TMD Hosting vélemények: Szolgáltatások, értékelések, árazás, előnye és hátránya!

Az amerikai székhelyű TMDHosting éppen 2007-ben jött létre, amely a web-tárhely legújabb szereplői közé sorolja őket. Mivel a megnyitáskor csak négy teljes munkaidős alkalmazott volt, tovább bővítették azt a félelmetes társaságot, amelyben vannak az elmúlt néhány évben. Jelenleg a régebbi internetes házigazdáknak fizetnek pénzt.


Peter Darazhanski, a társaság alapítója és vezérigazgatója megjegyzi, hogy a társaság küldetése az, hogy segítsen az embereknek, még azoknak is, akiknek kevés technikai ismeretekkel rendelkeznek, vagy akiknek nincs technikai ismereteik az online jelenlétben. Ez vezette a társaságot az alkalmazások telepítéséhez és konfigurálásához, a témák, sablonok és modulok telepítéséhez a felhasználók számára.

A társaság eddig azt állítja, hogy a legelkötelezettebb web hosting szolgáltatás címe, mivel ezek nagyrészt a VPS-re és a dedikált lehetőségekre koncentrálnak, bár megosztott tárhely-tervet nyújtanak. Számukra a legfontosabb annak biztosítása, hogy az ügyfél egyszerűen a saját weboldalára koncentráljon, miközben a hosting kezelésére koncentrál. Nos, ez a filozófia számukra is működött, mivel számtalan véleményt kaptak a webhely megbízhatóságáról, az ügyfélszolgálatról és a sebességről, többek között.

A mi TMD minősítésünk

4.5 / 5

TMD áttekintés

tmd hosting véleményekA piacon sok webtárhely jelenik meg, a felhasználók kissé megsérülnek a webtárhelyről, mivel megpróbálják megtudni, hogy ki nyújtja a legjobb szolgáltatásokat. A TMD megbízható sebességet és teljesítményt bizonyított, az SSD-kiszolgálóknak köszönhetően, amelyek biztosítják, hogy webhelye kiváló töltési időt kapjon.

A vállalat sok erőfeszítést tett az ügyfélszolgálat finomítására, ami nyilvánvaló a professzionális ügyfélszolgálati egységben, amely 15 perc alatt képes kezelni minden alapvető vagy technikai kérdést. Az ügyfélszolgálati munkatársak, akik tapasztalt személyes zseniként ismertek, szigorú képzésen vesznek részt, és naponta értékelik őket az ügyfélélmény fenntartása és fejlesztése érdekében..

Ezenkívül a szolgáltatások ára ésszerű, bár nem olcsó. A funkcionalitás szempontjából a cPanelt használja, amely rendkívül egyszerűvé teszi webhelyének adminisztrációját. Ráadásul már együttműködtek a CloudLinux vezérlőpultjával a webhely stabilitásának és a biztonság fokozása érdekében..

Összességében ennek a társaságnak a hozzájárulása az internetes tárhelyhez jelentős. Sikerült forradalmasítani a webtárhely világát hatékonyságuk és ügyfél-központú üzleti megközelítésük révén. És a legjobb része, hogy szolgáltatásuk minden fogyasztó számára elérhető.

A TMD áttekintése: profik & ellenérvek

Kiváló árképzés

Noha nem a legolcsóbb webtárhely-szolgáltatás, a TMD az egyik legjobb. Tekintettel arra, hogy a webhely milyen magas szintű webtárhely-szolgáltatást nyújt, az összes tervében szereplő árak jól indokoltak. Ráadásul a társaság 60 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál Önnek, még akkor is, ha szinte az iparági szabvány 30 napig tart. Ez hosszabb próbaidőszakot biztosít a szolgáltatásaik kipróbálásához.

Vevőszolgálat

Természetesen frissítő az ügyfélszolgálat, amely megfelel a hihetetlenségnek. A TMD ügyfélszolgálatai segítőkészek és tájékozottak. Nagyon lenyűgöző, hogy képesek néhány perc alatt rendezni a műszaki problémákat. A társaság ügyfelei kívánságára is reagált, hogy a telefonos támogatás mellett élő csevegést is folytasson. Tehát most az ügyfelek garantálják az élő chat, telefon, e-mail és jegykezelő rendszer 24/7/365 támogatását.

Teljesítmény

Amint később áttekintésünkben látni fogja, a webhely szerverét a SingleHop karbantartja. Mint vezető ipari SLA, hírnevük a leállások nulltoleranciája. Mint ilyen, biztos lehet benne, hogy a TMD tárhelyszolgáltatásai nem tapasztalnak állásidőt.

Ez nem azt jelenti, hogy soha nem fog megtörténni (a leállások a munka szerencsétlen részét képezik), azonban az SingleHop-szal való partneri együttműködés révén megbizonyosodtak arról, hogy ez nem gyakori eset. Valójában, a SingleHop-nal való együttműködés kifogástalan üzemidővel zárta ezt a társaságot a csomag előtt

Könnyű használat és a biztonság javítása

A cPanel használata, amelyet a legtöbb felhasználó könnyen kezel és megért, nagyon jó dolog megjegyezni. Jól ismert, hogy szolgáltatásban gazdag, emellett lehetővé teszi webhelye egyszerű karbantartását és futtatását is.

A TMD azonban kissé tovább ment, hogy könnyebben használhassa az oldalt. Hogyan? Kérdezheti. Nos, egyesítették a cPanel-t egy másik hűvös vezérlőpanellel, a CloudLinux-tal. Ez csak egy dolgot jelenthet: a webhely nagyobb stabilitása és fokozott biztonsága. Nézze meg ezt a videót, hogy megtudja, mennyire jól integrálódnak a kettő:

A CloudLinux könnyű virtuális környezetet biztosít, amely stabilizálja a rendszert, és folyamatosan mozgatja még akkor is, ha korlátozott erőforrások egyébként lelassítanák azt. Ezenkívül egy virtuális fájlt is biztosít az érzékeny fájlok és dokumentumok további biztonságához. Ez kiegészíti a már biztosított extra réteget, amely megakadályozza az információkhoz való hozzáférést.

Nyomásmentes teszt

Noha a webhely sebességszintje elég jó ahhoz, hogy több tesztet le tudjon végezni, a többi webhelyhez, például a Hostpapahoz viszonyítva nem a leggyorsabb. Ismerve a sebesség fontosságát a webtárhely-iparban, úgy gondoljuk, hogy a sebességnek jobbnak kell lennie. Végül is nincs ok arra, hogy egy internetes házigazdánál tartózkodjon, hacsak nem tudnak Önnek gyors töltési időt biztosítani az Ön webhelyére. Ez a hiányosság egyértelműen kiemelkedik, mivel a webhely minden másja kiemelkedő.

A korlátlan valóban korlátozott

Noha a vállalat komoly erőfeszítéseket tett a nagy vevői élmény biztosításában, pontosan azt tették, amit az iparág mindenki más elvégzett korlátlan ajánlataival: korlátozta őket. Jogi nyilatkozatuk van azzal, hogy elvárásaik szerint az ügyfelek megértik, hogy a korlátozott és korlátlan kifejezéseket a társaság tapasztalata határozza meg az iparági szabványokkal hasonló helyzetekben, valamint a megosztott tárhely-fiók erőforrás-felhasználásával..

Általában a kényelem szempontjából számíthat arra, hogy korlátlan forrásokkal rendelkeznek, amint azt ígérték, hogy csak korlátozottan állnak rendelkezésre, ha webhelye nagy lépést tesz. A TMD megosztott fiókjában nem tartózkodhat 175 000 inode felett, és csak 2000 CPU másodperc / óra sebességet használhat. Néhány TMD-tárhely-áttekintésben néhány felhasználó szerint ez nem nagyvonalú. Tehát ebben a tekintetben a TMD csalódást okoz a piac jelentős szegmensében, mivel nem teljesíti kínálatát.

A TMD tárhelyének legfontosabb jellemzői

Összességében a webhely széles skáláját kínálja olyan szolgáltatásokkal, amelyek megkönnyítik webhelyének futtatását. Az egyik fontos jellemző a szilárdtestalapú meghajtók (SSD). Ha nem tudnak az SSD-ről, akkor legalább azt kell szem előtt tartania, hogy mindig gyorsan szállítanak, és büszkélkedhetnek a gyorsabb betöltési időkre. Leállás nélkül áttelepítheti webhelyét.

Ezenkívül korlátlan sávszélességet, korlátlan lemezterületet, MySQL adatbázisokat és ingyenes domaint kínál a megosztott tárhelyterv számos egyéb szolgáltatásai között. Ingyenes napi biztonsági másolatot is kap, amely akkor hasznos, ha a biztonsági mentés sikertelen. A VPS és a dedikált szerverek még több funkcióval rendelkeznek, például többek között a csúcskategóriás hardverekkel

Az összes fontos szolgáltatás közül, amelyet egy webgazda nyújthat felhasználóinak, a biztonság tetején áll. És ez a cég, szervereik a CloudLinux szolgáltatást használják, amely jó hírű számos biztonsági fejlesztésért. Ezenkívül a vállalat szerverei mindig megkapják az operációs rendszer frissítéseit a CloudLinux Network CLN-től, amelyek garantálják, hogy a kiszolgálók védettek legyenek a DDoS támadások ellen.

Ezen felül a webhely SSL-tanúsítványokat, ingyenes spamvédelmet kínál, és rendelkezik saját tűzfallal, amely az Apache mod-jára épül, amelyet a támogatási csoport naponta frissít. Ha valami elcsúszik a tűzfalon, van egy figyelő csoport, amely napi rendszerességgel ellenőrzi a biztonsági fenyegetéseket, miközben figyeli a webhely hardverét..

Ellentétben más olyan internetes házigazdákkal, amelyeknek napjai vannak, mielőtt válaszolni tudnának a megemelt jegyre, ez a társaság a kezdetektől számottevő válaszidőt tartott fenn. Nem számít a hét napján, a napszakban vagy a nagyobb ünnepnapokban, mindig ügyfélszolgálat áll rendelkezésre, hogy válaszoljon kérdéseire.

Ezenkívül nemcsak béreltek fel embereket a telefon felvételére, hanem ügynökeikre „tapasztalt személyes zseniknek” hívják őket. Azért választják őket, hogy képesek kreatívan foglalkozni a kérdésekkel, valamint tapasztalattal rendelkeznek a web hosting problémák kezelésében. Tehát, míg a TMD versenytársainak ügyfélszolgálati csoportja csak az alapvető kérdéseket tudja kezelni, addig a tapasztalt személyi zsenik barátságos viselkedés mellett és a 15 perces válaszidő garancia alatt kezelik a tartalomfigyelést, a forgalom karbantartását, a teljesítmény optimalizálását és a rendszeres frissítéseket..

A hétfőtől péntekig 8-tól 8-ig működő műszaki támogató csoport mindig rendelkezésre áll. Így egy speciális technikai csapat egész évben a nap 24 órájában elérhető, egy speciális jegyrendszerrel. A TMD tovább folytatja ezen magas szintű előírások betartását azáltal, hogy értékeli a zsenik napi munkáját, valamint házon belüli képzéseket és műhelymunkákat vezet..

Ez nem azt jelenti, hogy olcsó. Figyelembe véve azonban a szolgáltató által nyújtott web hosting minőségét, az ára ésszerű, ugyanakkor nem túl drága. Ezenkívül a cég 60 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújt, amely elég hosszú és túlmutat a többi webtárhely által kínált lehetőségen.

Nagyra értékeljük a TMD őszinteségét is, amikor kijelenti, hogy fenntartják a jogot az ár felülvizsgálatára. A fogyasztó ezt elvárja, azonban egyes vállalatok nem írják elő azt, és az első hónap vége után megemelik az árakat. Az átláthatóság hiánya miatt a felhasználók érezhetik, hogy kihasználják az előnyöket.

Annak elkerülése érdekében, hogy elkerüljék a webtárhely-iparban általánossá vált nehézkes leállásokat, a TMD nagy adatközpontokkal rendelkezik az egész világon. Chicago-tól Illinois-ig Amszterdamig, Londonig, Szingapúrig, Phoenix-ig, Sydney-ig és Tokióig a webhely biztosította, hogy fenntartják az idejű garanciát, sőt még meghaladják az ipari szabványokat.

A kiszolgálókat az SingleHop (a díjnyertes, az iparág egyetlen önellenőrző SLA) karbantartja, amely biztosítja, hogy szinte soha ne tapasztaljon leállást. Eddig az SingleHop a lecsökkentő események nélkül megőrizte a társaságot a csomag előtt.

Ezenkívül az adatközpontok jelenléte az egész világon azt jelenti, hogy a szerverek sebessége naprakész, mivel a fájlátvitel gyors. A felhasználók biztosak lehetnek abban, hogy online jelenlétüket semmilyen módon nem zavarják. A társaság emellett nem osztja túl a megosztott tárhelyet, ami általában azt eredményezi, hogy a felhasználókat egy szerverre zsúfolják.

Az ítélet

Kezdjük azzal, hogy a TMD más anyagból van vágva. Ha rájuk bíznák, az olyan kérdések, mint a véletlen leállás és a rossz ügyfélszolgálat, az iparág részéről eltörlik. Ugyanakkor elválasztják a felhasználókat a rossz minőségű szolgáltatásoktól, és megmutatják nekik, hogyan kell optimális körülmények között működniük.

Az elmúlt tíz évben a cég forradalmasította a webtárhelyt. Kínálatuk a kisvállalkozások számára meglehetősen jelentős, és jellemzőik meglehetősen jól illeszkednek a haladó felhasználókhoz, például a nagyvállalatokhoz. Áthatolták az ipari szabványokat azáltal, hogy kiváló szolgáltatásokat nyújtottak, amelyek sok felhasználó számára növelik az élvezetet. A csomagok a megosztott tárhelytől és a viszonteladói hostingtól a VPS-ig és a dedikált szerverekig a felhő-tárhelyig terjednek, mindegyik jó ár-érték arányt kínál.

A cisco őr tűzfala felállításával webhelyeik katonai stílusú biztonságával is büszkélkednek. Az olyan adatközpontokkal, amelyek csökkentik az energiafogyasztást, ugyanakkor növelik a zöld energiát használó műveleteik hatékonyságát, ez a hosting cég zöld kultúrája azt látta, hogy csökkentik a web hosting szolgáltatásokkal járó szén-dioxid-lábnyomot..

Ugyanakkor, ahogyan sok TMD-tárhely-áttekintésben látni fogja, ezek nem is vannak néhány hátránya, ezek közül a legfontosabb az a sebesség, amely nyilvánvalóan nem felel meg az iparág legjobbjának. Ha ez aggasztja Önt, akkor van egy jobb megoldás olyan lángoló sebességgel, amely biztos, hogy elégedett marad. A Hostpapa figyelemreméltónak bizonyult, amikor a rakodási sebességeket illeti, így ezek talán csak a legjobb alternatíva lehetnek, amelyet e tekintetben megszerezhetsz..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map