Squarespace vs HostGator Sammenligning 2020: Hvilken er best?

Ante Rados


Ante Rados

I denne artikkelen vil vi ha den store Squarespace vs HostGator nettsted byggherre kamp.

Hvis du lurte på hvem som gjør jobben bedre, en av de mest populære hostingtjenestene eller en av de mest populære plattformene for bygging av nettsteder, er du på rett sted!

Squarespace vs HostGator: Hvilket er bedre?

Squarespace vs HostGator

Når vi sammenligner Squarespace vs HostGator kan du tydelig se at Squarespace er bedre i nesten alle kategorier. Imidlertid er det en nisje av brukere som bare trenger den mest grunnleggende funksjonaliteten, i dette tilfellet er HostGator bedre fordi du kan grunnleggende funksjonalitet billigere fra HostGator.

HostGator vs Squarespace sammenligning

OK, la oss sammenligne Squarespace og HostGator:

Square 5/5

HostGator 5/5

Som de fleste nettstedbyggere der ute, er Squarespace en dra og slipp byggherre. Å dra og slippe ting er litt mer begrenset enn hos HostGators byggherre. Squarespace bruker innholdsblokker som klikkes i kolonnene når du drar dem dit du vil ha dem.

Elementbundne alternativer gjør navigering av alternativene intuitive i Squarespace-byggherren. Du klikker bare på et element, og byggherren vil vise deg spesifikke stilalternativer for det elementet.

Det er verdt å nevne at Squarespace gjør det enkelt for restauranteiere å lage nettsteder. Formatering av menyer kan gi deg hodepine hos mange utbyggere. Med Squarespace kan du komponere en restaurantmeny på et enkelt markeringsspråk som automatisk formateres. Når du er ferdig, kan du tilpasse grenser, skrifter og farger.

Bli med på GRATIS trening

Ønsker du å lære hvordan du bygger 6 myndigheters nettsteder?

Bli med på denne gratis opplæringen til…

 • Endelig har en velprøvd metode for å finne lønnsomme nisjer
 • Få tilgang til en idiotsikker metoden for søkeordforskning
 • Lær hvordan du kan outsource kvalitetsinnhold
 • Lær hvordan du bygger lenker til hvit hatt til nettstedet ditt uten hodepine

Alle malene er fleksible, og du kan enkelt tilpasse dem for å lage et nettsted som passer din smak. En flott funksjon de fleste andre nettstedbyggere mangler er muligheten til å sette fokuspunktet som bildene dine skal beskjære rundt seg i. Denne funksjonen gjør det enkelt å redigere bildene dine slik at de passer perfekt i temaet ditt

HostGators nettstedsbygger gjør ting enkelt for deg ved å bruke en dra og slipp-funksjon. I utgangspunktet kan du dra hva som helst hvor du vil og plassere det akkurat der.

Å bruke en hvilken som helst funksjon i Gator Site Build er ikke vanskeligere enn å bruke dra og slipp-redigereren.
Friheten HostGator gir deg kan resultere i noen frustrasjoner. I motsetning til Squarespace, klikker elementer du legger til, ikke automatisk på plass. Dette resulterer i at forskjellige elementer overlapper hverandre, så du må flytte dem manuelt for å skape ledig plass for nye elementer.

Square 5/5

HostGator 4/5

Nettstedets byggherre av Squarespace er kanskje ikke enklere, men det er mer intuitivt enn HostGators. Det prioriterer skjønnheten og funksjonaliteten på nettstedet ditt, fremfor å gi deg full frihet.

HostGator prioriterer å gi deg full frihet med dra og slipp-byggherren. Du må gjøre alt selv, inkludert å ordne og endre størrelse på alle elementene.

Nettstedsbygger av Gator er dårligere enn Squarespace fordi Squarespace automatisk tar vare på mange ting du må gjøre manuelt med HostGator.

Square 4/5

HostGator 3/5

Squarespace har ikke så mange maler som noen andre nettstedbyggere. Imidlertid er kvaliteten på design og funksjoner i malene deres en av de beste i markedet. Du kan være så fascinert av hver av dem at det kan ta deg dager å velge en. Ikke bekymre deg; Squarespace lar deg installere flere maler du kan jobbe med, og du kan veksle mellom dem når som helst uten å miste innholdet på nettstedet ditt.

Alle malene er fleksible, og du kan enkelt tilpasse dem til å lage nettstedet som passer din smak. En flott funksjon de fleste andre nettstedbyggere mangler er muligheten til å sette fokuspunktet som bildene dine skal beskjære rundt seg i. Denne funksjonen gjør det enkelt å redigere bildene dine slik at de passer perfekt i ditt tema!

HostGators utvalg av maler kan bare ikke konkurrere med det Squarespace har å tilby. En rekke design er begrenset, og de fleste av malene ser og føles veldig grunnleggende.

Som nevnt i delen for brukervennlighet, kan du legge til alle elementer du ønsker, uansett hvor du vil ha dem. Dette betyr at du kan tilpasse malen du vil. Husk at denne friheten kan føre til nettsteder som ikke ser veldig profesjonelle ut hvis du ikke har et øye for design.

Square 4.5 / 5

HostGator 2/5

Den eneste Squarespace-planen der du ikke får fullt integrert e-handel, er deres billigste plan. Avhengig av hvilken plan du velger, har Squarespace alle e-handelsfunksjonene du trenger.

Du kan selge ubegrensede produkter, bruke gavevogner, synkronisere produktene dine med Facebooks produktkatalog og merke produkter på Instagramen din.

Med Squarespace vil du ikke gå glipp av viktige funksjoner som gjenvinning av vogn, salgssted, forskjellige skatteinnstillinger og selge abonnement.

Det er også en mulighet for å tilpasse donasjonsutsjekking og e-postkvitteringer, noe som gjør det til en perfekt nettstedbygger for ideelle organisasjoner.

Squarespace kan ikke konkurrere med noen spesialiserte e-handelsbyggere, men for en generell nettstedbygger gjør det en utmerket jobb på dette feltet.

Når det kommer til e-handel, føler HostGator nettstedbyggeren seg overveldende. Alt du får i e-handelsplanen deres er lagerstyring, kuponger, frakt og en skattekalkulator.

Sammenlignet med Squarespaces utvalg av eCommerce-funksjoner, er HostGators eCommerce-funksjoner ikke en gang på nivået der de kan begynne å konkurrere med Squarespace.

Square 4/5

HostGator 3.5 / 5

Blogger er en viktig del av markedsføringen, og Squarespace har utmerkede bloggfunksjoner. De inkluderer merking av innlegg, sortering av innlegg i kategorier, tilpassede URL-er osv. For blogggrupper er det en funksjon som gjør det mulig å legge til flere forfattere i et enkelt innlegg.

For e-postkampanjer kan du bruke Squarespaces plattform eller integrere MailChimp. Det er ikke noe spesielt å nevne om SEO og integrasjon av sosiale medier. Squarespace følger beste praksis for industrien, men tilbyr ikke noe som skiller seg ut.

HostGator støtter de fleste av industristandardfunksjonene for markedsføring, men lyser ikke på noe område.

Det er en ulempe med HostGators nettstedsbygger. De har ikke innebygd e-postmarkedsføring, så dette er en annen kategori der de taper for Squarespace.

Square 5/5

HostGator 4/5

I tidligere seksjoner nevnte jeg allerede funksjoner som gjør Squarespace bra for restauranteiere og ideelle organisasjoner.

Squarespace har også en flott lydblokk med en vakker lydspiller og utmerket støtte for podcasting. Lydblokken gjør det enkelt og effektivt å sende podcaster og musikk til iTunes.

Squarespace’s form builder med mange feltalternativer og Google Docs-integrasjon vil gjøre kontakten din og dokumenthåndteringen uanstrengt.

Når du legger til bilder på nettstedet ditt, skal Squarespace automatisk skalere dem og lagre flere versjoner av bildene. På denne måten lastes optimale bilder på hver enhet, reduserer lastetiden og viser nettstedet ditt i best mulig lys.

HostGator går bra funksjonelt. Den har alle funksjonene du kan forvente fra en nettstedsbygger som SSL-sertifikater, nettstedanalyse, mobil respons, osv.

HostGator lyser i CMS-alternativer de støtter. Squarespace støtter ikke noe CMS, mens HostGator støtter WordPress, Joomla, Drupal, Magento og Fantastico. HostGator støtter også to programmeringsspråk: PHP og Python.

Utenom forventede funksjoner og CMS-støtte, er det ikke noe spesielt HostGator kan vise seg frem med. De mangler ikke noen viktige funksjoner, men de tilbyr bare de grunnleggende funksjonene.

Square 3/5

HostGator 3/5

De fleste funksjonene du kan bruke på Squarespace er integrert i nettstedets byggherre.

For ytterligere funksjonalitet kan du bruke tredjepartsutvidelser; Det er imidlertid sannsynlig at du ikke trenger dem med alle de innebygde funksjonene.

HostGator har et appmarked du kan bruke for å legge til mer avansert funksjonalitet på nettstedet ditt.

Det er ikke mange apper der for øyeblikket, men markedet utgjør noen av funksjonene som HostGator mangler.

Square 4/5

HostGator 5/5

Når det gjelder kundestøtte døgnet rundt, har Squarespace kun e-post og sosiale mediesupport via Twitter. Deres live chat-alternativ er bare tilgjengelig mandag til fredag.

Bortsett fra direkte støtte, kan du løse problemer du støter på ved å bla gjennom kunnskapsbasen, samfunnsforumet og videoopplæringen. Hjelpesenteret har et svar på de fleste problemene du kan støte på, så det å trenge for å få direkte støtte vil sannsynligvis ikke være nødvendig.

Kundestøtte er et område der HostGator virkelig skinner. De har vennlig og kunnskapsrik support du får tilgang døgnet rundt via telefon, live chat og e-post.

Dette er en av de sjeldne Squarespace v HostGator hosting-kampene der HostGator overgår Squarespace.

Square 3.5 / 5

HostGator 3/5

Squarespace har en pålitelig oppetid. Serverens responstid er ikke den beste, men det gjør det mye bedre sammenlignet med HostGators.

Oppetid: 99,5%
Svartid: 837 ms

HostGator har noe bedre oppetid enn Squarespace, men responstiden deres er forferdelig.

Oppetid: 99,90%
Svartid: 2 337 ms

Square 4/5

HostGator 4/5

Squarespace har tre planer fra 12 til 40 dollar. Alle planer har gratis tilpasset domene, ubegrenset båndbredde og lagring, SEO-funksjoner og gratis maler. For flere funksjoner, må du velge en av de dyrere planene. Du kan sjekke funksjonene du får med hver plan her.

HostGator nettstedsbyggerplaner varierer fra $ 7,95 til $ 18,45 hvis du abonnerer på en 2-års periode. Alle planer kommer med ubegrensede sider, ubegrenset lagring og båndbredde, gratis domene, analyser og $ 200 annonsekuponger..

Det er ikke mye forskjell i planene. Det eneste du får med en $ 10,95-plan er prioritert støtte. Planen på 18,45 dollar lar deg opprette en nettbutikk.

Prisene på deres hjemmeside har rabattpriser; for priser som planen din skal fornye til, sjekk ut dette prissnittet.

HostGator er det billigere alternativet, men Squarespace har bedre valuta for pengene.

HostGator eller Squarespace? Konklusjonen vår

Vinneren er Squarespace! Squarespace er en plattform for å bygge nettsteder, mens HostGator er et vertsfirma som har sin nettstedsbygger. Squarespace investerte mer krefter i å lage en god nettstedbygger, og det slår HostGator i nesten alle kategorier jeg analyserte.

Vanlige spørsmål om Squarespace vs HostGator

Er HostGator bedre enn Squarespace?

Hvis du spør om nettstedbyggere, er svaret nei. Squarespace er en plattform som spesialiserer seg på å bygge nettsteder, mens HostGator er et vertsnettsted som opprettet sin egen nettstedbygger. Squarespace sin nettstedsbygger klarer seg bare bedre i nesten alle felt.

Kan Squarespace bruke HostGator?

Nei, Squarespace er først og fremst en nettstedbygger. Med Squarespace-planer, får du et nettsted og hosting inkludert, men det er ikke noe alternativ å bruke andre nettstedbyggere foruten Squarespace. Du kan gjøre det omvendt. Du kan bruke Squarespace nettstedbygger og koble HostGator-domenet ditt med Squarespace.

Er Squarespace billigere enn HostGator?

Squarespace-priser varierer fra $ 12 til $ 40, mens HostGator-prisene varierer fra $ 7,95 til $ 18,45. Generelt sett er HostGator billigere enn Squarespace. Squarespace tilbyr imidlertid langt bedre funksjoner i planene sine, slik at de har bedre valuta for pengene.

Hva er fordelene med å bruke HostGators nettstedbygger?

Sammenlignet med Squarespace er det ikke mange. HostGator har en døgnåpen telefon og live chat support. De har også støtte for flere CMS og programmeringsspråk. Annet enn det, slår Squarespace nettstedbygger Gator nettstedsbygger i alle felt.

Er Squarespace eller HostGator bedre for små bedrifter?

Squarespace er bedre enn HostGator for enhver bedrift, inkludert små bedrifter. Prisforskjellen for de billigste planene er ikke så stor. Hvis du velger Squarespace, får du mer funksjonalitet og mer flotte maler. Forskjellen er betydelig nok, så det er verdt å betale prisforskjellen for Squarespace selv for små bedrifter. HostGator-logo

Vårt utvalgte webhotellvalg:
Få topp karakter hosting for så lite som
$ 2,64 per måned

StartBloggingOnline.com godkjent hosting

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map