SiteGround vs GoDaddy Krahasimi: Cili hosting është më i miri?

Kur papritmas kuptoni se ka shumë shërbime të ndryshme të mbajtjes në internet, mund të ndjeheni të mbingarkuar.


Kjo është arsyeja pse kam marrë kohën për të fshirë një udhëzues dhe t’ju ndihmoj të zgjidhni shërbimin më të mirë të mbajtjes së faqes në internet për ju. Tani, SiteGround vs GoDaddy varet nga kush jeni sepse të dy shërbimet përpiqen të synojnë në mënyrë aktive audienca të ndryshme.

GoDaddy kujdeset më shumë për përdoruesit e përditshëm. Ata janë më të lirë dhe po ofrojnë shërbimet e tyre për njerëzit që thjesht duan një faqe në internet dhe mund të mos kuptojnë shumë për faqet e internetit në përgjithësi. Ka shumë faqe në internet që ekzistojnë që nuk kanë nevojë për ekspertizë për t’u ndërtuar.

SiteGround synon njerëzit që zotërojnë kompani dhe kanë një buxhet masiv. Nëse drejtoni uebfaqe për të cilat nuk funksionon një server normal, SiteGround po ofron mbështetje teknike gjithëpërfshirëse të serverit, menaxhimin e shërbimeve dhe llogaritë individuale që janë krijuar posaçërisht për ju.

Udhëzuesi im do të përqendrohet tek përdoruesit e përditshëm. Sidoqoftë, unë do të përmend atë që ofron SiteGround për kompanitë në rast se ju jeni pjesë e këtij audienca. Unë do të shqyrtoj në vijim për t’iu përgjigjur pyetjes së SiteGround vs GoDaddy:

 • Features
 • Çmimeve
 • uptime
 • shpejtësi
 • WordPress

Logoja e HostGatorit

Zgjedhja jonë # 1 e mbajtjes së faqes në internet:
Merrni pritjen më të lartë të vlerësimit për sa më pak
2.64 dollarë në muaj

StartBloggingOnline.com miratoi pritjen e pritjes

SiteGround vs GoDaddy

Karakteristikat – për çfarë paguani

Shumë shërbime të mbajtjes në internet kanë të njëjtat karakteristika. Në një farë mënyre, mbajtja në internet është një shërbim shumë i thjeshtë. Nëse jeni duke blerë atë shërbim, ka të ngjarë të merrni atë shërbim.

Kur shikoj dallimet midis shërbimeve, unë jam kryesisht duke marrë një vështrim në mirëdashësinë e përdoruesit dhe shtesat shtesë që ofrojnë shumë shërbime të mbajtjes në internet. Do të shihni që këto kanë një ndikim të madh në idetë e mia në lidhje me SiteGround vs GoDaddy.

Logoja e GoDaddyGjëja më e rëndësishme që ju duhet të vini re në lidhje me GoDaddy është se ky shërbim i web hosting ishte fillimisht një shërbim për blerjen e emrave të domain. Që atëherë ka ndryshuar. Ata janë degëzuar në shumë shërbime të ndryshme.

Kjo do të thotë që GoDaddy ofron shumë lloje të ndryshme të veçorive për përdoruesit. Përdoruesit që thjesht po ndërtojnë një faqe në internet do të zbulojnë se GoDaddy ka një ndërtues të shkëlqyeshëm të internetit dhe e bën blerjen e emrave të domain shumë të lehtë.

Për sfondin e serverit, GoDaddy përdor cPanel për të krijuar një backend të lehtë për t’u përdorur që dikush mund të mësojë pothuajse menjëherë. Ata gjithashtu ofrojnë hapësirë ​​të pakufizuar në disk.

Ka plane dhe nivele të ndryshme. Sigurohuni t’i kushtoni vëmendje asaj që ofron niveli, sepse mund t’ju duhet të blini një shtresë më të shtrenjtë në mënyrë që të merrni të gjitha tiparet që dëshironi..

Logoja e SiteGroundSiteGround është kryesisht një shërbim pritës në internet. Kjo do të thotë se ata janë të përqendruar në sigurimin e një pritje të mirë në internet dhe nuk kanë emra domenesh për ju për të blerë ose një program të mirë ndërtues të faqes në internet.

Domain falas me pritjen

SiteGround gjithashtu ofron vetëm 10 GB për planet e tyre më të thjeshta. Shumica e faqeve të internetit nuk arrijnë në 10 GB, kështu që nuk duhet të jenë një çështje e madhe për ju nëse jeni një përdorues i përditshëm. SiteGround gjithashtu ofron kopje rezervë falas. Kjo ju ndihmon kur të humbni faqen tuaj të internetit sepse atëherë keni një kopje rezervë për ta rikthyer atë.

SiteGround gjithashtu përdor cPanel për të ekzekutuar pamjen e pasme.

Gjërat ndryshojnë me SiteGround nëse keni 2,000 dollarë në muaj për të shpenzuar. Ju mund të hidhni një vështrim në shërbimin e tyre të Ndërmarrjes Hosting. Isshtë krijuar për ndërmarrje, dhe shërbimet e mbajtjes së uebit bëhen më të larta për një individ.

Ju mund të shikoni shërbimin e Ndërtimit të Ndërmarrjeve këtu. Për ta përmbledhur, ata ofrojnë një ton mbështetje individuale dhe do të ulen dhe planifikojnë me ju. Nëse keni një ndërmarrje, do t’ju duhet të punësoni dikë për të mirëmbajtur serverët tuaj si punën e tij e vetme. Në vend të kësaj, ju mund të përdorni SiteGround për të qenë ai person dhe ta bëni atë nga distanca.

GoDaddy ka një qëndrim më miqësor ndaj përdoruesit sesa SiteGround. Ata ishin ndërtuar thjesht si një kompani për të mbështetur njerëz si ju dhe unë.

Mimi – Vlera për çdo dollar

Më e lirë është gjithmonë e dëshirueshme. Sidoqoftë, nëse diçka është më e lirë, por ofron më pak shërbime, unë mendoj se mund të bini dakord që me të vërtetë nuk është më e lirë. Ajo që unë jam duke kërkuar është vlera më e lirë në bisedën e SiteGround vs GoDaddy.

Planet e përbashkëta të GoDaddy mund të kushtojnë diku nga 2.95 dollarë deri në 19,99 $ në muaj. Sa më i kushtueshëm të jetë plani, aq më shumë karakteristika do të keni. Shumica e njerëzve nuk kanë nevojë për më shumë se plani i tyre themelor i cili është ai i tyre më i lirë.

Mund të merrni një plan të përbashkët të SiteGround për diku midis 3,95 dhe 11,95 $. Si zakonisht, sa më i kushtueshëm të jetë plani, aq më mirë do të merrni tiparet dhe shtesat që do të merrni për faqen tuaj të internetit.

Do të shihni që GoDaddy fillon më lirë por përfundon të jetë më i kushtueshëm. Kjo për shkak se SiteGround është ndërtuar për tendosje. Mimet e tyre fillestare janë tashmë për serverat që janë menduar për miliona vizitorë në ditë.

Kjo mund të tingëllojë si ju jeni duke marrë vlerë më të mirë për çdo dollar, por shumica e faqeve nuk kanë nevojë për atë vlerë. Prandaj, do të blini vlera që nuk ju duhen.

Pasi të keni nevojë për atë lloj serveri, SiteGround bëhet dukshëm më i lirë pasi çmimet e GoDaddy janë rritur. Sidoqoftë, kjo është e rrallë edhe për ndërmarrjet e mëdha.

Uptime dhe shpejtësi – Motori i web hosting

Këto dy karakteristika janë shumë të rëndësishme kur shikoni në shërbimet e mbajtjes së faqes në internet. Koha e shpejtë e SiteGround vs GoDaddy dhe shpejtësia e SiteGround vs GoDaddy janë dy gjërat që do t’i mbajnë klientët të vizitojnë faqen tuaj.

Asnjë klient nuk dëshiron të vizitojë një sit që është poshtë. Nëse faqja është shumë poshtë, njerëzit do të humbasin interesin.

Kjo është e njëjta gjë me shpejtësinë. Nëse klienti juaj duhet të presë një kohë të gjatë përpara se të ngarkohet faqja juaj, ata do të humbasin durimin dhe do të largohen. Nëse e konsideroni me kujdes shpejtësinë e SiteGround vs GoDaddy, do të keni një faqe interneti të suksesshme.

GoDaddy me kohë të mburret krenohet me 99,97%. Kjo shumë mbresëlënëse dhe faqja juaj në internet pothuajse nuk do të përjetojë asnjëherë ndërhyrje.

Shpejtësitë e tyre përmirësohen në varësi të planit që merrni. Kjo është e vështirë sepse e bën të duket sikur planet e tyre të nivelit të ulët nuk kanë shpejtësinë më të mirë.

SiteGround krenohet me një kohëzgjatje prej 99.98%. Ndërsa kjo rritje mund të mos duket si shumë, nuk duhet të mashtroheni. Kjo mund të nënkuptojë ndryshimin midis një klienti që sheh faqen tuaj poshtë ose jo. SiteGround është i famshëm për kohën e tij të shpejtë të lidhjes. Ata janë shumë të sinqertë për softuerin për shpejtësi. Ndoshta programi më domethënës që ata përdorin është PHP 7. Ata ishin shërbimi i parë që pritet të përdorë faqen e internetit që e përdorin atë dhe janë vazhdimisht në përputhje me teknologjinë më të fundit të shpejtësisë.

Shpejtësia e GoDaddy vs SiteGround ka një fitues të qartë. SiteGround është shumë më i shpejtë dhe më efikas me kohën e tyre të duhur. Fakti që SiteGround përpiqet të qëndrojë në azhurnim me teknologjitë e fundit, e bën atë edhe më të besueshëm. Ndihem shumë i sigurt në qëndrimin e SiteGround ndaj shpejtësive të tyre dhe kohën e duhur.

Host WordPress

Unë dua të përmend WordPress sepse ekziston një numër i lartë i faqeve të internetit që përdorin WordPress tani. Nëse mund të gjeni një faqe ndërtimi në internet që është në përputhje me nxitësin tuaj të internetit, do të keni gjetur ilaçin perfekt për një uebfaqe të mirë.

Gjithmonë është e rëndësishme të shikoni në debatin GoDaddy vs SiteGround WordPress. Unë do t’i hedh një vështrim në karakteristikat dhe çmimet e tyre.

GoDaddy nuk ka ndonjë plan specifik për WordPress. Kjo do të thotë se ata nuk kanë veçori të bonusit që ndihmojnë për të lehtësuar hostimin e WordPress. Ajo që ju merrni është i njëjti pritje universale që mund të përdoret për çdo ndërtues tjetër të faqes në internet ose faqen tuaj të krijuar.

Kjo nuk është një gjë e keqe. Do të keni të gjitha funksionet e nevojshme për të pritur në faqen tuaj të WordPress me GoDaddy.

SiteGround rekomandohet si një nga tre shërbimet më të mira të mbajtjes në internet që duhet të përdorni me WordPress. Ata kanë një plan që është menduar vetëm për WordPress. Ky plan ofron një mbështetje shumë më të madhe për përdoruesit e WordPress në përgjithësi.

SiteGround mban gjurmët e çdo azhurnimet e WordPress, kështu që nuk do të keni nevojë të azhurnoni manualisht shërbimin tuaj të hostimit në internet kur WordPress bën ndryshime. Ato gjithashtu ofrojnë mundësi dhe karakteristika të ndryshme të mbështetjes së klientit.

Për të instaluar WordPress-in tuaj në sfondin tuaj të SiteGround kërkon vetëm një klik.

Nëse po kërkoni të bëni faqen tuaj të WordPress-it sa më tërheqëse që të jetë e mundur, SiteGround duhet të jetë opsioni për ju. Ata kanë karakteristikat më të mira dhe vazhdimisht përpiqen të shkojnë lart e më tej me marrëdhëniet e tyre me WordPress.

WordPress GoDaddy vs SiteGround duhet të merret në pyetje përsëri nëse kërkoni çmime më të lira. GoDaddy mund të jetë më i lirë pasi do të blini planin e tyre bazë për sitin.

Nëse doni të ndryshoni faqen tuaj të internetit në WordPress, mund të përdorni SiteGround për të ndihmuar me këtë. Kontrolloni këtë video për të kuptuar se si.

Cili është më i miri midis SiteGround vs GoDaddy: Përfundimi ynë

Unë mendoj se SiteGround është fituesi i qartë këtu dhe mendoj se do të pajtoheni. Ndërsa mund të jesh në tundim të shkosh për çmimet më të lira të GoDaddy, ai është një produkt më i lirë. Nëse dëshironi një faqe të mirë afatgjatë, SiteGround është thjesht më i besueshëm. Shpejtësia më e mirë e lidhjes dhe koha e duhur është ajo që dua të paguaj në web hosting.

Logoja e HostGatorit

Zgjedhja jonë # 1 e mbajtjes së faqes në internet:
Merrni pritjen më të lartë të vlerësimit për sa më pak
2.64 dollarë në muaj

StartBloggingOnline.com miratoi pritjen e pritjes

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map