kaphat meg.

A Media Temple 18 éve megbízható és sokoldalú web hosting szolgáltató. Számos Media Temple véleménye egyetért abban, hogy a társaság megkönnyítette az összes ügyfél számára a szolgáltatásaik használatát. Függetlenül attól, hogy kezdő vagy egy webhely kezdője vagy régóta üzemelteti a webhelyet -, a Media Temple-ben találja azt, amit keres.

De egy hihetetlen tárhely-üzletért, amely először illeszkedik a blogolókhoz…

A Media Temple áttekinti az általános minősítést

80–100 szó itt az oka ennek az értékelésnek

Értékelő értékelése

4.5 / 5

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map