SquareSpace Review 2020: Fordeler og ulemper du må vurdere!

“Lag et vakkert nettsted.” Du har sikkert hørt Squarespace sin tagline på en video eller podcast før. De har eksistert en stund siden 2004, men har gjort et sterkt markedsføringspress de siste årene. Nå har de masse å vise til det som vår Squarespace-anmeldelse vil vise.


Spør omtrent hvilken som helst hipster under 35 år hva Squarespace er, og de kan fortelle deg at det er en plattform for byggeplasser. De er store nok nå til å ha råd til Super Bowl-annonser med Key & Peele.

Er det imidlertid å være stort å tilby et flott produkt? De viser fantastiske temaer og et enkelt å forstå nettbyggingsgrensesnitt. De hevder å ha en alt-i-ett-plattform som kan ta seg av alt en bruker måtte trenge – ingen tredjepartsapper nødvendig.

Det hele høres imponerende ut, så i dag skal vi se på hva de har å tilby i vår gjennomgang av Squarespace og deres tjenester.

Squarespace anmeldelse

Squarespace anmeldelse

Det er mye som gjør Squarespace bra. Det er et utmerket valg hvis du er en kreativ profesjonell som prøver å starte et raskt nettsted. Den har også noen verdige e-handelsfunksjoner som konkurrerer med enhver annen nettstedsbygger der ute. Mens disse (og andre) positive er overbevisende, må vi sørge for at dette er en balansert gjennomgang.

Squarespace er ikke så enkelt som noen andre nettstedsbyggere og har noen få designvalg som gjorde at vi klødde i hodet. La oss se på Squarespace.

Gjennomgang av Squarespace fordeler og ulemper

Gratis prøveversjoner og annonsefrie planer

I motsetning til konkurrentene, har ikke Squarespace noen alternativer for en langsiktig gratis plan. Det de gir er imidlertid en 2 ukers prøveperiode der du kan venne deg til programvaren deres og se om det passer riktig for deg. Fordi de ikke har noen “gratis” plan, er alt de tilbyr sans-reklame. Ingen bekymringer for påtrengende merkevarebygging fra Squarespace som kliner sidene dine.

Alle planer har ubegrenset lagring og båndbredde. Du kan også kjøpe et tilpasset domene slik at nettstedet ditt vil fremstå mer profesjonelt. Dette er hva de har å tilby:

Personlig: For enkle, personlige sider. Du får opprette 20 sider og legge til gallerier, blogger osv. De genererer automatisk et mobilnettsted. Du får gratis SSL-sikkerhet, analyse av nettsteder, support for e-handel og ditt tilpassede domene. Denne planen koster $ 12 per måned.

Virksomhet: For å starte et lite forretningsnettsted. Du får et ubegrenset antall sider, sammen med tilleggene som er gitt i den personlige planen. Du får også en “profesjonell” Google-drevet forretnings-e-post og $ 100 verdier av AdWords-kreditter. Denne planen koster $ 18 / måned.

Basic: Du skulle tro at Basic var en lavnivåplan med navnet, men det er faktisk en forsterket forretningsplan. I tillegg til funksjonene som tilbys i Business, får du også muligheten til å administrere varebeholdning, bestillinger, skatter og rabatter. Du får tilgang til etikettutskrift via Shipstation og integrert regnskap gjennom Xero. Denne planen koster $ 26 / måned.

Avansert: Dette er kremen fra Squarespace-avlingen. Du får de avanserte funksjonene som er nødvendige for å bringe virksomheten din til neste nivå. Nå kan du implementere en forlatt betalingsplan for kassa. Du får også tilgang til sanntids transport frakt. Denne planen koster $ 40 / måned.

Squarespace rokker ikke kjeden din med skjulte kostnader eller lureri. Du kan registrere deg for en årlig termin for å få rabatt, men de krever ikke at du gjør det. Hvis du føler deg bedre om å gå måned til måned, så ha det!

Du kan virkelig lage et vakkert sted

Dette er Squarespace’s viktigste salgsargument. Du kommer ikke til å finne flinkere sidebygger-sider enn de Squarespace tilbyr. Vi vil være på avstand hvis vi ikke ga deg en anmeldelse av Squarespace-nettstedbygger, så la oss hoppe rett inn.

Nå bør du kjenne til de brede strekene til hvordan en nettstedsbygger fungerer. Squarespace følger en lignende formel som Weebly og Wix. Du melder deg på, og velg deretter en mal som samsvarer med din storsyn.

Squarespace ber deg om å legge inn noen detaljer om operasjonen din. Nettstedets navn, firmanavn, adresse (hvis du har en fysisk beliggenhet). Squarespace kobler den informasjonen inn for å spare deg for bryet med å gjøre det manuelt.

Når det er gjort, er det på tide at du kommer i gang med Squarespaces redigeringsgrensesnitt. Det er den vakreste utsikten fra gjengen – minimalistisk, men samtidig fantastisk. Det er ikke alltid det mest enkle (mer om det senere), men det har verktøyene som er nødvendige for å komme med et flott ferdig produkt.

De fleste utbyggere har noen vedvarende verktøylinje som lar deg velge objekter du vil legge til på nettstedet ditt. Squarespace tar en annen tilnærming. Når du klikker på en del av siden du vil redigere, vises det en boks med elementer som du kan legge til på siden.

Alternativene inkluderer standarder for webbyggere. Du kan legge til tekst. Du kan legge til bilder. Du kan kaste inn videoer, knapper på sosiale medier og lignende. Hvis du er musiker, kan du legge til en spiller som gir besøkende en prøve på sangene dine. Du kan ta med nedlastinger for albumet ditt (eller et hvilket som helst annet digitalt produkt) av deg, så velg. Sidefeltet i Squarespace lar deg legge til flere sider. Du kan også velge mellom andre alternativer som mapper, hendelser, lenker osv.

Det er raskt å legge til en blogg på siden din. Du kan legge til innhold på bloggsiden din på samme måte som du ville gjort. Du kan lagre og planlegge innlegg for utsatt publisering. Du kan aktivere og RSS-feed. Du kan integrere en podcast. Du kan legge til kommentarer og lignende knapper. Det er til og med et alternativ for å skrive nye innlegg via e-post når du er ute og går.

Når det gjelder redigering av bilder på Squarespace, har de gjort en innsats for å gi deg noen verdige verktøy. Du kan bruke Aviary-editoren til å finjustere bilder mens du jobber. Du kan legge til gallerier som vises som lysbildefremvisning, karuseller, rutenett osv. Du kan legge til bildetekster, overganger og lignende. Du kan til og med kildebilder fra Getty Images, mot en liten avgift.

Når du er ferdig, vil du sannsynligvis være i ærefrykt for hvor glatt nettstedet ditt ser ut. Når du har kommet deg raskt og raskt på Squarespace-inn-og-ut-utgaver, vil du kunne opprette nye nettsteder som ser profesjonell ut i løpet av en times tid.

Bygget med reklamer i tankene

Noen nettbyggere tilbyr hundrevis av maler, men bare en håndfull ser bra ut. Squarespace har 65 nøye utvalgte temaer som alle ser fantastiske ut. De har innstilt disse for å målrette mot syv hovedkategorier:

 • Bedrifter
 • porteføljer
 • blogger
 • musikere
 • restauranter
 • bryllup
 • Personlig

Vi tar en titt på Gravity-malen for eksempel. Dette er grei design for utøvende musikere. Med en gang blir du presentert et eksempel på hvordan forsiden din vil se ut på en datamaskin og en mobilenhet. De viser deg også noen eksempler på flotte nettsteder andre har bygget ved hjelp av malen.

Et kraftig bakgrunnsbilde, enkel navigasjon og et øyeblikkelig grep om hva nettstedet handler om. Denne typen rene oppsett er nøyaktig hva kreative individer trenger når de prøver å presentere et profesjonelt utseende. Som Squarespace sier, “velg malen din basert på design, ikke funksjonalitet.” Du kan legge til de ekstra funksjonene du trenger i byggeprosessen. Uansett hvilken mal du bruker, den vil se bra ut, og du kan lage en side som gjør det du trenger for å gjøre for besøkende.

Squarespace anmeldelser kommer fra det ypperlige, responsive designet og med god grunn. Du kan se på hele spekteret av temaer her. Les valget og trekk dine egne konklusjoner om hvorfor Squarespace ofte kalles den mest elegante nettstedbyggeren på markedet.

De gjør et forsøk på e-handel & inntjenings

Det er vanskelig for en nettstedsbygger å konkurrere med dedikerte e-handelsalternativer som Shopify. Squarespace gjør det imidlertid godt og bør berømmes. Alle planene gir deg muligheten til å selge enten fysiske eller digitale varer. Butikksidene dine integreres naturlig med de vanlige sidene dine, så alt virker sømløst.

Du kan opprette og administrere en beholdning. Kundene vil få en handlekurv slik at de legger til varer de vil kjøpe. Du kan legge til kuponger, rabatter og få tilgang til verktøy for å hjelpe med skatter og frakt. Videre setter ikke Squarespace begrensninger i antall varer du kan selge. Veldig nyttig for når du prøver å utvide raskt.

Squarespace lar deg også tjene penger via annonser gjennom Google AdSense. Hvis nettstedstrafikken din er god, kan du tømme en betydelig sum gjennom annonser alene.

Ytterligere hensyn

Vi rørte ikke på Squarespace sin kundestøtte ennå, og det er fordi det er blandede følelser avhengig av hva Squarespace-nettstedet vurderer du sjekker.

Squarespace har et fullt utstyrt hjelpesenter. Du kan slå opp svar på spesifikke spørsmål du måtte ha i hjelpebiblioteket deres. De har også live chat og 24/7 e-poststøtte.

På den annen side tilbyr de ikke telefonstøtte, som er en standardfunksjon blant andre nettstedsbygger-tjenester. Videre vil du få forskjellige svar på kvaliteten på tjenesten, avhengig av hvem du spør.

Vi har aldri hatt problemer med støtte, men en god del brukere har gjort sine klager kjent, og siterer mindre enn den fantastiske tjenesten som grunnen til deres grep.

Alt i alt er deres tilbud fremdeles sterkt, og det er et stadig voksende samfunn som er klare til å hjelpe deg hvis du blir sittende fast i noe.

Plassering av kvadratet er … kostbar

Når du sammenligner Squarespace sine planer, kommer de noe høyere enn konkurrentene. Weebly og Wix tilbyr begge gratis planer. Deres lavest betalte planer er også $ 8 per måned, sammenlignet med Squarespace $ 12 / måned. Ta en titt på innlegget vårt på SquareSpace-alternativene for mer informasjon.

Squarespace sin avanserte plan er også prisgunstig, med tanke på hva som følger med den. Noen få ekstra kroner påvirker deg kanskje ikke så mye. Foretak på budsjett må imidlertid vurdere ekstrautgiftene nøye.

…og de skanner fra dine online salgstransaksjoner

Når du velger en av de to lavere endene av Squarespace-planene, trekker de en avgift på 2-3% fra salget på toppen av betalingsgebyret. Ikke akkurat ideelt når du prøver å maksimere fortjenesten når du nettopp starter nettvirksomheten.

Du kan bare bruke Stripe til å behandle betalinger

Andre nettstedsbyggere tilbyr flere alternativer for betalingsbehandling. Squarespace bruker bare én – Stripe. De sier at deres høye integrasjonsnivå med Stripe sikrer at transaksjoner går jevnt, og det er en viss sannhet.

Det er imidlertid områder der Stripe ikke er tilgjengelig, og brukerne vil bare være ute av lykken. Ikke misforstå; Stripe er en kraftig og pålitelig prosessor. Flere alternativer ville imidlertid blitt satt stor pris på.

Alternativene kan være vanskelige å navigere

Det er en læringskurve for å bruke nettstedbyggeren til Squarespace, ettersom den er i motsetning til alle de andre. Noen av alternativene er ikke umiddelbart gjenkjennelige, og det er noen ganger du vil jakte gjennom menyene som en gal mann som bare prøver å finne en bestemt funksjon.

Omtaler om Squarespace ser ut til å være oppmerksom på dette – det er vakkert, men vanskelig når du først blir akklimatisert.

Malredigering kan føles begrensende

Nettstedet ditt vil se bra ut, og det er fordi de begrenser hvor du kan plassere objekter på malen din. Hvis du er vant til å gjøre ting fritt, vil du føle deg begrenset av hva Squarespace tillater. Det forbedrer sluttproduktet og holder nybegynnere fra å gjøre feil, men på bekostning av å hemme kreativiteten for de som vil eksperimentere mer.

Så er det koderedigering. Squarespace har en utviklerplattform som lar deg finpusse CSS og HTML, men det er ikke det du vil kalle robust. Nybegynnere vil vie seg unna dette alternativet, og avanserte webutviklere kan lure på den begrensede anvendeligheten.

Ingen tredjepartsapper

Omtaler av integrasjonen av Squarespace alle hamrer dem for dette, og med rette. De sier at de har en selvstendig plattform, som sikrer at alt fungerer riktig. Det er sant, men hvis det er en tredjepartsfunksjonalitet du vil legge til på nettstedet ditt, blir hendene bundet. Du må vente til Squarespace kommer til å bruke det til plattformen deres på sin måte, en annen byrde for de som ønsker å gjøre noen avanserte.

Ytterligere hensyn

Ingen av disse negativene er en absolutt avtale, men de hemmer den totale opplevelsen. Det er også verdt å merke seg at du kan omgå tredjepartsbegrensningene ved å bruke utviklerverktøysettet deres. Nybegynnere nettstedsbyggere vil imidlertid bli skremt av denne funksjonen, som er i strid med selve ideen om å ha dra-og-slipp-grensesnittet som antas å støtte brukervennlighet.

Våre Squarespace omtaler dommen

Vi håper vår Squarespace-gjennomgang var med på å belyse om plattformen passer for deg eller ikke. Slik vi ser det, vil du finne det du trenger med Squarespace, hvis du leter etter et nydelig nydelig nettsted uansett hva du vil. Hvis du ikke liker å føle deg inne på alt-i-ett-tjenesten deres, kan det være lurt å utforske andre alternativer før du tar steget.

Det er ingen tvil om at de er populære og store (nok til å ha råd til Super Bowl-annonser med Key & Peele), men det kan være lurt å utforske andre alternativer før du tar skrittet fordi …

Hvis du ikke liker å være begrenset med nettstedsbyggere som kan holde deg tilbake senere, så har jeg mye for deg …

SquareSpace-gjennomgangets endelige rangering

Anmeldelser for Squarespace bemerker at plattformen er glatt og har mange alternativer. Det gjør det absolutt, og disse er både en velsignelse og en forbannelse.

Det er mange verktøy du kan bruke med Squarespace, men de ser ut til å være mer restriktive for hvordan du kan endre maler sammenlignet med Wix eller Weebly.

Grensesnittet er kraftig, men det er også mindre innbydende for nykommere enn konkurrentene. Det er ikke dårlig på noen måte, men tar noen justeringer for å forstå.

Squarespace er en 4/5, og hovedanmeldelsen viser deg hvorfor.

Redaktørens vurdering

4/5

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map