Revisió DreamHost: tot el que necessiteu saber sobre el seu allotjament

DreamHost es troba des del 1996 i en aquest temps han passat a ser un dels llocs d’allotjament més grans i respectats.


La companyia ha romàs de propietat independent, passant a la seva facturació com a promotors de solucions de codi obert. Però, quina empresa d’allotjament no seria un defensor de solucions de codi obert?

A jutjar per les ressenyes existents de DreamHost, en general, als clients els encanta. Com que actualment acullen més d’1,5 milions de llocs, els premis semblen ben guanyats.

Però, què passa amb el seu servei d’allotjament? Afirmen que no són “número 1 per a un allotjament web fiable”. Tanmateix, a l’ampli món de la web, les afirmacions i la realitat agosarades poden divergir.

DreamHost és bo? Té la seva propietat en contra d’altres amfitrions de grans noms comparables? Això és exactament el que pretenc explorar amb la nostra revisió detallada de DreamHost.

Revisió Dreamhost: què ofereixen?

Un dels aspectes més decebedors sobre la cerca d’un amfitrió web és aprendre que no tenen una opció que necessiteu. No és el cas de DreamHost, han gestionat opcions VPS dedicades, compartides o en allotjament en núvol:
Logotip de DreamHost

 • Noms de domini
 • Hosting compartit
 • WordPress gestionat
 • Hosting VPS
 • Hosting dedicat
 • Servidors al núvol
 • Emmagatzematge al núvol

Cadascuna d’aquestes opcions és extensa i val la pena mirar-la. Per exemple, el registre del nom de domini de DreamHost. Permeten navegar sobre qualsevol domini de primer nivell que us agradi per unes despeses raonables.

Amb cada domini que compreu a través de DreamHost, obteniu una gamma de serveis estàndard que costen amb altres proveïdors. Aquests inclouen privadesa de domini, gestió DNS, subdominis, servidors de noms personalitzats, reenviament de dominis i bloqueig de dominis.

El seu allotjament compartit és un dels serveis més populars. Per veure com s’estructura, no heu d’endevinar el perquè. En lloc que els nivells separats restringeixin l’accés a determinades funcions, DreamHost us ofereix la quantitat total de diners per 10,95 dòlars al mes. El seu pla d’allotjament compartit inclou emmagatzematge il·limitat, dominis, correu electrònic i transferències de dades mensuals.

Tot i que només podeu començar amb DreamHost per 10,95 dòlars al mes, què passa amb menys de 3 dòlars al mes …

Les ofertes de DreamHost només s’enforteixen a partir d’aquí. Els seus VPS amb suport Linux permeten més trànsit i proporcionen més recursos per als usuaris:

 • Inici: 15 dòlars / mes; 1 GB de RAM; SSD de 30 GB
 • Popular: 30 dòlars / mes; 2 GB de RAM; SSD de 60 GB
 • Gran: 60 dòlars al mes; 4 GB de RAM; SSD de 120 GB
 • Màxim: 120 dòlars / mes; 8 GB de RAM; SSD de 240 GB

Les opcions d’allotjament dedicat de DreamHost augmenten una altra cosa. Aquests servidors són adequats per a llocs web d’alta circulació i negocis. Ofereixen un emmagatzematge SSD màxim de 2 TB, 64 GB de RAM i l’ample de banda il·limitat.

revisió de dreamhostPer als clients que busquen allotjament de WordPress gestionat, el servei DreamPress de DreamHost és només el bitllet. Gestionen tot el negoci de darrere de les escena i us podeu centrar en el contingut del vostre lloc. Escalen els recursos per gestionar el trànsit i no posen cap limitació a l’ample de banda.

El seu allotjament en núvol és igual de poderós. Els servidors tot SSD són ràpids i admeten la majoria de sistemes operatius basats en Linux i Windows. Ofereixen accés complet a l’arrel i un control pràcticament il·limitat sobre allò que voleu fer. Tot el codi és de codi obert i es divulga públicament. Els seus tres nivells proporcionen flexibilitat en funció de les vostres necessitats:

 • Servidor de RAM 512 MB (per a parpellejar)
 • Servidor RAM 2 GB (per a llocs web)
 • Servidor RAM 8 GB (per a bases de dades)

El nostre Dreamhost repassa pros i contres

Com he comentat, DreamHost és un servei que els desenvolupadors han orientat a usuaris avançats. Les seves peculiaritats poden ser intimidants per a principiants, però també ofereixen alguns avantatges a la plataforma. El seu panell web personalitzat, per exemple, té alguns elements positius que encanten els problemes, i els inconvenients que els principiants podran notar ràpidament. Comprovem tot.

La seguretat de DreamHost es pren seriosament

El seu compromís va més enllà de la multitud d’opcions d’allotjament. Tenen tot un equip dedicat a mantenir les dades dels clients a seguretat dels intrusos. Les seves funcions de seguretat interna inclouen tallafocs, xifratge i eliminació de programari maliciós.

Permeten un allotjament segur mitjançant HTTPS. Podeu afegir un certificat SSL als vostres dominis, que aquí inclouen.

Domini gratuït amb hosting

Hi ha una mica d’argot tecnològic per difondre, però aquest article aprofundeix en la seva integració amb Encriptem..

També podeu obtenir més informació sobre la seva eina d’eliminació de programari maliciós.

Per a aquells amb els coneixements avançats necessaris per utilitzar aquestes ofertes, les possibilitats per a una gran seguretat web són força robustes.

El temps de funcionament DreamHost també proporciona

L’hora d’hora és una de les coses més importants que pot oferir qualsevol amfitrió. Fins i tot petits percentatges de temps d’inactivitat es poden traduir en hores en què el vostre lloc no està disponible i hi perdreu clients i diners. Com s’acumula DreamHost? Afirmen oferir un dels serveis més fiables al voltant i, per tots els comptes, els proporcionen.

Les proves d’horari del servei de DreamHost el situen en un 99,97% de mitjana. És una de les millors posicions entre BlueHost, Hostpapa i InMotion. Hi ha algunes immersions puntuals, però DreamHost els resol ràpidament.

Les proves també demostren que les pàgines de DreamHost es carreguen ràpidament. El millor temps previst per Host Benchmarker va ser de 2,24 segons. El pitjor va ser de 6,16 segons. Un cop més, això els posa en bona companyia amb serveis fiables com Hostpapa i BlueHost. Aquesta és una novetat definitiva i fonamental per obtenir un avantatge competitiu en l’espai en línia.

El servei d’atenció al client de DreamHost és sòlid

Si teniu un problema amb el vostre lloc, voleu saber que els experts tenen l’esquena. Això significa respondre ràpidament a les vostres consultes i poder-vos respondre. DreamHost ofereix els dos fronts.

El temps mitjà de resposta és superior a les 18 hores. Segons dades de Host Benchmarker, el temps mitjà de resposta de DreamHost és de 1,3 hores (a març de 2016). No és tan ràpid com les 0,9 hores d’InMotion o les 0,1 hores ràpides de GoDaddy, però continua essent sòlid. En moltes ocasions, encara et tornaran en una hora.

Els clients semblen satisfets, amb els informes de DreamHost.com que es generen els comentaris de la majoria positius. La majoria de comentaris tenen en compte que rarament han d’acontentar DreamHost ja que la plataforma funciona bé. En els casos en què necessiten arribar, però, el temps de resposta és bo i DreamHost és capaç de resoldre problemes fàcilment..

Mantenen un bloc d’estat que detalla la funcionalitat actual dels seus sistemes. Supervisen contínuament aquesta característica, assegurant-se d’actualitzar els estatus ràpidament.

La base de coneixement de DreamHost és una base de dades de temes de suport general. Podeu cercar informació relacionada amb la iniciació, la gestió del vostre compte i molt més. També hi ha biblioteques de productes específics, incloses bases de dades i opcions d’allotjament.

Podeu navegar o plantejar preguntes més específiques als fòrums de DreamHost. Aquests us permeten aprofitar l’experiència de tota la comunitat DreamHost per trobar respostes a les vostres preguntes.

Si la resta falla, podeu contactar amb el seu equip d’assistència 24 hores al dia. Com s’ha esmentat, el temps de resposta de DreamHost és bo. Podeu obtenir una resposta definitiva a la vostra pregunta i recuperar el vostre lloc i funcionar ràpidament.

DreamHost té molts premis

DreamHost no és tímid sobre els elogis que han rebut. Valen la pena esmentar que les ressenyes de DreamHost són sempre positives. També van mostrar els seus premis. El 2016 van guanyar un premi al “Millor Servei d’atenció al client” i un premi 25 a escala més.

DreamHost és el parc infantil d’usuaris avançat

La plataforma de DreamHost impressionarà a aquells que els agrada fer-se pràctica. Si voleu un amfitrió que us permeti ajustar bé tots els aspectes, DreamHost és l’únic. Tindreu l’oportunitat de crear el vostre lloc i penjar-lo mitjançant FTP. Obtindràs l’ample d’emmagatzematge i l’ample de banda ampli per experimentar amb diferents configuracions. També obtindreu eines àmplies per assegurar-vos que el vostre lloc funciona amb les vostres especificacions exactes.

Consideracions addicionals

DreamHost ofereix alguns extres per atraure nous usuaris i val la pena mencionar-los. Tenen una garantia de devolució de 97 dies, molt més enllà dels 15-30 dies que rebreu en un altre lloc. Significa que podeu provar els vostres serveis sense preocupar-vos de veure si són adequats per a vosaltres.

Ofereixen instal·lacions d’un clic per a una àmplia gamma de programari. Et proporcionen comptes de correu electrònic il·limitats. Fins i tot obteniu alguns extres de comerç electrònic i comerç electrònic per endolcir el pot. Aquests inclouen ZenCart, crèdits d’AdWords i funcions d’analítica.

Àrea d’usuaris d’administració DreamHost intimidant per a novells

Hem esmentat DreamHost és un servei avançat. Això vol dir que no es manté la mà de la manera com prestaria un servei com Hostpapa. No hi ha cap creador de llocs. No hi ha cap aplicació mòbil inclosa a DreamHost. També hi ha una gran quantitat de coneixements de fons que haureu d’utilitzar la plataforma al màxim.

Si teniu un detall especial per entrar i realitzar algunes operacions manualment, no és cap problema. Si no sou tan intel·ligent en tecnologia, potser us serà difícil arribar a la velocitat.

A més, és possible que hagueu d’esperar poques hores després del registre per començar amb el vostre compte. La inscripció pot ser senzilla, però haureu d’esperar o DreamHost per configurar el vostre compte. Aquest és un obstacle addicional que molesta als que volen saltar.

El tauler web de DreamHost no és per a tothom

La majoria dels hostes utilitzen una cosa anomenada cPanel com a dorsal / tauler de control. És un estàndard fàcil d’utilitzar i intuïtiu. DreamHost utilitza un tauler de control personalitzat, que no és un èxit per a tots.

Té els seus beneficis. La interfície us permet controlar moltes de les mateixes funcions que fa cPanel. Podeu accedir a molts serveis des del tauler de control centralitzat, que necessiten un accés separat a cPanel. També hi ha la facilitat i funcionalitat de les instal·lacions d’un clic, entre diverses eines addicionals no disponibles a cPanel.

Tot i així, molts usuaris nous consideren que el panell web de DreamHost no és intuïtiu. Les dificultats per navegar per opcions presenten una corba d’aprenentatge massa forta per a aquests usuaris. També hi ha el fet que DreamHost ofereix poques opcions per afegir temes específics al seu panell web, cosa que és possible amb cPanel.

Al final, podeu trobar útil el tauler personalitzat si no sou fan de cPanel. Si ja hi heu acostumat, pot ser que DreamHost no sigui la millor opció per a vosaltres.

És DreamHost Linux o bust?

DreamHost deixa clar que disposen de molta profunditat per als desenvolupadors de Linux. Què passa si necessiteu servidors basats en Windows per executar programari específic? Malauradament no n’hi ha gaires. Ofereixen una mica de suport per als servidors al núvol. Si busqueu una opció dedicada o VPS, però, no esteu de sort.

Això significa, per descomptat, que estan a la part superior del joc quan es tracta d’allotjament basat en Linux. Si és la vostra velocitat, és bo anar-hi. Si necessiteu Windows, però, haureu de dirigir-vos a qualsevol altre lloc per obtenir assistència.

Simon Anderson, CEO de Linux:

Problemes de correu electrònic de DreamHost

Potser heu sentit a parlar d’alguns dels problemes més ampliats que DreamHost tenia amb els seus serveis de correu electrònic fa uns mesos. Alguns usuaris van estar sense accés al correu electrònic durant una setmana o més. No ha estat la primera vegada que han tingut aquest tipus de problemes, i ha estat una gran espina del costat de molts clients.

Sembla que tenen coses ara sota control, però haver de preocupar-se de si el servei de sobte serà fiable o no és fiable és pesat..

Consideracions addicionals

Com a negoci, DreamHost es troba sobretot al nivell. Hi ha hagut casos en el passat, però, que els posen de mala llum. Per exemple, el temps que van facturar sobre els seus clients fins a un punt ridícul. Naughty DreamHost. Després, va haver-hi aquell gegant pirata de contrasenya FTP que va afectar tota la base d’usuaris. La raó suficient per donar una pausa a molts usuaris potencials.

És important tenir en compte, però, que cap servei no està lliure dels deslizaments puntuals. Sembla que DreamHost està preocupat per la privadesa i la seguretat dels seus usuaris. Recordeu, fins i tot van publicar un “informe de transparència” per indicar als usuaris les peticions de dades iniciades pel govern.

Conclusió sobre la nostra revisió de dreamhost

Tot plegat, DreamHost és una plataforma fiable que sobresurt en les funcions principals d’un host web.

Proporcionen un excel·lent funcionament, amplis recursos del servidor i preus raonables per als seus clients. Si busqueu una solució d’allotjament web fàcil i ràpida, potser no serà la vostra primera opció. Si busqueu allotjament d’alta potència per a administradors web avançats, però, pocs podran ser tan recomanables com DreamHost.

La nostra classificació final de la revisió DreamHost

Ja t’ho diré; DreamHost val cada elogi. Es necessita fàcilment un 4,5 de cinc estrelles.

És un dels meus serveis favorits d’allotjament i el que recomano als administradors web experimentats. Amb això, si sou un principiant web complet, podeu trobar el servei una mica desconcertant.

Si esteu disposats a posar-vos el temps per superar la corba d’aprenentatge, però, arribareu a la conclusió que DreamHost és una plataforma robusta amb força per oferir als seus clients.

Nota de l’editor

4,5 / 5

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map