Bästa gratis webbhotellwebbplatser: 10 bästa webbhotellgranskade

Gratis webbhotelltjänsterHar du någonsin hört att du aldrig ska använda gratis värd för en webbplats?


Gör bara en Google-sökning. Du kan hitta artikel efter artikel som förklarar farorna med gratis värd …

I stort sett är jag överens. Om du startar ett onlineföretag räcker det verkligen. För andra onlineansträngningar kan de bästa gratis webbhotellarna ha precis vad du behöver. Fortsätt att läsa för att ta reda på de bästa gratis webbhotell som kan vara rätt för dig …

Tänk på några möjliga scenarier:

 1. Du startar en liten blogg och du vill få upp lite innehåll så snabbt som möjligt som en platshållare.
 2. Du har inte en domän ännu, men du vill visa något innehåll du redan har.
 3. Du har tillgång till pengar och behöver en tillfällig lösning tills din situation förbättras.

I dessa fall, och kanske några till, kan gratis hosting vara lösningen på dina problem. Nu behöver du bara identifiera de bästa gratis webbhotellplatserna. Det är där jag kommer in. Ta en titt på dessa gratis webbhotellrecensioner och låt oss se vilka som passar bäst för dig.

OBS: Om du vill vara värd för en mer robust webbplats för företag, eller för att tjäna pengar, vill du välja en solid betald tjänst istället för en gratis en.

Gå med i GRATIS utbildning

Vill du lära dig hur man bygger 6 figurers myndighetssajter?

Gå med i denna gratis utbildning till…

 • Äntligen har en beprövad metod för att hitta lönsamma nischer
 • Få tillgång till en idiotsäker metod för sökordforskning
 • Lär dig hur du lägger ut kvalitetsinnehåll
 • Lär dig hur du bygger vita hattlänkar till din webbplats utan huvudvärk

Du kan komma igång med en riktig webbplats för endast $ 2,64 / månad med HostGator med vår exklusiva länk på knappen nedan.

Gratis webbhotell jämförelse diagram

När du tittar på gratis värdar kommer uppenbarligen inte den avgörande faktorn att vara. Du kommer att vilja kontrollera hur tillförlitlig en värd är.

Du vill också ta hänsyn till hur väl varje värd mildrar de nackdelar som är associerade med gratis värd. Har de annonser? Hur mycket bandbredd får du? Har de kundsupport? Hur länge har de funnits?

Jag fattar? Bra, låt oss fortsätta.

Här är de 10 bästa gratis webbhotellföretagen

Weebly logotypHur länge har Weebly funnits? I tio år har de tillhandahållit en rad värdtjänster, och det verkar som om deras erbjudanden fortsätter att förbättras. Även om de visar annonser och du är begränsad till en Weebly-underdomän, erbjuder de obegränsad bandbredd och generöst lagringsutrymme – 500 GB.

Du får också tillgång till Weeblys drag-and-drop-webbplatsbyggare. Att skapa en webbplats är lika enkelt som att använda en ordbehandlare, komplett med gratis mallar. Ingen e-handel eller e-postintegration, dock. Detta stöter på dem lite och förhindrar dem från att vara det bästa tillgängliga webbhotellalternativet.

Wix-logotypWix är mest känd för sin gratis webbplatsbyggare. Alternativ för dra och släpp, tillsammans med mallarna, är väl värda en titt.

Gratis domän med värd

Det handlar dock om varan slutar, eftersom det finns många begränsningar som följer med deras tjänst.

Du är begränsad till ett av Wixs underdomäner. De kommer att visa annonser och märka din webbplats. De har mycket begränsat lagringsutrymme och bandbredd. Deras kundsupport är inte det du skulle kalla mest. De kortar dig också med e-handelslösningar och e-post.

Ändå, om du bara letar efter något snabbt och enkelt kan Wixs plattform ha det du behöver. Deras webbplatsskapare är verkligen en av de mest robusta på marknaden. Kolla in videon nedan för en kort översikt över vad de kan göra:

Dessa killar erbjuder det “kompletta värdpaketet” där med gratistjänsten. Inga annonser och många domäner. Du får två egna, två underdomäner och möjligheten att parkera en ytterligare domän.

x10Hosting.com erbjuder också obegränsad bandbredd / diskutrymme, gratis e-postkonton, e-handel och 1-klickinstallation för din favoritwebprogramvara. Detta är ovanpå den enkla att använda webbplatsbyggaren. Ett komplett värdpaket.

Dessa killar har funnits sedan 2007. De har för närvarande värd nära 14 miljoner användare över hela världen. Är de värda det? De har massor av rätt erbjudanden med sin tjänst. Inga annonser, en gratis webbplatsbyggare och installation med 1 klick.

De erbjuder goda förmåner som en djärftidsgaranti – 99,9% – något som konkurrerar med de flesta betalda tjänster. Den kanske mest attraktiva funktionen de känner till är deras obegränsade bandbredd och diskutrymme.

Detta innebär att du kan lagra och stödja så mycket trafik som du behöver när din webbplats växer.

000webhost.com stöder också PHP, MySQL och andra avancerade funktioner som du normalt inte skulle associera med en gratis tjänst. De är ute efter bästa gratis webbhotell, men ingen.

“Nu med över 15 miljoner medlemmar!” Det är en imponerande tagline, och de har en imponerande gratistjänst som backar upp det.

En drag-and-drop-byggare, alternativ för e-handel och obegränsad lagring / bandbredd. Nackdelarna är att använda en underdomän från Bravenet och ingen e-post med gratistjänsten.

Rätt utanför fladdermattan får FreeHosting.com poäng för att erbjuda en annonsfri tjänst. Detta innebär att oavsett webbplats du är värd för dem kommer att se mer professionell ut än med mindre alternativ.

De har verktyg och mallar för webbplatsskapande så att du kan bygga en webbplats snabbt.

De har en klickinstallation för CMS och andra tredjepartsappar. De tillåter snabba uppladdningar för foton och andra media. De möjliggör säkerhetskopiering av webbplatser.

De har inbyggda e-handelslösningar för att sälja produkter. De inkluderar också integration av sociala medier så att du kan marknadsföra dig själv på nätet.

Det är just där i titeln. Gratis webbhotell Inga annonser ger exakt det. De gör installationen lätt med sin dra-och-släpp-redigerare. De erbjuder också hundratals HTML- och Flash-mallar, vilket maximerar dina val.

Bandbredd och diskutrymme är inte det största. Det är dock i jämförelse med en bonafide-betald värd. De ger mer än tillräckligt för en ny webbplats. Du borde kunna få din idé från marken utan problem med att använda deras tjänst.

WebFreeHosting.com har en nonsens tonhöjd: helt gratis webbhotell utan dolda avgifter. Med det får du tillgång till PHP, Perl, CGI-BIN, MySql, POP3 e-post, FTP, en filhanterare och en skriptinstallatör.

Det finns inga annonser. De erbjuder gratis kundsupport. De har också 99,9% drifttidsgaranti. Du får en egen domän och du kan lägga till upp till tre underdomäner.

De har också en gratis webbplatsbyggare. Om du inte har erfarenhet av att skapa webbsidor är detta en definitiv välsignelse eftersom det gör designprocessen så mycket enklare.

Freehostias kostnadsfria webbhotell presenterar sig som ett snabbare alternativ. De påstår sig vara “upp till 15 gånger snabbare än den utbredda lösningen för webbhotell-webbhotell.” De innehåller också 1-klick installation för de flesta CMS och gratis skript.

De är en annonsfri tjänst, tillåter fem gratis domäner och tre e-postkonton. Garantin på 99,9% är ett definitivt plus. De erbjuder också kundsupport dygnet runt. Detta är något av en sällsynthet bland gratistjänster, och deras responstid är faktiskt ganska bra, allt övervägt.

Deras begränsade bandbredd och hårddiskutrymme försvårar dock deras totala rangordning.

En nyare gratis webbhotell med några fasta funktioner. 5GBFree.com erbjuder en annonsfri tjänst med domänhotell och 1-klick installation för CMS. De erbjuder säkerhet, kundsupport och support för PHP, MySQL och CURL.

Deras resurserbjudanden är något små jämfört med andra tjänster. De ger 20 GB bandbredd och 5 GB hårddiskutrymme. Du får inga e-postkonton med 5GBFree.com, men du kommer att få din egen domän.

Det är ett bra alternativ för en liten blogg eller webbplats som bara försöker få foten. För allt annat kan du dock hitta begränsningarna för begränsade.

Gratis webbhotell: vår slutsats

Gratis webbhotell kanske inte alltid erbjuder allt som en betald värd kommer att ge dig. Det finns emellertid många anledningar till att du skulle använda en gratis värd, och ingen anledning att inte få den bästa kostnadsfria värden runt.

Förhoppningsvis ledde våra gratis webbplatshotellrecensioner till dig vad du ska leta efter i din sökning. Du kanske till och med vill prova en av våra rekommendationer och se om de är rätt gratis värd för dig.

Om du funderar på att få ett hack med en ekonomisk betalad webbhotell, toppar HostGator listan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map