NameCheap Hosting Review: Hosting Web compartit, VPS i dedicat

NameCheap va començar la seva vida el 2000 com a lloc per obtenir noms de domini. Des de llavors han desenvolupat i ampliat la seva oferta en aquest front. I el 2007, també van afegir serveis d’allotjament web.


Avui en dia, ofereixen una de les més àmplies gammes de plans d’allotjament web disponibles. Així, aquesta revisió d’allotjament de NameCheap té com a finalitat ajudar-vos a tenir un millor coneixement dels serveis d’allotjament web.

Si bé també fan grans coses en el mercat de noms de domini, aquesta revisió es centrarà exclusivament en els serveis d’allotjament web que proporcionen.

Si voleu obtenir més informació sobre com obtenir un nom de domini, podeu consultar la revisió del domini NameCheap per a dominis específicament. Per ara, anem a aquesta revisió de hosting d’allotjament web NameCheap:

Logotip de HostGator

El nostre número d’allotjament web 1:
Obteniu allotjament amb una puntuació mínima
2,64 dòlars al mes

HostBlog aprovat per StartBloggingOnline.com

Opinió de hosting de NameCheap

Opinió d'allotjament de Namecheap

Revisió dels avantatges i desavantatges de NameCheap

Els serveis d’allotjament de NameCheap van sortir al parc. Aquí teniu algunes de les seves millors característiques.

Servidors d’alt rendiment

Combinen prestacions i prestacions impressionants a preus assequibles. Els preus no són tan baixos com alguns dels altres serveis ultra barats que podeu trobar, però segueixen sent molt ajustats al seu pressupost i els seus plans a tots els nivells estan complets de prestacions i serveis excel·lents..

Pel que fa als seus plans compartits, la majoria correran fins a un 50% més de pressa que alguns dels seus competidors. Fins i tot el pla més bàsic ja ofereix una amplada de banda il·limitada i la capacitat d’acollir fins a 3 llocs web.

Grans plans de servidor compartit

Podria escriure fàcilment una revisió d’allotjament compartida de NameCheap que es centrava exclusivament en els seus plans d’allotjament compartit. Per a una persona, una startup, i fins i tot petites i mitjanes empreses, aquests plans són realment un lloc ideal per començar. El motiu pel qual poden oferir servidors tan ràpids i una garantia 100% de vida és la manera d’apropar-se a l’allotjament.

Utilitzen la tecnologia de servidor Dell més actualitzada i el seu tauler de control és un dels millors i més intuïtius d’utilitzar al món. I, per completar-ho, els servidors són alguns dels més privats i segurs que podeu trobar. Utilitzen tallafocs de maquinari i de programari, a més d’altres proteccions de seguretat.

Molta escalabilitat

Una altra cosa que a mi els encantarà és la importància d’escalar. No només ofereixen una àmplia gamma de diferents plans d’allotjament web, sinó que fan que sigui el més fàcil possible l’actualització quan necessiteu més dades o més energia. Podeu actualitzar-lo en qualsevol moment i no haureu d’esperar el següent cicle de facturació.

Això vol dir que si espereu que es produeixi una pujada important del trànsit del vostre lloc durant els propers dies, podeu actualitzar el vostre pla fàcilment i tenir-lo a punt per tal que el vostre lloc pugui gestionar l’augment del trànsit. Al seu pla de SSD empresarial, podeu allotjar tants llocs web com vulgueu mentre pagueu només 19,88 dòlars al mes. Aquesta és realment una de les ofertes més impressionants que podeu trobar.

Àmplia oferta de serveis

Però prou amb els servidors compartits, què més pot fer NameCheap? Bé, per a un, també poden acollir correu electrònic privat. I aquest és un altre cas en el qual podria encertar fàcilment una revisió completa d’allotjament de correu electrònic de NameCheap, ja que no només és un servei més difícil d’arreglar, sinó que NameCheap fa un treball excel·lent. El núvol que utilitzen és molt segur i molt fiable.

Una gran atenció al client

I si busqueu ajuda, ho aconseguireu. També disposen de tutorials de vídeo molt útils com el següent per acompanyar el seu tauler de control fàcil d’utilitzar i el servei d’atenció al client 24 hores:

Amplada de banda il·limitada

Com en qualsevol pla d’allotjament web, heu de fer les afirmacions sobre “amplada de banda il·limitada” amb un gra de sal. Una millor manera de descriure-la és “amplada de banda no modificada”, és a dir, que no mesuraran ni limitaran l’amplada de banda. Tanmateix, si esteu en un servidor compartit, heu de tenir en compte que compartiu aquest servidor amb molts altres clients.

I el servidor només pot fer-ho tant si, tècnicament, teniu una amplada de banda il·limitada, no aconseguireu el mateix tipus de potència que obteniu amb un servidor dedicat o un servidor privat virtual. Per sort, NameCheap també ofereix plans per a servidors més potents!

Revisió de Namecheap: plans d’allotjament

Logotip de NameCheapAmb tants plans que resulten atractius per si mateix, hauríeu de consultar els diferents tipus de plans que ofereixen. A continuació, podeu veure una breu visió general del seu allotjament compartit, d’allotjament VPS i dels plans d’allotjament dedicats.

Els plans d’allotjament compartit van des dels 38,88 dòlars anuals fins als 215,78 dòlars anuals. A l’extrem baix, obteniu 20 gb d’emmagatzematge i, a la gamma alta, obteniu un emmagatzematge il·limitat. La transferència de dades ja està il·limitada al pla bàsic. I el nombre de llocs que podeu allotjar amb un pla únic oscil·la entre 3 i il·limitats!

Els plans d’allotjament web VPS oscil·len entre 19,95 dòlars al mes i 69,95 dòlars mensuals. Els límits d’amplada de banda oscil·len entre 100gb i 750gb i, tot i que això pot semblar un descens de l’ample de banda il·limitat dels plans compartits, heu de tenir en compte que no compartiu el vostre VPS de la mateixa manera que compartiu un servidor compartit. Així obteniu més poder, més control i millor rendiment.

Aquest és el tipus de servidor més potent i fiable (però també el més car) que podeu utilitzar. Els plans d’allotjament web dedicats al servidor oscil·len entre 58,88 dòlars mensuals i 379,88 dòlars al mes.

Però, per aquest preu, el maquinari i el programari que componen el servidor estan dedicats a tu i a les teves necessitats, sense compartir, sense xarxes virtuals, només amb un servidor fiable i dedicat. Fins i tot podeu optar per autogestionar el servidor si voleu control addicional!

Si mai necessiteu més flexibilitat i potència a l’hora de fer allotjament web, només tenim la recomanació adequada per a vosaltres …

Logotip de HostGator

El nostre número d’allotjament web 1:
Obteniu allotjament amb una puntuació mínima
2,64 dòlars al mes

HostBlog aprovat per StartBloggingOnline.com

La nostra classificació general de les revisions de NameCheap

NameCheap va començar la seva vida l’any 2000 com a lloc per obtenir noms de domini, però s’han desenvolupat i ampliat contínuament des de llavors fins avui, proporcionen una de les gammes més completes de plans d’allotjament web disponibles..

Premiem 5/5 estrelles.

Avaluació dels crítics

5/5

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map