GoDaddy WordPress Hosting Review 2020: Aquí és la veritat

GoDaddy és una de les millors marques del lloc que allotja el nínxol actual. La companyia s’ha creat per si mateixa amb serveis impressionants que van més enllà de ser un lloc web senzill i allotjament de blogs per registrar dominis i emmagatzemar digital.


Durant anys, GoDaddy treballa per superar els millors proveïdors de hosting de WordPress, com HostGator i SiteGround, per convertir-se en el líder indiscutible del sector de l’hostatge. Tot i que el proveïdor d’allotjament millora els seus serveis, la pregunta és: “WordPress GoDaddy allotja la vostra elecció adequada per al seu proveïdor?”

En aquesta revisió de hosting de WordPress de GoDaddy, aprofito el proveïdor d’allotjament per explorar la seva història, el seu rendiment, les associacions de complements i altres funcions bàsiques per ajudar-vos a prendre la decisió correcta..

Logotip de HostGator

El nostre número d’allotjament web 1:
Obteniu allotjament amb una puntuació mínima
2,64 dòlars al mes

HostBlog aprovat per StartBloggingOnline.com

Historial de GoDaddy

GoDaddy va ser fundada el 1997 per Bob Parsons, que inicialment va llançar l’empresa amb el nom de Jomax Technologies. El nom de GoDaddy es va adoptar el 1999 a proposta d’un grup d’empleats de la companyia.

Entra a la formació GRATU FREETA

Voleu saber com crear 6 llocs d’autoritats de figures?

Uneix-te a aquesta formació gratuïta…

 • Finalment, tingui un mètode provat per trobar nínxols rendibles
 • Accediu a un mètode de recerca de paraules clau que no s’imprimeixi
 • Apreneu a subcontractar contingut de qualitat
 • Apreneu a crear enllaços de barret blanc al vostre lloc sense maldecaps

La companyia va créixer ràpidament i va assolir 10 milions de clients i 100 milions de dòlars en ingressos anuals el 2005. Altres indicadors clau de creixement que han tingut lloc en el viatge de GoDaddy des de la seva creació són:

 • El 2013, GoDaddy va adquirir el famós mercat de dominis anomenat Afternic a NameMedia.
 • El 2015, GoDaddy va adquirir les carteres Marchex i Worldwide Media.
 • El 2017, GoDaddy va guanyar els Premis Stevie® per al servei d’atenció al client excepcional.
 • A principis del 2019, GoDaddy tenia més de 17 milions de clients i gestionava més de 75 milions de noms de domini.

El compromís accelerat de GoDaddy per donar suport a WordPress es pot remuntar al 2015 quan el proveïdor d’allotjament va contractar Gabriel Mays per encapçalar la seva unitat de WordPress. Mays ha estat fonamental per donar suport als equips de WordPress de GoDaddy, després d’haver treballat en altres organitzacions com el Cos de Marina dels Estats Units i May Financial.

GoDaddy va ampliar el seu suport de WordPress a la comunitat donant suport a WordCamps locals que tenen lloc a tot el món. WordCamps són esdeveniments mundials que ajuden a reunir persones de WordPress, celebrar WordPress, compartir nous descobriments i augmentar l’ús de WordPress. GoDaddy també patrocina esdeveniments de WordPress que són preparats per comunitats de WordPress de diferents països.

GoDaddy també va animar els desenvolupadors d’una sèrie de principiants WordPress de 40 vídeos a donar-los-los gratuïtament. Això va ser fonamental per donar suport al desenvolupament més ràpid del creixement de WordPress i GoDaddy.

Revisió d’allotjament de WordPress de GoDaddy

El servei d’allotjament WordPress de GoDaddy és bo? Si us heu preguntat si GoDaddy és una bona opció, sabeu que el proveïdor d’allotjament ha desenvolupat funcions d’última generació que fan una gran consideració tant per a avantatges com per a principiants en disseny i desenvolupament de pàgines web..

Avui en dia, més del 30% dels llocs web estan alimentats per WordPress. Per tant, cap proveïdor d’allotjament web no vol quedar-se enrere. WordPress és el servei d’allotjament de WordPress més preferit per les empreses d’allotjament.

Què és exactament WordPress gestionat? Aquesta és una plataforma més ràpida i segura per crear i gestionar llocs d’allotjament de WordPress. Ofereix seguretat superior del lloc, suport, temps de càrrega ràpid i diverses funcions per ajudar al vostre lloc web a funcionar sense problemes.

Aquestes són algunes de les principals funcions de GoDaddy:

Domini gratuït amb hosting

Migració de llocs web gratuïta

Traslladar el vostre lloc web a un nou proveïdor d’allotjament pot ser un exercici herculenc i arriscat. Vostè té el risc de perdre dades quan es mogui el lloc web o errors no desitjats que puguin comprometre les operacions del lloc web.

L’allotjament a WordPress de GoDaddy us pot ajudar a evitar aquest problema proporcionant una migració perfecta de llocs web. Ni tan sols heu de contractar un professional per migrar el vostre lloc a un host nou. Seguiu el procediment de migració gratuït del lloc web per exportar tots els vostres fitxers sense perdre dades.

Si us enganxeu, l’assistència al client de GoDaddy estarà aquí per proporcionar una guia pas a pas sobre com migrar el vostre lloc amb seguretat. No oblideu fer sempre una còpia de seguretat del vostre lloc web abans d’iniciar el procés de migració.

Actualitzacions automàtiques de programari principal de WordPress

Perquè el vostre lloc web o bloc de WordPress funcioni de manera òptima i segura, és prudent instal·lar les darreres actualitzacions. Si no s’executen les actualitzacions, el lloc web podria suposar un gran risc d’atacar-se.

Per solucionar el problema, GoDaddy WordPress inclou una actualització automàtica que us assegura que sempre esteu al programa més recent. Ara podeu relaxar-se sabent que el lloc web no perdrà cap actualització tant si esteu lluny, adormit com si esteu en qualsevol altre lloc.

Plugin SEO de WordPress

Un cop allotjat el vostre lloc web amb èxit, ha arribat el moment de centrar-vos en obtenir els vostres clients objectiu. Per ser descobert, obtenir una classificació a les pàgines superiors i generar trànsit i conversions, haureu d’escriure contingut del lloc web tant per a SEO (Optimització de motors de cerca) com per a éssers humans..

El complement de SEO de WordPress us permet explorar la salut del vostre lloc web i identificar les claus que us permeten de descobrir-vos i classificar-les a la part superior de les pàgines de resultats del motor de cerca (SERPs). El complement us pot ajudar a identificar errors i obtenir suggeriments que es poden utilitzar per obtenir una millor classificació.

El que em va semblar més impressionant és la capacitat del connector SEO per permetre l’anàlisi dels competidors. Això implica que podeu mirar les estratègies de SEO que utilitzen els competidors i utilitzar-les per millorar la vostra. Això pot ajudar a impulsar el vostre lloc web a la part superior dels SERPs.

El complement de SEO WordPress és un gran col·laborador per ajudar-vos a obtenir més coses amb el vostre blog o lloc WordPress. Per obtenir més informació, heu de considerar enllaçar-lo amb altres eines analítiques, com ara Google Analytics.

Còpia de seguretat diària amb restauració simplificada d’un clic

Per reduir el risc de perdre les dades del vostre lloc web, GoDaddy WordPress ofereix còpies de seguretat diàries. Això significa que podeu tornar a l’estat que hi havia al vostre lloc web el dia anterior en cas de pèrdua.

A més de les còpies de seguretat diàries habituals, GoDaddy també facilita la restauració com un clic. Tingueu en compte que això no requereix que contracteu un especialista. Seguiu només la guia de restauració de GoDaddy per restaurar el vostre lloc web amb seguretat.

Entorn d’escenificació fiable

GoDaddy aprecia la necessitat de proporcionar-vos la plataforma adequada per provar diferents plans i funcions. Si voleu provar la velocitat d’un pla seleccionat o la integració d’una nova funció, GoDaddy us animarà a fer proves prèvies àmplies abans de prendre la decisió final.

La posada en escena ajuda els usuaris a identificar problemes que podrien necessitar solucionar abans que s’instal·li una funció, com ara un connector. Si ets desenvolupador, també és una oportunitat per provar noves funcions abans de desplegar-les.

Allotjament GoDaddy vs WordPress: Quina és l’opció més barata? És important tenir en compte que tot l’allotjament web de GoDaddy ve acompanyat de plataformes i suport d’allotjament WordPress. En total, GoDaddy ofereix quatre plans principals d’allotjament; Basic, Deluxe, Ultimate i Pro 5+.

 • El pla bàsic: aquest pla té un preu de 2,99 dòlars mensuals i es considera l’opció ideal si s’inicia amb l’allotjament web. El pla és compatible amb un lloc web, 10 GB d’emmagatzematge de discs sòlids (SSD) i un domini gratuït si compreu un pla anual.
 • El pla Deluxe: Aquest pla costa 3,99 dòlars i és l’opció ideal per a un lloc web que ha crescut, el trànsit ha arribat a les 100.000 visites. Igual que el pla bàsic, l’opció Deluxe també admet un lloc web, ofereix un emmagatzematge més gran de 15 GB d’emmagatzematge SSD, un assistent de visibilitat del motor de cerca i un domini gratuït si es compra el pla anual.
 • El pla final: aquest pla és per a empreses mitjanes i grans i té un preu de 6,99 dòlars el mes. Us ofereix 30 GB d’emmagatzematge SSD, domini gratuït si compreu el pla anual i certificat SSL gratuït el primer any d’acollida. El pla és compatible amb dos llocs web i heu de considerar-ho si el vostre negoci atrau prop de 400.000 visites mensuals.
 • El pla més alt és el Pro 5+ que és de 27,99 dòlars al mes i suporta fins a cinc llocs web. El pla ofereix 50-200 GB d’emmagatzematge SSD, backup i restauració automàtica, certificats SSL gratuïts i eines gratuïtes de manteniment del lloc. El pla és ideal per a usuaris amb prop de 800.000 visites mensuals.

Els quatre plans anteriors inclouen la plataforma d’allotjament de WordPress premium, el programari automàtic de nucli de WordPress, les actualitzacions de seguretat i l’eina de migració d’un sol clic. També permeten accedir a milers de temes i plugins gratuïts per ampliar les operacions del vostre lloc web.

Un dels principals objectius de GoDaddy és oferir un tauler de control intuïtiu que faciliti la identificació i l’ús de diverses funcions d’allotjament. Tant la interfície d’usuari d’allotjament regular com els taulers de servei de hosting de WordPress són impressionants, però presenten diferències sorprenents.

A diferència del cPanel habitual que és habitual en la majoria dels serveis d’allotjament en l’actualitat, el quadre de comandament WordPress GoDaddy permet accedir a la majoria de les funcions amb un sol clic. A la part superior dreta, teniu l’opció d’iniciar còpies de seguretat, configuració i configuració de dominis.

A la part esquerra, podeu extreure l’administrador de WordPress i comprovar si hi ha actualitzacions al vostre lloc de WordPress. És important tenir en compte que també podeu seguir el rendiment del vostre lloc web de WordPress per saber si us proporciona o no els resultats que voleu.

El vídeo següent és una demostració de com instal·lar WordPress a GoDaddy:

A mesura que avancen les tecnologies informàtiques i d’allotjament web, els atacants també busquen millors mètodes d’introducció al vostre lloc web per robar informació sense fer-se notar. Un dels mètodes que utilitzen els atacants és injectar codis maliciosos al lloc web objectiu per esborrar o accedir a informació sensible.

Com que els atacants poden utilitzar programari maliciós que pren la forma dels fitxers de WordPress, GoDaddy realitza exploracions diàries per identificar-los i destruir-los. L’objectiu és identificar el malware abans que pugui danyar el vostre lloc o difondre’s a d’altres. Aquests són els mètodes principals utilitzats per mantenir la vostra pàgina web segura:

 • GoDaddy utilitza monitoratge 24 hores per a tots els llocs web i activitats de blocs allotjats a la seva plataforma. En molts casos, els fitxers de programari maliciós es noten i es destrueixen fins i tot abans que pugueu adonar-vos que estaven dirigits al vostre lloc web.
 • Els robots GoDaddy estan dissenyats per identificar i bloquejar el trànsit fals, les sol·licituds i el correu brossa orientats al vostre lloc web.
 • GoDaddy utilitza actualitzacions automàtiques per assegurar-se que el vostre lloc web funciona amb la versió més recent. Situar-se en la versió més recent de WordPress i complements de WordPress implica que esteu protegit contra les amenaces emergents.
 • GoDaddy pre-escaneja més tots els complements de WordPress, de manera que no us haureu de preocupar d’aplicar programari maliciós al vostre lloc web..
 • Els servidors que allotgen el vostre lloc web es protegeixen amb els darrers materials resistents i s’allotgen en centres de dades d’alta seguretat per mantenir-los segurs. Només es permet als centres de dades els manteniments i les actualitzacions amb autorització de seguretat.

Per apoderar els seus clients, GoDaddy compta amb un creador de llocs web tot en un (GoCentral) que facilita la creació de llocs web professionals sense codificació ni habilitats informàtiques avançades. En lloc de contractar un dissenyador web per crear el vostre lloc web o començar des de zero amb noves plantilles, GoCentral és diferent.

Un cop hàgiu seleccionat una plantilla, simplement arrossegueu i deixeu anar les icones, els textos i les imatges preferits per oferir el vostre lloc amb l’aspecte previst. El creador de llocs web de GoCentral permet obtenir un nou lloc web en menys d’una hora, ja que la major part de la feina, com la codificació, ja s’ha fet. GoDaddy també té experts que us esperen perquè el lloc web funcioni més ràpidament o solucioni qualsevol problema que pugueu trobar.

El creador de llocs web us permet afegir més funcions i formularis per acceptar el pagament, gestionar l’inventari i generar trucades. Només cal ser creatiu o comprovar el que fan els competidors per saber quines funcions cal afegir al vostre lloc web.

També heu d’utilitzar les eines de SEO per ajudar a descobrir el vostre lloc web en motors de cerca, com Google i en xarxes socials, com Facebook.

Per conèixer el compromís d’una empresa amb els seus clients objectiu, un dels components que sempre heu d’explorar és el servei d’atenció al client. Per això, GoDaddy no va decebre.

Em va impressionar l’alt nivell de professionalitat que va mostrar GoDaddy en tots els canals d’assistència als seus clients. Una trucada directa a la línia d’assistència de l’empresa permet obtenir respostes instantànies.

Per fer més efectiva la trucada telefònica, GoDaddy us ofereix un número local perquè pugueu parlar amb el personal de suport en la vostra llengua materna. Per exemple, hi ha números de trucada als Estats Units, el Canadà i l’Índia, entre altres països on GoDaddy opera.

Un altre mètode per obtenir suport directe és a través del xat en directe. Quan feu clic a l’opció Xat en viu al lloc web de GoDaddy, triguen menys de tres segons a respondre un representant de suport.

Si voleu obtenir més informació sobre serveis d’allotjament o funcions relacionades, GoDaddy també gestiona una base de coneixement completa que inclou recursos, articles, vídeos i infografies. És un excel·lent punt de partida per a principiants o desenvolupadors web que vulguin aprendre sobre trucs habituals en allotjament web.

En aquesta revisió de hosting de GoDaddy WordPress vs regular, he explorat els avantatges i els avantatges principals per ajudar-vos a identificar la millor opció. Aquí teniu un resum d’aquests pros i contres.

Pros

 • Aquest servei és molt barat. Amb només 2,99 dòlars, podreu gaudir de fins a 10 GB d’emmagatzematge en disc dur (SSD) i un domini gratuït addicional si pagueu anualment.
 • L’allotjament a WordPress de GoDaddy us ofereix una amplada de banda il·limitada. Aquest és un gran avantatge en comparació amb altres hostes, com el WP Engine, que limiten els usuaris a només 25.000 visites al pla d’inici..
 • GoDaddy ha simplificat el procés de creació de serveis d’allotjament sense contractar un professional. Si us enganxeu, el suport sensible de GoDaddy hi serà per oferir ajuda.
 • La interfície d’usuari de GoDaddy és fàcil d’utilitzar. Si bé és cert que aquest no és el cPanel comú amb què podríeu estar acostumat, he trobat molt senzill entendre i utilitzar.
 • L’atenció al client de GoDaddy és molt impressionant. L’empresa disposa de múltiples canals d’assistència, com ara xats en viu i una base de coneixement perquè els clients seleccionin l’opció preferida.
 • Ofereix un creador de llocs web fiable que ho facilita, fins i tot per a persones sense antecedents informàtics.

Contres

 • GoDaddy us ofereix l’opció d’utilitzar cPanel estàndard de la indústria per un cost.
 • GoDaddy va perdre una gran part del seu mercat després d’haver donat suport a les factures SOPA i PIPA el 2011. Aquestes factures pretenien limitar l’accés a Internet, però el mercat considera que Internet havia de ser lliure per permetre el lliure flux d’idees..
 • GoDaddy dificulta la sortida dels seus clients. Tot i que cada empresa té la seva estratègia de retenció de clients, l’esforç de GoDaddy per mantenir-vos atrapats és un gran inconvenient. De la mateixa manera que l’empresa es facilita l’adhesió, deixar-ho hauria de ser igual de senzill si no esteu satisfets.
 • GoDaddy no us proporciona un certificat SSL si seleccioneu el pla Basic o Deluxe.

WordPress GoDaddy hosting: una opció de gerència

Des del 2013, GoDaddy ha millorat molt els seus serveis, inclòs l’allotjament de WordPress i és un proveïdor de hosting d’allotjament prometedor. Des del seu preu fins al suport i els plans, tots els components dels serveis d’allotjament són atractius. Durant aquesta revisió d’allotjament de WordPress de GoDaddy, he establert que WordPress enriqueix els serveis comuns d’allotjament perquè està disponible quan compra qualsevol dels quatre plans..

La principal desfeta de GoDaddy és que va donar suport a la limitació d’accés a Internet el 2011 durant les factures SOPA i PIPA. A més, la majoria de les millors funcions de WordPress només estan disponibles al pla superior Pro 5+.

La nostra classificació final de la revisió d’allotjament de WordPress de GoDaddy

Logotip de GoDaddyGoDaddy és bo per acollir? Tot i que la majoria de les seves funcions (com ara les exploracions periòdiques, les còpies de seguretat diàries i un robust creador de llocs web) semblen excepcionals, només recomanaria GoDaddy a les persones que són noves a WordPress..

Si voleu més serveis de WordPress premium, considereu la possibilitat de buscar un altre proveïdor d’allotjament, com HostGator o DreamHost, que estigui aprovat per la direcció de WordPress. Adjudicem GoDaddy 3.5 de 5 estrelles

Nota de l’editor

3,5 / 5 Logotip de HostGator

El nostre número d’allotjament web 1:
Obteniu allotjament amb una puntuació mínima
2,64 dòlars al mes

HostBlog aprovat per StartBloggingOnline.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map