Billigaste webbhotelltjänster 2020: Jämförbara erbjudanden jämförda

Låt oss vara ärliga. Om du kunde, skulle du få den mest funktionella staplade webbhotell som finns och att hitta den billigaste webbhotell skulle du inte tänka på. En dedikerad server med maxade resurser låter bra tills du måste titta på månadsräkningen.


För många företag är billig webbhotell viktigt för att hålla kostnaderna låga. Men när du letar efter billig värd, vill du balansera priset med funktionalitet …

Budget webbhotell utan förmåner besegra syftet med att ha en betald värd. Delad värd är den mest uppenbara lösningen.

Idag ska vi ta en titt på bästa tillgängliga billiga värd. Alla dessa leverantörer har alternativ som kommer under $ 5 / månad.

Om du vill ha det snabba svaret kan du komma igång för endast $ 2,64 / månad med HostGator med vår exklusiva länk.

HostGator-logotypen

Vårt webbhotellval:
Få värd för högsta betyg för så lite som
$ 2,64 per månad

StartBloggingOnline.com godkänd hosting

Om du vill undersöka saker lite mer men du kan använda den här guiden för att bestämma vilken billig webbhotell som passar dig.

Billig webbhotell: få det du behöver

Billigaste webbhotell

De flesta billiga värdplatser erbjuder många av samma standardfunktioner som webbplatsbyggnadsverktyg, cPanel Control Panel och 24/7 serverövervakning.

Vissa webbplatser har andra förmåner för att försöka svaja dig att välja dem. De kan inkludera obegränsade webbplatser och underdomäner. Det är bra för en kraftanvändare, men det är meningslöst för personen som bara vill skapa en portföljsida.

Regel nummer ett är att bestämma vilka funktioner som är viktigast för dig och din webbplats. Den billigaste webbhotellen kanske inte är det bästa valet för webbhotell för dina behov. Med så många alternativ kan du tycka att denna uppgift är överväldigande. Tre kriterier som troligen kommer att rankas högt på ditt val är tillförlitlighet för drifttid, säkerhet mot hackare och teknisk support tillgängligt när du behöver dem.

Och faktorn som ligger bakom alla dessa grundläggande kriterier är hastighet. Du vill ha en snabb webbplats som erbjuder en pålitlig drifttidsgaranti. Snabba svar eller tidig intervention för säkerhetsproblem innebär mindre driftsstopp för din webbplats. Och ett snabbt svar från teknisk support är alltid välkommen. Genom kassaprocessen får du din första smakprov på alla dessa kriterier samt hur transparent en webbleverantör gör sina villkor.

Hur vi bryter ned billig webbhotell

För att hitta den billigaste webbhotell börjar vi med det angivna startpriset, vanligtvis ett marknadsfört pris för begränsad tid. De flesta webbplatser listar priset med regelbundet pris som hjälper dig att jämföra. Förnyelseskostnader är också en del av blandningen. Då kommer vi att överväga vad du får för priset för standardfunktioner och förmåner. Slutligen kommer vi att överväga de andra kostnaderna, oavsett om de är dolda eller inte.

För att hålla frågorna enkla kommer vi att titta på kostnaderna för att sätta upp och underhålla den billiga planen utan klockor eller visselpipor. Information om avgifter för domäner och installationskostnader ingår för första terminen och efterföljande. Beskrivningarna inkluderar alla spelväxlarfunktioner som kan trumfla priset för värdeavtalet. Din tid och ansträngning bidrar till den slutliga kostnaden för den billigaste webbplatsvärd.

När du ställer in din webbplats, se till att du läser hela beställningen noggrant genom registreringsprocessen. Rabatter kan endast gälla vissa faktureringscykler. Och glöm inte den lilla texten. Vissa webbplatser kan välja dig automatiskt för tillägg som du kanske inte behöver. Det är extra som tar det billiga ur billigt webbhotell.

Bästa billiga webbhotell

Företagets hastighet Extra funktioner Kundsupport Kontrollera aktuellt pris
Hostgator Bra Utestående Bra Bästa erbjudande!
1&1 Bra Utestående Bra Kolla priser
En liten apelsin Bra Bra Bra Kolla priser
A2 Hosting Bra Bra Bra Kolla priser
Totala serverlösningar Bra Lämplig Bra Kolla priser
GreenGeeks Lämplig Bra Bra Kolla priser
Webbhotellhub Lämplig Lämplig Lämplig Kolla priser
InMotion Hosting Bra Lämplig Lämplig Kolla priser
iPage Lämplig Bra Bra Kolla priser
Siteground Bra Bra Lämplig Kolla priser

De billigaste webbhotelltjänsterna totalt sett

Fördelen som HostGator ger till bordet är dess namnigenkänning. Det har varit i branschen länge och har tagit upp prestigefyllda kunder som Google och Yahoo. HostGator gör det enkelt för nybörjare att bygga sin webbplats med över 4500 mallar för att ge dig massor av kreativ inspiration. För delad hosting erbjuder det ett prisvärt alternativ.

Kostar

Liksom andra webbplatser har HostGator det lägsta priset på $ 5,56 (eller mindre än hälften av det med denna länk) per månad, men endast med ett 36-månaders kontrakt. Det betyder 200 $ på förhand med en tjänst som bara ger en 45-dagars pengarna tillbaka-garanti. Priset från månad till månad är överkomligt till 8,76 $ per månad. Det finns inga installationsavgifter, och din domän är gratis det första året. Förnyelse kostar $ 12,95 efter det första året.

HostGator-banner

Spelväxlare

Hatchling-planen kommer med en betydande spelväxlare om du planerar att använda din webbplats som en onlinebutik. Den här planen stöder inte en särskild IP som är avgörande för en e-handelswebbplats. Det betyder att du måste gå upp till nästa plan.

Om det emellertid inte är en oro för dig, har vi en enorm minskning av värd med Hostgators priser genom knappen nedan.

1&1 skiljer sig att erbjuda det lägsta priset till $ 0,99 per månad för sin nuvarande rabatt. Det erbjuder en utmärkt samling verktyg för att skapa din webbplats. PC Mag valde det som sitt bästa val för WordPress-värd. Bland dess unika erbjudanden är ett SSL-certifikat även med Startup-planen. Det är en solid artist med NCM Online Uptime Award med 100 procent.

Kostar

Priset på $ 0,99 är naturligtvis en kampanjrabatt. Kostnaderna för dessa kampanjer varierar mycket, med priset $ 4,99 vid olika tidpunkter. Liksom de flesta av de leverantörer som granskats måste du titta på webbplatsen för att hitta de faktiska kostnaderna. Vanligt pris för startplanen är $ 14,99 per månad eller 14 gånger den rabatterade kostnaden. Installationen för din domän är gratis.

Vid den nuvarande rabatten kommer du att betala en engångskostnad på 11,88 USD per år, ett otroligt lågt pris. Men till det vanliga priset kostar din hosting bokstavligen skyrockets till svindlande $ 179,88. Intressant nog är det bäst billiga värdalternativet och den billigaste webbhotellleverantören för en årlig faktureringscykel.

Domänpriserna går också upp från $ 0 det första året till en förnyelsefrekvens på $ 14,99, vilket är ganska mycket standard för de flesta webbhotellleverantörer. Även om det är en extra kostnad, är det väl i linje med domänkostnader i branschen.

Spelväxlare

Ett par saker sticker ut som möjliga spelväxlare för 1&1. För det första erbjuder den en kort 30-dagars pengarna tillbaka-garanti. När många leverantörer erbjuder mer tid eller till och med när som helst garantier verkar denna tidsram vara billig i jämförelse. Och för det andra, Start Up Plan har ett minne på 600 MB som kan påverka webbplatser med hög trafik eller om din webbplats är bildtung.

En liten orange heter lämpligt eftersom den erbjuder billigare planer för användare som inte behöver en fullständig webbplats med massor av onödiga funktioner. Startplanen innehåller inte en domän som sätter dig tillbaka cirka 15 $ som går igenom en tredje parts tjänst.

Trots bristen på ett domän erbjuder det ett bra värde för priset. Med över 350 webbapplikationer och gratis dagliga säkerhetskopior har leverantören mycket att erbjuda för både den enskilde eller företagets ägare.

Kostar

För att komma till lågprisplanerna väljer du delad värd på toppmenyn. Där hittar du Tiny Plan till $ 2,92 per månad, vilket är en korrekt beskrivning för vad du får. Det inkluderar 500 MB lagringsutrymme och 5 GB lagringsutrymme för en webbplats för $ 35 för ett års kontrakt. Detta pris verkar vara ett kampanjpris eftersom webbplatsen visar ett meddelande om att det kommer att förnyas till $ 55 nästa år. Planerna för 24 och 36 månader förnyas till samma pris.

Spelväxlare

En liten apelsins styrka ligger i dess förmåga att matcha de funktioner du behöver med en matchande plan. Om du letar efter inga krusiduller, leta inte längre. Även om många värdstjänster har obegränsade specifikationer kan dessa vara överdrivna för vissa användare. Och trots sin lämpliga namngivna Tiny Plan lyckades den vinna ut en 100-procentig Uptime-pris som gör det jämnt med större värdleverantörer.

A2 Hosting har fått mycket respekt i branschen och kommer in som den bästa webbhotell av NCM Online. Leverantören sticker ut för sin betoning på säkerhet. Från sin integration av Cloud Flare-innehållsleveransnätverket till sitt HackScan-skydd, erbjuder det en säker och snabb miljö för din webbplats. Och om du skapar en onlinebutik är säkerhet avgörande för att lyckas med ditt företag.

Kostar

Hosting-kostnader börjar på $ 3,92 med en vanlig kostnad på $ 7,99. Dessa siffror gäller dock ett 24-månadersavtal som du betalar i förskott. Du kan betala per månad till $ 4,90 med rabatten. Domänpriset ingår inte i Lite-planen, men den årliga kostnaden för $ 14,95 är rimlig. Med alla dessa siffror i åtanke betalar du 58,80 USD per månad, 52,86 USD för ett år, eller 93,96 USD, inklusive kostnaden för din domän.

Spelväxlare

Om dess imponerande funktioner inte räckte för att svaja dig, är dess återbetalningsgaranti och 99,9 procent drifttidsgaranti A2 Hosting värd ett annat utseende. Du behöver inte heller ta platsens ord för det. Som 1&1, NCM Online erkände också sin tillförlitliga tjänst med sin 100-procentiga Uptime Award. Och du får också den snabbaste webbhotellstjänsten i USA.

Total Server Solutions erbjuder ett solid alternativ för värdtjänst som har obegränsad diskutrymme och bandbredd med en enda domän vid sin startplan, Dork. Uppgraderingar får dina obegränsade domäner och en gratis dedikerad IP-adress och privat SSL med sin Nerd-plan.

Även om den planen inte är den billigaste där ute, är det värt att komma ihåg eftersom en SSL kan vara en dyr återuppträdande investering.

Kostar

PR-prissättning börjar på $ 3,95 per månad med ett 36-månaders kontrakt eller $ 142,20 på förhand. Det är inte ett dåligt pris med tanke på att det inkluderar en gratis domän för det första året. Du kan också välja en faktureringscykel varje månad till $ 8,95 per månad eller $ 107,40 per år. Och däri ligger värdet på åtagandet om 36 månader. En domän sätter dig tillbaka $ 12,92 för en månatlig plan med $ 15 förnyelser.

Spelväxlare

Liksom A2 Hosting erbjuder Total Server Solutions en återbetalningsgaranti när som helst som säger mycket förtroende för sina produkter. En annan indikation är dess 10-procentiga rabattprogram med installationen av Certified Pride-knappen på din webbplats. Med en ansedd som 100-timmars upptid är Total Server Solutions bra värde för pengarna.

GreenGeeks erbjuder en delad prisplan som är laddad med gratis obegränsade funktioner inklusive bandbredd, e-postkonton och diskutrymme. Du har valet att använda både Fantastico och Softaculous Script Installer för webbapplikationer.

Planen inkluderar också gratis nattliga säkerhetskopior för din sinnesfrid. En utmärkt funktion är en gratis domän för ditt kontos livslängd.

Kostar

Medan $ 3,96-priset låter rätt, får du det priset endast med ett treårigt kontrakt eller $ 142,56. Det är inte ett dåligt pris, men det finns bara en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti. Webbplatsen lägger automatiskt till integritetsskyddet för USD som faktureras till $ 9,95 per år, vilket gör att uppstarten kostar $ 152,51.

Om du inte vill bli överflödad med skräppost är det en bra idé att anmäla sig till tjänsten. Den månatliga värdkostnaden är $ 9,95 om du hellre vill gå den vägen, men du betalar $ 15 för installation och $ 13,95 för domänen.

Spelväxlare

Medan du kan få en månatlig plan, kommer det till en kostnad. GreenGeeks tar ut en engångsavgift på $ 15 för att ställa in månadsvis fakturering. Du kan dock betrakta det som en mindre besvär med tanke på dess 100-timmars upprymme. Det framträder som en grön lösning som endast arbetar med förnybar energi.

Det är en av de få platserna som förstår och respekterar de effekter som datacentra har på miljön och klimatförändringarna.

Hub, även webbhotellhub, erbjuder en anständig startplan som innehåller obegränsad e-postkonton, bandbredd och diskutrymme. Istället för bara en webbplats kan du lägga till två till din plan som skiljer den från några av de andra värdleverantörerna som vanligtvis bara erbjuder en.

Webbplatsen fakturerar sig själv som småföretag med en generös 90-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Kostar

Hub erbjuder tre nivåer, börjar med Spark Plan på $ 4,99 för ett 36-månaders kontrakt för $ 179,64. Medan domänen är gratis för det första året, kommer din slutliga kostnad med säkerhetskopiering att kosta dig ytterligare 1 $ per månad för vilken du måste välja bort.

Det finns inget alternativ från månad till månad tillgängligt för startplanen. På plussidan är kassaprocessen transparent, med förnyelsevillkor tydligt stavade.

Spelväxlare

Spelväxlaren med Hub är hastighet. Det erbjuder snabba belastningshastigheter med en tjänst som har ett 100-procents uppetid rykte. Det gör den obegränsade delen av sina tjänster mer värdefull.

Vid installationen kan du få BoldGrid, en WordPress-version av en lättanvänd webbplatsbyggare, förinstallerad. Det är en kraftfull applikation som innehåller gratis teman och enkla anpassningsalternativ för att skapa din mobilvänliga webbplats.

Bloggnings Buddha leder dig genom processen att bygga din webbplats med WordPress och BoldGrid. Eftersom den här längre videon visar dig erbjuder de två applikationerna många sätt att anpassa din webbplats med ett professionellt utseende. Både Hub och inMotion är två värdleverantörer som erbjuder BoldGrid-integration.

InMotion erbjuder många förmåner till priset. Du får gratis säkerhetskopior, domän och dess signatur No-downtime-webbplatsöverföring. Det inkluderar Google Apps-integration och över 400 gratis webbapplikationer med en 90-dagars återbetalningsgaranti.

Om teknisk support står högt på din lista över funktioner kommer du att uppskatta möjligheten att kontakta dem via Skype utöver vanlig telefontjänst.

Kostar

De tre planerna som erbjuds av inMotion har liknande funktioner över hela linjen och skiljer sig bara i några få alternativ och antal. Lanseringsplanen börjar på $ 5,99 per månad med ett 24-månaders kontrakt för $ 143,76. I priset ingår två webbplatser, två MySQL-databaser och sex domäner med e-post.

För $ 2 mer i månaden får du sex webbplatser, 50 MySQL-databaser och 26 domäner med e-post. Ett begränsat tidserbjudande på $ 2 rabatt per månad för ett eller två års kontrakt sötnar affären.

Spelväxlare

Om du föredrar en månatlig plan, måste du välja Pro-planen som börjar på $ 13,99 per månad, regelbundet $ 15,99. Startplanen är inte heller e-handel klar, vilket är en bestämd spelväxlare om du ville driva en onlinebutik. Alla planer inkluderar $ 250 reklamkrediter, vilket är mer än många tjänster tillhandahåller.

iPage gör webbhotell enkelt med bara allt-i-ett-plan som är en trevlig paus från de många planer och rabatter som erbjuds av andra tjänster.

En värdplan har också många godbitar, som gratis SiteLock-skydd, Google- och Bing-annonskrediter och gratis 1 GB molnlagring från JustCloud. Leverantören är specialiserad på att göra webbsajten enkelt och snabbt, riktat till nybörjaren.

Kostar

Dess plan börjar på $ 3,25 per månad för en 24 eller 36-månaders plan för $ 78 respektive 117 $. Du kan också välja en 12-månadersplan till $ 3,50 per månad för $ 42, en prisskillnad som nästan får dig att skratta.

Domänregistrering och inställning är gratis. Kassaprocessen inkluderar flera tillägg, av vilka några avmarkeras och ingår i ditt slutliga pris. Kontrollera dina val noga innan du checkar ut för att undvika ytterligare avgifter.

Spelväxlare

Om du vill ha en onlinebutik har iPage du täckt med en gratis onlinebutik, Paypal-integration och ditt val av en kundvagn. Du kan till och med få både ett gratis avgiftsfritt nummer och Yellowpages.com-lista, en unik förmåner med företagets ägare i åtanke.

Medan webbplatsen gör det klart vid kassan kommer din webbplats att förnyas i slutet av terminen till det ordinarie priset av $ 11,95 per månad eller $ 143,40 för en årlig plan.

SiteGround har ett gott rykte som en prisvärd webbhotell. Som de flesta tjänster kan du överföra eller registrera din domän gratis. Det erbjuder några förmåner med säkerhetsfunktioner som ger den en fördel över konkurrensen. Medan planerna är obegränsade, är du begränsad till 10 GB hårddiskutrymme. För de flesta webbplatser är det mycket utrymme att få jobbet gjort.

Kostar

Planerna finns i tre smaker som är inriktade på specifika trafikbehov, en fin funktion om du är osäker på vilken du ska välja. De kommer i en, två eller tre år faktureringscykel. Medan den erbjuder en månadslång test av deras webbhotell, inkluderar den en installationsavgift på $ 14,95 som kommer att förnyas till det årliga priset efteråt.

Den billigaste planen är $ 3,95 per månad med en kostnad i förskott på $ 47,70 inklusive domän. Det är uppfriskande att se den tillgängliga rabatten även vid ett års åtagande, där de flesta webbplatser reserverar den för tre års faktureringscykler.

Spelväxlare

Tillförlitlighet är kännetecknet för SiteGround. Liksom A2 Hosting inkluderar dess tjänst Cloud Flare-innehållsleveransnätverket för ökad säkerhet och prestanda. Dessutom erbjuder det gratis säkerhetskopiering av data för att hålla dina data säkra. Och dess 100-procentiga uppetid rykte gör det till en billig värdtjänst värd att tänka på.

Vad är den billigaste hostingtjänsten för dig?

Sammanfattningen är att även om du kanske får den billigaste webbhotell per år, finns det också det långsiktiga priset för att underhålla en webbplats. Oftast varierar de två siffrorna mycket. Men om du tar dig tid att läsa med små bokstäverna, är det mindre troligt att du får en ovälkommen överraskning när din webbplats kommer förnyad.

Det viktigaste takeaway-meddelandet är att vara uppmärksam vid kassan. Hur det ser ut som de billigaste webbhotellerna vid första intryck kanske inte är. Många webbplatser kommer att försöka sälja din plan eller erbjuda ytterligare tjänster. Medan vissa liknande domänskydd är användbara, kanske andra inte ger värde för den genomsnittliga användaren. Men en billig värdleverantör betyder inte nödvändigtvis dålig service. Det handlar om de val du gör.

För att få ut så mycket som möjligt av din investering bör du hålla dig till en webbplats som tillhandahåller det du behöver mest på en nivå för att matcha din webbplats trafik. Det är också viktigt att välja en tjänst som är pålitlig och kan hjälpa dig att uppgradera sömlöst till nästa nivå när den tiden kommer. Och det är där det verkliga värdet av webbhotell för lägsta pris kommer in.

HostGator-logotypen

Vårt webbhotellval:
Få värd för högsta betyg för så lite som
$ 2,64 per månad

StartBloggingOnline.com godkänd hosting

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map