Brokerat më të mirë në uebfaqe: Renditja e të Keqes nga Brokerat e Faqes më të Mirë

Po kërkoni të shisni faqen tuaj ose të blini një faqe në internet, por nuk keni ide se ku të filloni? Nëse është kështu, ky postim është për ju.


ndërmjetësi i faqes në internetNëse keni qenë në biznesin e krijimit të faqes së internetit për çdo kohë të gjatë, shanset janë që e keni dëgjuar më parë termin ndërmjetësues të faqes në internet. Këto faqe paraqesin një mundësi tërheqëse për të fituar para, me kusht që të keni njohuri interneti për të kapitalizuar në sipërmarrjen tuaj.

Ne e dimë se sa e frikshme mund të jetë duke u përpjekur për të arritur një marrëveshje të ligjshme për biznesin tuaj online për shkak të mashtrimeve të shumta në internet që ekzistojnë. Për fat të mirë, ne jemi këtu për t’ju ndihmuar me këtë duke ju treguar se si të gjeni ndërmjetësit më të mirë të faqes në internet.

Duke menduar të blini një biznes në internet?

StartBloggingOnline.com dhe Kingmakers kanë bërë partneritet për të krijuar një përmbledhje të plotë të mënyrës se si të blini një biznes në internet. Pjesa më e mirë është, për një kohë të kufizuar është FALAS!

Për fillestarët, kuptoni që ne nuk jemi ndërmjetës të faqes në internet, ne indirekt ju ndihmojmë të shisni faqen tuaj duke sugjeruar platforma të besueshme për t’u vizituar për ata me faqet e internetit për shitje. Por para se ta bëjmë këtë, ne e marrim atë vetë për t’ju dhënë udhëzime se si të shkoni në të gjithë procesin, nga fillimi deri në fund.

Pra, le të zhyten në mënyrën se si funksionojnë faqet e ndërmjetësit, vlera që ata ofrojnë për investitorët dhe pronarët e faqeve njësoj, ndër të tjera.

Farë është një ndërmjetës në internet?

Një broker i faqes në internet është një sit i krijuar për të ndihmuar të tjerët të blejnë dhe shesin uebfaqe. Procesi funksionon shumë si një shitje në shtëpi ose ankand.

Ata që kanë një sit për të shitur mund ta rendisin atë në njërën prej këtyre brokerimeve. Blerësit e interesuar bëjnë ofertë për secilën faqe që dëshirojnë të blejnë, duke rritur çmimin me secilën ofertë pasuese.

Bashkohuni me Trajnimin FALAS

A doni të mësoni se si të ndërtoni 6 figura faqet e autoriteteve?

Bashkohuni me këtë trajnim falas për…

 • Më në fund keni një metodë të provuar për të gjetur niches fitimprurëse
 • Merrni hyrje në një metodë të hulumtimit të fjalëve pa mend
 • Mësoni si të nënshkroni përmbajtjen e cilësisë
 • Mësoni si të krijoni lidhje të kapelave të bardha në faqen tuaj pa dhimbje koke

Faqja e brokerimit merr një veprim të caktuar (10-15%) për të vendosur gjithçka, dhe të gjithë ecin larg lumtur.

Procesi zakonisht zgjat diku nga një javë në disa muaj, dhe shitësit ndonjëherë mund të fitojnë disa mijëra dollarë në një kohë.

Pse të përdorni një ndërmjetës në internet?

Ankandi dhe agjentët e faqes në internet janë kaq të njohura për shkak të shërbimeve shtesë dhe përfitimeve që ato ofrojnë. Këto shpesh janë përtej qëllimit të asaj që shumë prej atyre që janë të interesuar në blerjen / shitjen e faqeve kanë qasje më vete.

Brokerat janë specialistë në proces, do të thotë se mund të trajtojnë pjesën më të madhe të punëve legale për ju. Kjo perfshin:

Një proces me të cilin ndërmjetësi përcakton vlerën e një siti dhe çfarë duhet të shesë në ankand. Për të përcaktuar vlerën, ndërmjetësit do të shikojnë faktorë si:

 • Sa bën një faqe
 • Sa trafik merr një sit
 • Trendet e industrisë
 • Pozicioni i tregut
 • Potenciali i rritjes
 • Lehtësia e modelit të biznesit

Kjo përfshin faqet e marketingut për shitje. Agjentët do të paraqesin faqen për një audiencë të gjerë dhe faqet e ekranit në një mënyrë tërheqëse. Ato mund të përfshijnë informacione si:

 • Emri i faqes
 • Si po performon brenda industrisë
 • Faqet e ngjashme që bëjnë atë që bëni

Në vend që shitësit të mbajnë shënime për çdo ofertë të bërë në faqen e tyre, ndërmjetësi e trajton atë për ta. Në varësi të llojit të faqes, një shitës mund të marrë oferta nga:

 • Llojet e fillimit duke u përpjekur të fitojnë përvojë në drejtimin e një biznesi
 • Sipërmarrësit që kërkojnë të hollojnë konkurrencën
 • Konglomerët që duan të shtojnë biznesin në koleksionin e tyre

Brokerat gjithashtu do të trajtojnë dokumentet dhe do të ofrojnë mbështetje për klientët pas një shitje. Kjo mund të përfshijë:

 • Letrat e qëllimit
 • Shkruaj dokumente
 • Përfundimi i shitjeve

Si të identifikoni ndërmjetësit kryesorë të faqes në internet

Një ndërmjetësi mund të jetë një individ ose një agjenci; cilindo lloj shitësi të zgjidhni, do t’ju duhet të mbani në mend disa faktorë për të udhëhequr vendimin tuaj.

Ju dëshironi të shkoni në një ndërmjetësi i cili ka përgjigjet që ju kërkoni të jeni në gjendje të kuptoni se në çfarë po merreni; shmangni marrëdhëniet me ndërmjetësit të cilët nuk duket se janë të sigurt për ato që thonë duke dhënë përgjigje të paqarta ose të përgjithshme.

Sigurohuni që të gjitha informacionet në lidhje me komisionin e pagueshëm, procesverbalin e tyre, rolin e tyre specifik në të gjithë procesin, ndër të tjera ju është bërë e ditur nga ndërmjetësi para se t’i angazhoni ato.

Kontrolloni për të parë që informacioni i kontaktit të tyre është origjinal dhe se ato bazohen në vendin ku pretendojnë se janë; nëse platforma është plotësisht në internet, sigurohuni që të ketë një kanal komunikimi pune.

Nëse, për shembull, nuk preferoni të punoni me njerëz nga vende të caktuara gjeografike, informacioni i kontaktit të tyre lehtë mund të zbulojë vendndodhjen e tyre për ju.

Madhësia e komunitetit mund të mos jetë një metrikë e drejtë për të vlerësuar përshtatshmërinë e ndërmjetësve të rinj, por për të qenë të sigurt, ju dëshironi të shkoni për një ndërmjetësi që komandon ose është pjesë e një komuniteti të madh. Agjentët nga komunitetet e njohura siç është Shoqata Ndërkombëtare e Brokerave të Biznesit ka shumë të ngjarë të jenë origjinale; gjithashtu, kredencialet si Broker i Certifikuar hedhin besueshmëri dhe kompetencë të mëtejshme për personin me të cilin dëshironi të merreni.

Ndërsa në lidhje me këtë, ju doni të verifikoni ato që ata ju tregojnë ose ju tregojnë kur bëhet fjalë për njohuritë dhe aftësitë e tyre, si dhe marrëveshjet e kaluara, është e vërtetë. Shihni më poshtë për ide se si ta bëni këtë.

Ju do të duhet të kontrolloni rishikimet e tyre në internet dhe forumet e komunitetit, jo vetëm për kualifikime ose aftësi, por edhe për çdo flamur të kuq të tillë si mbështetje e dobët e klientit, joprofesionalizëm siç janë çmimet e fryra për të përfituar nga klienti dhe blerësi, si dhe çështjet që lidhen me të.

Kjo është pjesa ku do të merrni informacione të dorës së parë nga ata që janë marrë me ndërmjetësin; sigurohuni që të investoni një sasi të mirë të kohës tuaj duke mësuar në lidhje me etiketat e biznesit të tyre.

Mjerisht, nuk mund t’i lini gjërat rastësisht duke i dhënë dikujt një biletë të hapur për të praktikuar aftësitë e tyre të shitjes në produktin tonë. Kur merret me punën e klientit, pritet që dikush të japë, pavarësisht nga aftësia e tyre ose niveli i përvojës.

Prandaj, nëse ndërmjetësi ka një listë më të ulët të faqeve të internetit për shitje, mund të nënkuptojë që ata nuk e kanë atë shumë më poshtë dhe mund të duhet një kohë relativisht e gjatë për të shitur faqen tuaj. Për këtë qëllim, përpiquni të angazhoni një ndërmjetësi me një numër të mirë listash; kjo ju tregon se më shumë njerëz i besojnë atyre dhe gjithashtu tregon një normë të lartë të shitjes.

Imagjinoni që të merreni me punonjësit që e dinë që faqja e tyre në internet po shitet…

Sigurisht, ju ua keni borxh atyre t’u tregojë atyre, por nëse e zbulojnë nga një faqe në internet ndërmjetësi, kjo mund të mos luajë mirë me disa prej tyre.

Shanset janë, ata do të humbasin moralin e punës ose do të braktisin plotësisht pa njoftim paraprak. Gjëja e mirë është që shumica e agjentëve të biznesit në internet kurrë nuk dëshirojnë të “prishin befasinë”, për të thënë kështu. Ata e kuptojnë dëmin e ekspozimit të mallrave paraprakisht në të gjithë botën; kjo është arsyeja pse ata japin vetëm informacione ngacmuese dhe ato që janë të rëndësishme në atë moment përpara një angazhimi më serioz me një blerës të mundshëm.

Edhe kur vazhdoni të aplikoni këshillat e mësipërme kur zgjidhni ndërmjetësin tuaj të biznesit në internet, sigurohuni që të përdorni gjykimin tuaj personal në çdo kohë.

Nëse ndonjë gjë në lidhje me një ndërmjetësi ndihet jashtë, ju me siguri dëshironi të tërhiqeni nga marrëveshja kur ende mundeni pasi disa prej këtyre agjentëve mund t’ju bllokojnë me marrëveshje të diskutueshme dhe detyruese.

Tjetra, le të shohim disa nga ndërmjetësit e njohur të industrisë për t’ju ndihmuar të ngushtoni kërkimin tuaj.

Së pari, kuptoni se jo të gjithë faqet e internetit me flamurin, “ne shesim faqen tuaj” duhet të besohen. Shmangni platformat me kushte dhe kushte me hije të tilla si dërgesa e tarifave të prapambetjes edhe para se të shisni faqen tuaj të internetit ose ato që kërkojnë nga ju të lëshoni informacione shumë personale të faqes në internet. Pra, nëse ndonjë gjë nuk duket se shtohet, sigurohuni që të kërkoni sqarime para se të angazhoni ndërmjetësi.

Brokerat më të mirë të faqes në internetPyetjet më të mira dhe cila është e përshtatshme për ju, varet kryesisht nga madhësia e faqes tuaj. Sigurisht, gjithashtu do të varet nga audienca juaj e synuar, tarifa e tarifuar e ndërmjetësit, ndër të tjera.

Para se të regjistroheni në ndonjë broker, sigurohuni që të gjithë këta faktorë të jenë marrë parasysh. Kjo tha, më poshtë janë ndërmjetësit kryesorë të faqeve tona zgjedh.

Këtu janë ndërmjetësit më të mirë të faqes në internet

Agjentët e faqeve në internet për faqet e vogla

Ky është një vend i shkëlqyeshëm në treg nëse dëshironi të blini ose shisni një sit më pak të konsiderueshëm. Këto janë uebfaqe për “mikro-bizneset”, me vlerë të përgjithshme nën 50,000 dollarë.

Kur bëhet fjalë për tregun e vogël të internetit, Flippa shpesh njihet si një nga shërbimet më të spikatura atje.

Ata kanë një numër të madh të faqeve të internetit të listuara në nivele më të ulëta vlerësimi, nga disa qindra në disa mijëra dollarë.

Blogu Flippa ka një depo të tregimeve motivuese nga klientët të cilët gjetën një masë suksesi me platformën.

Sidoqoftë, ka më shumë se disa histori tërheqëse të shpërndara nëpër internet. Disa paralajmërojnë përdoruesit se Flippa mund të jetë një mjet i dobishëm, por ata do të duhet të jenë të gjykueshëm në qasjen e tyre. Të tjerët akuzojnë Flippa për, në rastin më të mirë, për injorimin e mashtrimit të kryer në treg.

Si një ndërmjetës biznesi në internet, Flippa është ende duke u bërë i fortë, megjithëkëtë, blerësit dhe shitësit me mend mund të jenë në gjendje ta përdorin atë në avantazhin e tyre, nëse ata i kanë bërë detyrat e tyre të shtëpisë së parë.

Latona mund të kalojë si një broker i madh dhe i vogël në faqen e internetit; megjithatë, një vështrim i shpejtë në faqen e internetit zbuloi se shumica e listave të saj janë në thelb nën vlerën 100,000 dollarë.

Themeluar në vitin 2008, Latona është një nga disa brokerat që shet portofolet e domeneve, midis pasurive të tjera të bazuara në internet.

Platforma është mjaft e popullarizuar në hapësirën e brokerimit dhe është e interesuar të përputhet investitorët me flukset e të ardhurave në internet.

Kjo broker u themelua në 1997 nga partnerë që ishin avokatë të Kalifornisë. Broker në uebfaqe bashkon blerësit dhe shitësit e bizneseve në internet.

Platforma identifikon sfidat e shumta me të cilat blerësit kalojnë për të blerë uebfaqe, përfshirë bërjen e kontrolleve dhe ekuilibrave në sfond. Për këtë arsye, ata vendosën të bëjnë ngritjen e rëndë për ta duke i prezantuar ata vetëm analizën përfundimtare për vendimmarrje. Në mënyrë të ngjashme, shitësit gjithashtu e shohin të sigurt të lejojnë platformën të verifikojë besueshmërinë e blerësve për të zvogëluar çdo rreziqe të lidhur.

Brokerat në uebfaqe rendisin bizneset e vogla dhe të mesme që shiten për 50,000 dollarë dhe më poshtë. Pavarësisht se nuk janë në gjendje të krijojnë statusin e të ardhurave të tyre, ata ka të ngjarë të bëjnë një të ardhur të mirë duke parë pasi kanë qenë për rreth më shumë se dy dekada tani.

Agjentët e faqeve në internet për faqet e mëdha

Brokerimi i faqes në internet Quiet Light

FE International është një nga platformat më të mëdha të brokerimit sot dhe u themelua në vitin 2010 nga Thomas Smale. Duke qenë rreth gati një dekadë, ata kanë siguruar më shumë se 45 milion dollarë në shitje deri më tani. Ata specializohen në site me vlerë midis 20,000 dhe 5 milion dollarë.

Ata e tregtojnë veten si një ndërmjetës i kalibrit më të lartë: duke ndihmuar klientët me kujdes të duhur, duke siguruar burime të bollshme që klientët e tyre të mbështeten, dhe gjithmonë duke shfrytëzuar sa më shumë negociatat.

Profili i tyre “studimet e rasteve” krenohet me shumë shitje të pretenduara triumfuese. Renditja dhe vlerësimet e tyre me Better Business Bureau duket se mbështesin pretendimet e tyre për të qenë ndërmarrje parakrahase dhe të përqendruar tek klientët.

Brokerimi Quiet Light

Quiet Light u themelua në vitin 2006 nga Mark Daoust. Deri më tani, platforma ka shitur mbi 600 faqe në internet me një qarkullim prej mbi 100 milion dollarë. Duke qenë një platformë relativisht e vjetër, themeluesit e saj mburren me përvojë mbi një dekadë.

Siç mund ta imagjinoni, Quiet Light është një broker i nivelit të lartë, i cili kryesisht merret me faqet e internetit me gjashtë figura dhe më lart. Pavarësisht, ata pretendojnë se janë të hapur për këdo që synon të shesë faqen e tyre.

Vetëm për t’ju treguar se sa seriozë janë, ata pretendojnë të mbyllin 85% + marrëveshje që u janë sjellë atyre nga shitësit. Gjithashtu, nuk mund të ndihmohet, por të vërehet prania e faqeve të internetit që vlerësohen në më shumë se 10 milion dollarë në platformë, duke gomuar më tej vendin e tyre në industrinë e brokerimit.

Investitorët me tel, me seli në Toronto, Kanada, sigurojnë shërbime brokerimi të nivelit të lartë për investitorët e lezetshëm të internetit. Ata ofrojnë mundësi të përdorimit të informacionit dhe shërbimeve të këshillimit për të qetësuar negociatat dhe për të siguruar marrëveshje më të mira. Ata gjithashtu kërkojnë tarifën e tyre të ndërmjetësimit më të ulët se mesatarja dhe shërbime të gjera pas shitjes.

Wired është mbështetur nga disa prej investitorëve të njohur botërorë të botës si Neil Patel, i cili aktualisht luan rolin e një partneri të përgjithshëm.

Shembuj të tjerë të ndërmjetësve të faqes me madhësi të mesme përfshijnë Daljet dixhitale, ne shesim faqen tuaj dhe fluksin e marrëveshjeve. Ata pozicionohen në kategorinë e “shërbimeve premium”, secila me audiencën e tyre specifike.

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)

Cilat janë tarifat tipike të një ndërmjetësi?

Tarifat tipike të një ndërmjetësi në internet variojnë midis 10 – 15% të vlerës së marrë nga shitja. Shumica e agjentëve punojnë me një komision, kështu që nuk duhet të shqetësoheni më shumë për një tarifë të përparuar. Sidoqoftë, kjo mund të ndryshojë në varësi të kujt merreni.

Sa shesin faqet e internetit?

Në varësi të një faqe në internet, diapazoni mund të jetë aq i ulët sa 500 dollarë deri në 15,000,000 dollarë. Sidoqoftë, shifrat mund të shkojnë më lart ose më të ulëta në varësi të niveleve të të ardhurave të tyre.

Këshillë: Një nga mënyrat më të mira për të vlerësuar vlerën e një faqe në internet është duke përdorur rregullin 24-36x; për shembull, rregulli parashikon një çmim shitje midis 24,000 – 36,000 $ për një faqe në internet që gjeneron të ardhura prej 1.000 $ çdo muaj.

Mund të ndërtoj dhe të shes menjëherë një faqe në internet?

Po ti mundesh. Ju mund të ndiqni hapat më poshtë për të ndërtuar dhe shitur faqen tuaj të internetit:

 • Identifikoni një vend të tregtueshëm
 • Regjistrohu një domen dhe e priti atë
 • Identifikoni një sistem të mirë të menaxhimit të përmbajtjes siç është WordPress
 • Bëni faqen tuaj të internetit, shtoni dhe publikoni përmbajtje në faqen e internetit
 • Instaloni një mjet analitik (rekomandohet Google Analytics)
 • Krijoni linqe
 • Si një verë e mirë, lëreni që të piqet përpara se ta vini në shitje

Në varësi të cilësisë së përmbajtjes në uebfaqe, linjat lidhëse, optimizimi, ndër të tjera, faqja juaj e internetit duhet të fillojë të gjenerojë të ardhura brenda 6 deri në 8 muaj. Sigurisht, kjo mund të zgjasë një periudhë më të gjatë ose më të shkurtër në varësi të faqes tuaj; kështu që ju mund të mos jeni në gjendje të ndërtoni dhe shisni faqen tuaj menjëherë. Shtë më mirë të mos lini asgjë rastësi.

Gjetja e ndërmjetësve më të mirë të faqes në internet: përfundimi ynë

Si çdo treg tjetër, në të cilin mallrat janë blerë dhe shitur, tregtia në uebfaqe ofron një vlerë të konsiderueshme potenciale për ata që janë të gatshëm të marrin një rrezik. Maksimizimi i suksesit kërkon aftësi të specializuara, e cila është aty ku faqet e ndërmjetësit hyjnë në lojë.

Agjentët mund të lidhin blerësit dhe shitësit e interesuar. Ata mund të lehtësojnë negociatat për të rritur shanset e një shitje të ndodhur dhe gjithashtu të trajtojnë shumë nga aktivitetet që mund të ngadalësojnë një marrëveshje. Ata thjeshtojnë procesin e shitjes në internet dhe i bëjnë gjërat më të arritshme për të gjitha palët e përfshira.

Konsideroni madhësinë e faqes tuaj (ose sitin që po kërkoni të blini) dhe vlerën e tij të mundshme përpara se të zgjidhni një shërbim për t’u përdorur. Gjetja e një ndërmjetësi të duhur për qëllimet tuaja do të zgjedh sasinë e parave që ju qëndroni për të fituar, pavarësisht nëse keni ndërmend të blini ose shisni një sit.

Pra, si një shitës në internet, herën tjetër kur të hasni në një platformë me fjalët “ndërmjetësi i faqes në internet”, tani e dini saktësisht se çfarë duhet të bëni dhe çfarë të mos bëni.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map