Bästa webbserverrecensioner: Betyg, prissättning och mer!

Det finns många viktiga delar i driften av någon framgångsrik webbplats, men den enskilt viktigaste delen av en webbplats är … trummor, snälla … hitta den bästa webbhotellwebbplatsen.


Det stämmer, det är oerhört viktigt att hitta den bästa servervärdet eftersom ryggraden på din webbplats är deras webbhotell-server. Det är ensamt ansvarigt för att hålla din webbplats igång hela tiden. Vissa leverantörer erbjuder praktiskt taget inget annat än lågkostnadstillgång till en server medan andra erbjuder olika klockor och visselpipor.

Tricket är att hitta de funktioner du faktiskt kommer att använda till ett pris som inte kommer att bryta din budget. Vet du inte var du ska börja leta efter de bästa webbhotellplatserna? Jag är här för att hjälpa!

Jag har granskat fem topphotelltjänster nedan. Ta reda på vilken tjänst som är det perfekta valet för dina specifika behov!

HostGator-logotypen

Vårt webbhotellval:
Få värd för högsta betyg för så lite som
$ 2,64 per månad

StartBloggingOnline.com godkänd hosting

Bästa uppdelning av världens serverjämförelse

Betyg Företagsfunktioner Stjärnklassificering Pris
1 Siteground Fantastisk drifttid 4,5 Kontrollera priser
2 Kör pappa Bra kundsupport 4,0 Kontrollera priser
3 Gandi Inga dolda priser 4,5 Kontrollera priser
4 Hostgator Flexibel & pålitlig 4,0 Kontrollera pris
5 Bluehost Stor & säkra 4,5 Kontrollera priser

Här är de bästa webbhotellleverantörerna

Bästa värdserver

SiteGround-logotypÄr SiteGround det bästa värdservern? De är verkligen en av de mest populära.

SiteGround är ett av världens mest använda värdföretag. Inte synd med tanke på att de grundades av en grupp studenter redan 2004. Idag är de värd för över 450 000 domäner för både individer och företag

Gå med i GRATIS utbildning

Vill du lära dig hur man bygger 6 figurers myndighetssajter?

Gå med i denna gratis utbildning till…

 • Äntligen har en beprövad metod för att hitta lönsamma nischer
 • Få tillgång till en idiotsäker metod för sökordforskning
 • Lär dig hur du lägger ut kvalitetsinnehåll
 • Lär dig hur du bygger vita hattlänkar till din webbplats utan huvudvärk

Proffsen

En viktig orsak till deras popularitet beror på deras lättanvända plattform. Även om du har väldigt lite webbupplevelse kommer SiteGround att leda dig genom värdprocessen. De erbjuder till och med WordPress-specifik integration.

De erbjuder tre betalningsplaner med olika nivåer av lagringskapacitet och månatliga besökargränser. Dessutom erbjuder de också en testperiod på en månad för 24,95 dollar. Detta är ett utmärkt sätt att få en känsla för webbplatsen innan du går in på ett årligt prenumeration.

SiteGround utmärker sig för att hålla din webbplats online, även känd som “uppetid.” Industristandarden för drifttid bland alla molnlagringsleverantörer är 99,90%. SiteGround går utöver det med en industristandard på 99,98%!

De erbjuder också snabba hastigheter. I genomsnitt laddar webbsidor på 700 ms. Jag personligen klockade sidor laddade på en zippy 456ms på SiteGround. Det här är bara inte snabbt – det är några av de snabbaste hastigheterna jag någonsin har sett!

WordPress-integration är ett annat område där de utmärker sig. Om du bygger din webbplats med WordPress stänger SiteGround automatiskt säkerhetshål, utför underhåll på servernivå och tillhandahåller automatisk månatliga säkerhetskopior.

Nackdelarna

SiteGround erbjuder inte massor av lagringsutrymme. Deras topplan har en lagringsgräns på 30 GB. Det är inte bra men det är inte heller obegränsat.

Gratis domän med värd

Om du driver ett litet företag påverkar denna lagringsgräns inte dig. Men när ditt företag växer kanske du vill ha obegränsat lagringsutrymme.

Du behöver också ett årligt åtagande. SiteGround erbjuder inga planer från månad till månad. De erbjuder dock en rättegång på en månad.

Sammantaget erbjuder SiteGround snabba hastigheter, pålitlig service och tillgänglig kundsupport. Deras lagringsgränser är deras största nackdel, men den frågan kommer inte att bli ett stort problem för bloggare och småföretag.

GoDaddy-logotypDu har förmodligen sett deras Super Bowl-reklam, som ofta är avsiktligt skandalösa. Men marknadsföring åt sidan är GoDaddy som den bästa värdservern?

Över 13 miljoner människor använder GoDaddy-tjänster. Plattformen är värd för över 60 miljoner webbplatser.

Proffsen

Det finns mycket att gilla med GoDaddy. De erbjuder tillförlitlig värd till ett konkurrenskraftigt pris, och du behöver inte massor av teknisk kunskap.

Med ett dra-och-släpp-gränssnitt kan du välja mellan över 300 unika mallar för att skapa ett anpassat utseende för din webbplats. Du sätter helt enkelt in ditt innehåll i din valda design och du är bra att gå!

Kundtjänst är ett annat område där GoDaddy utmärker sig. De erbjuder livechatt, supportbiljetter och telefonsupport.

Ännu bättre, deras telefonstöd kopplar dig till en riktig person. Tillgängligt 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året, är GoDaddys kundsupportnätverk ett stort plus.

Nackdelarna

Men GoDaddy har också vissa nackdelar att tänka på. På grund av deras malldesignsystem kan webbplatser som skapats i GoDaddy inte överföras till andra värdföretag. När du engagerar dig i GoDaddy har du fastnat med dem så länge du vill behålla din befintliga webbplats.

Brist på både e-handel och mobilstöd är två andra negativa saker du bör vara medveten om. GoDaddy är bra om du vill skapa en blogg eller annan webbplats som inte direkt säljer produkter. Men om du driver en virtuell butik är GoDaddy inte det bästa valet. De erbjuder inga onlinehandelsverktyg. Dessutom är deras mobiloptimeringsalternativ automatiserade och begränsade.

Sammantaget är GoDaddy ett enkelt, pålitligt val men erbjuder begränsade alternativ för alla seriösa e-handelsbutiker.

De är bra om du vill få en grundläggande webbplats snabbt online, men jag kan inte rekommendera dem för mer avancerade webbplatser.

Gandi.net-logotypNär du söker efter de bästa webbhotellplatserna blir en fråga mycket snabb: internetmarknadsföring kan bli ganska vild. Ta Gandi.net. Grunden för hela företaget kan sammanfattas i deras officiella slogan “No Bull *** t.”

Jag medger att jag först inte blev nöjd. I likhet med GoDaddys risqué Super Bowl-reklam är jag alltid försiktig med ett företag som försöker för hårt för att skapa en hård marknadsföringskampanj. Erbjuder de faktiskt en värdtjänst av hög kvalitet eller är de bara intresserade av att locka nya kunder till en kortvarig försäljning?

Proffsen

Det visar sig att det är mycket att gilla med Gandi. Deras företagsslogan är inte bara ett motto. Det representerar faktiskt deras kärnföretagsfilosofi, som jag tyckte vara en fin taktförändring.

Till att börja med är de engagerade i inga dolda avgifter eller försäljning. Du hittar inga av dessa “$ 1 för den första månaden med webbhotell” som är så vanliga bland plattformar som GoDaddy och 1&1. Medan dessa prisavbrott kan vara trevliga i början, skulle jag hellre bara veta det pris jag betalar för det mesta.

Dessutom erbjuder Gandi en mängd gratis funktioner med alla domäner. Du får två gratis värdssidor, en gratis blogg, gratis e-posttjänster och ett helt år med SSL-certifiering.

En annan viktig försäljningsplats för Gandi är deras engagemang för kundens integritet. De kommer att hålla din personliga och professionella information ur alla tredjepartsleverantörers händer.

Nackdelarna

Deras priser är lite på hög sida. Dessutom erbjuder de inte många konsekventa erbjudanden för nyhetsanvändare. Detta är en skarp kontrast till en plattform som GoDaddy som erbjuder nya användare erbjudanden med nästan konstant regelbundenhet.

Istället betonar Gandi kortsiktig försäljning på många mindre använda domännamn. Till exempel vid tidpunkten för denna granskning erbjuder de en försäljning på .cam-domäner. Det kan vara en användbar domän för vissa användare, men jag tvivlar på .cam har ett stort överklagande.

Slutligen är Gandi inte så välkänd. Jag gillar personligen värdplattformen ganska mycket, men jag förstår om andra användare är försiktiga. När allt kommer omkring har Gandi praktiskt taget ingen marknadsföringsbudget. Dessutom har de banning på sin första sida.

Sammantaget projicerar de inte en mycket professionell bild. Potentiella kunder som bara snubblar över sin webbplats kommer förmodligen att bilda fel intryck av kvaliteten på tjänsten.

HostGator-logotypenOm du redan är rimligt bekant med webbhotell och liknande tekniska problem kan du göra massor med de funktioner som erbjuds av HostGator.

Denna Linux-baserade plattform har servrar lokaliserade runt om i världen. Delad hosting är deras vanligaste erbjudande, men du kan också välja dedikerad och VPS.

Proffsen

Skalbarhet och flexibilitet är de viktigaste dragningarna med HostGator. När din webbplats växer, kan du enkelt uppskatta dina värdbehov för att matcha din expanderande kundbas. Samtidigt kan du också nedskalera för att förhindra att du betalar för värdfunktioner du inte behöver.

Tekniskt skicklig eller åtminstone intresserad av att lära sig mer? HostGator låter varje användare installera och anpassa vilken programvara de vill, tack vare full root-åtkomst. VPS innehåller cPanel- och MySQL-databaser.

Nackdelarna

Oroa dig inte om omfattande anpassning inte är din sak. Förutom sina halvhanterade planer erbjuder de också fullt hanterade alternativ. Medan denna tjänst är acceptabel kostar den extra. Dessutom kommer du inte att få den personliga prägel du skulle göra om du själv optimerade webbplatsen eller hyrde en SEO-pro för att göra det åt dig.

Sammantaget erbjuder HostGator många anpassningsalternativ till ett rimligt pris. Medan de har halvhanterade planer, är du egentligen bara att få ut det mesta av den här plattformen om du har en hel del teknisk expertis.

BlueHost-logotypBluehost är en av de största webbhotellerna runt. De ligger i Provo, Utah, och är värd för över två miljoner webbplatser. Deras team består av 750 personer som ger support dygnet runt hela året. Bluehost grundades av Danny Ashworth och Matt Heaton.

Bluehost är relativt känt för sitt filialprogram. Användare uppmuntras att rekommendera tjänsten till sina vänner. Varje remiss tjänar pengar från Bluehost. Förra året betalade plattformen ut över 5 miljoner dollar.

Proffsen

Bluehost är säkert, pålitligt och rakt fram. Även om det här är första gången du använder en webbhotellserver, bör du kunna navigera i menyerna och få din webbplats online ganska enkelt.

Bluehost är särskilt lätt om du byggde din webbplats med WordPress. De erbjuder fullt WordPress-stöd. Faktum är att Bluehost är en av endast tre webbhotell som officiellt rekommenderas av WordPress. Här är en video från Bluehost som erbjuder mer information:

En annan sak jag gillar med Bluehost är deras engagemang för säkerhet. De använder:

 • CloudFlare: håller din webbplats online även under trafikattacker
 • SSH-åtkomst: hjälper till att hålla surfningen säker
 • IP-adress svartlistor: hjälper till att förbjuda troll och stoppa trakasserier
 • Hotlink-skydd: hjälper till att stoppa stöld av innehåll

Nackdelarna

Bluehost är verrrry långsam. De är faktiskt en av de långsammaste värdarna som jag någonsin har testat! Den genomsnittliga lasttiden är cirka 700ms. Långa belastningstider kan verkligen skada din slutlinje, så Bluehost kanske inte är det bästa valet om du vill vara värd för ett onlineföretag.

Bluehost får inte höga poäng för kundservice. Medan de individer jag behandlade var kunniga, fanns det nästan alltid långa väntetider. Jag förstår att Bluehost är populärt, men långa väntetider kan fortfarande påverka min nedersta rad om min webbplats är nere och jag behöver hjälp.

De bästa webbhotellplatserna kommer att göra kundservice högsta prioritet, oavsett hur många kunder de har. Trots att Bluehost har massor av kunder, önskar jag att deras svarstider för kundsupport var snabbare.

Så, vad är de bästa webbhotell? Det finns inget enkelt svar. Den bästa webbhotelltjänsten är den som tillhandahåller de funktioner du behöver till det pris du har råd med.

Min lista ovan visar fem av de bästa webbplatsleverantörerna. De har alla olika styrkor, och ingen av dem är fria från brister, men totalt sett bör du vara glad att använda någon av dem för värd.

Personligen känner jag att den bästa webbhotellleverantören är SiteGround. De erbjuder en fantastisk blandning av service, funktioner och pris. Dessutom erbjuder de också en provperiod, vilket är ett bra alternativ för alla som är nya i webbhotellvärlden.

Deras engagemang för att tillhandahålla funktionalitet över genomsnittet i det bredaste spektrum av faktorer är ett smart drag. Det faktum att de har specifika alternativ för att tillgodose alla typer av webbplatser sätter dem framför tävlingen och gör dem till go-to för alla som vill vara värd för en webbplats.

HostGator-logotypen

Vårt webbhotellval:
Få värd för högsta betyg för så lite som
$ 2,64 per månad

StartBloggingOnline.com godkänd hosting

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map