Site5 Review 2020: Tárhely-tervek, árképzés, értékelések és így tovább!

site5 véleményekA Site5 büszke arra, hogy régóta szolgáltatója a tervezőknek és a fejlesztőknek, és nemzetközi vállalattá vált, 19 kontinens kiszolgálóhellyel négy kontinensen..


A cég 1998 óta működik, 100% -ban távoli csapattal és több mint 50 000 ügyféllel rendelkezik világszerte.

A Site5 volt az EIG által megvásárolt sok hosting cég közül, amely egyesült a HostPapa, a Bluehost és sok más kisvállalattal is. Ez vezetett néhány folyamatban lévő kérdéshez, mivel ezek a vállalatok alkalmazkodnak az új vezetéshez. Tehát a Site5 továbbra is tartja-e a vizsgálatot?

Értékelés

3/5

Site5 vélemények: profik & ellenérvek

A Site5, mint sok más, régóta nyújtott web hosting szolgáltatás, továbbra is erőteljes a webtárhely számos szempontjából, ám az elmúlt hónapokban nem mindig tartotta be a fejlesztőknek nyújtott állandó minőségű ígéretét.

Amikor feliratkozik egy weboldalra, ahol elválasztja a szolgáltatást, azt várja el, hogy szolgáltatásait az iparági szabványok fölött nyújtja. A Site5 teljesíti ezt az ígéretet, az oldalak betöltése 695 ms-os sebességgel történik, a szokásos 700 ms-hoz képest.

Rengeteg lehetőség

A Site5 a többszintű hostolási tervek széles skáláját kínálja, alaptervük havonta 4,95 dollárra kezdődik. Más tervek akár 81 dollárt is elérhetnek havonta egy VPS3 által kezelt VPS-tervvel, vagy olyan alacsonyak, mint a havi 8,95 dolláros Pro-tervek. Az ilyen árazás összehasonlítható más host oldalakkal, de mivel a Site5 különösen a tervezőkre és a fejlesztőkre összpontosít, árazása különösen kedvező lehet ezen a réstől.

A Site5 meg nem mért lemezterületet és sávszélességet is kínál megosztott webtárhely-terveihez. A katasztrófa utáni helyreállítás biztonsági másolatai szintén alaptermék, és nem tartalmaznak extra költségeket – hatalmas plusz, ha el akarja kerülni a katasztrófákat. De ha a LEGJOBB webtárhely-ajánlatot keresi …

Ingyenes próbaverzió

A Site5 lehetőséget ad az ügyfeleknek egy 30 napos ingyenes próbaverzióra – ez egy ritka ajánlat bármely hosting szolgáltatótól. Ha kipróbálni akarja a VPS-jüket, ez csak egy dollárba kerül az első hónapban.

Ez sem az egyetlen, amit ingyen kínálnak. A Site5 ingyenes webes áttelepítést kínál akár 25 cPanel-fiókhoz. Ráadásul a Site5 45 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik, feltételek nélkül.

Site5 ügyfélszolgálat

A Site5 ügyfélszolgálati munkatársai történelmileg tájékozottak és barátságosak. A segélyjegyek várakozási ideje nem haladja meg a néhány órát, ha nem perc, és a kérdések gyorsan megoldódnak. Az egyik legfontosabb szempont, hogy képesek legyenek kifinomultabb ügyfélkörrel beszélgetni. Sajnos néhány Site5 ügyfél esetében ez nem mindig igaz.

Itt van egy videó, amely bemutatja, hogyan állítja a Site5, hogy kiemelkedik az állományból:

A legfrissebb Site5 web hosting vélemények az interneten inkább vegyes zacskók. Az új Site5 tárhely-értékelések közül sokan alacsonyak, és a régóta működő ügyfelek rámutattak az ügyfélszolgálat minőségének hirtelen esésére..

Kevesebb rendelkezésre állás

A Site5 ügyfélszolgálati lehetőségei kezdetben korlátozottak: csak a LiveChat szolgáltatást támogathatja, a nap 24 órájában, a telefonvonalak pedig csak munkaidőben nyitottak. Úgy tűnik, hogy az EIG felvásárlása óta az idősebb támogató személyzetet elengedték, és új alkalmazottakat vontak be. És ez a személyzet, több ügyfél szerint, közel sem olyan ismeretes vagy gyorsan reagál, mint a régi alkalmazottak..

Átlagos teljesítmény

A Site5 működési ideje sem nagyon büszkélkedhet. Az üzemidő iparági szabványa 99,94% – ez nem olyan szörnyűen magas, hogy áthaladjon manapság. A Site5 azonban átlagosan 99,85% -os üzemidőt mutatott, közel 0,10 ponttal alacsonyabb a szabványnál. És az uptime üzletében ez a kis pontkülönbség számít.

Időnként a Site5 az ipari szabvány felett teljesít, de más esetekben jelentősen a 99,94% -os küszöb alá esik. Mindent egybevetve, a Site5-re nem lehet hivatkozni, hogy az üzemidő az ipari szabványok felett maradjon.

Site5 árképzés

És a többi webtárhely-webhelyhez hasonlóan a Site5 árképzését sem névértéken kell figyelembe venni. Az alaptervet havonta 4,95 dollárban hirdetik, de ez csak akkor történik, ha két teljes évre vállalkozik, és előre fizet. Ha rövidebb kötelezettségvállalást akar, akkor többet fizet – 5,95 dollárt havonta egy évre.

A Start Blogging Online KIZÁRÓLAG foglalkozik olvasóinkkal …

Site5 áttekintés 2020: A következtetés

A vezetés megváltoztatása sok növekedést fog eredményezni bármely vállalat számára. A Site5 által nemrégiben elvégzett változások sok boldogtalan ügyfelet hagytak. De az idő múlásával a dolgok javulhatnak, mihelyt az összeolvadás porja elszállt.

A Site5 továbbra is hatalmas ügyfélkörrel rendelkezik, tehát a panaszok csupán csepp az 50 000-nél nagyobb ügyfélkör nagy vödörében. Ha Ön tervező vagy fejlesztő bizonytalan abban, hogy elkötelezi-e magát, akkor megadhatja a 30 napos próbaverzióját. Ellenkező esetben csak meg kell várnunk, hogy megtudjuk, a Site5 valóban teljesíti-e ígéretét a jövőben. Figyelje a Site5 jövőbeli véleményeit.

De mivel készen állsz arra, hogy MOST AKTIVÁLJON, és döntést hozzon a fogadó cégről – Ön is részt vehet a LEGJOBB…

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map