Богата партньорска партньорска програма: Добре ли е да печелите пари за реферали?

Крис Макдоналд


Крис Макдоналд

Да, партньорската програма на Wealthy Affiliate е добра и по причини ще разберете по-долу.

Въпреки че не е мястото, за което опитните маркетингови партньори могат да се възползват изцяло от Premium обучението, не е нужно пълно членско членство, за да се възползвате от възнаграждаващото обезщетение.

Това, което предлага, обаче е всеобхватно пътуване от създаването на вашия сайт, до провеждане на PPC кампании за преобразуване на реклами в партньорски регистрации. Въпреки това има повече от това, а най-хубавото е, че можете да изградите свой собствен партньорски бизнес във всяка ниша едновременно с другите модули за обучение.

Вземете си топла чаша какао и елате и разгледайте всичко, което можете да предложите с Wealthy Affiliate. Кой знае, може дори да се окажете богат филиал! * стон

Преглед на богатата партньорска програма

Каква е богатата партньорска програма?

Програмата Wealthy Affiliate е онлайн академия за обучение по интернет маркетинг, която държи ръката ви за създаване на сайтове за партньорски маркетинг. Започва ви още в началото, преминава през създаване на съдържание, SEO и други, чрез модули стъпка по стъпка и видео обучение.

Можете да направите това, като изследвате собствения си сайт в ниша и популяризирате партньорската програма на Wealthy Affiliate, заедно с вашето съдържание чрез банери и партньорски връзки. Или има алтернатива …

Отивам дълбоко в света на партньорския маркетинг и открийте всичко, което трябва да знаете. Разбира се, той е конкурентен и няма да ви направи богат за една нощ, но това не означава, че не можете да вземете филийка от пая и да си платите сами.

Присъединете се към БЕЗПЛАТНО обучение

Искате ли да научите как да изградите 6 фигурни сайтове на орган?

Присъединете се към това безплатно обучение към…

 • Накрая има доказан метод за намиране на печеливши ниши
 • Получете достъп до безпроблемен метод за изследване на ключови думи
 • Научете как да възлагате качествено съдържание
 • Научете как да изградите връзки с бяла шапка към вашия сайт без главоболие

Ето защо …

Какво представлява програмата за реферали на Wealthy Affiliate?

Предпоставката зад партньорската програма на Wealthy Affiliate е да правите пари от филиали, които се регистрират в WA чрез вашата връзка.

Това е основен партньорски маркетинг 101, нали? Въпреки това не е просто случаят с препратката към вашия сайт на вашия сайт.

Не не не!

Wealthy Affiliate има някои ключови области на премиум програмата, за да ви помогне по пътя ви. Това са:

 • Партньорско обучение Bootcamp
 • Ключови думи и SEO изследвания чрез Jaaxy
 • Комисиони за възнаграждение
 • Проследяване на препоръките
 • Създаване на банери

Ще вляза в тези области скоро, но първо трябва да знаете колко можете да спечелите чрез Wealthy Affiliate …

Колко можете да спечелите чрез партньорската програма на Wealthy Affiliate?

Вие печелите намаление независимо дали партньор се регистрира месечно или годишно. Това е 23,50 щ.д. на месец, ако те участват в месечната програма Premium или 175 долара годишно, ако плащат за предходна година.

Това е страхотно! Представете си, че повтарящото се плащане се удари в акаунта ви всеки месец или година … Страхотно, ама?

Едно нещо обаче не ми харесва е, че печелите повече, ако се присъединят като месечен член, но в дългосрочен план това им струва повече. Направете правилното нещо и ги насърчете да пестят пари, ако се регистрират за годишното членство. Предимството, че те плащат месечно, е, че могат да отменят членството си и да не загубят парче пари.

Освен тази месечна комисионна, ако получите 300 Premium реферала през 2020 г., вие сте класирани като супер филиал и ще отидете на платно пътуване до Вегас!

Можете ли да забогатеете с програмата Waelthy Affiliate?Хубавото на WA е, че можете да печелите партньорски доход, дори ако не сте член на Premium. Аз обичам това! Въпреки това, няма никъде близо до наградите, които Premium член прави:

Ако наистина искате да насочите маркетинга към филиал, чувствам, че цената на членството си струва дори само за по-високите цени на комисионната. Не забравяйте, че с безплатен членски акаунт получавате достъп само до малка част от обучението. Няма да ви стигне много далеч.

Без значение какво сте избрали, не забравяйте да се придържате към него – последователността е един от ключовете за успех.

О, и това е ореховото масло – ммм, храна!

Както и да е, върху звънчетата на онова, което има зад кулисите в партньорската програма на Wealthy Affiliate – кървав ад; това е на уста.

Наистина ми харесва, че сте насочени към Affiliate Bootcamp като първия порт за повикване. За съжаление, там има програми, които ви карат да се регистрирате, да изпразите портфейла си, да ви дадат идентификационния номер на препоръчания ви и да ви позволят да продължите с него.

Докато някои от тях работят, WA отстъпва в осигуряването на натоварване на кофата на стойност чрез обучителните модули, членовете на които имат достъп.

Разгледах подробно тези неща в моя богат партньорски преглед, но понеже съм любезен, ето резюме какво да очаквате от 7-те фази на обучение:

 • Първи своя бизнес
 • Съдържание, ключови думи и реализации
 • Даване на социална стойност на вашия сайт
 • Вземете Visual. Вземете естетика. Вземете марка чрез медии
 • Познаване на вашата аудитория & Катапултирайте вашите препоръки
 • Bing, Yahoo & Силата на PPC
 • Как да мащабираме успешните кампании за НПК

Това в началото може да звучи плашещо, но обучението е добре структурирано и включва комбинация от текст и видео, за да ви помогне.

Въпреки че всеки тренировъчен модул може да бъде претрупан, лесно е да намерите къде сте приключили от последния път, като правите цялото обучение стъпка по стъпка. На главния екран за обучение ще видите и обобщаващ тракер, който да ви стимулира докъде сте стигнали в пътуването на вашия член.

Както можете да видите, изглежда, че това е пълен пакет от началото до края – създаване на вашия сайт и неговото брандиране с визуални и социални медии до провеждане на PPC кампании за трафик и реализация.

Намерих малко подробна информация там, но част от нея е остаряла, с датирани обучения и съвети за стари шапки – например, не се споменава за силозна структура.

Въпреки това, Wealthy Affiliate желае хората, които се присъединяват към системата си за членство, да се справят добре с бизнеса си, но защо не трябва? Популяризирайки техния бизнес и получавайки заплащане за него, те печелят повече пари и изграждат по-голяма общност, която популяризира марката.

Това е другото за обучението. Вие се насърчавате да взаимодействате с общността на богатите филиали, което трябва да кажа, че е наистина полезно.

Дори и да не сте готови да се регистрирате за Premium членство все още, безплатното пробно членство си струва да проверите – това ви дава достъп до първия модул за обучение на партньорска програма, „Повишаване на бизнеса ви“. Можете също така да направите първото ниво в обучението за онлайн сертифициране на предприемачи.

Без значение кой път поемете, не прескачайте модули, защото смятате, че знаете всичко. В него може да има мъничка информация, която да настрои тази крушка в главата ви.

И знаем какво се случва, когато електрическите крушки угаснат в главите ни …

… (боли).

С удоволствие видях, че няма незабавна продажба от WA към Jaaxy. Вместо това получавате достъп до Jaaxy Lite модул в рамките на вашето Premium членство. Страхотно! В свят, в който SEO инструментите се твърдят, че са единственото SEO решение, от което се нуждаете, Jaaxy може да ви предложи много. На пръв поглед предпочитам Long Tail Pro – но ще бъде интересно да видя как Jaaxy се задържа през тези модули:

 • Анализ на класирането на сайта
 • Списъци с ключови думи
 • Анализ на конкуренцията
 • Изследване на супа с азбука
 • Мозъчна буря
 • Търсачка на партньорска програма
 • Ниши списъци с ключови думи

След като преминах подробно всеки от тези модули, няма нищо революционно там, въпреки че модулът за мозъчна атака беше интересен. Той набира текущите тенденции и ви позволява да направите допълнителен анализ от там. Каза ми, че настоящият Amazon Best Seller е забавната игра Cards Against Humanity. Като добавих, че на опашката и пробиването надолу ми се показа анализ на трафика, QSR (цитира резултати от търсенето), KQI (показател за качество на ключовите думи) и SEO резултат. Партньорската програма на Jaaxy на Waelthy Affiliate

Jaaxy е доста добър инструмент за откриване на ниши и ключови думи с някои анализи на конкуренти. Искам да кажа, че той е безплатен с вашето Premium членство, така че можете да го използвате. Имайте предвид обаче, че сте ограничени със стандартната версия на Jaaxy Lite:

 • 20 ключови думи резултати
 • 25 запазени списъка с ключови думи
 • 100 сканирания на сайта
 • 10 / буква букви резултати супа

Въпреки това получавате неограничено търсене по ключови думи, както и никакво ограничение за QSR търсенията. Търсенето на наличност на домейна е просто измислица – можете да правите това безплатно навсякъде, но е хубаво да имате под един покрив.

Опциите за надстройване на Jaaxy са налични, ако смятате, че горното не ви е достатъчно при $ 19 или $ 49 на месец. Те ви дават увеличение на автоматизацията и по-голяма видимост в изследванията за ключови думи и конкуренция, но ако сте само в него за инструмента, тогава отстъпката от 30%, която получавате тук, прави Long Tail Pro по-добър вариант според мен.

Сега, докато хората отиват, аз съм доста прост човек и така, като нещата, изложени по ясен начин, което това табло за реферал на съответните партньори не прави.

Трябваше да изпия добра стара английска чаша чай и да я дам отново.

Проработи! Чаят работи! Успях да изработя статистиката и рефералите, но не можах да разбера откъде идват рефералите. На всичкото отгоре, изскачащият график наистина беше тромав в браузъра ми и продължаваше да се затруднява. Той предоставя някаква полезна информация, но се нуждае от някакво обучение и / или разяснения.

Статистика на богатата партньорска програма

И таз добра!

Спомням си, когато за първи път започнах интернет маркетинг и се опитах да създам собствени банери.

Взех си селфи и след това опитах да добавя пръскане на цвят. Резултатът беше, сякаш някой ме е хвърлил многоцветна боя върху мен. Да, беше толкова лошо!

Аутсорсингът на медии и създаването на банери е силно препоръчителен, освен ако вече нямате обучение по Photoshop или GIMP. Въпреки това, защо да не използвате предварително проектирания от WA? Докато пиша това вкусно парче от wordmithery, има 23 различни банери, от които можете да избирате.

Това е прилична сума, за да опитате и да не изглеждате като всеки друг маркетинг партньор, който се опитва да популяризира Wealthy Affiliate. Тези хора също са достатъчно закрепени, за да популяризират харесванията на Черен петък и други сезонни тенденции чрез рекламите с банери.

Получавате директната си връзка, HTML код и опцията за изтегляне на всеки банер, както е необходимо:

Партньорската програма на богатия партньор

О, и можете да популяризирате Jaaxy, ако желаете, тъй като има и партньорска програма – за която има само един банер.

Богата партньорска партньорска програма: ключови поемания

В програмата на Wealthy Affiliate няма затворени врати като Premium член, което открих при други, които са подобни. За мен няма смисъл защо партньорска програма не предоставя на своите търговци всичко, което трябва да знаят и правят.

Тук усещам включването на Jaaxy блести. Имате незабавен инструмент на ръце, за да помогнете за изследване на ключови думи, избор на ъгъл на ниша и анализ на конкуренцията. Това е приличен инструмент, за да започнете, а не просто да се разхождате през кал и пресявате конфликтна информация.

Умно е как WealthyAffiliate избутва Jaaxy чрез партньорската си връзка – ако това не ви обучава как работят партньорските програми и като цяло партньорският маркетинг свят, не знам какво прави. Чувствате се като, че имате нещо безплатно и тогава, WHAMMO … покажете ми някои Бенджамини, за да се уверите, че имате най-добрите възможни инструменти.

Програма за богат партньорски партньорски стартови програмиМоят съвет е да го подходите, особено ако сте начинаещ в партньорски маркетинг. Количеството коментари към някои от публикациите казва, че те току-що са се присъединили и не знаят какво да правят, е лудо!

Първото място за посещение е обучението. Обучението ви превежда през всяка стъпка от пътуването. Просто кликнете върху „Training“ в страничното меню и след това „Affiliate Bootcamp“ в изскачащото меню и отидете далеч!

Без значение дали искате да се възползвате от безплатната пробна версия или сте готови да стартирате пълноценно партньорската програма на Wealthy Affiliate, започнете с онлайн обучението и не гледайте назад!

Насладете се на пътуването на филиалите, сега отидете и получавайте заплащане. ��

Какво е богат филиал и как работи?

Wealthy Affiliate е програма с намерение да помогне на начинаещите да започнат работа в интернет маркетинга. Той има безплатна пробна версия и премиум членство, което ви превежда през всеки етап от изграждането на собствен уебсайт. Това включва също генериране на трафик и SEO обучение.

Заможни филиал ви прави пари?

Заможният филиал ви прави пари, ако следвате обучението и положите усилия. Въпреки това вие правите парите. WA ще ви плати само ако популяризирате нейната партньорска програма, но не е нужно да го правите. Вместо това можете да създадете свой собствен уебсайт за интернет маркетинг чрез обучението.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map